Sziasztok!
Nagyon jók a talis képek, és a fiúk tündériek!
Irigykedem picit, hogy nem mehetek talira...
Tücsi!
Köszönöm a tanácsaid, már megfogadtam, én is úgy adom Boginak a kajcsit ahogyan írtad, én úgy gondoltam, hogy egy hétig kap ugyanazt, és én is úgy adom, hogy picikével emelem naponta az adagot, de szerintem ha így haladunk, talán egy hónap alatt fog elfogyni egy üveg bébiétel, szal nem mérvadó ám nálunk a bébiétel, ez csak olyan nyalakodás, Bogi meg szerintem játéknak veszi, mert egyfolytában rötyög össze-vissza, meg folyton elkapja a kanalat a kezemben, aztán meg a főzelék mindenhová, szal ha ebben a hónapban is csak ennyit hízik mint az előzőben azon sem lepődöm meg, az semmi amit én bele tudok célozni a szájába és le is nyeli.
Egyébként semmiben nem változtattam az evési szokásunkon, délelőtt csak szopika van, akkor még nagyon sok tejcsim van, majd délután egy kis bébiétel szopogatás, meg egy kis tápi, mármikor elfogadja a cumisüveget, mert ez a hangulatától függ, már rájöttem, meg a szopik is maradt délutánra is, de akkor már nem sok a tejcsim.
Szal igazábol szerintem ennek a bébiételnek van is értelme meg nem is, talán annyi, hogy olyankor rötyögünk össze vissza, nem mintha máskor nem, de akkor mégjobban, olyan haláli amikor tiszta sárgarépa az egész csaj....
Védőnővel sajna nem tudok beszélni, mert aki eddig volt az csak helyettes volt, most októbertől jön az új védőnő, gyesen volt, de ő még nem volt nálam, szal azt sem tudom kicsoda, kiváncsi leszek majd rá, de az előző védőnő az támodatja a dolgot, azt mondta a tápis babaáknál, szokták javasolni 3hós kortól a bébiételt, már beszéltünk róla vele, bár igaz Bogi nem kifejezetten tápis, csak az első két hónapban volt tápi pótlás, most nem, mert nem volt hajlandó cumisüvegből enni, én meg nem kínoztam vele, én úgy láttam elég neki a tejcsim, igaz gondolom nem ette degeszre magát vele azért szopott óránként, de nem tudtam vele mit csinálni.
Most vettem 2-es nuk etetőcumit, jó nagy, na azt elfogadja napjában egyszer kétszer, de még ezzel sem esik túlzásba....
Szal nem egyszerű eset Boglárkám, de anyukám mondta, hogy ezen meg sem kellene lepődnőm, totálisan olyan mint én voltam, néha azt sem tudta anyukám mit adjon nekem enni, mert dettó azt csináltam mint Bogi, cici csak bimbóvédővel, cumisüveg csak hébe hóba, szal azt hiszem Bogikámnak sikerült minden rossz tulajdonságomt örökölnie, bár szerintem nem rosszak ezek, csak nagyon akaratos és céltudatos, mindíg annak kell lennie amit ő akar...