Sziasztok!
Most innom kell egy kis tokajit.
Mrsleo! Király a link, már végigböngésztem.
RR! Ádámmal 9 , Előddel 6 kilót híztam, mégsem nézek ki úgy, mint Rubint Réka. Lusta disznó vagyok és nem sportolok semmit.Mindig megfogadom, bele is kezdek, aztán nincs kitartásom.
Vikike! Szia!
Újonnan bejelentkezettek írjatok többet!
Brunhild! Ez kemény menetnek néz ki. Az biztos, hogy tudatosan oda kell figyelni a középsőre. Nálunk Előd szeretteti magát, ölel, puszil, ölbe bújik. Ádámnak feltűnt, hogy ezt imádom és ő is megerőlteti magát néha és szeretget. Kijött belőle is a féltékenység. Egy hete kitalálta, hogy fürdés után anyizzunk, ami annyit tesz, hogy ketten bebújunk az ágyba és beszélgetünk 5-10 percet. Tegnap épp a gyerekkoromról meséltem neki, dédiről (fidesz nagyi) a kertes házáról, a kiskutyáimról. Ma a fényképeket fogjuk megnézegetni, amin én voltam akkora mint ő.
Van még egy játékunk,ez a csupaszfuttatás. Fürdés előtt csupaszon szaladgálnak pár percet a lakásban, én meg próbálom elkapni őket, belecsípni a fenekükbe stb. Imádják.
A sztáranyukáknak mindenre van idejük. A szülésük a legszebb élmény, a férjükre odafigyelnek, sosem zsíros a hajuk, nem kopik le a körömlakkjuk. Jól és mindennap főznek, kizárlag egészséges ételeket, amit biopiacon vesznek. A gyerekeket mindenféle foglalkozásra hordják, sokat játszanak velük. A karrierjük építése sem okoz gondot és hetente csinálnak a férjükkel kettesben programot, miközben a gyermeküket sem hagyják magukra egy percre sem. Persze, hogy minden gyerek kiegyensúlyozott és szófogadó.