A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Drága Lányok!!!

Csak bekukk, nagyon zajlik az élet :lol: ! Képek gyönyörűek, nagyon igyexem visszaolvasni :wink: , bár Boti gyötör :? :lol: ...
kispocc

Viranka: nagyon jól nézel ki :wink: !!!Na és a gyerkőcök... :D Kérdezzél csak bátran, jóllehet mi nem a dzsungelben voltunk, hanem egy Nyíregyháza központjában levő hotelben:), de jártunk Sóstón is természetesen!

Tali: az én férjem folytonfolyvást dolgozik :twisted: , messze vagyunk, és én béna sofőr lévén nem merek vezetni :oops: . Remélem megértitek...jajjj, de sajnálom. De már most várom a képeket!

Kaqk: mikor legutóbb repültünk, két csöppség is velünk tartott, nagyon jól viselték! Biztos Emma is! :wink:

Niki: szia! :lol: Jajjj, de édes Rania!!!Zabálnivaló kis gombócka :lol: !!!

Era! De jó látni ezt a kis Csöppséget - bárnem is csöpp :lol: ! Minden jót Nektek a szülinap alkalmából!!!!

És késve bár, de Isetn éltesse a drága Betyár Bercót, Lillát, Mátét és Zsófikát!!!
kispocc

Kiskolbi: Máté remélem hamar meggyógyul! +++++++++++++++++++++++++++++++++

Regi: szép méretek! :wink:

Velünk minden oké, leszámítva, hogy amint írtam, férjuram folyvást dolgozik, így minden rám hárul egyedül :? . Este lenne időm írni, de mire ágyba dugom kis Szerelmemet, kidöglök...
Botit egész nap hajtom, vagy ő engem :lol: , örökmozgó felfedező, telis-tele kék-zöld foltokkal. Monoklija is lett, mert olyan fáradt volt estére, hogy mászás közben kicsúsztak a mancsai és puff :o . Másnap kék folt a bal arcán, szemecske alatt :roll: .

Lányok, nekem ez még új...de van valakinek fogcsikorgatós gyermeke? :shock: Ugyanis Botó két napja ezzel kerget ki a világból! :? :D .
Ja és persze van hiszti is néha: akkor leteszem a szőnyegre, nehogy megüsse magát vagdalkozás közben, és hagyom, hadd vergődjön :lol: . Ált. hamar abbamarad szerencsére - eddig :wink: :lol: !
pusziiii
kispocc

Kép Ilyen voltam Pocilakóként

Kép Na és 3 naposan:)

Kép :)
kispocc

Kispocc, ezt a hajszerkezetet nem tudom szó nélkül megállni. A színe is nagyon vadító...:lol:

Viranka, nagyon aranyosak vagytok mindannyian.

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

kispocc: már komolyan azt hitem, Te is dugdosol valakit a hasadban :lol: Botó tündéri! Zsófi is fogcsikorgatós, ááááá :shock:

viranka: nagyon jók a képek, nagyon szépek vagytok rajta!

mesi: mit vetteteka az IKEA-ban? mi hétfőn megyünk :lol:
Vendég

Ja, és igen, nekem van egy fogcsikorgatós gyermekem. Különösen félálomban csinálja, és úgy bele tud feledkezni :?

Valahol olvastam, hogy ilyenkor el kellene terelni a figyelmét, hogy ne csinálja. Bár azt nem tudom, hogy miért. Vajon káros? Vagy hogy ne szokjon rá? (Amúgy az ujjszopásról is leszokott egyik napról a másikra. Pedig már az ultrahangon is a szájában volt a nagyujja. Azóta viszont nem alszik el magától.) De hát félálomban én már nem fogom a figyelmét elterelni a fogcsikorgatás miatt, örülök, hogy már abban a stádiumban van. De mikor elalszik, abbahagyja. :)

Álmában meg gagyarászik meg nevetgél néha.
V.

Kép
vindolanda

Halihó!

Köszönjük szépen a gyógypuszikat, azt hiszem hatnak. Ugyan a torokgyuszi makacsul tartja magát, szuper éjszakánk volt (leszámítva, hogy Mátéra fél 5-kor rájött az éhség - már nagyon rég nem volt ilyen hajnali evészet). Az orrát se kell szívni, de azért néha még csillog Neki a cucc a nózija alatt, úgyhogy törlöm.
Kapja a Nasivint, és rávettem magam a Nurofen szirupra is, miután a homeós dokinénink szabin, Ősöreg Doktorbácsi pedig csak klasszikus gyógyszereket ad. Azt kérte, csütörtökön menjünk vissza hozzá kontrollra, nincs-e szövődmény.
Érzésem szerint nem lesz, egyre jobban van a Kiskölök.

A TALIKra is ezért nem mondok még semmit. Ha meggyógyulunk (én is), akkor elvileg mindkettő jó időpont lenne.

Jaj, és nagyon köszi a névnapos köszöntéseket, de úgy tudom, Máté szeptember 21-én van. Legalábbis a naptárban, (persze lehet attól még júliusban is) így mi akkor fogjuk tartani.

Most szaladok, végre elaludt Kicsiny Gyermekem, így dolgozgatok valamit (na, ez egy másik őrjítően idegesítő streszforrás, de egyrészt off-topic, másrészt amúgy is eleget idegesítem magam miatta, így most nem panaszkodom ki magam).

Puszi Mindenkinek!

Detti
KépKép
kiskolbi

Szeli is iszonyat mozgékony, pakol ki mindent: konyhaszekrényt, bugyis-zoknis fiókokat, könyvespolcot... :roll: Apának mondtam is, hogy innentől kezdve nem vállalok garanciát arra, hogy rend lesz a lakásban... :)

A járássegítővel (bevásárló kocsi) nagyon ügyesen jár, pedig elég instabil, egy hétig esett-kelt vele, de most tökéletesen tolja maga előtt. De valahogy egyedül nem mer elindulni, inkább a mászást választja, de látszik, hogy minden egyes alkalommal hezitál, aztán térdre ereszkedik! :)

Egyébként a régi védőnőm volt most a mérésen, és beszélgettünk. Ő is azt mondta, hogy teljesen jó a tejpép tápszer helyett, és hogy nem baj, hogy Szeli a kézzel fogható ételeket eszi és harapja, legalább tuti nem lesz ezzel gond! :D Ennyivel is előrébb vagyunk! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Halihó!

Csak gyorsan életjelet adok. Jól vagyunk. Éppen főzésben vagyunk az öcsémmel. :lol:
Köszönjük a köszöntéseket :lol: :lol: , mi is nagy pusszancsot küldünk minden ünnepeltnek. Hihetetlen, hogy már van, aki egyéves és van olyan, akinek már nincs egy hónapja sem!!!! :lol: :lol:

Talikkal kapcsolatban akartam gyorsan írni. A pót-talin mi biztosan nem tudunk ott lenni, ugyanis akkor még nyaralunk.
De a szombatit már nagyon várom. Igaz, a fiúk már előre közölték, hogy nem engednek sok időt, két óra után kicsivel már Gyenesdiáson akarnak lenni. :evil:
Holnap este már otthonról tudok jelentkezni, addig is kérdésem: Mit vigyünk???
Sőt, eszembe jutott, hogy vagy én adom meg valakinek a telefonszámomat, vagy mástól kérem, hogy könnyebben meg tudjalak majd találni Titeket. Bárki küldheti priviben, aki jön szombaton. Köszi.

Most megyek, ellenőrzöm a kajcsit.
Pusszancs
dmaggie

Mesi! Még most egyeztetek, elvileg a tea+mécses, bár rákérdeztem (múltkor is) a pénzre. Viszont hétköznap lévén parkolási díjat sajnos kell fizetni :?

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Kispocc: tényleg egy tünemény a kispasid! ;-)

Viranka: szuperek a zoo-s képek (mi Ádi 1. szülinapjára tervezünk egy nagy állatkerti sétát)! Nagyon szép család vagytok (tudom, kár, hogy a fényképező apukák ritkán vannak a képeken)!

Szombat: még felhős idő lesz, de kb. 27 fok. Nem emléxem, de írnak a babanetesek valamit arról, hogy rossz idő esetén mit tudunk csinálni (hová lehet behúzódni a Millenárison)? Én viszek inni, meg próbálok megint muffint sütni (mert múltkor elbénáztam), de az italt ígérem biztosan.

Maggie, rögtön elküldöm a mobilszámomat priviben.

Kép
Kép
irina

Sziasztok, ma megvolt a temetése a dédinek, tesóm vigyázott Péterkére. Szerencsére jól elvoltak.

Viranka sajna mi egyik talira sem tudunk menni, jövő hv meg apa dolgozik :cry: :cry: :cry:
Jaj de nagyon sajnálom!!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt!!!!!

Tegnap én zártam és ma én kezdem a napot!

Péterkének vannak olyan éjszakái mostanság, hogy hajnalban felébred, magam mellé teszem, aztán mint egy holdkóros úgy viselkedik. Felül, rámdől, megint felül, megint eldől...apája azt mondja, hogy csukva van a szeme. Nekm úgy tünik, hogy aludna, csak nem jön az álom, vagy nem találja a helyét. Valakinél előfordult már ilyesmi??? Nálun 3x is volt már.

Másik dolog ami aggaszt, hogy nem akar tapsolni. Össze teszi a kezét, de csapja össze :?
VAn még baba aki nem tapsol???

Viranka kb hány körül metek Ságra???
Szuperek a képeitek!

Regi édes lehet Szeli a bevásárlókocsival, majd egy kis videót csinálhatnál :wink: megnézném.

Mesi már nekem is elkellen menni az Ikeába venni ezt azt, vettetek valami praktikusat?????

Kispocc Botus édes!

Kaqk jó utat majd nektek, aztán képes beszámolót kérünk majd!!!!

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt!

Heni: Zsófi tapsolása sem ad ki hangot, de én ezt tapsnak tekintem :lol: Én, az elfogult anya :D

Mi már megjártuk az auchant... éljenek a koránkelő babák :roll:
Vendég

Jó reggelt!

Máténak boldog hófordulót! :)

Irina! Nálunk meg én vagyok alig rajta a fotókon... Apa totál béna a fényképezéshez, pedig már tanítgatom, hogy mire kell figyelni. :?

Ezt a sz.r időt, csak esik, csak esik... :( Tök rossz kedvem van tőle...

Éjjel Szeli ébredezett szokás szerint, de hajnalban tettem rá egy takarót, és onnantól aludt szépen 7-ig. Lehet, hogy fázik??? Pedig adok rá egy hosszú ujjú bodyt meg volt rajta egy vékony pamut nadrág, és úgy egy közepesen vastag pamut hálózsák. De lehet, hogy olyan fázós, mint én... :oops: Jobban fel fogom éjszaka öltöztetni, hátha az a baja szegénykémnek. :roll: Csak a múltkor meg úgy beöltöztettem, hogy arra ébredt, hogy izzadt, pedig ő ritkán szokott (ebben is rám ütött).

Kép

Kép
regcsiken14

Jo reggelt Lanyok!

Eloszor is:

Kaqk! Jo utat kivanok nektek, sikeruljon minden ugy, ahogy szeretnetek! :)

Kiskolbi! Remelem, mar sokkal jobban vagytok, es Veletek is tudunk talalkozni a pot-talin!!! :) Nagyon orulnek! :D

Kispocc! Boti egyszeruen ennivalo azokkal a fogacskaival, es az a hajszerkezet! :lol: Mennyit valtozott! Erdekes, egyes babak rengeteget valtoznak az ujszulottkorihoz kepest, egyesek nem annyit. Nekem Rania nem valtozott, csak pufokabb lett, apa szerint rengeteget valtozott... :?

Viranka! Szuperek a kepek, es nagyon-nagyon jol nezel ki!!! :wink: Alig varom, hogy Veletek is talalkozzak!! En is viszem a parom kislanyat, annak ellenere, hogy nem beszel magyarul, biztos jol fogjak erezni magukat Miraval! :lol: O 5 eves, nagyon baratsagos kiscsaj..Ha megyunk haza, a hugom kislanyaval elvalaszthatatlanok, pedig egy szot sem ertenek egymas szavabol.. :lol:

Anitja! Nagyon kedves vagy, hogy szervezed a pot-talit, azt nem is kell mondanom, hogy mennyire varom, hogy Titeket is lassalak! :)

Meg a tobbieket: Panndi, Meryke,...ki jon meg????

Lanyok!! Ma elkezdtem a csomagolast Ranianak, nagy kerdes: ugye ejszakar eleg neki egy rovid ujju body? Abszolut tanacstalan vagyok, itt hosszu ujju alvos rugdalozoban es halozsakban :shock: alszik....ezert gozom sincs, mire keszuljek...azt tudom, hogy meleg van, de ejjelre megis mit kene raadnom?

Puszi!! Szep napot!
Vendég

Ja, es Regi! Sajnalom, hogy nem tudtok jonni... :(
Vendég

Heni! Szeli sokszor úgy ébred, hogy csukva a szeme, de már áll fel... aztán látszik rajta, hogy tök kómás, még remeg is a fáradtságtól.

Szeli egyáltalán nem hajlandó tapsolni, pedig mutogatom neki. Ő inkább a szájjal kiadható furcsa hangokat szereti utánozni, pl. a berregést, meg ilyeneket, nem is igazán tudom leírni, mert nincs is megfelelője... talán megpróbálom: mint amikor a paci lépését utánozzuk: nyelv a szájpadláson, aztán hirtelen le (remélem, értitek :oops:). Ez simán megy neki. Meg a "pppá", ami összeszorított szájjal indul...
De se tapsolás, se pápá, se semmi ilyesmi... Mindegy, én nem esek ettől kétségbe, egyszer majd csak elkezdi, ha akarja.

Akartam már videót, csak mindig végigér Szeli a szobán a bevásárló kocsival, mire elindulna a felvétel a fényképezőn... :? De igyekszem!

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

Boldog hófordulót Máté!!!

Ezt a szutymákos dzsunga időt.... :evil:

Niki! Annyira jó, mert mikor meglátom az avatarodat, mindig fülig ér a szám!!!! :D

Egyébként készülj hidegre-melegre. Azon a héten - mikor jöttök - szerintem újra meleg lesz, de most 20 fok sincs és szakad az eső. :?

Ha nagyon meleg van, Zsozsó egy rövid ujjú bodyban, ha hűvösebb, akkor egy hosszúujjúban, plusz pizsinaciban alszik.

(Szombatra 27 fokot mond záporral, zivatarral).

Vagy egy kifogót (textilpelus anyagból van), vagy egy takarót teszek rá. Mindkettőbe belecsavarja magát, így olyan, mintha egy hálózsákban aludna. :D

Regi!
Ne aggódj, minden baba a saját tempóját diktálja. Szeli most el van foglalva azzal, hoghy tornádóként söpörjön végig a szobán! Ki akar ilyenkor tapsolni? :wink:

Zsófi tapsol (csattanósan), pápázik (mondja, és ki-be csukogatja az ujjacskáit), kacsint (már nem kell csinálnom, csak kérnem, és két szemmel csinálja), idehoz dolgokat, mutatja a lámpát, tik-tak órát (és mondja is, hogy tik-tak - persze nem ilyen tökéletesen), puszit ad és simiz kérésre (és magától!), és persze megy. Önállóan, keresztbe-kasul, át az egészszobán, kanyarodik, megáll, elindul. Iszik közben, vagy éppen játékokat cipel.

IKEA: Akartunk venni valami több darabos építőkockás játékot, de a nagyoknak való gyöngyökön kívül csak plüssök voltak. :?
Elég sok mindent vettünk: Anyunak húzós bevásárlókocsit, "365+" eedénykészletet (lábas, fazék, teflonos serpenyő, tejforraló - vagy mi), plusz teflonos serpenyő, fazék, dohányzóasztal, konyhai mérőeszközök, játéktartó (hálós, és gurulós doboz), dolgozóasztal Apának. A többi - ha volt - nem jut eszembe.

Ja, tegnap a színes ikejás poharakat egymásba rakta! :shock: Csináltam egy fotósorozatot is.

Kép
Kép
Kép
gremese

Amit még csinál: ágyra le föl, lépcsőn le föl, ajtó kinyit és átmegy.

Így én is jártam nem egyszer, hogy mire beállítottam a gépet, Zsófi már végigsöpört a szobán. :lol:

lmóni! Házvudu +++, házvudu+++, házvudu+++!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Koszi az infot Emese! Zsofi iszonyu ugyes! :D Hat akkor most - hogy ilyen ido van ott - kepzeld el, hogy nalunk ilyen ido van minden nap. Nagyon sz@r!!!!!! Szegeny apat mindig lehordom, hogy milyen sz@r orszagba szuletett bele!!! :? :shock: :lol:

Ja, es koszi az avatar-dicseretet! :D Ezt imadom a kis angyalkamban, hogy mindig jokedvu es mosolyog, mindig mondom neki, hogy o nekunk a "sunshine" itt :D Olyan az arca, mint a napfeny :D
Vendég

Amit még elfelejtettem - próbáljátok ki:

A "gyere pisze vesszünk össze" mondókára a nózitokat kell összedörgölni.
Zsófi még nem vágja teljesen, mert az egész fejét rázza jobbra-balra, és nyomul az arcával. Meg kell zabálni! :D

Niki!
Igen, most itt tiszta Anglia van!

Kép
Kép
Kép
gremese

Halihó!

Leginkább aludni volna kedvem ebben a szutyok időben. :evil: Ha minden igaz, ma dél körül visszakapjuk a kocsit. Jó lesz bepakolni az esőben... :twisted:

Máté Isten éltessen!

Móni! Vudu innen is megy!!!!!

Kaqk! Jó utat, szép, boldog napokat, évet Nektek az új helyen!

Marica! Meglesz az a szívhang! :lol: :lol: Remélem jelentkezel majd!

Niki! Emese mindent tökéletesen leírt, én is így szoktam. Jó készülődést, már biztosan nagyon várod az utazást. (Sajnos mi nem tudunk Veletek találkozni, a nyaralásunk még tartani fog akkor).

Heni! Regi! Nyugi, nem kötelező minden babának tapsolnia ilyenkor. Péterke, Szelike meg másban nagyon ügyes. Minden kismanó más-más (szerencsére), 10 év múlva már kb. hasonló dolgokat fognak tudni. :wink: :lol:

Régebben én is aggódtam olykor Bercó mozgásfejlődése miatt, de már nem teszem. :lol: Hagyon, hogy mindent saját magának alakítson ki. Vidám, kiegyensúlyozott babóca, ettől nem igazán kell több.

Azért csak meg kell jegyeznem, hogy ez a Zsófi lány nem semmi. :lol: Példaként itt állhat ő is. Sokáig ő sem produkált annyi mindent, mint más babák, mégis az elsők között indult el. Egyszer csak jön egy katt, aztán a szülők már azon veszik észre magunkat, hogy egyedül jár az iskolába. :lol:
Majd próbáljon meg elszaladni előlem szombaton....
:wink: :lol: Úgy elkapom..... :lol: :lol:

Valamit még akartam. Ja, igen a szemszín. Már írtam, hogy a szemész doktornéni azt mondta, a pigmentvándorlás kétéves korra fejeződik be, addig változik a szem-, hajszín. Egyébként nálunk apa kék, én inkább zöldes (cica) szemű. Mindhárom gyerek szeme kék, csak a Dávidé olyan szürkés, a Gergőé kissé zöldes, a Bercóé meg egyelőre sötétkék.

Irina! Köszi, mindjárt megnézem és elmentem a telómba. Én is küldöm az enyémet, hogy tudd, ki zaklat. :wink:
dmaggie

Viranka! Kööööööszi :lol: :lol: ! Visszaírtam.
dmaggie

Sziasztok!

Viranka 30.-i talira tuti megyünk :lol: :lol: :lol:
Nagyon jók a képek és nagyon csini vagy. A legutóbbi tali óta is sikerült fogynod.
Én még csak 3,5 kilót adtam le :? Hát, felszedni könnyebb :wink: 8)

Niki Cica este hosszú ujjú pizsiben nyomja + takaró.
Most elég ramaty az idő ahogy Mesi is írta.
Inkább készülj hidegebb és melegebb időre is
http://www.koponyeg.hu/
mondjuk ezen oldal alapján nagyon szép idő lesz amikor jöttök :lol: :lol: :lol:

Heni ilyet Grétike rendszeresen csinál. Jobbról döl rám, balról döl rám aztán van amikor totál bealszik. Van amikor éberebb. Szerintem ilyenkor megpróbál felébredni de kevés sikerrel.

Kolbi örülök, hogy javultok.
Azért mennek továbbra is a gyógypuszik, hogy a talira teljesen rendbejöjjetek :lol:

Kispocc Boti nagyon édes :lol: :lol:
ez a hajszerkezet :lol: :lol:

Silka merre vagy?????

Csajok köszönöm a házvudukat!!!

Utálom ezt az időt. Gréti is extra nyűgös :( semmi sem jó neki :(
Az eső miatt még csak ki sem mozdulhatunk.
Ááááááááááááááááááááá
Lányok én szorgalmasan mondom Grétinek a tárgyak neveit de nem nagyon reagál rá. Pedig többször megismétlem.
Vigyorog közben de ha kérdezem nem mutatja.
Remélem ezekkel is úgy lesz mint a tapsolással és egyszercsak elkezdi mutogatni a tárgyakat :roll:

Na mennem kell.
Hív a "főnök" hogy foglalkozzak vele :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Lanyok, hadd dicsekedjek, milyen draga parom van.. :) O koran kel, 6-ra jar dolgozni..mielott felkel, bekesziti a mosogepet, most inditottam el, még a mosopor, oblito is be volt rakva, a megfelelo programra volt allitva... Minden reggel megcsinalja Rania tapszeret, csak kinyitom a szemem, es etetem Raniat.. :) Egyebkent egy kicsit mar fura is neha... :shock: Foz, mos, tereget, takarit, vasal, sutit sut... :shock: :lol:
A multkor felhivott miutan vegzett a munkaval, hogy beugrik a Tescoba, mert vesz a vasalodeszkara uj huzatot....es csipeszeket teregeteshez.... :shock: Szerintetek ez normalis, hogy egy ferfinak munka utan a vasalodeszka es a csipeszek jarnak a fejeben? Nem is nagyon merem senkinek mondani :lol: Az a mentsege, hogy az anyukaja es a nagymamaja nevelte fel :lol:
Vendég

Boldog hófordulót
Zsófi, Lilla, Bercus

Boldog névnapot minden Máténak!

Tali: A szombatira nem tudunk menni, anyósomhoz megyünk Kecskemétre. Viszont a pót taliban benne vagyunk. Ha jól láttam 30.-a délelőtt.

K.Timi mi is sok mindent kipróbáltunk és nem használt, de én ami nekünk eddig legjobban bejött az a Viburcol kúp. Max fél óra alatt hat és lenyugszik tőle.
Ez homeopátiás készítmény. Lehet, hogy még sírdogál a beadás után is, de legalább nem üvölt.

Móni
Köszi a meghívót :) akkor ellenőrzöm a számod. Beírtam a telefonomba, amikor mentünk hozzátok, de ezek szerint elírtam.
Házhoz küldök még egy kis extra vudut holnapra :)

Marica
Majd gyere és írd mi volt UH-n, szorítok!!

Strand
Mi is voltunk vasárnap strandon. Hát a miklósi egy elég hülyén megszervezett valami. Van egy nagyobb kör alakú medence, amibe a babák mehetnek bele és kisgyerekek 6 éves kor alatt.
A járni még nem tudó babák, mint Lilla ciki helyzetben vannak, mert a szülő még a lábát sem teheti bele a vízbe (amiben értelmet is látok) van egy másik medence, amiben meg tök hideg a víz oda bemehet a szülő csak nem ülhet bele....szóval Lillának egyik sem jött be :(
Úgy kapaszkodott belém. Aztán próbáltunk belemenni egy nagyobb medencébe is, de az is nagyon hideg volt, így most nem erőltettük tovább.
Amúgy a kismedence (a babás) elsőre tetszett neki csak mivel nem tudott leülni és mászni, mert ahhoz nagy volt a víz, így hamar elfáradt benne. Ugye segíteni nem nagyon tudtam neki, hogy lebegtessük vagy valami, mert nem mehettem bele. Szóval majd legközelebb.
Ilyenkor sajnálom, hogy nem jártunk babaúszásra. De amúgy biztos, hogy jövőre már imádni fogja.

Kolbi
Máténak puszi, hogy gyorsan meggyógyuljon. Remélem ti is jobban vagytok már.

Köszi a kép dicséreteket :)

Dettyk
Miniszoknyában hegyet mászni :lol: ezt én is megnéztem volna :)

Kakq
Jó utat nektek mára! Szegények az időt azt jól kifogtátok, de hátha ott jó lesz az idő.

Viranka
Jók lettek az állatkertes képek és naon csini vagy :)

Kispocc
Lilla csikorgatja mióta a felső is kinőtt. Azon túl, hogy rászólok mást nem tudok vele csinálni. Azt hiszem baja nem lesz, csak minket idegesít a dolog.
Boti :lol:

Heni
Lilla ilyeneket rendszeresen csinál, ha nyűgös és át kell tenni mellénk. Aztán persze a végleges alvási pozíció biztos valami kitekert keresztben az ágyon figura lesz :lol:

Niki
Lilla mostanában rövid újjú body+hálózsákban vagy rövid újjú rugiban alszik
De amikor nagyon meleg van (totál kánikula) akkor egy rövid body-ban

Mesi
Nekünk is van színes ikeás műanyag pohár és Lilla is imád vele játszani. Persz csak miután kiapkolta az egész konyhaszekrényt :evil:

Ééés szombat óta rákapott a bébi taxira. Tegnap szétröhögtük az agyunkat rajta, mert ráül nyomja a dudát, hajta magát előre a lábaival és berreg. Mondtam is apjának mi lesz ez a gyerek autóversenyző?!!
Amúgy járni nem jár vele :)
Viszont a másik tologatós járássegítőjével jött ment hétvégén, de inkább nyomogatja a gombjait.
Tapsol is :) ha valamit ügyesen csinál megtapsolja magát :) ja meg táncol a zenére. Ha bekapcsoljuk a rádiót mindig riszál.
Meg pápá is van,de csak akkor, ha ő akarja. Szintén szombaton meg apja mosogat odamegy húzza a nadrágját mint nekem szokta és mondja neki anya..mondom nem anya apa erre ő is megismételte, hogy apa :) de amúgy nem nagyon szokta neki mondani :)
Nála sok az ilyen egyszeri dolog. Csinálja aztán hetekig nem látjuk tőle újra a mutatványt.

És tényleg nagyon trutty az idő. Mi a fenét lehet ilyenkor beszorulva csinálni a gyerkőccel :(

KépKép
KépKép
fleur

Húú na nézzenek oda :) első lettem :lol:

KépKép
KépKép
fleur

Szebb reggelt!

Jelentem, lassan gyógyulgatunk, nem olyan lehetetlen ez a szombati tali. :wink: És persze a póttali sem (Niki, én is nagyon kíváncsi vagyok Rátok!)

Niki Neked még: hát f..ngom nincs, mit adj Raniára éjszaka. Máté van, hogy leizzad egy rövidujjú bodyban, és van, hogy hosszúujjúban-naciban didereg. Mondjuk Ő mindig kitakarózik, hálózsákot pedig hiába adnék, az zavarja, hogy nem tud benne forgolódni. Ma éjjel pl. egy rugdalózót adtam rá body nélkül, és az jó volt (más kérdés, hogy reggelre pisis lett, mert annyit iszik – Zsófihoz hasonlóan, hogy nem bírja a pelus).

Regi: Máté se tapsol, hiába mutogatom Neki. Ha fogom a csuklóját, akkor ügyesen csinálja, de magától semmi. Most a csipcsip-csókázásra kattant rá. Pápázás Nála kedv kérdése (mint minden egyéb is), és nem, még nem megy, és a bébitaxira is egyszer mert eddig felkapaszkodni, akkor se Ő lépett, hanem a taxit tologatta előre-hátra (mint mi a babakocsit :lol: ). Szóval van mit tanulni. Annyira (!) én se aggódom, bár tény, hogy néha azért nem jelentkezek babanetezni pár napig, mert túlontúl elkezdek parázni, hogy mit NEM tud az én Kismanóm, és rendbe kell szedjem az agyamat, pofon kell vágnom magam, hogy bízzam Mátéra a dolgokat, ne idegeskedjek. :oops:

Mesi: Zsófi egyszerűen bámulatos! :shock: Jobb is ha jöttök, össze kell eresztenünk a Kölköket, hátha ellesnek egymástól egyetsmást. Gergőbébi hogysmint? Most már hamarosan dörömbölni fog!!! :D

Regi, még valami: a fent leírt dolgokat Máté nem csinálja (ja és "anyát" se mond), DE mint korábban írtam, pakol mindent BEFELÉ. Szóval a rendrakást már én is feladtam, és kezdek nem meglepődni, mikor a fél szobapapucsom a rádió mellől kacsingat rám. :lol: Meg a fogkrémes-tubus is innen-onnan… szerencsére a fomadobozt is megpróbálja már rendeltetésszerűen használni, csak még nem elég ügyes a keze. Azért próbálkozik, mert a nagy lukon már uncsi bedobálni a formákat. És a másik új mutatvány: 10.5 hónapos kicsi fejébe vette, hogy tornyot épít majd a kockákból. :shock: 8) Csak azzal nem számolt, hogy még nem olyan kifinomult a kis keze mozgása. Így ha az egyik kockát a másikra is tudja rakni, mikor elengedné, tuti leesik róla. Segítséget nem fogad el (dühösen sikít olyankor, "Anya ÉN szeretném!!!"), ezért pár próbálkozás után csalódottan és frusztráltan nyafog, és inkább odébbáll. :( Sajnálom Szegényt, mert tényleg annyira szeretné.

Jaj, megint kisregényt írtam, ajjaj!! :oops: Pedig még a fotókat is meg kell dicsérnem!!!! :D :D :D :D

Akárhogy is, nagyon szeretnék minél többetekkel találkozni a hétvégén/jövő hét elején, a nemrég csatlakozottakkal pedig főleg!!! Nagyon jó lesz majd!!! :D

Irina, még Neked: elvileg a Millenárison vannak épületek (kimentünk múlt héten körülnézni, nekünk nincs messze. Nagyon aranyos a tó, vannak benne halak is), kérdés, hogy a Szervezők gondoskodtak-e róla, hogy bemehessünk.

Lépek, puszi!

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok Lányok!

Niki, örülj neki :wink: Életem párja is elég házias, de azért ezt a szintet nem éri el :D

Heni: nálunk sincs tapsolás, még a kezét sem üti össze. Igaz, mi nem is nagyon tanítgattuk rá. De mikor direkt kipróbáltam, semmi hatása nem volt.
Forgolódás éjszaka: Nálunk tuti, hogy van ilyesmi. Tegnap felriadtam éjszaka, és eszembe jutott, hogy be kellene takarni Rugót. Csakhogy nem találtam meg a helyén. A térdem magasságában feküdt ugyanis fejjel lefelé. Csak néha fel sem ébredek rá, úgy látszik. Vagy eljut mondjuk az apjáig, mocorog egy öt percet, és ott elalszik.

Alvás: ha nagyon meleg van (27 fok körül), akkor body és pléd (úgyis leküzdi magáról). Közepesen meleg időben body, rugdalózó és pléd. Hidegebb időben (mint most) a téli cuccok: body, rugdalózó és paplan.

Lányok! Mit kell vinni a babának egy vízparti nyaraláshoz?

Napvédő krém, úszó pelenka, fejére kendő vagy satyi, eddig eljutottunk. Úszógumi, karúszó... De pl. a baba-napszemüveg az létkérdés tengerparton? Még strandon sem voltunk, így nem tudom.

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Niki! Nem, nem normális, hogy a párodnak munka után a vasalódeszka és a csipeszek jutnak eszébe, de hát..... ez van....
Megfogtad az isten lábát!!!!! :lol:

Dmaggie! Biza, Zsófi az elején "le volt maradva", ami miatt Apa már nagyon aggódott (én nem). Nem állt négykézláb, miközben a többi baba már ült, mászott.

Ha emlékeztek, jól "rehabos-oztam" saját Gyermekem. :oops: :lol:

És ahogy Maggie írta, egyszer csak megtáltosodott, és beindult a mozgásfejlődése ezerrel.

Egyébként négykézláb is úgy teper, mint egy komodói varánusz, nekem meg szó szerint futnom kell utána! :lol:

Amikor megvettük Anyunak a bevásárlókocsit, letettem a földre, hogy összerakjam. Két elég nagy kereke van, csak rá kellett pattintani. Az egyiket rá is tettem, a másikat meg nem értem el (már nem tudok annyira hajolgatni, meg útban is volt minden).

Erre mondom Csöppömnek, hogy most gyorsan megtanuljuk, mi az a kerék. :twisted:
Mutatom a felszerelt kereket: Ez a kerék. Látod? KERÉK.
A következő pillanatban mutatom azt, amit nem értem el: Zsozsi add ide azt a kereket légyszi!
És az én Drágám már mászott is, és hozta Anyájának a kereket.
Kapott is tízszázhúszezer puszit. :oops: :D

Egyébként hihetetlen szivacs agyuk van a babáknak. Ha mondjátok neki a tárgyak nevét, és úgy tűnik, nem figyelnek, másnap - ha kéritek - simán rámutatnak!

Mmarica! Tényleg! Dmaggie jól emlékezett, 23-a van, UH! Majd írj mindenképpen, izgulunk! ++++++++++++

Kispocc! Zsófi is csikorgat. :evil: Időnként.
Ilyenkor rászólok, bedugom az ujjam a szájába, és azt mondom: ne röcögtesd a fogad! Ha ez nem használ, akkor egy villámgyors figyelemelterelés mindig bejön! :wink:

Fleur! Lilla nagyon ügyes! A végén még Rally-Tazi lesz! :lol:
Zsófi is táncol, meg énekel! Halálosak!

Kiskolbi! NO PARA! Ne hasonlítgasd a Gyerekeket! Az egyik ezt tudja, a másik meg azt. Előbb utóbb járni, meg beszélni fog mindegyik, csak hát más a fejlődési ritmusuk.
Abban pedig én is hiszek, hogy tanulnak egymástól, így biztosan jó lesz majd a tali, és egy-két napon belül majd mindenki beszámol arról, hogy melyik Baba milyen újdonsággal lepte még épp a Szüleit. (Egyébként én is meglepődök, hogy Zsófi milyen hamar elsajátít dolgokat, és milyen biztonsággal mozog.)

KicsiGegi jól van - remélem. Zsófival is volt egy kis parám ilyenkor, de tényleg csak kicsi. Tudjátok, mikor már nem vagytok rosszul, talán egy kis pocak sejlik, de semmi jele a terhességnek.
Már nagyon várom, hogy püföljön. (Bár Zsófi nem püfölt, Ő nagyon lájtosan úszkált).
Hanyatt fekve nincs hasam, de állva már látszik, ebből látom, hogy terhes vagyok. :lol: No meg nem megy úgy már a hajolgatás.

Nagyon rohan az idő, holnap töltöm be a 16. hetet :shock: , és pénteken megyek AFP szűrésre. :)

Kiskolbi! A toronyépítés menni fog! Igazi Pasi! Előbb-utóbb egyedül megoldja! Segítség nélkül!

Tali: Játékot vigyünk ugye? Gondolom ott nem lesz. :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Hú, nem nyaraláshoz, hanem egy nyaralás alkalmával. :oops:

Ja, és beszéd: eddig nagyon büszke voltam, mert mikor Gábor hazajött esténként, Rugó mondogatta, hogy apa, apa. Már napok óta. Erre ma reggel meglátja Neo kutyát az ablaklból, és hát mit mondogat? Apa, apa. :?

Szóval még nem az igazi a dolog.

Kép
vindolanda

Forgolódás éjszaka: Zsófi ugye megint mellettem alszik. Nos egyik reggel-felé annyira keresztben aludt, hogy nekem is keresztben kellett feküdnöm az ágyban, a fejem meg az éjjeliszekrényen volt :shock: . (Ami egy szivacs tetejű puff, így nem volt gáz).
Miért nem tettem arrébb? Mert reggel volt, és erre tuti felébredt volna, én meg még aludni akartam. :oops:

Kép
Kép
Kép
gremese

Hello Lányok,

jöttem rontani kicsit a hangulatot. :cry: Borzalmas nagy kár ért minket, múlt héten belecsapott a villám a szüleim házába, ami leégett. Tiszta depi mindenki, nekem se volt kedvem napokig semmihez. Amikor felhívott anyukám, órákig csak zokogtunk Lizivel együtt. Borzasztó nagy csapás ez nekünk, de ma már - hogy túlvagyunk a mélyponton - úgy fogjuk föl, h hála a jó égnek senki nem volt a házban, a tűzoltók szerint ugyanis tutira nem élte volna túl. Szegény apukám azóta csak lót-fut, intézkedik a munkája helyett (mellett). Biztosításunk volt elemi kárra is, de ugye ismerjük a jó kis biztosítókat, akiknek csak addig vagy jó ügyfél, míg csengeted a havi díjat. Egy élet munkája ment porba 20 perc alatt. Szegény Lizinek is a tető alatt volt berendezve a "rezidenciája", amiből semmi nem maradt. Ami megmaradt volna, azt tönkrement oltás közben (és a folyamatos esőkben), no meg a füstben.
Sose gondoltam volna, h ilyen a valóságban is megtörténhet, főleg nem, h velünk. Borzasztó! Eddig is utáltam a villámlást, de mostanra totál viharfóbiám lett. Éjjel rémálmok gyötörnek, és patakokban ömlik rólam a víz, ha vihar van éppen. Ami ugye elég gyakran van mostanában... A szomszédunk látta az egészet, az ő elmeséléséből képzelem újra meg újra az egészet. :cry:

Na, most jól elrontottam itt a hangulatot. Örültök hogy újra írtam? :lol: :lol: :lol:

silka
silka

Silka! Igen, mindenképpen jó, hogy jelentkeztél! :)
Na de ez a hír.... :( Ezt tényleg úgy kell felfogni, hogy Nektek és a Szüleidnek semmi baja nem lett!
Kitartást és erőt kívánok a folytatáshoz!!!! ++++++++++

Kép
Kép
Kép
gremese

Silka! Nagyon sajnalom, ami tortent Veletek! Kitartast, es tenyleg az iaz szonyu nagy szerencse, hogy senkinek nem esett baja!!!
Vendég

LMóni! Szelinek én is aztán mutogathatok, meg mondhatok bármit, ő is csak vigyorog.
Viszont amikor énekelek neki, próbál ő is énekelni, úgy imádom! Persze a hangokat nem tudja variálni, de olyan édes, ahogy próbálkozik.
Szelinek egyébként a ramaty idő ellenére tök jó kedve van, én meg itt hullázok... De legalább felvidít! :) Ő a szeles időt nem bírja, olyankor nyűgös.

Niki! Szerintem tedd össze a kezed, hogy ilyen pasid van! ;) Ritka példány az ilyen házias férfi! :)
Mi apánk tipikus FÉRFI... :evil: Nem csinál itthon az ég világon semmit, még a tálcáját is benthagyja a szobában... stb.

Kép

Kép
regcsiken14

Jesszus Silka! Nagyon sajnálom a szüleid házát. Szó szerint katasztrófa... :cry:

Kép

Kép
regcsiken14

silka: nagyon sajnálom, sok erőt és kitatrtást kívánok!

Mesi: Zsófi nem semmi, remélem 30-án élőben is meglátom :lol:

Niki: nem, a párod nem normális :lol: De a magyar szókincse sem az :wink:

Móni: házhoz drukkolunk!
Vendég

Vindolanda! Szerintem a napszemüveg felesleges. Egy olyan sapit adj rá, ami árnyékolja a szemét. Vagy olyan szafarisat, mint Mesiéknek van! :) Ezen kívül kell még naptej, úszópelus, pléd, törölköző, esetleg hűtőtáska a kajáknak, amíg a parton vagytok! Most hirtelen nem jut más eszembe.

Még nekem is össze kell szednem a gondolataimat, mit kell vinnünk. Tulajdonképpen mindent. Visszük a babakocsit is sétákhoz, esetleg altatáshoz, utazó ágyat. Anyuhoz vettünk egy asztali etetőszéket, ami összecsukható, kimondottan utazáshoz alkalmas, azt is visszük. És azon is agyalok, hogy elviszem a pelenkázó szivacsot, mert ez az eldobható szerintem hamar elfogy, ha nem elég ügyes az ember és kakás lesz... :oops: Legalábbis Szelinél továbbra is katasztrofális a pelenkázás-öltöztetés. Tekeredik össze vissza, néha már a lábánál fogva lóg a kezemben, mert nem bírom lefogni... :shock:

Egyébként a védőnő mondta is, hogy lehet, hogy azért alszik még mindig 3x, mert sok energiát veszít az extra mozgékonysága miatt.

Kép

Kép
regcsiken14

Szebb napokat :)

Silka!
bakker :evil: ez nagyon szörnyű :( de legalább szüleidenek nem történt semmi baja.Abszolut nem baj h. leíírtad mi történt Veletek,mert azért mert babástopik mindent meg lehet/kell osztani Velünk(meg a rídonlikkal)+++++++++++++++++++ s jó h. jelentkeztél :)

Niki!
ezt nem hiszem el :lol: van ilyen pasi a földön :) na jó Granda párja is házias,de a Tied :) eszem megáll :) csipesz,vasalódeszka :) haláli :)
Jut eszembe GRANDA életjelet kérünk :)

Kolbi!
tényleg pofozd magadat néha fel :) Máté olyan dolgokat csinál amire én lesek és Bálint nem csinál ilyeneket :) Ne hasonlítgas :) tudom könnyű mondani,én is ezt teszem M-B közt,de már belenyugodatm h. 2 gyerekem teljesen más tempóban fejlődik :)
Kiscipasim állandóan azt mondja h. dedede,nenenene(ezt tuti Mírától tanulja mert állandóan felesel a kisasszony,már megfenyegettem parázs kerül a nyelvére) meg mamma(cumi) meg néha ganga ganga(ez gőzöm sincs mi de olyan édin mondja)

Képdicsiket köszi :) olyan fura azt hallani h. "vékony" vagyok,az önképem sajna teljesen más,a fejembe rendet kellene tenni :oops:

Regi!
most 73+-0,5 kg vagyok,a Mírával 2 hós pocakosan voltam 69 súlyomhoz képest +4 kg van még rajtam :) előtte meg mérlegen talán évi 1* ha álltam :)

Mesi!
dobj már pocakosképet :) jól bevásároltatok :) Zsófira is oylan kíváncsi vok :)

Heni!
elméletileg 2-án megyünk(bár gőzőm sincs hogyan,Apát tavaly esküvőre 4000 vitte szlovák taxis ki,Ő azzal tervezi a kimenetelt+hazajövetelt is),de még szállást sem foglalt,de tervezi ezerrel...mindent az utsó pillanatra hagy,hiába PatóPálhoz mentem feleségül 8)

Vindolanda!
Szerintem sildes sapka bőven elég,így biztos nem néz napba :) esetleg olyan sátor mint,anno Meryke tett fel(Dechatlonos) alváshoz,vagy napernyő :)

Alvás:Bálint rövidujjú body+hálózsák :) tegnap este már hosszúujjút adtam+hálózsák :) szerencsére Ő szobájuk elég meleg :)

Irina!
Állatkertbe anno mi is Míra első szülinapján mentünk :) sazóta is csak 1* maradt ki akkor utaztunk Kunfehértóra és sok lett volna egy napra :)
Két nagyon mókás emlékünk van onnan:
1,Kaját vettünk kiszolgáló csajszi nagy mellű,mindene szinte kirakva :) MÍra szemlélte majd megszólalt :SZOPIIIIIIIIII :)
2,Kajáltunk s Míra megszólal,padra felálva,sültkrumplit lengetve:Nézd pávián ebédelek :)

MMarica:
írj mindenképp mi volt ma UH-on :)

Ezt a pocsék időt én is utálom :( Bálint szerencsére viszonylag későn 7kor ébredt,Míra is felkelt és bazsalyogtak,balhéztak kicsit :) aztán B. kidőlt 10kor és még húzza a lóbőrt :) s du. még dokihoz is el kell mennünk beutalóért a gasztróra ahova pénteken megyünk :roll: s helyettesítés van,még szerencse h. a védőnők dolgoznak és tudtak válaszolni,h. ma mikor van rendelés :)

S tegnap megszületett barátnőm kicsilánya :) Annyira boldog voltam :) Gyorsan végigröhögve(mintha magam láttam volna pocakosan mikor taliztunk) s olyan jó volt várandósnak lenni :) Apának mondtam este a válasza határozott most nem volt :) De 4-5 év múlva benne van a dologban 8)

pusza

KépKép
viranka

Silka!

Nagyon sajnálom ami veletek történt! Egy élet munkája veszett kárba, de adj hálát, hogy senkinek nem lett baja! Felfoghatatlan! Nagyon együtt érzek veletek! Sok erőt az újrakezdéshez!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Viranka! Hjjjaj, ha én 73 kiló lennék... :)
(Egyelőre 72 a cél, mert annyi voltam terhesség előtt, de ilyen tempóban... :() 78 kg

Anyám meg tegnap megkérdezi: "Te hová fogysz?" Mondom: ééén? híztam egy kilót... :evil:

Míra: :lol: :lol: :lol:

Szóval egyszer majd lesz 3. is? Egyik barátnőméknek van két kisfiuk, a kisebbik (Álmos) Szelivel egy napon született, ők is szeretnének harmadikat. :)

Kép

Kép
regcsiken14

Koszi lanyok az alvos-ruci tanacsokat. Az a poen, hogy itt nem szokas feloltoztetni a gyerekeket. Emiatt apaval sokszor vitazunk. Kepzeljetek el olyan idojarast, ami most nalatok van: namost itt ilyenkor a babak rovidujjuban, es rovidnadragban vannak (termeszetesen zokni nelkul). Higyjetek el, nem tulzok! A parom szerint a halozsak teljesen felesleges, hiaba mondom, hogy kitakarozik, szerinte egy rugdalozo (persze body nelkul) boven eleg :twisted: Parom kislanyat nemegyszer hoztam haza a sulibol telen: kis vekony miniszoknya az egyenruha, es csak egy zoknit kap hozza.. :shock: Furcsa... :?
Vendég

Regi!
ha 4-5 év múlva lesz 3. akkor lesz 4. is mert ne legyen már ekényeztetett legkisebb :) :)no de ezek csak tervek egyenlőre,aztán majd kiderül... :)
Leszel még Te 72 kiló :) 8) :wink:

Dinnyét meg azért írigyeltem gorillától mert éhes voltam és mostanában azt kilószámra zabálom :oops:

Nyaralásra még vigyetek gyógyszereket is,inkább ne legyen rá szükség de biztos ami biztos :) lázcsillapító,Normaflore,Kalcium(csípésekre) stb..

KépKép
viranka

Viranka neked akartam még írni, hogy azért itt nézelődünk mert beleszerettünk ebbe a kisvárosba.
Jó a levegő, pici, kanyargós utcák. Kedves emberek.
Párom 20 perc alatt beér a munkahelyére ha nincs túl nagy forgalom.
Pest nyüzsgéséből elegünk van. Viszont a munka ide köti a páromat.
Így ezt a megoldást választottuk :lol:
Gratula a barátnődnek :lol: :lol:

Silka örülök, hogy jelentkeztél végre
Igazán sajnálom ami anyukádékkal történt :(
De legalább nekik nem esett bajuk.

Niki kifogtál egy aranyhalat :lol: :lol: :lol:
Mondjuk hétvégén enyém párom is takarított míg én főztem
Még a szelektívbe is elvitte az elvinni valót :lol:

Vindolanda úszópelusból többet vigyél.
Én mindig vettem le a lányról a vízeset nehogy megfázzon amikor a pléden ültünk.

Regi etető szék végett hívd fel a szállást ahova mentek, hátha tudnak ők ott biztosítani. Annyival kevesebb csomag.
Nekünk vinni kell a kis kádját mert máshol nem viseli el a nagy kádat :?
Sír benne :(
Pelenkázótáskában van összehajthatós alátét, azt könnyű tisztítani is.
Ha nincs olyanod szívesen feladom postán az enyémet, az is sokkal kisebb helyet foglal mint a nagyobb szivacs.
Bármennyire nagynak tűnik az autótok, mire mindent összekészítesz tuti kicsi lesz és alig fér bele.
Tapasztalat.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Viranka 3. 4. szupi :lol: :lol: :lol:
Úúúúúúúúúúúúúúúgy lennék én is várandós újra. De az ész azt diktálja, hogy költözés után :(

KépKép
Kép Kép
l.móni

Niki nem semmi apátok van :D a miénk is házia lett szerencsémre, nagyon sokat segit nekem. Pedig még 3 éve még a kaját se tudta kiszedni a fazékból. Ma meg már mindig megágyaz, reggelit készit, mosogat, mos, tereget, felmos.....egyet viszont nem tud! főzni! na de én imádok!

Silka örülök, hogy jelentkeztél! még szerencse, hogy senkinek nem lett semmi baja! nagyon nagy csapást súlyt ránk amúgy az ég mostanság!

Regi megnyugodtam tapsolás terén.

Nyügi van nálunk is ezerrel!!!! Semmi nem jó! Már 2x alszik ma.
Ja erről tut eszembe, kinek mennyit alszik még napközben a babája??? Tegnap éppen konstatáltuk apával, hogy Péterke 2-max 3 óránkét alszik ( 9-10 körül, 12-13 körül, 16-17 körül)

Evés: tejtermékeket imádja, viszont a gyümölcs nem kell neki :shock:
Főziket, leveseket is megeszi. Nem nagyon értem, de még csak meg sem kóstolja már a banánt sem, pedig azt imádta, lehet megunta?

Jaj de nagyon sajnálom a tali dolgot :cry: :cry: :cry:

Emese Zsófikád nagyon ügyike :D és okos! ja és az alvásért mindent!

Heni
KépKép
heni81

És akkor egy kis nosztalgia:

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: