A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

márti tényleg!!!én is csak barackot zabáltam!!!
hát emlékszik rá??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
basszus télen nincs csavarosfagyi :(
Vendég

[quote]n írta:a akkor egy körkérdés:vennék magamnak valamit!milyen ruha az ami löttyedt hason,bazi nagy úszógumikkal,és xxxs-es lapos fonnyadt csöcsökkel jól állna??mert akkor olyat veszek!!
cipőm van

A leírás alapján olcsón megúszhatod,mert bemész egy mezőgazdasái boltba és veszel egy zsákot.... :wink: DE EZ NEM A TE TESTED LEÍRÁSA!!!!! :evil:
Vendég

csiri nejlon zsákot?mert az van itt fekete a gazdaboltban..de félek,hogy be fogok izzadni benne :lol:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 12:21-kor.
hékás

[quote="hékás"]
írta:
hékásAndóca: Mi pampers 3-t használunk, de pont hétvégén táraztam be 3 csomaggal belőle...

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 12:22-kor.
hékás

hékás szia!
a 800 gr az kajával együtt értendő??vagy 800táp+kaja!
lécci részletezd

ruhavásárlás storno
1pénteken kezdődik szilvinek a judó5000.-
2szindinek a pom-pom5000:-+fellépőruha
3szindi színházba megy3000-
4jövő héten oltás 18000-
nnna ennyi :?
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 12:22-kor.
hékás

xxx
hékás

na nekünk a mai nap..hajnali 4-kor 150 táp nammogva
fél9-kor 120táp nyammogva és egy üveg őszi alma teljes kiörlésű rizzsel(azt nem nyammogva)
eddig ennyi :?
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 12:23-kor.
hékás

[quote="lia0415"]n írta:lia0415a nekünk a mai nap..hajnali 4-kor 150 táp nammogva
fél9-kor 120táp nyammogva és egy üveg őszi alma teljes kiörlésű rizzsel(azt nem nyammogva)
eddig ennyi :?

DE EZ MÁR JÓ!!!!!!!!!!! NEM????
bszilvi25

Na én is magunkról:
Mercike nem is sírt nagyon a szuritól, inkább csak megijedt!
63 cm, és 6040 gr. Fej és mellkörfogat: 39 cm.
Hazafelé úgy elaludt fél perc alatt mint akit leütöttek :lol: és még itthon is folytatta a babakocsiba a szundit.
Van lázkúpom (eddig nem is volt, én nem tudom hogy a régi gyerekorvos miért nem írt kapásból, na mindegy), ha kell beadom neki. Szerintetek valahogy védekezzek a láz ellen? Borogassam neki egy kicsit???? Ti mit csinálnátok?
fél 2-re megyünk csípőszűrésre. Ma ez egy jó nap........
bszilvi25

Ne hari,de ezt nem tudtam kihagyni: :oops: :oops: :oops:
Kép
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 12:23-kor.
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 12:24-kor.
hékás

[quote] írta:gy látom, nagyon ráérsz

Kb 2 órája indulunk sétálni... :oops: :oops: :oops:
Amint látod,a cipő és a sapi ráadásig jutottunk el... :roll: :lol: 8)
de menni kell még,mert nincs itthon semmi és még ebéd sincs...de az még hagyján,hogy nincs,fél 11 múlt és még azt sem tudom mit fözzek... :?
Vendég

CSiri: ezzel nem vagy egyedűl :wink: A különbség annyi, hogy én el sem kezdtem felöltöztetni Kristófot :cry:
bluebox

Ja, tejfölevés: nem etettem tejföllel, csak az ujjamat beledugtam a tejfölbe aztán a Kristóf szájába :lol: A végeredményt láthattátok :wink:
bluebox

sziasztok, megjöttem én is. egyik kezemmel írok, másikkal az ebédet főzöm, ... :D néha úgy érzem, hogy jobb lenne ha polip lennék. namindegy.

hékás: nekünk a védőnő elmondta, hogy a gyerekorvos a korai hozzátáplálást szokta javasolni (tehát nemcsak gyümik, hanem főzelékek is 4 hós kortól, főleg tápisoknál), ő pedig a későit, tehát 6 hóig kizárólag anyatej, és gyümit is csak úgy kezdeni, hogy első nap 1 kanál, második nap 2 kanál. na most akkor? erre írtam hogy mindenki meghallgat és elolvas mindent és mindenkit, aztán úgyis úgy dönt, ahogy közelebb áll a saját beállítottságához. ez olyan minthogy a kórházban a lelkünkre kötötték hogy púderezzük a gyereket, a gyerekorvos meg megtiltotta. na akkor melyik egészségügyi szakembernek van igaza? én úgy vagyok vele, hogy ha bármi gond van, a gyerekorvost fogom kihívni, vagy hozzá megyünk el. úgyhogy az ő tanácsát fogadom meg, ő áll hozzánk ilyen módon a legközelebb. ha nem úgy csináljuk akkor simán mondhatná akár azt is hogy "de én megmondtam kedves anyuka hogy így csinálja, látja azért lett a baj mert nem így csinálta".

Szilvi: Mercike nagyon ügyes csaj volt, gratu neki. ;)

Aegonos megkeresésekre: minket kerestek már mindenfélétől otp-től raiffeisenig. mindenkinek megmondtam hogy van a családnak egy független pénzügyi tanácsadója és általa már gondoskodtunk befektetésről és biztosításról, előtakarékosságról stb, úgyhogy köszönöm nem érdekel. erre nem tudnak mit mondani. :D

oltás után: nálunk a védőnő javasolta hogy ha belázasodik, akkor fél kúp... de este lefekvés előtt MINDENKÉPP adjak kúpot, akkor is ha nincs semmi. na hát nem tudom emlékeztek-e az első oltásunkra, én többet nem adok kúpot Milánnak, az tuti. van itthon panadol szirup, majd azt adok, de csak akkor ha lázas. amúgy mi ha kijövünk oltásról, még akkor körömvirág krémmel masszírozom a lábát, meg itthon is még aznap, többször. az úszásoktató mondta hogy jövő héten (egy napon lesz az uszi és a szuri) nyugodtan menjünk szuri után úszni mert az izommunka segíti az oltóanyag hamarabbi felszívódását.

csiri komoly ez a kép. :D

Bari: milyen oltás 18 000? a pneumo? az most akkor mégsem ingyenes, vagy mi van?

mia_snow

ja, séta: mi már meg is jöttünk. mondjuk elég furán indult a nap... halljuk hogy 3/4 7-kor dumál a kölök az ágyban! :shock: namondom ez tökjó, hát ő, a nagy 8ig alvós, akit tegnap este 8helyett 9kor tettünk le (elcsúsztunk, van ilyen), ennyivel korábban kel? htá mi lesz itt egész nap. aztán visszaaludt, és negyed9 után kelt végül. mondom naazé'. aztán fél10-körül elindultunk postára meg ide-oda de hát annyira érdekes volt hogy végig nézelődött. negyed11-re értünk haza és még mindig nem aludt. gondoltam kap cicit aztán barackot és tele pocakkal talán jobban alszik. na hát a barackig már nem jutottunk el mert a cicin 5 perc múlva bealudt. ha ez így fog menni, napi 2szer megyünk sétálni. :D

(ebédet meg majd rendelek... :roll: )

mia_snow

[quote="csiri-biri"] írta:csiri-biri
[quote]C írta:siri, te ajánlottad fel, hogy menjek hozzád, felhízlalsz? Lassan elgondolkodom rajta

Nem én voltam,de vállalom!!!Tudok egy helyet,ahol 1 hét,minimum plusz 5 kiló!!!! :wink: :wink: :wink:
Nagyiméknál,lent az alföldön...jó levegő,nagy séták és csudajó házi sütik,disznótoros és kényeztetés.... :wink:
Nekem még megvan a plusz 5 kiló,2 hete voltunk ott... :roll: :wink:
...

én voltam az ajánlkozó. :D de tényleg jó az alföld is, az én nagyszüleim is ott laknak. + 1 kg/nap garantált. :D

látszik is rajtam hogy sokat járunk le... 8-)

mia_snow

mia dávid napi 3x-4x sétál..most is sétál egyedül a kertben :lol:
kitolom ő meg szenved és ülni akar :?

szilvi..nekem még nem tetszik..talán ha amit evett nem nyammogva ette volna már kezdenék megnyugodni :oops: és persze ha a nap hátralévő része legalább ilyen lenne :?

csiri :és ez a csaj nem forog??hiszen már állni is tud :shock:

mia a penumó:de lehet,hogy hazudok és csak 16..nem tudom mert eddig rotával együtt vettem..ez az utsó adag és már nincs rota"hál istennek"
de még nem ingyenes..én meg túl akartam lenni rjta ezért nem vártam ki,hogy ingyebes legyen..mondhatni leszarom azt a párezret..ennél csóróbbak már úgysem leszünk :lol: :oops:

oltás:a mi dokinénink egyből is és este is javasolja a kupót..és én így tettem..
borogatás:kriszti féle levágott zokni..és csöppet sem fájt dávid lába..tuti megoldás
Vendég

Márti, próbálj meg saját magad kutyulni neki valamit. lehet rizslisztből vagy rizsből meg mindenfélékből, lehet hogy van valami adalékanyag amire így reagál... és amit otthon nem teszel bele úgysem.

valaki kérdezte a teát: Milánt én teáztatom. sajnos egyik filterest sem issza meg, akármit csinálok vele (édesítem, citromozom, bármi), a teafüves teákkal ugyanez a helyzet, próbáltam már többet is. úgy néz ki, hogy a hipp instant alma-citromfű teát megissza, azzal nincs gond, pedig nem is úgy csinálom ahogy rá van írva, hanem sokkal hígabbra. a vizet sem issz ameg pedig.

mia_snow

ok, akkor estére kap egy kúpot.
én nem merem megvárni, hogy lázas legyen.....

valami ebédet nekem is össze kell hoznom. Ebédet? Nálunk az ebéd a vacsora.

Egy darabig engem is hívogattak, de a János kórházból. A nő vagy 3* hívott. De már nem hív..... :roll:
bszilvi25

Mentünk-jöttünk....Isteni idő van,tiszta tavasz!!!Sikerült is túl öltözködnünk....

[quote]c írta:siri :és ez a csaj nem forog??hiszen már állni is tud

nem,nem forog továbbra sem,csakha leveszem a pelust,akkor vannak már gyenge próbálkozásai...ülni sem nagyon ül,mondjuk nem is eröltetem...a kép csalóka,nem áll,hanem mögötte van valami csilli-villi-párna és ahogy odaraktam "nézelődni",tolja fel magát....már "mondtam",hogy háton kúszik.... :shock:
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 17:33-kor.
pironya

ja és még annyi,hogy a fotón Zoé feje felett,egy régebbi szintén "furi" ajándék.... :shock: :shock: :shock:
Az a rózsaszín óra....éncsak leszbiórának hívom....2 kislány szájon puszilja egymást és rá van írva angolul,hogy a szerelem édes,mert mi Örökké szeretjük egymást..... :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
leszbi óra :lol: 8)
Vendég

[quote]C írta:siri: látom Zoé nem él éppen ingerszegény környezetben

És ehhez jön még az én kisvirágos-pillangós világom,meg anyós elborult agyú ajándékai... :lol: :?
Vendég

Kép

egy mai kép a kis sztrájkolósról

egyre barnább..imádom..tudtam én,hogy a vér nem válik vizzé :lol:
Vendég

na jó van mostmár,ne tartsatok fel,mert így nem lesz ebéd.... :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bari!
ez a Dávid fiú nagyon sármos! :wink:
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 17:34-kor.
pironya

szerintem is elégedett Dávid a képen.

BRIGI, KRISZTA: BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!!!
bszilvi25

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 14:18-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 14:19-kor.
Vendég

:idea:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 14:19-kor.
Vendég

Brigi, Kriszta: Boldog Hófordulót!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 12:24-kor.
hékás

Sziasztok!

Írok pár sort, bár félkezes vagyok. :) Most néztem tegnap magunkról igazából nem is írtam. Hát a hét eleje jól indult, de tegnaptól fogva Marcellra ismét rátört a sírósság, és ilyenkor nem lehet vele kezdeni egyszerűen semmit. Én csak a fogára tudok tippelni, mert ha meg éppen nem sír akkor semmi baja vigyorog stb.

Amúgy szerintem mi esszük itt a fórumon a legkevesebbet, mert a Marci legnagyobb adagja volt eddig 150gr. de ált. 120-140-eket eszik, de azt is úgy hogy a végét már unszolni kell. Szó-mi szó az én fiam nem egy egyszerű eset.

A kajálás sorrendjét pedig azért kérdeztem, mert mi is úgy próbáljuk, hogy főzi és utánnna táp, de a tápot rendszerint nem bírja megenni, pedig még főziből sem eszünk akkora adagot amivel szerintem jóllakna. Hát az e havi hízásunk jó ha lesz 400gr.

Bari: Dávid nagyon cuki, és a kép alapján semmi baja :wink: :wink: :wink: :wink:

Csiri: Zoé zabálnivaló :!: És tényleg olyan mintha állna :wink:

Szilvi: Ügyik voltatok oltáson.

Képzeljétek mi jövő héten megyünk oltásra de nekünk ez lesz az első. Mert a műtét miatt eddig egyet sem kaphattunk. Remélem minden rendben megy majd.

ancsika82

Vendég

Brigi, Kriszta: Boldog Hófordulót!!! Majdnem lehagytam pedig nem akartam :oops:

ancsika82

Kriszta!
Most nézem az avatarodat!Nagyon jó!!!!És de vagány Dávid a napszemcsibe 8)

Boldog hófordulót mindenkinek és ne hari,de én ezt nem nagyon tartom számon,tényleg majd minden napra jut minimum 1!viszont a névnapokat azt megpróbálom észben tartani.... :roll: :oops: !!!!
Vendég

Tudom, hogy az most jónak számít kb. csak azon csodálkozom, hogy nem eszik olyan extra sokat: sőőőt, de mégis lesz ennyi hízás.

ancsika82

Énnekem miért nem sikerül képet tennem a nevem alá? Akármennyire kicsinyítem sem sikerül. :cry: :cry: :cry:

ancsika82

Ancsika: segítsek képet feltenni?

Csiri: ha jól emlékszem, Édi Bédi Zoé Bébinek át kellett mosni a könnycsatornáját. Miért kellett? Csak azért kérdezem, mert Kittinek mostanában csomószor csipás a szeme, és belemegy a szemébe is.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

úúú laptető, milyen régen voltam már itt! :lol: :lol: :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andi segíthetsz, most van pár percem remélem :? Én mostanában mindig lap aljával kezdek :roll: :roll:

ancsika82

Andóca!
Mi azért mosattuk át,mert összevolt ragadva folyamatosan a szeme és olyan "gyulladásosan" piros volt...
Vendég

köszi Csiri a választ

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: