A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Napsugarasat!

Csajok hova tüntetek?

Barbi barátnőd hányinger

:oops: én tuti nem puceváltam volna, inkább hazamegyek.sértődés ide oda :twisted:

fogorvosért :( röntgen miatt ne aggódj, nem lesz baja legkevesebbnek..
Vendég

ja Sziszka. köszönöm zenét :wink:

Dia majdnem mindenhol megvárják az egy hónapot. most beszéltem unokabátyám feleségével és ő is mondta, hogy elkezdték oltani a picurokat, de a két oltás közt egy hónapot várnak., sőt amikor ZSigit beoltotta drnéni, akkor beszélgettek a védőnővel, pont arról, hogy akik helyett befértünk pont amiatt nem jöttek a kötelező oltásra, mert 2 hete kapták h1n1et, és várnak. ..ez most ugrott be :oops: és nem lesz semmi mellékhatás!
Vendég

Boni drága lelkem!

Ha tudtam volna, hogy te ilyen korán már gép elött vagy, én is jöttem volna, mert nem tudtam visszaaludni, aztán mégis, így Eninek volt 8 perce, hogy a pizsamából a reggelin keresztül a téli gunyába bevesse magát... Mindig megdöntjük a saját rekordjainkat! :)
Ami a barátnömet illeti: nem mehetek mindig haza, ha pisilni kell, mert akkor akár el se induljak. - Fiam közben levetklöztetett és most éppen kiszolgálja magát. - Kétfajta háziasszony lakozik mifelénk:
- a túl slampos, aki a biztonság kedvéért nem föz, nem takarít, a mosott ruhát nem akasztja fel száradni, amíg meg nem büdösödik a gépben, és még sorolhatnám. Az összes barátnöm ebböl a kategóriából került ki, nekik én elviselhetetlen vagyok, mint példakérp, pedig én még babapiskóta vagyok a másik típushoz képest.
- akik egész nap takarítanak, míg a lakás és minden porcikája nem steril, (ne érj semmihez, mert ujjlenyomatos lesz!) 7 fogásos menüt föz minden nap, olyan sütiket gyárt, hogy minden cukrász elbújhat mellette, a gyerekeket hozza-visszi minden lehetséges különórára, a ruha patyolat tiszta, illatos és élére van vasalva, egy elöre kiagyalt szuperpatent rendszer alapján beszortírozva, stb. Ebböl a fajtából csak egy családot ismerek, de ök úgy ahogy vannak, nem normálisak. Szerintem én az arany középutat löttem be, nem esek egyik végletbe sem. A barátnöimet nem ezért szeretem, hanem mert nincs más alternatívám. Az egyikröl írtam, hogy megváltozott, a másikkal rendszeresen találkozunk, de ö meg megpróbál nekem minden felesleges cuccát eladni - baráti áron - és nem mozdulhatunk ki sehová, ahol több, mint 50 m-t kell gyalogolni, mert nem szeret mozogni a banda. Ez a wc-s barátnöm meg az a lánya, aki az utóbbi idöben két babát is elveszített, az egyiket a nyitott gerinccel elvetette, a másikat pedig a h1n1 vitte el szerinte. Ö örökbefogadott, a vérszerinti családja nagyon nem örült neki, hogy meg akarja ismerni öket, a nem vérszerinti meg fizeti a kis család minden vágyát, így a házat és annak a renoválását, a gyerekek bebugyolálását tetötöl talpig és még sorolhatnám. Eladták a lelküklet a felmenöknek és ezt a férje nagyon rosszul viseli, de azt is, hogy az asszonyka folyton lehülyézi. Tényleg buta az ember, de egy aranyos és segítökész valaki, aki egyetlen tagként elpakol mindenhol, ahogy belép az ajtón és mindig rendberakja a konyhát, kiszolgálja a feleségét, föz, elmegy a gyerekekért, mellette váltásban dolgozik és tanul...
A mi találkozóink terápiás ülések. A lányt próbálom rávenni, hogy ne csak magával foglalkozzon, hanem vegye a férjét is emberszámba és az ö apró kívánságaiból is megvalósíthatna néha egyet, a srác meg boldog, ha jövök, mert fül vagyok az ö gondjainak is és én nem piszkálom. A barátnöm ezen felbuzdulva, amit mondtam neki, megvalósította a férje egy gyerekkori kérését: kapott múlt pénteken egy akváriumot. Hát nem sok öröme volt ennyi cinizmusban: 20 literes, a legkisebb kapható, telepakolták apró halakkal és rákokkal, aminek a nagyrésze másnapra feldobta az uszonyát, a túlnépesedés miatt. Hát most pár kis neon járja köreit és olyan megalázóan néz ki az egész. Teljesen kiakadtam! Ez az igazi nesze semmi, fogdd meg jól, és még örülj is neki!
Nem volt szép húzás tölem a barátnömet a háta mögött kibeszélni, de ezt elötte se titkoltam el, mert különben nem barátság, ha nem bírja el a kritikát. Ö is kritizál engem éppen eleget a lakás, az autó, az öltözködésünk és ilyen felületességek miatt. A birodalom visszavágott! :)

Közben ég a gyomrom, hányingerem van és meg vagyok fázva.
Szegény én! Mentem a banda maradékát feltölteni. Minden nap egyre jobban örülök, hogy nödögél a baba és alig bírom már a karácsonyt kivárni. Becsomagolom a csíkos tesztet a páromnak egy gázálarccal, had örüljön. Vessetek meg, de nekem a másik 4 is a fiókban van. :)

Puszi: Barbi
Vendég

Kép

Én alig tudtam kikászálódni az ágyból :(
Süt a nap ! Ilyen időtől nekem szétmegy a fejem. De mamáéknál már tegnap nagy hó volt, már alig várom hogy menjünk le.

EGy gyors kérés ha van valakinek karácsonyi zenés cdje tudna tölteni?Felnőttes és gyerekes is érdekelne, már ha van rá kicsi időtök.
Előre is köszi!

Később jövök pótolni. :wink:

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Gyors bejelentkezek ismét. :)

Gratulálok Barbi! Minden elismerésem a Tiéd! Én is ismerek olyan családot, akik azt sem bánnák ha 10 gyermekük lenne, most 3 lányuk van és szerintem ez tök jó!! Lényeg, hogy Ti boldogok legyetek, más véleménye nem számít!! :)

Pocakfotók nagyon szépek! Lányok, lassan szültök!! :D

Nézegettem a képeket, és uramisten, Olyan nagyok már a gyerkőcők!! Persze Pistin is látom, de a Ti babóitokon még jobban,mert csak néhány hetente nézem a képeket!! Elképesztő, milyen gyorsan telik az idő!!

Szilvi, a maláta, illetve gabonakávé valójában ugye nem élénkít, de képzeld rám úgy hat pszichésen, mintha rendes kávét ittam volna, totál felébredek tőle!! Csak az íz , az illat és az agytevékenységnek köszönhetően!!! :D Szóval szerintem ez a koffein dolog nem mindenkinél hat, például teát és energiaitalt nyugodtan ihatok lefekvés előtt, mert 5 perc múlva ugyanúgy alszom tőlük! :D

Dia, nekünk is van fakopáncsos gyöngyfűzőnk, és sosem vette Pisti a szájába, mondjuk elég nagyok is, ahogy Boni képén is látszik, szóval nyugodtan vehetsz Virágnak, imádni fogja!! Pisti fél órákat játszik vele!! :D

Láttam néhány picurka tart a télapótól, ,mi is féltünk ettől és nem is kértünk "igazi" mikulást Pistinek, viszont képzeljétek el, a Vörösmarty téren tlálkoztunk a télapóval ésmeg volt őrülve érte!! imádta! Azt mondta neki, hogy PÁPUUU!! Ez a télapó! :D
Aztán találkoztunk, egy miki ruhába bújt lepukkant getto gyerekkel, Pisti rákattant, és kiabálta, hogy PApu, és képzeljétek a kissrác odajött és köszönt neki, és beszélt hozzá, Pisti úgymegörült ennek, tök boldog volt! Nagyon jó élmény volt neki! Örültem, hogx a kis gettos ilyen rendes volt! :)

Na most eldugulok, mert elindultunk (amíg Apa üzletelt én a kocsiba ülve ütöttem a klaviatúrát) :D

Nem tudom mikor jövök ismét, de igyekszem!

Szép napot Nektek!! :)

k.a.t.i.c.a

Barbikám amásodik tipus tiszta született feleségek :wink: de ennyi puceva után ki foglalkozik a gyerekkel?

:roll: jaj tudom én, csak az elől hányás hátul..stb cucc áááááááá

KAta Dia ZSiga tegnap bevette a gyöngyöt a szájába! én elpakoltam az egészet.. utána megint bepróbálkozott, megint elpakoltam.. most már nem eszi
Vendég

ja nekem van rengeteg, de egyszerűbb, ha inkább kiíratom apával és az 1es vilivel a kIkához eljöttök, és odaadom.hmm?
Vendég

Katica télapó nagyon jó fej lehetett!
Vendég

Sziasztok!

Eltűntem picit, csak hát nekünk is összesűrűsödött itt a sok program. :-)
Azért még kicsit bennem van a félsz a november eleji brutál vírus és felfázás miatt, úgyhogy a 12.heti genetikáig még cidrizek, de már titkolni nem nagyon tudom, mert növögetünk....

Még 3 helyre kéne eljutnom karácsony előtt ajándékokért, de közben laborok is lennének, csak mivel még a család egy része nem tudja a gólyahírt, így be vagyok határolva, hogy kire bízzam Prücsköt, amíg engem csapolnak, meg hasonlók.
Pluszban se kórházam, se orvosom, de így szép az élet. Ugye a Kútvölgyit magánkézbe vették, de ha maradnék, amit nem tudok, mert 300E lesz egy szülés, akkor is dokit tutter váltanék.
Úgyhogy vagyunk, vagyunk....eléggé megszeppenve de boldogan
:roll: :D .

És Barbi szuperek vagytok, gratulálok nagyon! Remélem a hányingerrel igazad lesz. Bár nekem Levivel is volt a 20. hétig, de nem hánytam, de most....Mazsolácska csak ma már kétszer visszaküldte nekem az összes homeos bogyót (mivel picit elkaptuk apjuktól a köhögést, ezért kell) a terhesvitaminokat, folsavat, magneb6ot...szóval többet nem is próbálkozom bevenni késő délután előtt. Drága gyermek, többszörös értelemben is!
Szegény Levi van nagyon megijedve, mert ugye délelőtt egyedül vagyunk és nem érti, anya miért ücsörög a fürdőben.

Tényleg igaz, hogy a tejci megváltozik, legalábbis nálunk abszolút bejött, Levi majdnem napra pontosan akkor hagyta abba a szopit, amikor pocakos lettem. Ezt azért sajnálom nagyon, de vmit vmiért! :)

Na, tényleg lépek dolgomra, mert ma még mosok, felmosok, főzök két napra, hogy holnaptól nyakamba kaphassam a várost.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aprooo de jóóó neked is nagy nagy öröm , jó egészség és gratuláció!

HÚÚÚú lányok jól belehúztatok egy hónapon belül 3kicsi lélek költözött új otthonába :D

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Aproo basztikulár! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: vigyázz magatokra!
Vendég

nahát:)))) sokasodunk:)) Apró, hatalmas gratuláció nektek is, kívánom, hogy minden a legnagyobb rendben legyen a kismanóval és kitartást a rosszullétekhez, kívánom, hogy pikk-pakk múljanak el!!!

Nálam már nincsenek szerencsére és a tejcsis dolog nálunk nem jött be eddig. Barnus bőszen szopizik, bár már csak az elalvásokra korlátoztam, szóval napközben 1x, este 1x, éjjel 2-3x, szóval még rendesen.... mondjuk én már nagyon nem bánnám, ha nem cicizne, mert az az igazság, hogy baromira fájnak a melleim, minden egyes szopizáskor csillagokat látok, de hát ez van, nem nagyon tudok mit tenni:(( próbáltam ezt a Junior vaníliás tejes italt neki adni, hátha rákattan, de azt az undort amit vágott hozzá.... se pohárból, se cumisüvegből, se csőrösből, se Jana baby-s üvegből, semmiből nem hajlandó elfogadni, így bajban vagyok, hogy mit tehetnék... egyelőre marad a szopizás, hátha idővel kinövi;)

Barbi, azért ez durva, mármint a wc-s sztori, hihetetlen, hogy tudnak így emberek élni, nálunk sem csúszik seggen a légy a szobában, de ez azért mégis durva....

sniky

Aproo! :D 8) Ügyes vagy! Én csak Enivel hánytam, a többivel csak ez a semmilyen állapot volt, ezzel lehet élni. Csak a hidegrázás az új nekem. Egész nap ez megy, vagy melegem van, vagy fázok, de zömmel inkább fázok. Én szokás szerint nem nyomok semmi vitamint extrában, megy minden a maga útján. Számításaim szerint 20 nappal vagy elöttem. :)
Vendég

Aproo - gratulalok es vigyazz magadra! :)

Mi jol vagyunk, csak itt valtozatlanul nagyon hideg van, ma -12 fok volt kint - egy kicsit setaltunk, de ez mar tul hideg mind a harmonknak...brrr - kuldjetek egy kis meleget ide!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Mazska küldtem egy kis napsütést itt most nagyon szépen süt a nap bár bazi hideg van!!!!
Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

sziasztok!

nahát mennyi Kismama! :shock: gratulálunk Mindenkinek!-[size=9]kicsit szívenütött,h nálunk a tesó is 10.07.27-re volt kiírva [/size] :cry: -vigyázzatok Magatokra! Pocak fotókat kérünk ám!!! :)

Karácsonyi zenét én is szerettem volna kérni...

ManciBarbi nem tudom véletlenül,h Anyósodék mennyiért és hol vették Gergőnek a kert fa játékot?

Sziszka nektek mennyi volt az alapanyag ár?

megyek szomorkodok kicsit a tesó miatt....
makadu

Makadu! Nagyon sajnálom, esetleg tudod az okát? Pityeregj csak, aztán jöhet a próbálkozás....
Vendég

Sziasztok!

Köszi a hozzászólásokat. Boni, akkor egy kicsit megnyugodtam, hogy talán indokolt a várás ezzel az oltással, viszont nálunk már letelt az 1 hónap (nov 11-én kapta a kötelezőt). Na mindegy, most már akkor várunk jövő hét keddig, nem merném vállalni a felelősséget hogy előbb kérem az oltás és ne adj Isten mégis pont valami baja lenne tőle, bíznom kell a dokiban. Tehát akkor marad a kedd, és remélem nálunk se lesz mellékhatás! :roll:

Aproo,
Hűűű, ezernyi gratula nektek is!! :D

Makadu,
Nagyon sajnálom! :( Szörnyű érzés lehet! Na de fel a fejjel, lesz még tesóka!

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Barbi, druszám, nagy-nagy gratula az újabb családtaghoz és hess, hányinger! Minden elismerésem a tiéd, ahogy helyt állsz és mindig kitalálsz valamit tutit, hogy ne unatkozzatok! :D Hihetetlen mennyi erőd van, ha csak egy kicsit kaphatnék... :)

Aproo! Micsoda hírek! Gratula neked is, húú, nem semmi tényleg, hogy belehúztatok csajok! :) Lassan nekem is megjön a kedvem, ha így folytatjátok! :lol:

Kittikém! Nagyon sajnálom a kistesót! :cry: Ne keseredj, legközelebb minden rendben lesz.
A játszóteret mi intéztük, először a Bocska srácnál érdeklődtünk (nem tudom a keresztnevét), aztán végül az ő közreműködésével Kecskemétről lett elhozva komplettan, mert ő már nem vállalta a nyár végére, de egyébként ő is csinál tavaszra.
Az árára már nem emlékszem pontosan, de megkérdezem neked, nehogy hülyeséget mondjak! Aztán össze is ülhetünk, ha van hozzá kedved, nem tudom mennyire vagy beszélgetős hangulatodban most.

Niki! Nekünk Gergő csinált hasonló grimaszokat, mikor megpróbáltam kakaót adni neki. :lol: Csak nézett rám, aztán az üvegre, hogy mi lehet ez a car...végül ment a csapba az egész és gyárthattam neki a tápszert :shock:

Barbi
Kép
manci79

Aproo! :)

Kitti :(

ManciBarbi, Beni is iszonyat kivolt az első kakaópróbánál, de tegnap reggelire, vajas kenyérhez azt itta, és meglepően alig hagyott a cumisüvegben! ;) szóval azért ne add fel!

Barbi, sajnos eddig rucikra senki nem nyomul... még azért várakozó állásponton vagyok, meg Aproo is talán benéz valamikor!

szomszéd csajszi vaterán nyomul... azt mondja, hogy ruhát annyian árulnak, hogy szinte meg sem éri feltenni őket, mert minden licit fizetős, kivéve az 1 Ft-os nem, de annyiért meg ki adná el a jó cuccokat!? :S szóval nem akarlak elkeseríteni, mindent megteszünk az ügy érdekében!!!

kismamiknak szép napokat, vigyázzatok magatokra! nagyon hideg van kint... :( francba!

apa még később jön, céges bowling van... :S szuper lesz, gyerek este kikészít:( már délelőtt is alakított, de, hogy mi volt a baja, az passz... most szunnyad, de lassan fel kellene ébresztenem, mert este az istenért nem fog elaludni!

sophie27

Sziasztok!

Most csak gyorsba...

Kitti, nagyon sajnálom.... Kitti, mi a játszót nem rönkből, hanem rendes négyszögletes fából...nem tudom a rendes nevét,...csak azt akarom ezzel mondani, hogy így a komplett került kb. 60.000 volt a fa anyag, de ebben már a homokozó is benne van, 25.000 a csúszda, és még 25 az egyéb műanyagok (mászófal, kapaszkodók, egyebek) Akkor nekünk azt mondták, hogy ha rönkből csináltattuk volna (nekem az talán kicsit jobban tetszik) akkor az olcsóbb lett volna, csak asokkal hosszabb a szállítási határideje...mi ez miatt döntöttünk így...ami még kiadás volt az a csavarok, pántok...ez kb. 20.000 volt, minket mellbe vágott, szóval ezzel is kell számolni. Ez után még le kellett pácolni, de az nem volt olyan nagy összeg....

Apró, nektek pedig nagy-nagy gratula!!!! Látod, ezért nem volt ott a jegyző ;)

Most mennem kell, este majd leszek bővebben is!

Szisz

<
sziszka78
Tolna

megintcsak gratula a sokasodóknak! :P :P

mi jól vagyunk és megint 90%-osan lánynak látszik, de nem az a magmutogató mint csengim volt :?
20. hetesnek megfelelő méretekkel kicsit hosszú combikkal :D ja és csináltattam 4d-és képet.4d-és dvd januárban lesz.már nagyon várom, de addig még föl kell hízlalni, mert nagyon vékonyka a kicsikém még.
Vendég

Halihó!

Nagyon köszönöm Nektek!

Kitti, hidd el, átérzem, egy hónapja nálunk ugyanez volt, borzasztó pocsék érzés, de ne adjátok fel ha szeretnétek!
Mi nagyon kétesélyesek voltunk, mert akkor amikor volt pici, utána rettenetesen akartam, de közben reálisan nézve meg inkább várni kellett volna fél év, egy évet és visszamenni melózni. Ahogy tettem is, hogy bejelentkeztem 4 órára. Más kérdés hogy azóta sem hívtak.... :?
Most meg már tehetik.:-)
Szóval a lényeg, hogy hajrá és fel a fejjel!

Fajátszó: hát nem tudom Szisz,hogy olcsóbb lett volna-e, de én ahányat néztem, csak a fa rész, egy hinta meg csúszival 200 körül van. Baromi drága.
ManciBarbi, Nektek milyenetek van és mennyibe került?
Mi is nagyon szerettünk volna, de egy homokozó lett végül. Talán sikerül egy mászófalas csuszit beszerezni, az még jól jönne. Hinta meg egyenlőre ott a műanyag.

Zsófi, most eléggé köhécselünk Levivel, mégis elkaptuk apától, de nem durván, mert nincs láz, meg takonykór, így viszont inkább várnék pár napot...nem baj?

Katica, nem írtál a bölcsiről. Most hogy megy?

Kakaó nálunk egyszer nyamm, máskor kiköpi Levi. Bár Ő minden újdonságot azonnal kiköp, 3. falatra hajlandó kb. megkóstolni, megrágni. Hát, evvan, de ma brutál adagot bevágott a marhahús levesből meg a keksztekercsből. Végre vki, egy hétig áhítoztam keksztekercsre, de mire megcsináltam....le nem csúszna, szóval örülök hogy a család apraja legalább eszi.
:roll:

Mazska, én már most csonttá fagyok, juj nagyon hideg lehet odakinn.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Barbi, Aproo, gratulálok, szuper hírek!!!

Kitti, sajnálom! Szerintem nem kell sokat várnotok, és legközelebb minden rendben lesz!

Emmáról: 1 hete nagyon fontossá váltak a plüssállatai a kicsikének. Eddig is foglalkozott velük, de most pl. azt kéri, hogy olvassak neki, de csak akkor, ha már odacibálta a fülénél fogva Bodri kutyát és a kiselefántot, és ők is kényelmesen elhelyezkedtek az ölemben. Megeteti, megitatja őket, puszikat ad nekik, beülteti a babakocsiba.... A múltkor szájharmonikázniuk kellett (Emma már meg tudja fújni), tegnap meg ők is motoroztak a kismotoron.

Ezen kívül kb. 1 hónapja szaladgál, rengeteget eszik, és imádja nézni magát a tükörben. Ha kérdezzük, hogy hol van Emma, magára mutat. Mindent megért, a könyvben az ábrákat megmutatja már régóta. Beszélni meg nem hajlandó, csak azt, hogy HAMMM, de hát nagy zabás a kicsike! Alvással szerencsére továbbra sincs baj, de mondjuk ő mindig jó alvó volt. Most 8 foga van talán (kicsit veszélyes megnézni), és épp rágófogai jönnek, így annyira nyáladzik, mint még soha...

Na megyek, felébredt. Még gyorsan egy téli fotó a ligetben:
Kép

sushy

Cs-Andi! Gratula a majdnem biztos lányhoz! :D
Huu, az jó, ha hosszúak a combjai :D Nem teszel fel 4D-s képeket?

Zsófi! Okés, még próbálkozom, kicsit hagyom, hadd heverje ki az első csalódást. Ma megpróbálkozom tejjel és turmixolok bele neki banánt, mert tápszerben is olyat kap, hátha :D
Estéhez kitartást!

Aproo!
Teszek képeket a játszótérről, nekünk is van csúszda, homokozó és egy sima hinta, na meg nekünk is egy kis jóság, mégpedig a nagy hinta :lol:

Kép

Kép

Az árat megkérdezem, de nem volt 200 ezer, az tutti!

Barbi
Kép
manci79

Huu, de csini ez az Emma lány! :D

Barbi
Kép
manci79

Apró, grtaulálunk! :)

Köszönjük a kérdést, minden rendben a bölcsikével, reggel 8-tól délután 4-ig ott van manócskám, és istenien érzi magát! :) Aminek mindennél jobban örülök, mert így sokkal nyugodtabb vagyok. :)
Ráadásul ügyesedik szépen! Rengeteget beszél, egyedül csinál szinte mindent, szóval minden a legnagyobb rendben! :)

Kitti, fel a fejjel, minden rendben lesz!! ;)[/b]

k.a.t.i.c.a

köszönöm Lányok az együttérzést!

ManciBarbi köszi, ha megkérdezed! Persze eresszük össze a fiúkat egy kicsit. ha megvan a számod megcsörgetlek holnap jó?
Szisz mindjárt csatolom a képet,h én milyet szeretnék, de ez 115e-ért van, általában pedig ahogy ApróZsófi írta 200-240e. :roll: :shock:
Kép
makadu

Kitti! Oké :)

Na, megkérdeztem, a miénk 140ezer volt. Hasonló, mint ez a képen, csak a teteje a nagy hintának is fedett.

Barbi
Kép
manci79

kitti :cry: :cry:
próbáld elfogadni, hogy így kellett lennie,biztosan oka van :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok!

Akkor a mi játszónk, festés előtt, itt látszik, hogy nagyjából milyen:
Kép
Festés után pedig ilyen lett: Kép
Ennél jobb képet most hirtelen nem találtam....a tető részhez meg van minden alapanyag, csak a férjem lendülete fogyott el, hivatalosan a két oszlop részen lesz egy kis ferde tető, az benne van az árban.

Szóval akkor 140-ért ez + a homokozó

Nem tudom, ti milyet találtatok, de amit mi néztünk, az sokkal drágábban volt, és az összeszerelés még benne sem volt az árban!

Szóval szerintem megéri így összeállítani...

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Egy pár mondat erejéig csak siekrül bekukkantanom!

Micsoda hírek! BArbi, APró! Gratula a kis pocaklakókhoz! Tényleg eléggé belehúzott a banda. Rókakoma kerüljön mindenkit!
Kitti! Sajnálom, de fel a fejjel, biztos gyorsan lesz neked is új alérlőd :lol:

Rólunk:
Sikeresen kiköltöztünk a lakásból, nem semmi menet volt. A házban (ahova pakoltunk) még bőven nedvesek a falak, meg az aljzat, így mindent becsomagoltunk fóliába is. Gyakorlatilag szombat délutánra áthordtuk a nagyját, este én még kitakarítottam totál a lakásban , mert különben Törpi törölt fel mindent a ruhájával. Na meg még azért volt lomolnivaló... Vasárnap szintén pakolás, fordultunk egy kört, ezúttal már csak egy autóval.
Este még lomolás, hogy a rengeteg cucc, amit magunkkal hozunk Pécsre, össze legyen rakva.
Hétfőn délelőtt bepakolás, lakás kulcsátadása, egyik autót elvittük a szervízbe, gépésszel megbeszélés, férjemnek 2 helyen céges intéznivaló, Réka összehányta magát a kocsiban (köhögéstől), öltöztetés, ülléstakarítás. Nissan kész (jelentem meggyógyították végre!), du. 5 körül indulás Pécsre.
Havazás Szekszárdtól, persze a Nissanon még jó vacak nyárigumik. 50-nél csúszkált mint a rossznyavalya a havas úton, ezért inkább ott hagytuk a bonyhádi Tesco parkolóban. Átpakoltnk a pickup platójára, és este 9-re haza értünk végre.
Mondanom sem kell, hogy itthon egy fullra telepakolt nappali fogadott, férem nyilván nem lomolt semmit a 2-3 hét alatt hazaküldött cuccból. Meg hát egy nagy autónyit mi is hoztunk megint. Tegnap este meg ma, így nekiestem a kipakolásnak, hogy ma már járható legyen a nappali.
Még mindig van pár dobozom, amit ki kell pakolni, na meg mosni se győzök eleget, kb 3-4 szennyestartónyi ruha. De a lényeg, hogy itthon vagyunk, túl vagyunk az egészen, és karácsonyig nincs semmi extra dolgunk. Mármint persze az ajándékbeszerzésen, takarításon, főzésen kívül.
RÉka a költözést, meg a hétfői szinte egész napos autókázást jól bírta, tényleg nem volt vele gond. Na ma viszont tök hiszti vlt, gondolom most jött ki rajta az egész herce-hurca. Meg még annyi, hogy szegénykém tegnap estére belázasodott, de szerencsére ma semmi. Még mindig köhécsel, meg orrszívózunk néha. Az elhúzódó nátha meg a láz miatt dokinéni meg akarja nézni, holnap megyünk oda is.
SZóval nem semmi produkción vagyunk túl az elmúlt pár napban, le is vagyok merülve mint egy rossz elem.
Most is azért nyúzom még a gépet, mert a karácsonyi naptárhoz fotókat kell válogatni, feltölteni, stb...
Na be is fejezem, mert nagyon vonzz az ágy, csak még dobok néhány mostani képet Tücsimről:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

panna1

Jó reggelt!

Panna nagyon édes Réka

:lol: sajnálom a hercehurcát.. most már remélem vége lesz .kitartás csajszi!
Vendég

Sziasztok!

Elnézést a zavarásért így karácsony előtt.
Eladnám kisfiam által használt ill. nem használt cipőinket.
Az első két képen található 3 pár cipő infók (ára 4000 Ft, amiben a postaköltség is benne van): Kép Kép
21-es méret: Deichmann-os szandálok és egy benti cipőcske. A nyitott szandál keveset használt, mászás időszakában hordott, rövid ideig. A csat a mászás miatt megkopott, a bőr viszont sérülésmentes. Nincs kitaposva, mert a kisfiam még nem járt akkoriban. A zárt szandál és a benti cipő szinte újak, lábrapróbált állapotúak, ajándékba kaptuk őket, mikorra már kicsik lettek.
Második két képen szereplő 2 cipő (ára 3500 Ft, amiben a postaköltség is benne van): Kép Kép
22-es méret: Deichmannos téli csizma két hétig hordott inkább babakocsizáshoz használt cipő, nincs kitaposva. Kinőttük a tél elejére. A csizma meleg, bundás béléses, tépőzárral és cippzárral záródik. A tetején a külön rávarrt fényvisszaverő csíkon apró, felkarcolásos sérülés van, de ez a funkciót nem zavarja, mert csak dísz, messziről nem is látszik. A benti cipő szintén új, nem hordott.

Ha valakinek felkeltette az érdeklődését írjon privit!
Kívánok Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
Üdv: Vikkata
torolve_20130114141731

Isten áldása legyen a sok babavárón, még nem gratuláltam Barbinak és Aproonak, nekik is küldöm a következőt:

Kép

Minden kisgyerek csodálatos, Réka tiszta anyuja, Emma továbbra is édes pofi, Dia a multkori profi képeidet én is meg szerettem volna dícsérni, csodásak!

Annyi mindenre szeretnék reagálni, de olyan kevés az időm!
Zsófi nem tudtam ugyan képeket csinálni, de küldenék a régiből, megírod mégegyszer a címedet, képeslap ügyben, naagyon köszi!!!

KépKép
koadri

Életem szerelme és a hó

Kép Kép Kép Kép
Vendég

Hali!

Na, mi glédába vágtuk magunkat, bepakoltam egész napra, mert anyóséknál lettünk volna, onnan mentünk volna ezer helyre vásárolni, erre a szakadó hóban ellapátoltam és ez a tetves nyűves kocsi nem indult el. Soha nem csinált még ilyet, és bár nem vadiúj, de azért egy 6 éves kocsi nehogymár megadja magát.
Azt hittem menten megesz a méreg. Most első menetben azt sem tudom, mit csináljak, mert meg kéne fordítani, kitolni és keresni egy másik kocsit, akivel bebikázom, de egyedül nem tudom kitolni.
Szóval a mai nap borult, de így meg fogalmam sincs, mikor megyünk el, mert hétvégén Peti megint 24 órázik és addig meg már minden napra van vmi. :cry: :shock: :? :evil: :twisted:
Persze ebédet sem főztem, mert úgy volt, hogy ott eszünk....most se kaja, se program...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aproo :cry:
Vendég

csajok szánkót hol lehet venni jó áron?
Vendég

Sziasztok!

Apró :( Sajnálom, fel a fejjel, rendelj egy pizzát, a végszükségre nagyon jó!

Réka is nagyon édes, és olyan jó, hogy ilyen jól bírta a költözést, remélem nem lesz most meg beteg! A haja pedig pont Málnussal egyenlő, szóval ne aggódj, vagyunk ezzel így egy páran :D

Nálunk egész nap havazik, minden nap kint vagyunk mi is a hóba, de Málnus még nem mert így beletapicskolni, mint Zsiga Csiga. Most éppen alszunk, délutánra szánkózás a program, előszedtük a férjem gyerekkori szánkóját, és kaptunk kölcsön rá tegnap egy háttámlát, ki akarjuk próbálni, ugyan tegnap is voltunk szánkózni, de akkor még támla nélkül, és így nem élvezte maradéktalanul, kicsit bizonytalannak érezte szerintem magát.

Zsiga nagyon bátor nagy fiú!!!

Most megyek, ezer a dolgom még, pedig annyi mindenre szerettem volna reagálni, de talán majd este!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Ja, Vera küldtem havat, odaért??? Itt így is maradt még bőven..szerintem ha összejön még hóembert is építünk ma, attól függ mikor ébred majd fel...

Boni, szerintem jó áron sehol :( Méreg drágán adják mindenhol :(

na, tényleg lépek

<
sziszka78
Tolna

Köszi Sziszka ideért :D Csengivel letesztelte már Miku!
Ha igy folytatódik a havazás este már szánkóval visszük le Masnit :D
l.veronika

:lol:

Éljen a hó, bár Masni nem kifejezetten hosszú szőrű :)
Közben épp néztem az új képeket is!

Málnus még alszik....egyedül pedig nem olyan jó hóembert építeni :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Szisz, az jó lett volna,de apa elvitte az összes kp-t, hagyott itthon viszont két bankkártyát, hogy tudjak vásárolni menni. De így se vásárlás, de kajarendelés.....nem baj, végül megoldottam kis halrudacskák krumplipürével és csalamádéval. Levinek nagyon ízlett.
Mi nem alszunk újabban, most megpróbálom megint összehozni a fiatalurat a hóval. Hátha utána kidől egy picit.....

Szánkó minket is érdekelne, mert nincs , de ha így megy tovább, még hasznát is vennénk. :roll:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

sziasztok!

Aproo, a francba! :( Szilviék nem tudtak volna átugrani!? Mármint a bikázás erejéig! Sajna mi autó nélkül...

Rucik ráérnek bőven! Gyógyuljatok! Bár gondolom Barbinak az lenne a legjobb, ha minél hamarabb elkelne az összes, de eddig nem nagyon csápolnak a motyóért! :S Persze mindenki anorákot keres rajtam... Francba!

Szánkó minket is érdekelne, de sajnos tényleg egy vagyon! Most tesómnak pedzegettem, hátha meglepi Benit egyel! :P

Mi is megismerkedtünk a hóval! Beni nagyon odáig volt, meg vissza!

Panna, örülök, hogy minden jól alakult, a kupit leszámítva! Kis Rékucid nagyon édes! És, hogy mennyi fogacskája van már! :shock: Mi még mindig a 8. növesztésével vagyunk elfoglalva... :D

Gyerekem nem sokat aludt, de most porszizik! :D Persze nincs bekapcsolva, de vadul tologatja a porszívót a szőnyegen! Lehet, hogy bedugom... :P

Délután meg megyünk fodrászhoz! Kíváncsi leszek. Múltkor nagyon jól bírta!

Boni, Zsiga is nagyon édeske! ő is bírta a havazást. mi!?

Málnusnak pedig jó szórakozást estére!

Vera, köszi a levelet, írok ám vissza! :)

sophie27

Panna, neked akartam még írni, hogy Bonyhádon a mol kút mögött van egy jó Gumis, ott ki is tudod akár cseréltetni a gumikat, és aztán haza tudsz menni vele!
Na, lépünk szánkózni!

Szisz

<
sziszka78
Tolna

-halihó mindenkinek!

Kismamiknak nagy gratula!! Minden tiszteletem a tiétek, én még nem vállalnék be egy új kistesót, majd pár év múlva, ha már kicsit kialudtam magam :)

Nálunk is Csabi megismerkedett ma a hóval :) lementek nagyival és két órán keresztül lent voltak a havas játszótéren. Szerencsére mostanában olyan jól elvan Csabi a nagyival, hogy végre el tudtunk menni apával kettesben a cége karácsonyi bulira. Igaz, hogy csak pár órára, de már ez is haladás. Csabit és a nagyit beadtuk a bulihelyhez közeli játszóházba. Istenien elvoltak mindketten, Csabi alig akart hazajönni onnan :)

Az utóbbi napokban iszonyat hisztis és nyűgös volt a herceg úrfi, aztán kiderült az oka: egyszerre kijött fölül 4 foga, ebből kettő rágófog. Szóval most már értjük, hogy miért volt ilyen. Szegénykémnek már alul is be van dagadva, úgyhogy ott is nemsokára kijönnek a rágók. Szóval most 8 fog már kint van nekünk is végre.

Apának lezsedték a gipszet a lábáról egész jól tud járni, persze gyógytorna, meg esti otthoni tornázgatás kell még, hogy megerősödjön újra a lába.

Én jól vagyok, csak teli van takonnyal a fejem.

mindenkinek jó havazást!
lei

yuyu: nekem is ilyen volt kiskromban a hajam, mint Eninek. Aztán szüleim egyszer levágatták és akkor szögegyenes lett.....szóval ezzel vigyázni kell!!!

aproo: szegény, nem irigyellek ezzel a kocsi nélkül maradással. Rossz, amikor nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy kellene.
Néha én is úgy bosszankodom, hogy nincs jogsim meg kisautóm, mert sokszor olyan nehéz anélkül boldogulni.
Na, majd ha visszamegyek melózni, leteszem a jogsit én is.

makadu: gyorsan próbálkozzatok újra!! Nekem Csabi előtt volt egy vetélésem, és rá 3 hónapra már terhes lettem. Szóval ne várjatok sokáig, amint megjön próbálkozzatok!
lei

Napi egy alvással ki hogy áll?
Nekünk úgy érzem sikerült az átállás, mostanában ebéd után elalszik Csabi és alszik 2,5-3 órákat egyhuzamban.
Remélem ez már így is marad most már.

Nálunk most az az új, hogy ha ő vagy valaki ásít, akkor mondja, hogy "ÁS". Nagyon édes!! :)
lei

sziasztok!

Köszi a játszóteres infokat. akkor mait találtam 115e-ért nem is sok. házhoz szállítással, etéssel, összeszereléssel. :shock:

Mancibarbi nincs meg a számod, átküldenéd priviben?

Aprózsófi átérzem a helyzeted, annyira dühös tudok lenni,h a valami nem úgy ment ahogy elterveztm/tük :evil:

Lei kitartás! Levink előtt is volt egy angyalkánk.

Egyébként előző hónapban történt az eset , nagyon az elején, de már beleétük magunkat apával....na majdcsak. :)

Panna fűűű de nem irigyellek, mis amikor költöztnk annyi motyót....még mindig van belőle,mert csak most készül el a gardróbunk, pedig 2 hónapja rendeltük.... :roll:
vigyázz nagyon a nyárigumis autóval!!!! Nagyon szép Réka!

Boni! Zsigacsigán hótaposó vagy gumicsizma van? Nagy édes ahogy beleveti magát a hóba!

Jah és a hó- Levim ahogy hozzáér már tartja a kezét,h töröljem le :roll: :shock: :lol: , persze kesztyűt azt nem engedi.... :roll:

jó éjt! Köszönöm Mindenkinek a bíztatást!!
makadu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: