Sziasztok,
húúúúú a mindenit, jól kifáradtam, mire a végére értem....
Orsi megadod ennek a nőcinek a számát? Engem is nagyon érdekelne, bár most megyek majd egy masszőrhöz, aki kismama masszázst csinál, már alig várom, mert szétesem.
A barátnőm dokija (tök profi hapsi) már a 12. héttől megmondta, hogy fia lesz, megmérte később a kis kukit, aztán a 16-17. héten közölte, hogy bocsesz de ez csak egy kislány, dundi puncival. Aztán most a 20. héten kiderül, hogy jajaj mégiscsak fiúcska. Szegény barátnőm meg azért aggódik, hogy a kisfia ne legyen "zavaros"

.
Jovika: megértelek, én jan. 30-án megyek 4x vérvételi tesztre, ami állítólag 80-90%-os, aztán febr. elején meg 4D-re ami szintén genetikai szűrés + újabb vérvétel. Én nem merem szúratni, csak ha nem jók az eredmények, bár a barátnőm megcsináltatta (35 éves) és Ő azt mondta neki kellett a lelki nyugalmához, megértem.
Bori: Nagyon gratulálok a csodaszép kisfiadhoz, annyira aranyos és tényleg nagyon szép az UH felvételen. Ja és tuti kifér.... ki kell férnie.
A vitaminokról: én a 12. hétig szedtem vasat, meg folsavat, azóta pihizek. Most kezdtem el egy multivitamint (az elevitről én is rosszakat hallottam) a BIONET-től. Bár nekem is azt mondta az orvos, ha jó a vérkép felesleges túlzásba vinni.
Brigi: ha tudnád, hogy mennyire irigyellek, hogy 2002 óta folyamatosan szülsz, én is erre vágyom már 2002 óta, de most majd bepótolom 3 babáig meg sem állok, ha minden jól megy.
Marykiskacsa: köszi édes vagy, bár inkább cserélnék veled, a cuki hasadra, meg a vékony alakodra...
Zsuzsi: ne ijedj meg nekem 5,5 cm volt. Azt mondta az orvos, hogy még az UH-ban is lehet pár nap eltérés.