Irina! Rá sem ismertem Ádira a vonalzódon! Eszem azt a hamvas őszibarack fejét!!!!!!!!
Egyelőre a tízórai szopit még pótolom, majd pár nap, esetleg 1-2 hét múlva kiváltom.
Persze mivel annyit kell szaladni Zsófi után, el is felejtek inni...
Regi! Mennyire jók a képek!!!!!!!!!!!! Kicsi a rakás.... Ez a legjobb! Szupi egy család vagytok! Úgy látszik Nagytesónak csak idő kellett, hogy lássa, mindkettőjüket (Szelivel) egyformán szeretitek, és nincs oka féltékenykedni!
Zsófi hurkák? Nagyon is vannak kéremszépen!!!!
Isten éltesse Mollit, Marcit, Áront, és Pattogóbolha Mirát!!!!!
Anitja! Neked akartam leírni a véleményemet. És mielőtt megharagudnál rám, hangsúlyozom, hogy a barátnőmnek tartalak, ezért őszintén elmondom a véleményemet. Nem megorrolni rám, csak szeretném, hogy tudd, én hogy gondolom, hiszen ez a fórum ezért van.
Szerintem ha a védőnőtök azt mondja, Nolka el van maradva a mozgásban, akkor érdemes lenne utánajárni a dolgoknak.
Hiszen tényleg még csak nem is forog, így a nyolchónapossága küszöbén.
Persze mondod, hogy ül, meg segítséggel áll. Itt megint csak ne haragudj rám, de én ellenzem a bébikompot is. Először forognia, majd kúsznia kellene megtanulnia, és abból jönne a többi mozgássorozat. Így meg rögtön "áll", és az alapvető mozgások hiányoznak. És ez nem biztos, hogy így jó.
Én magamból indulok ki. Ha nekem azt mondták volna (szakember), hogy Zsófi le van maradva a mozgásfejlődésben, akkor - hiába van biznisz szaga a dolognak -, én megnézettem volna, mert ha évek múltán valami rendellenessége lesz azért, mert le volt maradva valamiben, én meg nem nézettem meg, hát... akkor nem tudnék tükörbe nézni.
Persze ennek ezred százalék az esélye (nálatok is), de a saját magam megnyugtatására és elmennék, és megnézetném.
Az oltással is így voltunk. B.ssza meg mindenki, hogy a rota vírus elleni vakcina egy vagyon, de inkább kiköhögtük, és beadattuk, mintsemhogy infúzióval a kezében lássuk kiszáradni a gyerekünket.
Ez persze szélsőséges szemléltetés, de a lényeg az, hogy a gyerekemért mindent, és ha valaki felhívja a figyelmem arra, hogy valami gond van, akkor elviszem egy szakemberhez - lehet, hogy feleslegesen -, de legalább megnyugszom, hogy minden rendben, és később nem kell a fejemet a falba vernem azért, mert nem vizsgáltattam ki, és valami baj lett.
Irinánál én nem aggódom, hiszen Ádi lassan, de biztosan halad, forog, és tolat. Ennek ellenére (én itt nem vinném el szakemberhez), de ők elviszik, biztos, ami biztos, meg fognak nyugodni.
Ez tényleg csak az én véleményem, szeretlek, imádlak benneteket!!!!!