No, akkor folyt.köv.
Édes zsíroskenyér, csak tudjam követni, meg még ma este befejezni!
Hörcsög! Én már nagyon várom a tudósítást. Olyan Drága vagy, mindig mindenkihez van egy kedves szavad, még ha az időd nem is nagyon engedi.
Mi volt a mérésen? Mennyi az annyi?
Heni! Már annyit dicsiztük a kisfiadat, hogy lehet, ettől fog lefogyni.

Viccet félre, nagyon-nagyon szép. Akartam már írni, hogy Albert is teljesen beindul az állatok láttán, a múltkor a galambok izgatták, csak úgy forgott utánuk. De imádja az autókat, a gyerekeket is.
Máté meg angyalarcú szívtipró, okos, érdeklődő tekintettel. Micsoda hárem!
Meryke! Gratulálok a fogacskához. Már tényleg egyre kevesebben vannak a fogatlanok.
Anitja! A puding próbája az eper, akarom írni az evés.

Próbáld ki, és figyeld a reakciót vagy a nem reakciót!
Ágica! Ez gyorsan ment!!!!

Nem tudom, inkább mutasd meg orvosnak!
Petra képen akkorát nevettem.

Ó, még egy gyönyörűség!!!!
Dettyk! Szijjja!!!!!! Jaj, gyors gyógyulást kívánok! Majálisos Panka gyönyörű, a közös kép meg egyszerűen csúúúúúcs!!! Avatar! Igen, igen!!!!
Regi! Puszi a kis pakolósnak!
Móni! Hát igen, nagy szerencsénk van ezzel az orvossal. Én tökéletesen elégedett vagyok vele. Nagyon előrelátó is. A kúppal is milyen igaza volt. De az is szeretem benne, hogy nem lő egyből ágyúval, szépen kivárja és csak akkor ad antibiotikumot, ha már nagyon muszáj. Szokott olyat csinálni, (mint a kúppal is) hogy felír egy antib. receptet, ha szükség lenne rá. Legtöbbször kidobom a kukába, de ha szaladni kellene, akkor meg kéznél volna a segítség. Teljesen megbízik bennem, tudja, hogy én is csak akkor adok a gyerekeknek gyógyszert, ha szükséges.
Hehe, rajtam nem múlna a dolog.
Viranka!
Juba! Szegénykém! Én, ha nagyon nem akar aludni, akkor még szórakoztatom, várom, hogy még álmosodjon. Ha elég álmos, akkor pikk-pakk elalszik.
Nektarin! Nagy baj, ha nekem is jobban tetszik a teltebb kép? Annyit biztosan nem kell fogynod! Hohó, hát Ti is???? (Nekem 10-12 lemehetne bátran)
Miléna! Sok sikert!!!!
Emese! Ne is mondd! A közlekedési kultúra és egyéb is a béka valaga alatt van jó mélyen. A bevásárlóközpontokban is csak tolják szemellenzővel a kocsikat, ne is merjen senki sem eléjük lépni, se gyerek, se babakocsi. Nagyon észnél kell lennie a kismamáknak.
Timi! Mit művel ez a gyermek??? Ez igen!
Anikó! Ez ám a gyorsaság! Alvós Marci kép óriási!!!