A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Anya köszöntő

elmúlik minden
elrohan az élet
a csillag is egyszer megsemmisül

változik a Mindenség
változik a lélek
és talán semmit se hagy örökül

állandó egy van csupán
ez nem változik soha:
a gyermekét szerető Édesanya mosolya

Minden kedves édesanyát köszöntök ezen a szép napon.

KépKép
Kép Kép
l.móni

A szöveg: "Mire felnevelem a Gyerekeimet, megtanulom - Mivel is tartozom a SZÜLEIMNEK."

Isten éltesse a névnapos Tímeákat, Timiket, Timcsiket! A szülinapos Sense-t, a hófordulós Ádámot!
dmaggie

Timi26, K.Timi, Nyerkit Nagyon sok boldog névnapot

Sense Nagyon sok boldog születésnapot.

Motiot sok boldog névnapot

KépKép
Kép Kép
l.móni

Köszönöm szépen a névnapi köszöntőket :lol: :lol:

Nagyon szépek a majálisokon készült fotók. Meg a teraszon készültek, meg a kiránduláson készültek :lol: :lol: :lol: Mind gyönyörű de főleg akik rajta vannak :lol: :lol: :lol:

Mesi Lehetne cseresznye érés idejére szervezni hozzátok a talit? :roll: 8) :lol: Én szívesen segítek majd leszedni de azt nem garantálom, hogy a kosárba is jut belőle :wink: :lol: :lol:
Heni ölében a képen nem Petike van szerintem, hanem egy másik kisfiú. Petike a mellette lévő kis hintának bűvöli a "dudáját" De lehet, hogy én nézem rosszul :roll: :oops:

Viranka ezek a fotók álomszépek. Úúúúúúúúúúúúúúúúúúgy sétálnék Garadnán és Lillafüreden. Ott olyan csodás a táj, a levegő, az emberek.
Elküldenéd a címedet priviben? Megvan az anyag és feladnám a számodra. Ha áll még az ajánlatod, csak akkor.

Fleur Ó drága Lillácska és szegény ti :( :( Remélem már átszakította a fogacska az ínyét és megnyugodtak a kedélyek. Ilyenkor semmi mást nem tudsz csinálni csak figyelem elterelni. A következőknél már talán könnyebb lesz, hiszen ismerős lesz számára az érzés.

Tegnap du-ra kibújt Cicusom 4. fogacskája
:lol: :lol: de ha jól láttam akkor alul még kettő ki szeretne hirtelenjében bújni :shock: pedig azt hittem végre aludhatok éjszaka :roll: A 4. fogacskával 2 éjszakát sírt végig Grétike és nem viselte el ha elmozdulok mellőle. Álmában is kapaszkodott belém, ha arrébb mozdultam mozdult velem. A legrosszabb az volt, hogy az Ő kis szobájában kellett aludnunk a matracon, mert ha a hálószoba felé közelítettem vele égtelen üvöltésbe kezdett. Annyira megszokta a szobáját, hogy az esti alvások csak ott lehetnek ha itthon vagyunk. Az oké számára, hogy ha felébred korán reggel akkor közénk bújva alszik/randalkázik de az egész estét nem hajlandó ott tölteni. Ez csak a derekamnak nem tetszik. Jövőhéten elhívom újra a csontkovácsot :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

BOLDOG NÉVNAPOT MOTIOT, L.MÓNI, MILÉNAMONI!!!

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT SENSE!!!

Köszönöm szépen a tegnapi köszöntéseket! :D

Majd jövök még, csak igyekszem kiheverni a tegnapi dorbézolás fáradalmait! KB. 2 órát tudtam aludni! :shock: (Így jár az aki bulizik... :oops: )

Kép
Kép
timi26

Jaj, de bimbó vagyok!!!! Ma még Mónika nap is van. :lol:

Motiot, L.Móni minden jót kívánok Nektek!!!!
dmaggie

No ez már tényleg nem járja!!! :twisted:

Miléna! Nagyon boldog névnapot Neked is!!!!
dmaggie

Sziasztok :D !

L.Móni,Miléna,Motiot!Nagyon boldog névnapot!!!!
Kép

Sense Isten éltessen sokáig!!! Kép

Emese!Igen csak kiváncsi voltam,hogy megszakadna-e a szívetek utánam?És örömmel tapasztaltam,hogy igen :lol: :lol: Na szóval apa úgy emlékezett rá,hogy május 11.-én jár le a net.Előkotortam a szerződést(két napig kerestem mire meglett)akkor láttuk,hogy június 15.-én jár le.Felhítuk őket,hogy akkor mikor vigyük vissza a modemet stb akkor mondták,hogy most van olyan csomi ahol 4 hónapos hűségnyilatkozat van,nem is olyan drága,bár van hátránya de mindegy amíg nem lesz jobb addig maradunk ennél! :wink: 8)
(szerintem a hintába Heni ölében nem Péterke van :roll: :wink: )

Heni!Nagyon jók a képek!!!!Tényleg nagyon csini vagy és milyen vékony :shock: :D !!!!!!!!

Marcika olyan édesen tud mosolyogni,és micsoda márkás szabadidője van!

Vrianka!Szuper jó az új járgány!!!És gratula a jó éjszakához!Míra :lol: :lol: A képek hihetetlen szépek mint mindig!

Bogyi köszönjük!!

Boldog anyáknapját!!!!

Kép

I Móni!Gratula a negyedik fogacskához,kívánom,hogy a többi simábban jöjjön ki!!!!!!!!

KépKép
juba

Hú de égő :oops: :oops: :oops:

Milénamóni neked is boldog névnapot

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó!

No, eddig krumplit pucultam a slambuchoz. Ma is főzünk a kertben, pedig nincs jó idő. (lesz bográcsos pöri, meg slambuc)
Vacakocskának tegnap már nem adtam antibiot, ma reggelre ismét ugatott. Megint elkezdtem a calciumot és a fenistilt. Soha nem lesz már vége? Bár ilyen időben mit várhatok? Holnap ismét dokibá. :evil: Éjszaka is jó sokszor ébredt, de ehhez meg már hozzászoktam. :wink:

Anyák napja: reggel Gergő megpityergetett. Olyan szép verset mondott, nagyon édes kis ajándékot készítettek a suliban. (Most itt sem volt külön ünnepség) Tegnap meg azzal melegítettem, hogy visszaolvasgattam a tavalyi aug. végét, amikor kezdtek születni a babócák. Törölgettem a szememet rendesen.

képek: Nem ér ilyen szép időben készült képeket mutizni! (Dehogynem!!!! :lol: ) Itt olyan borongós az idő. Péterke a hintában már egyedül. Nagyon édes. Heni, Te meg tényleg nagyon csini vagy. Marcika meg milyen huncut. Olyan vagány azon a biciklin, hogy csuda.
Viranka! Poszterre, de legalább naptárba illő minden egyes kép!!!! Gyönyörűek. Imádom a csálé sapkás közös képet! :lol:
Tök jó nevet kreáltál! Nagyon tetszik a Bercó! Köszi! Én is sokat törtem a fejem, hogy hogyan kössek poncsót, neki is ugrottam néhányszor, egyik nehézkesebbnek tünt, mint a másik. Végre valamikor a neten találtam ezt a mintát. Ez azért nagyban leegyszerűsíti a dolgot. :wink:

Emese! Koszmóra jó az olajozás, de javasolnám a fogkefét a fésű helyett. Azzal talán még jobban fel tudod majd kapirgálni. :wink: Örülök, hogy jól sikerült a névnap.

Bongyi!!!!!! Nagyon gyönyörű ez az idézet, de én hallének felőletek is!!!!!!

No, ennyire futotta, felébredt a főnököm. :wink:
dmaggie

No, még egy!

Juba!!!!!! Szuuuuuupiiiiii!!! :lol:
dmaggie

Marica?????

Anitja?????

Granda????

Dettyk?????

Niki?????

Motiot?????

Kiskolbi????
dmaggie

Sziasztok!

Utólag:
Anikó boldog szülinapot, szépek vagytok a képeken! :D
Robesznek boldog hófordulót!

Kedves Tímeák (Timi26, K.Timi, Nyerkit) boldog névnapot!

Minden ÉDESANYÁNAK boldog Anyák Napját!

Kép Én kis kertemből ...:oops:

Sense Isten éltessen születésnapodon!

L.Móni, Milénamóni, Motiot boldog névnapot!
:D

KépKépKépKép
meryke

Juba: Örülök, hogy maradsz és szupiiiii az új avatar, a vonalzóról már nem is beszélve, csúúúúúcs!!!! :D Gratu az első fogacskához!

Kolbi, Mesi: Minitali képek nagyon jók, látszik milyen összeszokottak már a gyerkőcök! :D

K.Timi: Nagyon helyes kispasid van! Izraelbe mentek, de jó! :D Melyik részére mentek? Én 14 évesen voltam egy hónapot, de azt hiszem most felnőtt fejjel jobban értékelném. :wink:

Maggie: Le a kalappal, hogy mennyi energiád van! És persze hatalmas szíved! Remélem allergiád jobban van! Bercinek továbbra is mennek a gyógypuszik!
Azt elhiszem, hogy elpityeredtél, Bencusom is elmondta ma reggel újra a versikét, nekem is könnybe lábadt a szemem. :oops:

Nagyon jó minden kép, olyan jó nézegetni őket!

Viranka: Szupi a babakocsi! Míra: :lol: :lol:
Bence és apukája meg tegnap turták fel Bence régi játékait, amit azért kellett előkeresni, mert nosztalgiáztunk a régi fotók között és meglátta a képeken. Ahogy szedte elő a zsákból a régi játékokat nagyokat sóhajtott és azt mondta "Azt hittem már soha nem látlak titeket!" :lol: :lol:

Fleur, hogy vagytok, kint van a fogacska?

L.Móni: Gratula a 3. és a 4. fogacskához is! :D Úton van a következő kettő is? Kitartás!

Nálunk is megy a nyügi két napja, de szerintem holnapra kint lesz az első fogacskája Máténak! Úgy sajnálom szegényt, én is Dentinox-al kenegetem, plusz tegnap estére kapott Nurophent is és így egy-két kisebb nyöszörgéssel végigaludta az éjszakát. :roll:

Szombaton anyukám és öcsémék voltak nálunk, tegnap pedig barátainknál voltunk bográcsozni, nagyon jól sikerült. Még Máté is jól bírta, a körülményekhez képest.
Most nálunk is elég borús, de ha nem esik délután tuti elmegyünk még sétálni valahova!

KépKépKépKép
meryke

meghalt aposom (beteges volt, de nem szamitottunk ra, igy hazajottunk)
Kölzötünk, nincs netunk, pontosabban nincs szg asztalunk, minden csupa doboz!!!!!!

amint tudok jovok

puszi nektek
timeaknak boldog nevnapot!

Kép

Kép
mmarica

Isten éltesse sokáig a Mónikákat: l. mónit, Motiotot, Milénamónit! Boldog születésnapot, Sense, füled érjen bokáig ;-)! És Isten éltesse minden ANYÁT!
Kép

Maggie, köszönjük! ;-)
Sajnálom kis Albertet, remélem, a doki bácsi azért holnap valami bíztatót tud mondani! Okvetlenül számolj be a fejleményekről!

Viranka, többször nem írom le (de mégis ;-)): apátok zseniálisan fényképez!

Fogzós babáknak és mamáiknak: megy a sok +++++++++++++++!

Tényleg elég putty-putty idő van, lőttek a nagy vasárnapi sétánknak szerintem...

Marica: őszinte részvétem apósod miatt!

Kép
Kép
irina

Vazze! Heni ölében tényleg nem Péterke van. Ő mellette van a hintában! :oops: :oops: :oops:

lmóni! Már 4 fog? Hűha, szépen haladtok! Remélem a többi 16 már könnyebben fog áttörni!!!!

Oké, időzíthetjük akkorra a talit, mikor érik a cseri! :D

Dmaggie! Mennyire igaz az anyák napi idézeted!!!!!!!!!!
Köszi a fogkefés tippet. Ha visszamakacskodja magát a koszmó, akkor nekiesek azzal. Bár én úgy láttam, a fésű szépen leszedte.

Mmarica! Apósod miatt részvétem!

Kép
Kép
Kép
gremese

Marica! Részvétem apósod miat!

KépKép
juba

Boldog Anyáknapját kívánok mindenkinek!

Kép

L.Móni,Motiot,Miléna Boldog Névnapot nektek!

Kép

Sense Boldog Születésnapot!

Kép

Később jövök bővebben.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Mmarica: Részvétem Apósod miatt!

Ádi Drága Téged meg majdnem elfelejtünk köszönteni :oops: Nagyon boldog nyolc hónaposságot!
Kép

KépKépKépKép
meryke

Éljen a 8 hónapos ÁDÓ!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Drága Ádámnak nagyon-nagyon boldog Nyolcadik hófordulót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

KépKép
juba

Marica részvétem apósod miatt.

Juba ÖRÜLÖK NAGYON, HOGY MÉGIS MARADSZ :lol: :lol: :lol:

Ádika nagyon boldog 8. hónapot.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Köszönjük szépen mindenkinek a kedves köszöntést!

Hm, nosztalgiáztam az imént, a Híradót nézve: tavaly ilyenkor voltam a Születés Hete megnyitónapján nagy pocakkal... :D

Kép
Kép
irina

Heni, nagyon édesek vagytok a képeken! :lol:

Kép
Kép
irina

Boldog szüli és névnapot mindenkinek!!
Persze igen anyák napját is :)

És Ádi boldog hófordulót!

Jelentem irtóra megszenvedtünk kb 3 nap üvöltés, de a 2. fog is kint van és már növöget. Nem tudom a következő kör mikor jön, de merem remélni, h jobban viseli majd.

Ma nagyon jó kedve volt csak este volt egy kis nyüszi, mert már elfáradt. Egész nap szinte Kolbiéknál bandáztunk :) ők is nagyon jól vannak, Máté teper ezerrel :) nagyon édes.
Kaptunk isteni ebédet, sétáltunk, dumáltunk, szupi játszótéren hintáztunk, szóval jól éreztük magunkat.
Végre volt egy normális napunk :) ami nekünk szülőknek is nagyon üdítő volt.

Pusszantás

KépKép
KépKép
fleur

Fleur végre :lol: :lol: :lol: Gratula a két fogacskához.
Kérünk szépen Kiskolbi-Fleur minitali fotókat. :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Grétike ma kapott bébitaxit. Nagyon bejön neki. Vigyorog ezerrel és meglepődve vette észre, hogy tudja tolni :lol: :lol:
Holnap teszek fel képeket, ma este már nincs hozzá türelmem.
Remélem újra fellendül a topik most, hogy vége a hosszú hétvégének.

Jó éjszakát.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Annyira de annyira de annyira régóta akarok írni Nektek :oops:

Mamucikák! Mindenkit puszilok utólagosan is, névnaposokat, szülinaposokat, hófordulós Babucikákat!
Kép

Naon naon naon nehéz napok vannak mögöttünk...............deeeeee végre kibújt két fogacska és egyszerre a kettő:roll:

Ma fordult meg először Nolka hasról hátra :lol: szépen ücsörög, sőt nem is csinálna mást egésznap csak ülne és játszana, ha lát minket csodásan elvan (alapban, ha nem épp fogzás van...)

Regi! Meg aki Chamomillázik (homeo) meddig kell adni és mennyit adtok? Én csak estére adok, és működni szokott...

Uzsira kefírezünk (imádja, a joghurtot viszont nem :roll: ) kukoricadarát is főztem már Neki
Mi is járunk hintázni, nagyon élvezi :lol:

Ha tudok ígérem jövök még... addigis pusszancs

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

Emese a kisfiú az ölemben az uncsitesó ( 2 éves ).
Csajok azt látni kellene, hogyan kezeli Pétekémet :-) és minden második szava Péter, Péter hol? nagyon édes.

Anitja szuper hogy jeletkeztél, gratula a fogacskákhoz.

Viranka szuperek a képek!!! Nagyon jó fotós vagy!

Csajok az állatok nálatok is nagy szenzáció? Nálunk Péterke szinte röpköd ha állatot lát.

Ja és utánnozza a brrrrrrrrrt , nagyon édes. És képzeljétek a héten mig apa dolgozott megmutattam neki az ágy fölötti képen az apját ( esküvői kép) Most ha kérdezem, hogy hol van apa, rögtön a képre néz és mosolyog. :-) édes

Heni
KépKép
heni81

Ádi babának Boldog hófordulót!

Kép

Heni,Viranka!
Szuperek a képek nagyon jól sikerültek tündériek a gyerekek. :D

Én tegnap jól bevásároltam mind 3 gyerkőcnek.
8 e költöttem ruhára, de meg érte jó cuccokat találtam.
Mivel ösztökélje az anyuka a gyerekét mászásra ?
Hát távirányítóval :D

Gratulálok az újabb fogacskákhoz minden babaának akinek most bújt ki. :D
Nálunk még nincs.

Juba!
Nagyon jó az avatarod és cuki a vonalzó. :D

Hú hirtelen nemtudom mitakartam még agyam mostansá mint a szita.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Anitja!De jó,hogy jelentkeztél :D Gratulálok a fogacskákhoz és az átforduláshoz! Noelka kefírt eszik?De jó!!!Bertus szinte semmit nem eszik meg a sütőtökön kívül :shock: (egy két fogára való gyümi azért van de elenyésző amit szeret,nem tudom,hogy fogjuk így elhagyni a tápszert :roll: :cry: )

Fleur!Rettenetesen fárasztó tud lenni amíg előbújnak a kis fogacskák az biztos,nekünk is kibújt de a nyügi még mindig megvan :? Már két napja üvölt ha el akarom altatni,nem tudom a foga miatt vagy ez egy újabb rossz szokás? Örülök,hogy jól telt a mai napotok!!!Várjuk a talicskás képeket!!!!

Móni!Kíváncsi vagyok Grétike taxijára holnap dobj róla képet!

KépKép
juba

Ezen a héten Születés Hete program országszerte!
Debrecenben ha vannak itt debreceniek:
Csütörtökön 11 órától baba-mama jóga bemutató, beszélgetések a kismama jógáról
Bemutató és előadás lesz május 9-én és 10 én a Turmalin Életmódközpontban (Csapó u. 19) a textilpelenkázás előnyeiről, gyermekorvos válaszol a kérdésekre!
Szeretettel várunk mindenkit!!!
Részletes program: www.turmalin.hu

Marica & Levi :)
www.babamosoly.hu
marica75

Hát akkor csajok jó reggelt! ( még ilyen soha nem volt, hogy én kezdjem a napot :oops: )

Mindenki babája hétalvó lett? Nálunk sajna ez nem igy van, sőt az éjszakai ébredések egyre kiboritóbbak. Sőt az éjszakai mozgásfejlődés is megvan még :cry:

Heni
KépKép
heni81

Szép jó reggelt!

Most csak pár képpel jövök (na jó, sokkal :oops: :oops: ) majd később még jelentkezem :lol: :lol:
Kép Anya, ez mit csinál :shock:
Kép
Kép Apa és lánya
Kép Bébitaxival
Kép
Kép
Kép Anya elindultam :shock:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Még egy adag :roll: :oops: 8) :lol:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Éjszakánk:
01.40 kor gyerek keresztben a kiságyban, kézzel lábbal magyaráz. Átpakoltam magam mellé, ciciztünk, majd visszaaludt.
3-4ig mozgásfejlődött, fordul jobbra balra, hasra, stb, de ezt mind csukott szemmel. Közben észre vettem, hogy meleg a feje, megmértem a lázát 37.6, valószinű a fogak:evil:
5.30 kor megint ébred, cicizik, visszalszik
7.30 kor keltünk

Mozgalmas egy éjszaka volt, csak az a gáz, hogy szinte mind ilyen :cry:

Heni
KépKép
heni81

L.Móni, Miléna, Motiot! Boldog névnapot!
Kép

Sense! Boldog szülinapot!
Kép

Ádónak boldog hófordulót!
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Megvagyunk ám, csak tegnap csavarogtam a barátnőmmel, meg vettem 1-2 felsőt magamnak! Szeli Anyunál. Most nem sírt utánam (de gyanítom, hogy a múltkor is inkább éhes lehetett :roll: )…
Jól vagyunk, minden oké! :D Szeli imádnivaló. Szinte rohan mindig az apjához, mikor hazajön. Zsolti meg teljesen el van olvadva. Meg persze én is!!! :D :D :D :D

Szeli most átaludta az éjszakát. Mióta bevezettük a gyümit uzsonnára, nem kapta akkor (egy hétig) a Chamomillát, csak vacsira… Valszeg ezért nem aludtunk egy hétig. Most talán újra rendeződik a helyzet. Elég rosszul viselem az éjszakai nem alvást… :oops:

Próbálok visszaolvasni (azt se tudom, hol tartok… :oops: )!
Remélem, Mindenki jól van!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok :D !

Móni!Nagyon édes Grétike!!!És miket tud már hihetetlen!!Amikor a bébitaxin ül az első képen direkt intett vagy csak véletlenül emelte fel a kezét?Én próbálom Bertust tanítani a pápára de egyenlőre semmi :roll: És pogácsát se akar nekem sütni hiába tanítom elhúzza a kezét :( Na mindegy egyszer csak sikerül valamire rávennem :lol:

Heni!Nálunk(szinte) minden éjjel ez van :cry: Három hónapos korába mielőtt bekerültünk a kórházba már csak egyszer ébredt fél ötkor,azóta meg rengeteget van fent :? Eddig kétszer aludta át az éjszakát :shock: Én már nagy reményeket nem is fűzök hozzá,csak álmodozok róla,hogy egyszer csak elhagyja ezt a sok ébredést!

KépKép
juba

Halihó!
l. móni: egyszerűen csodálatos a lányod: gyönyörűséges, okos, ügyes! A képek is zseniálisak! A bébitaxi nagyon tuti, szerintem egyszer lesz nekünk is ;-)

Heni: éjszakák: vigasztalni én is csak azzal tudlak, amivel engem szoktak mások: 1 éves kor után vsz. jobb lesz a helyzet.

Bejelentkeztünk a Dévény Alapítványhoz, a legkorábbi időpont is 1,5 hónap múlva lesz... de engem már nagyon nyugtalanított Ádi mozgásfejlődése. Fórumokat átböngészve és a dévényesekkel beszélve elég valószínű, hogy hypotóniás kicsit (minden jel erre mutat: elhúzódó szülés, kései fejtartás, hogy utál(t) hason lenni, kúszni is alig kúszik még). Hát majd meglátjuk. Ajánlottak egy neurológust is, szerintem hozzá is elmegyünk, biztos, ami biztos.
Ádikám kicsit náthás, de egyébként jól van. Sokat gondolok a betegeskedő babákra és a mamáikra, kitartás és ++++++++++++++!

Kép
Kép
irina

Ja, (csak a rend kedvéért:)a neurológust egy bnőm ajánlotta, nem a DA. ;-)

Anitja: hiányoztál nekünk! Örülök, hogy túlvagytok ezen a nehéz fogacskás időszakon!!! Friss képeket kérünk szépen Nolkáról!!!

Kép
Kép
irina

Sziasztok én is jöttem néhány képpel - Grétike egy tündér! Móni! - meg egy kérdéssel:

EPRET SEMMILYEN MÓDON NEM KAPHATNAK A BABÁK? SZERINTETEK HA MEGPUCOLOM? MEG KIMAGOZOM? MEG TURMIKSZOLOMÁTSZŰRÖM SEM? Olyan finom gyümi.... :roll:

No akkor a képek:
Kép Kép Kép Kép Kép
éééés kompozunk :twisted:
Kép

puszi Mamik!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Irina! ne aggódj! Nolka tegnap fordult át először hasról hátra :lol: és nem kúszik, nem mászik, viszont a komppal teper rendesen :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok Anyukák!

Annyira szeretnék gyakrabban írni, de napközben állandóan Máté nyomában kell lennem (iszonyú fárasztó amit művel, kissé önveszélyes a Drágám), este meg általában próbálok dolgozni (Irina, kérdezted hogy csinálom: undorral. :? ), vagy pihenek. Szegény Gergő látja amúgy a munka kárát, mert általában csak fürdetésre vagy valamivel előtte ér haza, és csak akkor tudnánk kettesben lenni, ha Máté bevágja a szunyát f8-8 körül. Mindegy, kibírom most már féllábbal is...

Mátéval minden rendben, továbbra is állandóan mindenhol ácsorogni akar, csak a leüléssel vannak még problémák. :oops: Közben fogzunk is, a két alsó kettes szerintem napokon belül kint lesz, de a felső egyesek is egyre jobban dudorodnak meg fehérlenek. Nem csodálom, hogy volt sikítás tegnap fürdés előtt és ma reggel is.
Ééés... imádja a joghurtot!!!! :D Ha bébijoghurtot veszünk Neki, abból bevág 2 pohárral is. 8)

A tegnapi találka Fleur-ékkel tényleg szupi volt. Annyira aranyos család Ők hárman! Lillának szuper szülei vannak. :wink: Egyetlen bánatom az volt, hogy Gergő épp Baján volt és nem lehetett velünk. :cry:

Majd erről és másokról is küldök képet. A múltkor is ígértem már. Ma estig mindenképp fent lesznek.

Többek közt az állatkerti kalandunkról is. Igaz Máté a felét végigaludta, de a színes halacskákért odáig volt. Paskolta az akvárium falát és dumált nekik. Annyira aranyos volt! :D :D :D

Most megyek, mert itt vinnyog az ölemben.

Ja, Emese: mi volt a brokkolival? Kihányta?! Ne rémissz már meg!!!! :shock: :shock: :shock: :(

Detti
KépKép
kiskolbi

Lenne egy KÖRKÉRDÉSem is: milyen krémmel kenitek a Gyerkőcöket a nap ellen? Egymás után 3x jártunk úgy, hogy alig mentünk ki, és jól leégett Máté arca, pedig legutóbb be is kentem napfényvédővel. A poén az, hogy cumival a szájában aludt el a kocsiban, és megmaradt a cumi nyoma, a szája körül tök fehér. :lol: Úgy néz ki, mint egy bohóc. :lol: Apával figyelnünk kell, kocsiban nincs cumi innentől. :twisted:

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok!

L.móni!
Nagyon édes Gréti és milyen ügyi. :D
Babataxi woow :lol:

Anitja!
De jó,hogy írtál Noel is édes :D
Zabálni való azon a nevetős képen :lol:

Kolbi!
Jó ,hogy te is írtál és nagyon várjuk a képeket :D

Ildike szépen ül egyedül,segítséggel áll egyedül még nem megy neki se felülni se felállni,de már nagyon probálkozik.
Viszont már kuszik és úgy is el tud indulni ha ül előre döl és nyomás.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Anitja!Üveges bébikajába van eper teljes kiőrlésű gabonával(bár a gabonába most nem vagyok biztos)de eper az van bent tuti :lol: Bertus nagyon szereti!!(ami nálunk ritkaság!!)

KépKép
juba

Anitja: Nolka simán elmenne kislánynak, olyan arcocskája van és azok a hatalmas szemek! Gyönyörűen ül (mi még nem).
Igazad van, még nem okvetlenül kellene aggódnom Ádi mozgását illetően, de azt hiszem, eljutottam a türelmem végére... 4 hónapja várom, hogy más is legyen, mint háton és hason fekvés a nap 99%-ában. Meg legalább meg is nyugszom, ha megvizsgálják. Tudod, nálunk mindig volt valami eddig, és most már inkább viszem a babát, nem várok, abból még nálunk jó nem sült ki... hát ezért...
Jubának igaza van, az üveges eper adható, mert azokból kivonják az allergén anyagokat tartalmazó részeket.

Csajok, nekem is lenne körkérdésem:
HÁNYSZOR ADTOK HUSIT A FŐZELÉK MELLÉ EGY HÉTEN A BABÁNAK? Nem akarom túlzásba vinni...

Kiskolbi: örülök, hogy remek volt a tali Fleurékkel! Főnöködet csókoltatom! :evil: Remélem, azért nyáron békén fog hagyni Téged...
Azért faggatóztam, mert a közeli jövőben hasonló dolgokat kellene művelnem, mint Neked (= dolgozni), és nekem is csak az este jönne szóba. Ami vicces, mert kb. 8-9 között vagyok még magamnál, az meg munkafronton semmire sem elég. És igen, akkor még hol van a magánélet apával?! Amúgy dolgoznék éjjel is, ha nem úgy néznének ki az éjszakáink, mint oly sokaknál, lényegében 3-4-től már nem lehet aludni, mert ugrálni kell Ádihoz (cumi, mozgás, fogfájás, nyögdécselés, a visszaalvás se megy...). Nem túl rózsás a helyzet. Vigasztalódjunk azzal, hogy az ovira nagyjából rendeződik a helyzet! ;-)

Kép
Kép
irina

Kiskolbi! Dehogy hányta ki! Kikakilta! :D Csak viccoltam! :lol:

lmóni! Grétike nem semmi! Ahogy int a kezével, meg azon a közeli fotón... Hát meg kell zabálni!!!!

Nolka is milyen husimusi gyömöszölni való Fiúcska!!!!! És milyen édesek vagytok együtt!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: