Megpróbálok gyorsan reagálni is, lehet, nem fog menni

.
Tegnap elvitték előlem ezt a babakocsit is, villámáron

. Pedig még majd' egy hét volt

. Nekem postaköltséggel együtt már annyira nem volt kedvező (kikiáltási áron megérte volna), de annyira beleszerettem ebbe a modellbe és színbe

. Na nem baj, nyárig biztosan lesz még

. A nagy babakocsim szuper, imádom, csak tele van vele a csomitartó, és nyaraláshoz (már ha lesz olyan

) szeretném az esernyőt, de nem a legkisebb típust...
Viranka, köszi a kamillás infót, jó tudni

. Én is biztosan ahhoz nyúltam volna, ha gyulladt a szeme.
Amikor náthás volt, a
párologtatóba tettem kamillát. Szerintetek azt sem szabad? Mert szerintem az jó volt neki...nehogy elszúrjak valamit

..
Regi, tényleg alaposan körül kell nézni licitálás előtt, hogy mi az, ami megéri, mert van, akit annyira elkap a licitálás "heve", hogy drágábbé vesz, mint újat

.
Nyerkit, jó munkát!! Azért néha dobj pár képet, a keresztelőről feltétlenül

!!
Maggie, szörnyű még olvasni is, miken mentek keresztül

. Nagyon sok erőt kívánok Nektek!! Vacakocskának mennek a gyógypuszik, hogy minél hamarabb kinője ezt a fránya kórt

!
Timi26, szerintem a talis képek is jók lettek

. A masinád meg szuper

! A képsorozat tuti

. Neked sem volt tegnap kilóméter-hiányod

!
Heni, szívemből szólt: ha most nem erősítem a rég elfelejtett angolomat, akkor soha

. Pedig muszály lesz, mert valószínűleg olyan munkát kell majd keresnem, ahol egy minimum alap társalgási angol kell...és a legcikibb az az egészben, hogy a hugom angoltanár

. De neki a 10 hónapos, nekem a 7 hónapos

, hát hogy hozzuk össze

?!
Jaj, a hinta valami szuper

!! Nagyon édes benne Péterke!!
A szabadidő-rucis képen meg tényleg egy mobil hiányzik a kezéből és egy napszemcsi a fejéről

.
Mesi, a következetességgel kapcsolatban teljesen egyetértek, de nálunk a valóságban kivitelezhetetlen: se a Zurammal, se anyósommal nem tudom betartatni az elveimet

. De én sziklaszilárd vagyok

.
Zsófi gyönyörűséges minden képen

!!!
Irina, Ádi csoda helyes kis pasi

!! Szerintem ne aggódj a mozgásfejlődés miatt, nincs még elkésve...
persze ha aggódsz, teljesen megértem, és a szakember úgyis kielégítőbb választ tud adni a kérdéseidre
.
Aniko80, Marci baba is a lányok álma

, a sapis kép Isteni!!!!