Sziasztok!
Nagyon köszönöm a drukkokat, de feleslegesen pazaroltátok rám az energiáitokat, nem voltam suliban

!
Botond 6* (!) kelt éjszaka sírva, de mikor cicre tettem kettőt kortyolt, aztán vigyorgott rám, meg gagyarászott, nem evett

. Csak egyszer jött be, a legelsőnél, hogy beraktam a cumit, azzal visszaaludt, de utána már nem

. Gyakorlatilag egész éjszaka fennvoltunk, fél-fél órákra aludt csak el. Volt egy kis hőemelkedése, kapott Panadolt, de azóta sem volt semmi, és tök jó kedve is van! A pocakjával lehetett a baj, mert most is nagyokat durrogtatott, meg a korábbi zűrös estéken is mindig. Szóval gázos a gyerek, de nem annyira, hogy görcsöl, csak annyira, hogy nem tud tőle aludni

. Viszont az éjszakai cicimaratonnak (is) köszönhetően délben már 140-et tudott enni egy ciciből

!
Na, szóval így nem mertem őt reggel itthagyni, nehogy jobban belázasodjon vagy vmi....
Levágtuk Bobóka haját! Annnyira édes lett szerintem

! Most alszik, utána lefotózom, meg csináltunk előtte is képet, majd felteszem

. A hajvágás 5 helyszínen 38 féleképpen zajlott, és az egész lekás egy merő haj volt a 3 hónapos gyerekem után

! Szóval tuti nem lett egy vidálszászúnhaj, de nekünk tetszik

.
Apa elment bevásárolni és vett Botondnak egy bébifotelt

! Ilyen baromságot is csak egy pasi vesz meg, de amúgy tök aranyos

. Pár kép erejéig beleültettem a gyereket, íme:
Bond!
Egy régi tartozásom

:
Babafül:
Nálunk Ricsi meg anyósom teljesen odavoltak, meg vannak, hogy Botondnak milyen gyönyörű fülei vannak

! Most, hogy így felhívtátok rá a figyelmemet, tényleg szépek

. Szemből gyakorlatilag nem is látszanak

. Mondjuk nálunk a családban senkinek sem áll el, így nem is gondoltam, hogy el fog. De ma már ezt annyira szépen meg tudják csinálni! Ne izguljatok miatta

. Én az orrát figyelgetem inkább a gyereknek, nálunk inkább azzal vannak a gondok

! Most még nagyon cuki orra van, de még bármi lehet. Eleve az orr csak kamaszkorban kezd megnagyobbodni...
Uhhh, még van egy oldalam, de megjött apa

vigyázba állok