Addisz, en is ugy meghatodtam ... hihetetlen erzes lehetett, mikor kiderült, hogy Luca ott van a hasadban

)
Juccus, Apa mit szolt a kerdeshez? Ö is reszt vett a "felvilagositasban"?
Nalunk szerintem semmi ilyesmi nem volt ... valahogy mindenki megtudta, hog hogy, smint. En gyorsan leallitottam anyat, amikor a menstruaciorol akart beszelgetni ... csak nem vele fogom megbeszelni

Ezert aztan 13 eves koromig azt hittem, hogy akkor lesz baba, ha a nönek epp megvan.
A kishugom, 9 eves, elvileg mindent tud, de azert most, hogy babank lesz odajött hozzam a "szakirodalommal" (Sehany eves kislany, Te, en, meg a testverkenk-egy vallasos könyv, igazi kepekkel, ami egy valodi csaladrol szol), hogy olvassuk együtt ... azert kicsit belepirultam
Kepzeljetek, tegnap egesz nap ereztem, hogy közeledik a migren, de mivel a baba ota nem volt remenykedtem. Egyedül magne b6-ot merek bevenni, de nem volt nalam, igy egyre rosszabb lett. Mire a ferjem odaert ertem negyed9-re az egyetemre mar hagytam is egyszer, es az utana levöbe 1 oraban meg ketszer, masodszorra a magne b6-ot. Ugy zokogtam, azt sem tudtam mi van körülöttem. A ferjem vagy egy oraig masszirozta a halantekom, meg cserelte a borogatast, es vegül szep lassan alomba sirtam magam. Meg mindig erzem, de remelem elmulik delutanra, mert holnap 3 vizsgam van es muszaj lenne meg tanulnom :S
Brunnhild, a jodlizassal eddig nekem se volt bajom ... de amiota azt tanulom, hogy melyik tajegysegen pontosan hogy csinaljak, azota folyamatosan veszt az ertekeböl
Ana, gondolod, hogy a babanak nagyon rossz a sok razkodas? Tegnap a siras es hanyas közben nekem is eszembe jutott, de aztan probaltam elhessegetni. Az ultrahangos nö, amikor azt szerette volna, hogy mozogjon egy kicsit arrebb, azt kerte, hogy köhögjek erösen.