A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011. júliusi babák

Ana
Igen, van az H&M-en kismama kollekció is. Én a Vörösmarty téri üzletet ismerem leginkább, az van hozzánk a legközelebb, és ott vannak jó cuccok!

Brunhild
Nem a Bakáts térre gondolsz?

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Na, kár volt ennyit kínlódni..úgy tünik már nem létezik :? Ármánia volt a neve és a Bakáts téren volt .... Pedig 2-3000 Ft-ért lehetett jó nadrágokat venni (mindennapos használatra) :(
20140901114303

Addisz :D Hirtelen csak B betűre emlékeztem...igen, a Bakáts tér, másfél évig jártunk oda bölcsibe a fiammal... hiába , vénülök :lol:
20140901114303

Brunhild
Amíg a gyerekek neve eszedbe jut, addig nincs semmi gáz :D

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

:D
20140901114303

:) köszönöm a tippeket! :)

a mérgdrága szerintem nálam sem játszik, még esküvőre se :) főleg, hogy 2nél a jelenlévők egy része megegyezik. :)

addisz: ez jó! :) meg a párodé! :)

pedig a Bakáts tér közel van, kár, hogy megszünt.

hopihe79
Budapest

Addisz, én a helyedben "rendes" ruhákat is néznék, ugyanis az idei (tavalyi/retro) tunika tipusú divat szerintem kimondottan kedvez a kismamáknak :D Viszont mivel nem az van odaíva, hogy "kismama akármi", nem kerül kétszer annyiba... Én pl. vettem magamnak 4 darab felsőt (tunikát), ami tökéletes terhes-blúz, a http://www.bonprix.hu -n és láttam most az új katalógusban pár gyönyörű alkalmi ruhát, ami szerintem pocakra is rámegy (mell alatt vágva és bővül) :wink:

Hátha találsz valamit..(van pár kismama-cucc is, de ne csak azokat nézd!)...
20140901114303

brunhild:t ényleg! de lüke vagyok! A Springfieldben néztem, hogy tavalyi felsők,mell alatt vágott ingek, tunikák le vannak árazva 1800Ft-ra, és tök jó kismamaruhák lennének. csak kiment a fejemből :)

ana: ismerős az érzés! :) kolláganőm lánya is megállapította, hogy vagy terhes vagyok, vagy sokat híztam. :)

hopihe79
Budapest

Hopihe, én is hűlye vagyok..te kerested a ruhákat,ugye, nem Addisz ? :roll: A másik oldalon van, most nem tudom visszakeresni :roll:
20140901114303

Megjártuk a doktorbácsit, tényleg bárányhimlő. És azt mondta, hogy higgyem el, hogy az 50 pöttyével enyhének mondható, szóval csak ért valamit az oltás. Másnak csak egy végtagján van ennyi, igaz pár napig még jöhetnek újak majd.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linacska reméljük több nem lesz.Szorítok hogy Levi ne kapja el.
Jobbulást nektek.

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

brunhild: én, de így is megtaláltam :) a bonprixet is megnéztem, vannak nagyon jó ruhák tényleg! :) és a monamamát is, amit panndi küldött. azon az egyenesszárú farmeron erősen gondolkozom :)

megkaptam a véreredményt, meg a vércsoportmeghatározást. Szerintem minden tök jó! :) reméljük, a védőnő sem mond mást. :)

hopihe79
Budapest

rendeltem egy pizzát. éhes vagyok! :)

hopihe79
Budapest

Mrsleo a Sinupretből a drazsét vagy a cseppet szoktad?

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

sziasztok!
Lehet, hogy már volt róla szó.
H1N1 elleni oltás beadatása! Szerintetek?
Felnőttnek és/vagy gyereknek
Házi orvosaink mit javasoltok?
Köszi
K

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Addisz: Meg fogom nézni ezt a Tesó ügyet az Alexandrában. Lehet ott kapni? Mennyi volt?

A Sehány éves kislány nekem kimaradt, de sokan dícsérték már. Azt is beszerzem.

Nálunk a Bartos Erika: Anna Peti Gergője a sláger, már meg van 5 db, de még van bőven hiányzó. Szeretem, mert jópofa és hétköznapi, könnyen követi a gyerek, és tud párhuzamot vonni a kis életével is.

BKriszti: ZÉti pénteken kapta meg, apa holnap fogja, én kihagyom. Tavaly kaptam. Semmi mellékhatás nem volt tavaly, idén Zétinél nem tapasztaltunk semmit. A dokik annyit kötnek ki asszem, h betöltött 12 hét után a döntés a kezünkben. De ez lehet, h csak a diplomatikus dokik véleménye, nem tudom.... :roll:

Linácska: Vakarózásod: milyen érdekes, hogy hogy tud szolidarítani a szervezetünk a gyerekkel, ugye? Remélem csak kamu viszketés a részedről.

Pihe: örülök, h jók az eredmények.

Ma levették az afp-t. Pénteken jön emailben az integrált eredmény. Remélem minden oké lesz.

Kár, h megszűnt ez a Bakáts téri bolt, hétvégén megnéztem volna, ha már fent leszünk a nagy Pestiában.
Holnap megyek védőnőhöz. Remélem ő is csak +2,5 kg mér :wink: :lol: :lol: :wink:
Valaki szombaton a Csodák Palotájában???? :wink:

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Sziasztok!

Tegnap is sokat kellett itthonról melóznom, ma is 6 után értem haza, sajnálom, hogy nem tudok gyakrabban jönni.
Köszi az UH dicséretet!! Benne van a telefonomban is, napközben néha előkapom nézegetni :)

És köszönöm az AFP-s és kiíratós válaszokat!!!! Tényleg nem értem, miért nem egyértelmű ez az éhgyomor dolog az AFP-vel kapcsolatban, orvosi oldalakon is sok helyen azt írják, éhgyomor, de Leo és a védőnéni is azt mondta, nem kell... A kiírásra is lehetne egy bevett protokoll.

Képzeljétek, mintha hirtelen elkezdett volna nőni a pocakom, ami két napja még rám jött, már nem tudom begombolni.
Kismamaövet Ti mennyiért láttatok? Brendonban 2600, de jó vastag és széles. Egy másik helyen 1900, de negyede akkora volt, és még az eladó is mondta, hogy el van szabva. Egyébként bosszantó, hogy egy vacak, szabás nélküli semmi ennyibe kerül... Anyut fűzöm, varrjon nekem.

Lina
Sajnálom a bárányhimlőt :( :(
Köszi a cukros kérdést, teljesen jó lett, de tudod, írtam, engem az inzulin érdekelt volna, mert a cukrom szerencsére régen is jó volt. Azt mondta most is a dokim, hogy a Merckformin nem károsítja a babát, viszont véd a terhességi cukorbetegségtől is. Ezért szedeti végig.
Már irtózom a holnapi vérvételes tömegtől :evil: Miért csak egy nő veszi le az Izsákin???? Na, mindegy. Utána rohanok melóhelyre, esetleg 11 körül lenne egy félórám, ha pl. a könyvtár felé jársz egy kávét megihatnánk. Meddig leszel a fogdokinál?

Klarissza
Te merre laksz? Összehozhatnánk hármasban egy kméti találkozót :)

Hópihe
Örülök a jó eredményekhez!

Netty
Én is kb. 2,5 kilónál tartok. Bár lassan 3 lesz :oops: Drukk az eredményekhez.

Bruni
Nagyon viccesek a srácok beköpései...

Csöppke
Értem, hogy le kellett foglalnod, és Te már rutinos anyuka is vagy, csak én nem merném. De tök jó konstrukció, hogy máskorra át lehet tenni, így már én is bátrabb lennék!

Gyakorlott anyucik! A pocak mely részén valószínűsíthető Ficánka megérzése? Köldök körül lehet???? Lehet, hogy őt éreztem??? Nem tudom eldönteni.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

gil,
nekem a 11 már későn van, addigra mennem kellene Leviért a családi napközibe, persze, ha ő nem lesz bárányhimlős.
Nekem úgy néz ki a holnap, hogy fél 9 körül beviszem Levit a csanába, aztán védőnő, ott nem tudom mennyit kell várni, remélem nem lesznek előttem, de mire beírja az összes leletem, meg megírja a 16 hetes beutalókat az nem két perc. Aztán fogorvos. Ott csak pár percet leszek, és utána jövök vissza, vagyis még beiktatom a Tescot, hogy tudjak bolognait csinálni.
De amúgy összehozhatunk egy talit, akár hármasban is, pl. a péntek du. tökéletes lenne, apa szabin van, délelőtt ügyintézünk (magánnyugdíj...), de délután itthon tud maradni a gyerekekkel.
Ilyen övet én soha nem használtam.
A köldöktáj meg pont jó a mocorgás megérzésére. Én most pár napja nem éreztem, de ma meghallgattam a szívhangját. Elég nehezen találtam meg, nagyon lent volt bal oldalt.

netty,
rajtam nincs pötty, meg nem is vakarózom, de lehet Levinél készülődik valami. 4,5 órát aludt délután, és extra nyűgös. Az előbb meg levett magáról mindent, még a pelenkát is. (aztán tipikus pasiként felfeküdt a kanapéra kukit vakargatni :lol: )

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Tényleg, akinek van tapasztalata benne: Levin mikor legvalószínűbb, hogy megjelennek a pöttyök? Mert ha az oviban kapta el ő is, akkor gondolom Lilivel egyszerre kellett volna, ha meg Lilitől, akkor van még egy hét, nem?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linacska: Vivin karácsony előtt két nappal jött ki.Sógornőmék lánya is elkapta tőlünk ő pont két ünnep között .Csenge pedig pont szilveszterkor!Igen kb egy hét.

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

Sziasztok!

Ha lehetseges csatlakoznek a topikotokhoz.
Mi is Juliusra varjuk az elso babankat es abszolut tapasztalatlanok vagyunk, de cserebe igyekszem sok-sok infot olvasni (neha tul sokat) :shock:

Gil,
beszerezted a kismamaovet? Nekem nincs ilyen, de kivancsi vagyok hogy miben segit.
En az Arenaba levo C&A-ba vettem magamnak egy gumis dereku farmer nadragot (9.000 Ft) es azota le sem veszem magamrol annyira kenyelmes.
Ugyanitt lattam kismama derekovet is, ha jol emlekszem 1.500 Ft, de nem ertettem hogy mire jo ugyhogy sokat nem foglalkoztam vele.
(A west end-be is van C&A de a keszletuk kozel sem akkora mint az Arenase)

Kép

Kép
ica79

Netty
Én Libriben vettem a könyvet, de nagyobb Alexandrában is tutira van. 1650 forint volt. Anna és Petit ne is említsd...nekünk az összes kötet megvan, rongyosra olvasva, szóval már picit unjuk, de Lucánál is nagy sláger volt. Mostanában Grimm-mesék a kedvenc.

Brunhild
Eredetileg Pihe keresett kismama boltot, de nekem is jól jöttek az infók :D Szerintem a Bakáts térrel megzavartalak ;)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Lina: Ezt a kukivakarászós képet biztos minden fiús anyuka maga elé tudja idézni, annyira tipikus :-)
Lányos anyucik, gondolom felszökött a szemöldökötök :lol: De ne izguljatok, ez is olyan természetes lesz majd :P :P :P
Asszem a bárányhimlő lappangási ideje még két hét is lehet.

Gil: Bandázst olcsón meg lehet varratni, de ha gondolod, nézz körül a Teszen és a Vaterán. Nekem van három színben, és nagyon szeretem. Igaz még most kicsit nagyok, de betűröm a melltartóm alá a végét, és olyan mint egy trikó. Az alját meg ráhúzom a gatyára kívülről, ott jól kifeszül 8) Egy hasonló színű pulcsival pl tök csinos, és melegít is.
A kínaiban is lehet kapni hasonlót, csak az kb 15 cm széles, és az kifejezetten derékmelegítőnek jó csak és persze nem pocakosoknak.

Én terhes pizsit keresgéltem, de baromi drága a kifejezetten erre a célra gyártott. :evil:

üdv: Ica: Gondolom Pestről írsz? Mikorra várjátok a babát? Lehet tudni mi lesz? Nevek?
A bandázs azoknak is jó, akik pl nem vesznek terhes gatyót, hanem a régi nacijukat hordják úgy, h nem húzzák fel a zipzárt, ezt a "pántot" meg ráhúzzák, és máris nem is látszik, és a gatyát is fent tartja. Jó mert melegít, mert tartja a pocakot, és pl én azért szeretem, mert eltakarja a seggem 8) 8) 8)

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Sokat írtatok...

Hopihe, gratulálok az eredményekhez! Remélem a pizza ízlett :D

Linácska, lehet, hogy már lappang benne...Sosem tudhatod, hogy mikor kapta el és kitől pontosan..ha jól emlékszem, már a lappangási szakaszban is fertőző a bárányhimlő, elég ha egy pohárból isznak stb.. És mivel Levi nincs beoltva, nála valoszínű lázzal, rossz közérzettel, esetleg fejfájással (akár hányással) kezdődik, és csak utána jönnek ki a hólyagok... Remélem könnyen megússzátok! :(

Gil, első buborékok, mocorgások azért jóval köldök alatt, oldaltájt érződnek.. kb köldök és szeméremcsont között félúton :roll: ..ha jól emlékszem...
20140901114303

Sziasztok Csajok!

Mi is júliusra várjuk babánkat, így csatalkoznék Hozzátok :D

Öröm látni , mennyi sokgyerekes anyuka van errefelé, legalább lesz hova fordulnom, ha elveszek már itthon :lol:

Bárányhimló lappangási ideje lehet 3 hét is.
Zaza nagyon gyorsan, még két évesen átvészelte, gondolom Leena is majd akkor, ha közösségbe megy, mert ugye Zazától már nem kaphatja el.

Kismama ruhát én a 14. kerületben, a Nagy Lajos király úton szoktam venni, a Minimanó Babacentrummal egy épületben, bejárattal szemben van egy kismama bolt. Nagyon jó cuccaik vannak, szerintem nem horibillis összegért (pl nadrág 7 000, szoknya 6 000 kb). Most vásároltam be én is, mivel elosztogattam a kismamaruháimat.

Gil!

Szerintem még korai, nem pár hétig még lehet, hogy nem érzed a babád mozgását. Persze változó mindenkinél.

Ez egyébként fura dolog, a baba mozgásának érzékelése.
Emlékszem, Azinál megkérdeztem pár véleményt, hogy mit kell majd éreznem. A dokim azt mondta (férfi, tehát nem tudom, honnan tudhatná), hogy kaparászást fogok érezni, anyósom szó szerint ezt: olyan, mint amikor egy összegabalyodott cérnaszálat kiegyenesítenek- no ezzel azóta se tudok mit kezdeni, még elképzelni se :D
Szóval ezekhez képest az én Aziz fiam hatalmas rúgásokkal jelezte jelenlétét, így elég egyértelmű volt, hogy őt érzem :)

Most megyek esti mesére

Jó éjt mindnekinek!

Ors

Kép

Kép

Kép
orsoly81
Budapest XIV. kerület

Linácska, Netty: kikérem magamnak, az nem kukivakarászás, hanem simogatás, becézgetés, önfeledt játékos foglalkozás, relaxációs feladat, és tornagyakorlat: nyújtás, csavargatás :lol: :lol: :lol: :lol:

Ica: üdv! Ne izgulj, majd belejössz :wink:

Övem sosem volt (bár most lehet jól jönne, mert a rendes nadrág már alig ér be, de a terhesnadrágok még esnek le rólam..)
Én a nyarat szeretem és várom, vagyis a meleget...egy jó szellős ruha aranyat ér, nem szorít sehol, nem csúszik le...
8)
20140901114303

Brunhild: meggyőzött a 4 pasi, mi?Nem is az aminek látszik.Nem vagy Te egy kicsit elnyomásban? Kell az erősítés, nem véletlen jön az a lányka. :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink:

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Ica
Üdv a csapatban és gratulálok a babához! Merre laksz, hol fogsz szülni?

Nekem két terhes gatyóm van jelenleg, egyet tegnap bedobtam a mosásba, a másik viszont még túl nagy, lecsúszik. A normál gatyákat meg már nem tudom begombolni. Úgyhogy ma egy régi jó praktikát vetettem be: gomblyukba befőttes gumi, gombra ráteker és már kész is :) Mindehhez persze hosszú fazonú pulcsi. Pisilésnél nem a legpraktikusabb, de valahogy meg kell oldani az átmeneti időszakot :D
Derékmelegítőt varrt nekem egy barátnőm ismerőse, mindkét oldala más színű, úgyhogy kifordítva is lehet hordani, nagyon praktikus.

Lányok, én már úúúúgy vennék valamit, csak egy pici apróságot a babának :oops: Tudom, hogy nagyon korai még, de mostanában egyre gyakrabban tör rám a vágy, azon kapom magam, hogy babaholmis oldalakat böngészek és az áruházakban rugdalózókat fogdosok...

Erről jut eszembe: van tapasztalatotok pihenőszékkel kapcsolatban? Lucánál nem használtunk, most viszont az is csábít, csak nem tudom, érdemes-e pénzt áldozni rá :roll:

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Netty :wink:

Addisz: gumist megoldást én is használtam, átmeneti időben tényleg nincs más megoldás...gondolom erre jó az öv, hogy elrejtse, de amint írtad, hosszú pulcsi is megteszi...

És ...én már vettem valamit, szombaton :oops: :oops: kis rózsaszín pillangós bodyt :oops: :oops: (legfeljebb elajándékozom a barátnőmnek, akinek májusban lesz kislánya...)
20140901114303

Brunhild
:D Valahogy éreztem, hogy itt megértő fülekre találok :)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Addisz: én is vettem volna, ha van nálam annyi pénz. 8) Kártyát meg nem fogadtak el..... :?
De most kitaláltam, ha kiderül, h csajszink lesz, babaágyneműt fogok venni először, és nagyon rózsaszín lesz és nagyon fodros, és írtó csajos. Már ki is néztem, paplan, párna fejvédő, baldachin. Gyönyörű lesz.

Pihenőszéket használtan kukáznék a neten, vagy börzén. Töredékéért megkapod, és semmi bajuk, el sem kopik a rövidke használat alatt. Biztos jobb mint egy autósülés, és változatosabb is a babának, de ahhoz szerintem újonnan drága, h mennyi ideig használjuk.

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Jó reggelt:)

Addisz, ha venni akarsz valamit hát ne fogd vissza Magad :lol: Mi Dominak már 13 hetesen megvettük anno a babakocsit. :lol:
Lócinak is vettem már 8-9 hetesen bodyt...
Most még semmit, de ami késik, nem múlik. :wink:

addisz, nekünk Lócival volt pihenőszékünk, ilyen rezgős dzsungeles, imádtuk mindannyian. :D Sajnos eladtuk, mint ahogy sok mást is, de szeretnék szerezni megint.

Orsi, üdv itt:) Igen, tényleg jó sok többgyerkőcös gyűlt itt össze. :D

Ica, Neked is üdv:)

Én az Arénában vettem kismamanadrágot most, a Waiting for you boltban, féláron árultak mindent. 2 hete voltunk. Két nadrágot vettem, 13 ezer helyett 6500/db-ért. És állatijók.

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Jó reggelt!

Betegeknek jobbulást!

Klarissza
Amnio: egyéni döntés :wink:

Kismama-ruha
Éppen tegnap nézegettem a városban. Találtam egy aránylag olcsó helyet (Cosmos city).
Gondolom, ilyen bolt van Pesten is :wink:

Sehány éves kislány :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vivcsen
Drazsét... a csepp inkább gyerekadag....

Bkrisztike
Én nem oltatok. Eddig se oltattam, most főleg nem.... :oops: :wink:

Linácska
Bárányhimlő lappangási ideje 2-3 hét...

Ica, Orsoly
Üdv itt!

Addisz
Én már vásároltam babyLeonak :oops: :wink:

Na... pá.... vigyázzatok magatokra!!!!
Mentem dolgozni......

Kép
mrsleo
Debrecen

Jó reggelt!

Linácska, remélem jól vagytok! (ezek szerint rosszul emlékeztem a lappangási időre...)

Örülök, hogy nem csak én nem tudtam ellenállni a vásárlásnak :wink:
20140901114303

brunhild,
a két hét lappangási időt én is tudtam, csak ugye már korábban fertőz, ők egy légtérben laknak, ezért kérdeztem, hogy nagyjából mennyivel előbb kaphatják el, de én is ezt az 1 hetet sejtettem.

Szerintetek a kisfiam miért nem viseli el magán a pelust? Most is folyamatosan tépkedi le.

Ica, Orsi,
üdv köztünk

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Orsi,
ez lesz végül az "igazi" nicked? az osi0509-et nem használod, mert akkor ezzel írlak be a tábliba.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska, pelenkát nem tudom..max annyi lehet, hogy a pöttyök sokszor ott jelennek meg előszőr, és lehet érzékeny neki... vagy csak véletlen egybeesés...nem lehet, hogy szorítja, kényelmetlen, nagyobb méretre kéne váltani?

Orsi: én is akartam mondani, hogy pár napja már bejelentkeztél hozzánk (más nick-kel), válaszoltunk is neked :)
20140901114303

Sziasztok!

Tegnap én is túlestem a vérvételen.
Képzeljétek tegnap véletlenül összefutottam a belvárosban a szülésznővel, akinél a két gyerekemet szültem. Úgy meglepődtem. Mikor a lányomat megszültem, utána mondta a szülésznő, hogy majd szólok, ha jön a 3. gyerkőc. Én csak mosolyogtam a bajszom alatt, ha-ha-ha persze 3.
Tessék itt van a 3. gyerkőc.

H1N1: Én 2009. novemberben beoltattam magam. Most nem tervezek oltatni, csak ér még valami védettséget, ha nem akkor így jártam.

Linacska: nem kicsi, vagy nagy a pelus, kényelmetlen?

A kismama nadrág kérdést az elején én úgy szoktam megoldani, hogy vettem 1-2 mérettel nagyobb gumis derekú vasalt nadrágot, ami szülés után is jó lesz pár hétig még. Szülés után már ciki kismama nadrágban flangálni, de a régi cuccok még kicsik. Szóval
átmeneti nadrágnak tökéletes.

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
lucababa75
Szeged

Szülés után is kell még nagyobb nadrág, ez igaz...erről jut eszembe, "okos" anyuka a korházban...Szülés után, boldog, hogy lement a hasa (nagyjából), és hazamenetelre a kedvenc farmerét rendelte be..hát mit mondjak, alig tudta felcibálni, természetesen össze sem ért a hasán...Első gyerek volt, gondolom a másodiknál már ő is okosabb volt :roll:
*Mielőtt valaki félreértené: nekem is első volt, csak én tudtam, hogy a felszedett kilók nem kimondottan a hason vannak, és szülés után nem leszünk egyből olyanok, mint terhesség előtt..ő amúgy is kicsit egyszerűbb volt, szegény...
20140901114303

Sziasztok!

Én pénteken megyek védőnőhöz, hízásra én is kíváncsi vagyok :roll: Itthoni mérleg szerint egy kilót visszaszedtem a három leadottból, pénteken kiderül...

brunhild, én is a régi kedvenc farmeremet készítettem be hazaútra anno, de én abban is jöttem haza, nekem kényelmes volt szerencsére, valamiért mindkét lány után pár nap alatt lement a hasam :)

Na és nekem fogalmam sem volt arról, hogy a szülés után még nagy marad az ember hasa, én lepődtem meg legjobban, mikor másnap felkeltem, és még úgy néztem ki, mint aki terhes :lol: De hát nem ez volt az egyetlen tévedésem Zsófinál :wink:

csöppke, nyaralás de jó lesz :)

Én is azért mertem lefoglalni, mert őúgyis elmegyünk, másrészt meg öt nappal az időpont előtt minden következmény nélkül lemondhatjuk, azért ez jó :)

Na megyek, ma mindkét lány itthon van, mindjárt tízórai, aztán megyünk biciklizni, motorozni :)

Tegnap délután is kimentünk, és Fruzsi is több mint két km-t sétált, elég gyorsan, ügyes volt :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Nekem a szülés utáni állapotot volt a legnehezebb elviselni. Amíg terhes vagy, mindegy mekkora vagy, a terhesség miatt "elnézik" neked. De ha megszültél, azt már nem nézik, h most szültél. :?
Pedig csak pár hét, volt mire visszarendeződtem, maradt ugyan 5 kiló, de az lement egy 4-6 hónap alatt. Viszont annál nagyobb öröm, ,mikor a terhesség előtti ruhák kényelmesen jók, na az szuper érzés volt :-)

Lassan megyek a védőnőhöz. Aztán meló estig... Írjatok sokat addig is!

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Sziasztok!

Lehet, hogy már volt róla szó, de én most örültem meg neki, hogy adókedvezmény jár már az 1. magzat (a fogantatás 91. napjától a világra jöttéig) is. :)

csöppke: tök jó! köszi! az Arénában gyakran járok! :) majd benézek oda is. Bár pont most írt a sógornőm, hogy talált még egy farmert meg egy szoknyát, amit oda tud nekem adni! :)

addisz: a Vörösmarty téri H&M-et is szeretem :)

ha kiderül, hogy kislány, vagy kisfiú, az én utam is egy boltba fog vezetni! :)

mrsleo: igen, Cosmos City itt is van :)

brunhild: az az anyuka még sosem látott szülés után nőt? :) mondjuk először én is meglepődtem, hogy a barátnőm szülés után is úgy nézett ki, mint aki 6 hónapos terhes, de logikus, hogy nem lesz rögtön lapos :)

hopihe79
Budapest

hópihe, én sosem láttam szülés után nőt magam előtt :lol: Fiatalon szültem, baráti társaságban először, nem volt hol látnom :)

Ha kiderül a neme, a mi babánk is kap valamit :) Bár ha kislány (és mindannyiunk szerint az), akkor nem nagyon tud mit kapni, mindene van :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi, jó neked :) Súlyban én is annyi voltam szülés után, mint terhesség előtt, de a nadrágom még kb 2 hónapig nem jött fel rám :roll: (az illetőről pedig nem a nadrág miatt mondtam, hogy "egyszerű" volt :wink: ...)
20140901114303

Én sem láttam szülés után nőt, de azt láttam magamon, hogy nem csak a hasam nőtt meg :)
Nekem szülés után amúgy majdnem teljesen lement a hasam, majdnem lapos voltam..de szobatársam úgy nézett ki pár nap után is, mintha még csak most készülne szülni...gondolom ez is alkat kérdése...

Panndi, ha kislány, akkor is érdemel valamit :wink: Én is mindig vettem a fiúknak, nem tudtam megállni :oops:
20140901114303

Tegnap este én is megfogadtam, hogy amint kiderül a neme, akkor veszek valamit :) Túl sok dolgot nem akarok felhalmozni, mert tervben van még egy költözés a szülés előtt, valamikor tavasszal, úgyhogy már csak az új lakásba fogok igazán vásárolgatni. Barátnőktől hál' istennek sok mindent kapok majd, de ha fiú lesz, akkor azért veszek néhány vagány holmit ;)

Pihenőszékeket már néztem tegnap a teszveszen, találtam egy-két egész jópofát, úgyhogy szerintem onnan vadászok. Bababörzéhez már nincs türelmem, ahogy "öregszem" egyre rosszabbul viselem a tömeget :roll:

Én nagyon sokat híztam Lucával (23 kg), de ennek nagy része víz volt, ami a szülés után 2-3 nappal már eltűnt, a hasam tök lapos volt, de azért így is maradt rajtam 6-7 kg.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Ha kiderül a mi babánk neme én is veszek valamit.Mindegy hogy kisfiú vagy kislány valamit kap.

Ti mikor mentek 4D-re?Én még mindig nem tudom mikor menjek.

Tegnap voltam a védőnőnél és képzeljétek fogytam 2 kilót.

Üdv az ujaknak!

H1N1: én nem oltattam eddig sem és most sem.

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

Addisz: merrefelé költöztök? mi még hezitálunk rajta, de szerintem csak a következő nyáron fogunk költözni.

hopihe79
Budapest

vivcsen, mi 2 hét múlva megyünk 4D-re 16 hetesen. :) Mindkét fiúval akkor készültek a kedvenc képeim. :)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Pihe
Óbudáról Óbudára :) Maradunk a jelenlegi környéken, mert nagyon szeretjük, csak nagyobb lakásba mennénk. A mostani, amit bérlünk, az 2 szobás és jó lenne plusz egy helyiség két gyerkőc mellett. Úgyhogy 2+1 félszobásat keresünk.

Vivcsen
Lucával a 22. és a 32. héten voltunk, mind a kétszer nagyon élveztük. Most szerintem csak egyszer megyünk, mert valahogy egymást érik az ultrahangok, úgyhogy beérem egy mozizással. A 20. hét környékére tervezzük.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: