A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Norkili

Köszi jól van Odett, éjszaka alszik( kopp-kopp-kopp). Ő elég későn alszik el, 11 és éjfél között, de alszik 10-11ig, előtte 8-kor kel fel enni.(kopp-kopp-kopp).
6 hónapos koráig csak szoptatni szeretném Odettet, majd akkor gondolkodok, hogy mit adjak neki. :roll:

Kép
Kép
orsi777

mindenki focimeccset néz?

Kép
Kép
orsi777

Igen. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Kép
Kép
200907?

Húú de jó idő lesz !! Ki kell használni!

Kép
Vendég

Bond

Te

-az egyik szemeddel nézed a meccset
-a másik szemeddel szörfözöl a neten
-az egyik kezeddel fogod Hugit és szopiztatod
- a másik kezeddel írsz a babanetre
?
Vendég

mi is a huggiest kedveljük.meg van nagykeres zsákos is a szürke hétköznapokra! :D
apa meccsen.én meg netezek

Kép

ha valakit vigasztal,Pannikánk még mindig minden éjjel kb 2 óránként szopizik.najó néha vár 2,5 vagy 3 órát.egyszer volt neki 10 nap mikor csak 3kor és ötkor volt fenn.általában 8-9 körül elalszik,aztán,fél 11,fél 2,4,6!!!akkor azt hittem marad úgy,de a kétórás szopi az állandó!!!

Kép

[quote="conversano"]B írta:conversanoond

Te

-az egyik szemeddel nézed a meccset
-a másik szemeddel szörfözöl a neten
-az egyik kezeddel fogod Hugit és szopiztatod
- a másik kezeddel írsz a babanetre
?

Pontosan. Képzeld mi lenne, ha polip lennék!? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

tök jó magammal beszélgetni.persze mikor alszom ilyemkor,akkor mindenki it dumál!ma voltunk a westendben a mediában,és a pénztáros nénik teljesen el voltak mosva picurtól.még a felügyeletét is elvállalták!ÉS AZ EGYIK MESÉLTE,HOGY EGY ISMIJÉNEK 1 ÉVES A kislánya,és születése óta 13 órát alszik egyhuzamban éjjel!és a múltkor felébredt egyszer és néztek nagyot,úristen mi van!!!tegnap én is majdnem elestem vel hajnalban,mert megszédültem!!!

Kép

lola29! :)

Már régen írtál. Mi van veletek? :?:

Szisz89-ről se sűrűn tudunk mostanság valamit. :roll:

Pelusból mi most fogunk a 3-as Liberóra váltani.

Kép
Kép
200907?

[quote="200907?"]
írta:
200907?
Pontosan. Képzeld mi lenne, ha polip lennék!? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Akkor lenne még hely a sörnek és a popcornnak is :mrgreen:

Pontosítsunk:
Egy kaméleonnal kevert polip :wink:
Vendég

a múltkor mikor a lion meccs volt,apa azon is részt vett.elaludtam pindurival fél 10-kor.11-kor kelt,visszaludtunk.apa megjött éjfél előtt.elaludtunk,picur ébresztett 1.40kor.kómában szptatom,mikor hallom,hogy valaki megnyitja a kilincsünket!!szerintetek mennyire állt meg bennem az ütő?besurranó tolvaj járkál a házban,így tört be az 5-en.sajna apa utánakiálltott,így mire megjöttek a zsaruk,elmenekült.de a kamera kimutatta,hogy ő tört be az 5.re is++azóta minden éjjel 1.40kor reszketek,mert naon szar érzés volt

Kép

Timiről is rég hallottunk,vagy én maradtam le róla.
Vendég

Lola

Ez elég durva. Nincs zárva a lépcsőház?
Vendég

Na kíváncsi vagyok ,hogy a Béres Alexandra valóban természetes úton hozta e világra gyermekét.

Dodi! Mi az igazság?:)
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 22:50-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 22:51-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lola

De jó, hogy jöttél :lol:
Betörő :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Én is be lennék sz@rva, az tuti.
Képet raksz fel Panniról?

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok!

Olvaslak ám Titeket nagyvonalakban, a képeket is nézem, de mire válaszolni tudnék, mindig közbe jön valami...mindenkinek nagyon szép a babája!!!

Velünk nem sok jó van mostanában. A lányom tiszta nyűg már másfél hete lassan, sehogy sem jó, olyan hisztiket levág, mint hasfájós korszakában, hihetetlen...nem tudom mi lehet a baja, vagy hasa, vagy foga, vagy nem tudom.
Anyosomnál is baj van, találtak nála egy foltot a tüdején. Szóval BOND most minden reményem Benned van, Te mindent tudsz!

Hol vannak legjobb ehhez értő dokik?? Please minél hamarabb kellene!

f.nikici

én azt hittem most nő a hasa még csak...
a poharaktól összeszarnám magam,picurról nem is beszélve.most az 5 forintos megoldást csináljuk.ha leesik,hívjuk a yardot.amúgy izraeli acélajtó van,nem tud bejönni,ha be van zárva,mevel a kecó egy szobás,általában ott száradnak a ruhák,ott a babakocsi,úgyhogy david copperfield ha bejön.de mázli volt,a múltkor,mert apa el szokta felejteni bezárni,és akkor én nem ellenőriztem,még jó hogy be volt zárva.
ez arra járszik,hogy vki elfelejti bezárni,egyszer már bejött neki.
a 2on lakunk

Kép

Nyuszi!

Igen, ők is az Istvánban, és ők is Gasztonyinál! Köhöm...köhöm... :twisted: :lol: :lol: .

Boo!

Nem csalódtam :lol: :lol: :lol: .
Vajszínű, velúr bútor?!?!?! Te gyereket mertél egy ilyen mellé szülni?!?!? :shock: Ez olyan mint benzines kannába petárdát dobálni! Max, féléve van hátra a kanapétoknak :? :twisted: :lol: :lol: :lol: .

Köszi a cicisztorit :wink: ! Én tudtam a hegekről... Kb ennyi, ami visszatartana. Majd megátjuk, mi lesz belőlük pár év múlva :roll: .
Milloói Vénusz 6 gyerek szoptatása után :lol: :lol: :lol:

Szinészek:
Bond nyomta először priviben Leo-t, Orsi meg Nicole Kidman-t.
Leotól az Ez a fiúk sorsa, Part, Tégla, Kapj el ha tudsz...kötelező :wink:

Katy!

Én nemhogy kiviszem, de mostanában napközben kint alszik :wink: ! Imádja! Gyakorlatilag csak az orra látszik ki a harci szundszerkóból, de inkább, mint hogy megfázon. (Pelus, hosszú ujjú body, melegítőgatya, pulcsi, zokni, termonaci, termokabát, cipó, sapka, kapucni+meleg takaró+pelenka az arca előtt) :D . A múltkor felsírt, és akkor vettem észre, hogy melege lehet. (odasütött a nap) Szerncsére megizzadva nem volt, így kitakartam, és aludt is tovább :wink:

Norkili!

Alvás :shock: :( :( :( . Nincs tippem sajnos....

Conversano!

Ééééés igeeeeen! Világítós cumi! Egyszer írtam, hogy fel kéne találni :D ! Csak mi éjszaka nem cumizunk, így nem ástam bele magam a témába :wink: :lol: .

Bond!

Ha a sérókból indulok ki, én ennél a sorozatnál még tuti nem éltem :twisted: :lol: :lol:

Botond ma kapott szurit! Cselesek voltunk: bekészültem szopira, szuri be,és mire felocsudhatott volna, már tele volt a szája csöccsel, így lesz@rta a szurit :twisted: :lol: :lol: . Lefekvéskor volt egy kis hőemelkedése, adtam neki egy fél Germicid C-t. Már nem is érzem melegnek :wink:
6520g, 68 cm, feje 42cm. Egyszer írtam vmit erre vonatkozóan talán Ancsurtinak, de hülye vagyok, mert 38-as fejjel született, nem nagyobbal, ahogy emlékeztem :oops: .
Botond kapott ma egy 120*120-as járókát, baromi tágas, és imádja! Meg én is :D !
Ja tipp: ha valaki még szeretne majd időnként járókát használni, az hamarosan vesse be (főleg, ha emelhető a magassága), mert különben később már nem lesz rá sok esély. Nálunk Botond sokat volt az utazóágyban mindenféle játékokkal, meg leporellokkal,és nagyon szereti, így neki ez nem vot nagy váltás, sőt ebből még ki is lát :wink: . Holnap csinálok róla képet :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Múltkor mutatták a tévében, hogy lehet kapni kb. 1500,-Ft-ért olyan riasztót, ami hasonlít az ékhez, amivel kiszokták támasztani az ajtót. Oda kell rakni az ajtó elé, és ha benyitnak riaszt.

Nyuszi kedvence, elárulom :roll: :
Vin Diesel

Kép
Kép
orsi777

képek.már ezerszer izmoztam rajta.kiccsaládom milliós megapixeleseket gyárt amiket nem tudok feltölteni sajna.de az iwiwen van.k.h.gy a monogramom,ott vagyok a nyári babavárókba.most volt a keresztelő,bőgtem mint az apaszamár a boldogságtól.olyan volt a nusikám mint egy kis mennyasszony!!

Kép

Miért nem alszotok? :lol:
Vendég

felfeszítetták a lépcsőház ajtaját.mostmár van lemez!

Kép

Boo

Renée Zellweger?

Kép
Kép
orsi777

Conversano!

Róla még nincsenek infóim :twisted: ! De sztem ő megmondaná a tutit. Ő nemolyan vetítőgép :wink: .

Boo!

De neked nem lesz 6(...) gyereked,ugye?! :shock: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Mondjuk ez a Barna Panna név elég nagy kicseszés a kislánnyal :roll: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Képet kértek? :roll:
Vendég

jöhet kép mindenkitől

Kép
Kép
orsi777

Kép
Édes kicsi nudlikám elég szolid volt... :lol: Nézzétek a b.láncot,rajta van éjjel-nappal.
Vendég

Kép tegnapi
Vendég

Kép nálunk ilyen a harci menetfelszerelés
Vendég

Babák nagyon cukik,én is hoztam pár képet... :roll: :oops:
És nagy a baj! :oops: Holnap mehetek a képekért a műterembe.Tuti becsavarodok,annyira szuperek lettek,és ide is akarom majd tenni :oops: .Na,vissza fogom majd magam,ígérem! :roll: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Na jó,ennyi...bocsánat,ha sok volt :roll: :oops:
Vendég

Jó éjt mindenkinek,vagy jó kelést,aki most szopiztat! :wink:
Holnap reggel Dévény-torna,8-ra :shock: :twisted: Ménemlehet10re? :lol:
Vendég

Lola ez a betores dolog nagyon durva!
Szoval a Te kislanyod is ilyen rossz alvo?

Lilisgabi jok a kepek :lol:

Kisdodi, honnan tudod, hogy hogyan szulnek a "celebek"?
Barna Panna??? O lenne a Beres Alexandra lanya? (Bocsi, de marhara nem vagyok kepben :oops: :lol: )
Nem semmi milyen sulya es hossza van a kisfiadnak! :shock: :D
Vendég

Norkili!

Anyum az István kórházban dolgozik, mint gyermekorvos, és őt ugyan köti az orvosi titoktartás, de nővéri- vagy takarítói titoktartás nincsen :twisted: :lol: :lol: :lol: ....
Igen, Panna Alexandráék kislánya. Szerintem mondjuk egy Barna Rebeka is tök korrekt lenne, de ez a Barna Panna.... :? Hát, szerintem kicsit sem vicces, max. röhejes!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Jó reggelt !!!

Atyagatya mennyit írtatok :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: , mikor olvasom én ezt el :?: :roll: :roll: :roll: .Azért el fogom, olyan még nem volt, hogy nem :D :D :D .

Hiperszuperfantasztikus éjszakánk volt. Kisfiam először aludta át az éjszakát. Evett 18 óra körül, aztán este 8-kor, aztán fél 10-kor még gondoltam megtömöm, de a cicin elaludt ééééééés akkor fortélyosanyuka előkapta a cumisüveget 50 ml tejcikével, jól megmelegítettem és álmában :oops: :oops: :oops: megetettem. Először tiltakozott, aztán meg csak cummogott és lecsusszant a zabadék 10 alatt (merthogy közben ugye aludt és ugye éhes sem volt ). Éjszaka én felébredtem, amikor Párom jött a meccsről, fél 1-kor(ezt kapta szülinapjára) és 3 körül is , de Zsombikám aludt édesen. Reggel negyed 6 -kor kelt ( jóvanna az nekem már reggel ) evett és azóta is alszik. Juhúúújuhúúúú hipphipphurrá, remélem ez így is marad, mert én most olyan kipihent vagyok, hogy az valami fantasztikusos. :D :D :D

Rám is férne már, ha így maradna, mert én napközben nem aludhatok : gyerek , munka, háztartás, ... .Persze aludhatnék, de az valaminek a rovására menne és nekem így teljes az életem.

Na majd még jövök. Puszi Nektek !!!

Kép
ikoka7

Az hagyján, hogy korán kellett kelnem, máskor is így van. De most ki kellett kapcsolnom a fűtést, mert 10-12 körül jön a gázos, úgyhogy most marcos vagyok és harapos és igenis küzdök a renomémért: ÉN már ekkor elküldtem a megfejtésemet kicsidodi feladványára: 2009 Október 19 Hétfő - 22:52. Ő 22:04-kor kérdezte. :evil: :evil: :evil: :evil:

(Most zoknit húzok, mert lefagy a lábam és Bumerángot hallgatok, hogy felébredjek. :? )

Amúgy: jó reggelt mindenkinek! :lol:

Kép
Kép
200907?

orsi777! :)

Neked gratula Vin Dieselhez. :wink: :lol: Még sokáig támaszkodhattam volna NagyArcom memóriájára, mert a büdös életben sem láttam. :shock: :roll: :oops: :oops: :oops: Azért nagy nehezen összejött. :)

Most boo-n töröm a fejem.

Kép
Kép
200907?

boo! :)

Audrey Tautou.

Kép
Kép
200907?

Jó reggelt!!

Örömhír!! Besz@rt a lányom mindenféle segítség nélkül :lol: :lol: Reggel 7-kor szopizott,már akkor elég büdiket durrogtatott,de nem foglalkoztam vele,mert már 2 napja csinálja,mégsem volt semmi. Aztán szopi után visszateszem az ágyba,amikor kb 2 perc múlva hallom,hogy pukizott egyet,aminek más hagja volt.... Annyira boldog vagyok! Apró örömök az életben :D

Pelus: mi a Pampers Active baby 3-at használjuk 4-9kiló között. Szeretem nagyon,nekünk az elejétől fogva bevált a Pampers.

Dodi! De jó nektek,hogy ilyen jól viselte Botond a szurit. Lili hétfőn kap 2-t,plusz a Rota-t,már előre félek,mert az előzőnél is nagyon sírt,ráadásul ő ilyenkor nem akar szopizni,egyedül apánál nyugszik meg.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Jó reggelt!

Boo

[quote]Z írta:siri most sacc 60cm, és 5200gr és most jön a 3as jelű pampers-ből

Én ezt úgy olvastam hogy most jöttök ki a 3-as méretű pelusból, ezért nem értettem.
Szemüveget nekem! :)
Bár, ha a "ből"-t lehagyod a végéről, talán nem értem félre..
Vendég

Tegnap délután már csak a vezető főorvos volt bennt amikor odamentem, azt mondta nem aggódjak semmi bajom nem lesz ha marad még a cső.
Csak éppen engem zavar. Nem szó szerint, mert nem látszik és nem is érzem, csak TUDOM hogy ott van.
Dokimnak valami személyes zűrje lehet mert a mobilja is ki van kapcsolva amiért mindenki megértését kéri hangpóstafiókon.
Holnap már dolgozik, csak most nemtom mikora menjek oda. Majd ma este újra megpróbálom hívni.
Amúgy már alig alig vérezgetek.
Most elkezdtem parázni a csőkiszedéstől mert a fődoki tegnap azt mondta
"ne aggódjon hölgyem, épp elég lesz azt onnan kiszedni!"
Most elképzelem hogy ránőttek a szövetek és majd cibálják kifelé :?
Vendég

Ma éjjel nagyon rendi volt a fiam.
Éjfélkor és 3-kor kelt, utána már csak 5-kor.
Az meg már ugye reggel. (legalábbis a 3 órához képest..)
Vendég

[quote="f.nikici"]
írta:
f.nikiciVelünk nem sok jó van mostanában. A lányom tiszta nyűg már másfél hete lassan, sehogy sem jó, olyan hisztiket levág, mint hasfájós korszakában, hihetetlen...nem tudom mi lehet a baja, vagy hasa, vagy foga, vagy nem tudom.
Anyosomnál is baj van, találtak nála egy foltot a tüdején. Szóval BOND most minden reményem Benned van, Te mindent tudsz!

Hol vannak legjobb ehhez értő dokik?? Please minél hamarabb kellene!

Khm, köszönöm a bizalmat. :roll: :oops: :oops: Ha van kaki is és púúúúú is, akkor nem valószínű, hogy a hasa a ludas. Abból hiszti annyira nem szokott lenni. A fogából már inkább. De azon se lepődnék meg, ha ez a hülye időjárás lenne az oka. Még egy felnőttnek is elég durvák ezek a hőmérséklet változások.
Front ellen ez sem véd, de próbálj meg esetleg nyugtató hatású illóolajakat párologtatni.
Ezen az oldalon
http://bandahara.hu/aroma.php#3 találtam ezt
"Kisgyermekeknek

Bébibalzsam 1 csepp narancsvirág-, 1 csepp mandarin- és 2 csepp szantálfaolaj 50 ml mandulaolajban fürdetés után gyengéden a baba bőrén elsimogatva nyugodt alvást biztosít mind a baba, mind a szülők számára.
Ideges, veszekedős gyerekek lecsillapítására, barátságos hangulatot varázsol 2 csepp szantálfa-, 1 csepp muskotályzsálya-, 4 csepp bergamott- és 2 csepp mandarinolaj párologtatása. "

Tüdőgyógyászt -szerencsémre- nem ismerek. :roll: :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.10.21 08:05-kor.

Kép
Kép
200907?

nyuszi81! :)

Gratula a kakihoz! :lol: :lol: :lol: (Komolyan mondom, hogy tényleg ilyenekre szoktam gondolni, amikor nyűgöm van valamivel. Van amikor már ilyen egyszerű dolgok gondot okoznak, akkor ott már tényleg baj van. Vagy ha mondjuk feltörte a cipő a lábamat, akkor: legalább a kezem nincs eltörve és hasonlók. :roll: :lol: :lol: :lol: )

sillia! :)

Az egy dolog, hogy a dokid magánél, de attól még az a cső nem lesz kint. Reméljük nem lesz semmi gond és KÉRETIK NEM RÉMEKET LÁTNI!!!! :wink: :?

Kép
Kép
200907?

Dodi! A járókát már nekünk is mondta a doktornéni,hogy szerezzünk be egyet lassan. Azt mondta,hogy neki az a tapasztalata,hogy abban kezdenek el forgolódni a babák,nem a kiságyukban. Szerintem a héten mi is megveszzük,a Brendonban láttam egy tök jót.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: