Sziasztok ma egész nap aludtam mert szobatársak elmentek haza akik normálisak voltak van egy magyar de az soha nincs bent folyton lent ül cigizik,faros a babája és itt sír miért nem szült még meg stb,jah és hozzá teszem nagyobb a bébi neki mint nekem Lili!!!!!
Köszönöm a rengeteg bíztatást rám fér,már nagyon várjuk megnyugodni akkor fogok ha már látom és adhatok neki puszancsott,mocorog a lelkem egész nap és most már eléggé fáj a mozdulata is!!!Mi 24 óráig nem jöhetünk ki a megfigyelőből szerdán addig kell bent feküdni és nem állhatok fel hát biztos nem lesz kényelmes főleg,hogy háton soha nem tudtam feküdni,nah de remélem ez lesz a legnagyobb gondunk,párom bejöhet hozzám kicsit,majd de persze nem sokáig mert a szülőszoba ott van közvetlen mellette,szóval 24 ügyeletben leszek szülés téren kíváncsi vagyok hányan fognak megszülni ennyi idő alatt!!
Évi Tomi csodálatos baba nagyon kis cuki pofa,remélem megoldódik teljesen ez a szopis dolog!!!
Szilvás jó hogy jelentkeztél már aggódtam értetek,remélem minden rendben lesz és szépen fogtok gyarapodni,nem csodálom,hogy nehéz a napirended!!!
Dia Persze,hogy a te Bencédnek is sok boldogat ez nem volt kérdés

Áron meg egy kis éhenkórász de nem baj az
Tina elhiszem nem könnyű de nagyon-nagyon drukkolok neked,nem gondolni rá hát ilyet nem lehet főleg abban a helyzetben mikor vizsgálnak,meg követik az érést meg ilyesmi így nagyon nehéz nem rá gondolni mikor azt mondják ma legyetek együtt,mi így voltunk és ahogy tudom ti is így vagytok!!Mi azt mondtuk jó nem megyek dokihoz nem követem uh-val semmi majd lesz valami és lám igaz nem volt redszeres ciklusom és fogalmam sincs most már mikor is eshetem teherbe,de Lili itt van a pocakban igaz kibujni nem akar,biztos fél majd nagyon meg puszilgatjuk ha kijön de erre fel készülhet!!!Minden elképzelhető jót kívánok neked,hogy minél hamarabb össze jöjjön!!!!!!!!!!És azt soha ne mondjuk,hogy soha!!!!!!!!
Csibuc kíváncsi vagyok mit mond a dokid!!!!Majd megírod!!!
Bols neked is ezer drukkkkkkk!!!!!!!
Kicsit unalmas a mai nap holnap már biztos nagy lesz az izgalom és azon fogok gondolkozni mennyire fog fájni stb,de szeretnék már túl lenni rajta és Lili moszatot egészségesen a karjaimba tartani!!!!!