A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Jó reggelt!

Kaqk nagyon boldog névnapot!! Kép

Csajok :cry: nálunk :cry: esik a hó :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: !!!
Mikor reggel kinéztem az ablakon már 10 centis hó figyelt az utakon :cry: :cry: !ÚÚÚÚÚÚÚgy utálom,mindjárt rivok!!

Gréti cicától eldobtam az agyam :shock: :shock: :lol: !Ez valami hihetetlen!

Csajok három napja arra ébredek,hogy Bertus itatja magát :shock: 8) :lol: !!Velünk alszik egy ágyba és a feje fölé szoktam rakni este a cumisüvegét amibe tea van.És az én drága babám felkelt,meglátta,hogy ott van az üveg,felnyúltérte és tök ügyesen ivott belőle,én már csak a nagy nyelésekre ébredtem :lol: :lol: Annyira édes volt!Tudom más már rég tudja ezt de nekem ez most világszám!!

Na késöbb még jövök!!!

KépKép
juba

Halihó, Lányok!

Bongyikám, de örülök, hogy meggyógyultatok! Takarítás, egyebek, ne is mondd...:-(

Kaqk: isten éltessen sokáig névnapod alkalmából!

Marica: jaj, nagyszerű, gratulálok Linikének a felüléshez!

l. móni: fantasztikus, amit Gréticicus ;-) csinál a képeken, és aaaaaaaaaaaanyira édes pelusban!

Nálunk továbbra is szétcsúsztak az éjszakák, Ádi többször ébred, fogacska csak várat magára.

BOLDOGSÁGOT HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK!
Kép

Ui: Én azért többször vissza fogok nézni ide. ;-)

Kép
Kép
irina

Móni!Akkor megy a vudu!!!!!!!!Nyugi minden oké lesz!!!Érezzétek jól magatokat!!

KépKép
juba

Kellemes húsvéti ünnepeket!! Ezt inább a családnak!!!Kép

És ezt nektek!:!!!! :lol:
Kép

KépKép
juba

Jó reggelt!

Kaqk! Boldog névnapot!

Már tenném fel az ebédet, csak elfelejtettünk egy-két dolgott hozzá... :oops: Apa mindjárt hozza, addig megpróbálok visszaolvasni!

Kép

Kép
regcsiken14

Móni! Köszi a fotókat!!! :D Megmutatom Apának, ugyanis nem hitte el, hogy Gréti áll, mikor meséltem neki!!! Majd most jól bebizonyítom neki!!! hihihi! :lol:

Ideért a hóóó... :shock:

Kép

Kép
regcsiken14

Juba, köszi :wink: :lol: !!

Hóóóóóóóóóóó?! :shock: :shock:
Itt egyenlőre csak eső, de így is épp elég trutyi a hangulatom, Panka meg extra nyűűg :? . Képzeljétek el, már 22.30-kor felsírt, akkor még visszaaludt, de 0.15-kor magam mellé kellett fektetnem cicizni, mert visított :cry: . 1.15-kor sikerült visszatennem, de még többször felsírt álmában hajnalban...úgyhogy mosott sz@r vagyok, alig aludtam :roll: . Pukizott, lehet, hogy a hasa fájt, de mitől :shock: ? Vagy inkább az időre volt ilyen érzékeny + a hold is tegnap volt állítólag totál teli :evil: .

No, engedem Bencét játszani, mert itt toporog mellettem, és olvassa, amit írok...folyamatosan...hihetetlen, hogy tud olvasni...már nincsenek előtte titkok :wink: :lol: :lol: .

Majd jövök :D .
dettyk

Hull a hó, hull a hó,
mesebeli álom,
nyuszika zúzmarát
fújdogál az ágon......

Kaqk, boldog névnapot!
Kép

KépKépKép
bongyi

Én is jövök még a hétvégén, de azért
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk minden Mamónak és Babónak!
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anyósokhoz, rokonokhoz utazók: gondolok Rátok! Ahova kell, megy a vudu is ezerrel! ;-)

Dettyk: hasonló, bár picit jobb éjszakánk volt, mint Nektek, lehet, hogy tényleg valami front is bezavart, de én már próbálok nem is agyalni egyen. Hiszen annyi front van, annyi fogacska várat magára, hogy ok mindig van. Lehet, hogy a visszájáról kéne néznünk, vagyis nem azon bosszankodni, hogy szinte nincs is átaludt éjszaka, hanem örülni annak, ha van, mert hiszen csodaszámba megy? :lol: :lol: :lol:
Kitartás! ;-)

Kép
Kép
irina

Juba! Bertus igenis nagyon ügyes, Nolka még nem tud cumisüvegből inni egyedül, mondjuk nem is nagyon adom a kezébe :roll: a kanalat is tegnap adtam először, hát olyan boldog volt, nézegette, fogdosta, közben kajánul nézett rám, annyira édes volt :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

Kaqk Boldog Névnapot!
Kép

Anitja!
Nagyon cuki Nolka mint nyuszi :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Kaqk! Boldog névnapot!
Kép

Bongyi: De jó, hogy meggyógyultatok! :D

l.Móni: Nagyon jó a fotósorozat! :D

Anitja: Édi Nolek-nyuszi! :D

Itt is zuhog az eső, de ma megyünk Bencussal, meg a barátnőmmel és kisfiával a Disney on Ice-ra. :) Már úgy várom! Kimozduluuuunk! :wink:

KépKépKépKép
meryke

Kép

Minden babának és mamának Kellemes Húsvétot Kívánunk!

Kép

KépKépKépKép
meryke

Kaqk! NAgyon boldog névnapot kívánok!!!

Bongyi! Jaj, de jó, hogy emggyógyultatok! Az idézeted pedig rendkívül találó! :lol: :lol: :lol:

Hogy Bertus mennyire ügyes! Teljesen el vagyok képedve! És milyen okos, hogy kiszolgálja magát! Le a kalappal!!!!!! :D

Már itthon vagyunk. Apa este elmegy bulizni és nem jön haza, csak vasárnap valamikor, úgyhogy csajos buli lesz itthon. :lol:

Valszeg jövök, remélem azért lesz valaki. Irina! :wink:

Képzeljétek, Zsófi berekedt! :shock: Olyan a hangja, mint aki végigüvöltött egy két órás koncertet. :lol: Tegnap az üveghangot próbálgatta, és annyira jól sikerült, hogyx mára teljesen fátyolos, elhaló, borízű lett a hangja.
Nekem nagyon tetszik, annyira édes! :lol:

Meryke! Kérünk majd képeket a Disney-s buliról! :D

Nyuszi-Nolka zabálni való! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Gréti baba! Szuper csaj vagy!!! Csak így tovább! Nagyon ügyi vagy!

Timi26! Megy a vudu!

Noel nagyon aranyos nyuszkónak is!

Kaqk! Sok boldog névnapot!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Gremese! Nagyon cuki lehet Zsófi rekedten! Én szétröhögöm az agyam, hogy milyen hangokat képes kiadni Marci!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Naaaaah, mindenki a locsolkodókat várja, hogy nem a gép előtt ültök????

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Végül is elírogatok magamban... úgy járok mint Emese :lol: :lol: :lol:

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

én a gép előtt ülök.
botond most aludt el. :D
és nem várom a locsolkodókat. már vagy 15 éve. :lol: :lol: mindig is úúútáltam ezt az egész műsort.
anikó!
azt hiszem, te kérdezted a meggyet a múltkor. van már rá válaszod? engem az érdekelne, hogy milyen eszközön lehet lepaszírozni a héját.

grétacica egyszerűen eszméletlen!!!!!!! :shock: :shock: :shock: le vagyok döbbenve. nagyon ügyes!

Ildikó
KépKépKép
sense4

rekedtség:
annyira vicces hangokat tudnak ezek a gyerkőcök kiadni. két napja megint nem mondja botond hogy addaaddaadda, és babbabbab. most vmi rekedtes sikolyt hallat, amikor megörül valaminek. utánozhatatlan. :lol: :lol:
határozottan nyuszizik előrefele. mászásnak még nem nevezném. de 1 napja semmi sincs biztonságban. :shock:

tegnap kipróbáltuk a banánt. nem jött be... olyannira, hogy még öklendezett is tőle.

ma sajár reszelésű almát akartam adni. azt a fejet, amit vágot hozzá!!!! :shock: :lol: lenyelte, de közben még hangot is adott ki, hogy jelezze, hogy ez nem annyira tetszik. folyt a könnyem a nevetéstől! :lol:

Ildikó
KépKépKép
sense4

LÁNYOK!
VAN KÖZÖTTETEK VALAKI, AKI JÁRTAS BEFEKTETÉSEBEN??

Ildikó
KépKépKép
sense4

Zsófival tegnap almacsumát etettünk. Pontosabban Apja odatartotta elé, Zsófikám meg nyalogatta. Annyira cuki volt!

A locsolkodókat én sem várom, valahogy ez a szokás nálunk sem maradt meg. Mikor kicsi voltam, nagyon élveztem, mikor apukám, nagypapám és a rokonok meglocsoltak.
Akkor az volt a jó.

Kép
Kép
Kép
gremese

hát én is elírogatok magamban.
de befejezem.
megyek fürödni. egyedül vagyok, apa dolgozik. (most már mindig apának fogom nevezni ? :roll: )
9-kor pedig nézni akarom a. quinn-nel a barabás c. filmet. ha már húsvát van.
jó éjt mindenkinek!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense! Befektetés? Talán Regi....

Én is egyedül vagyok, Apa el buliba, én meg "szolidaritásból" itt szopogatok egy deci 3 puttonxos aszút. :twisted: (Nem esik nehezemre :wink: ).

Kép
Kép
Kép
gremese

még teszek fel pár képet:

Kép mostanában így találom meg botondot ébredés után
Kép így ülünk mi 1
Kép így ülünk mi 2
Kép ez a legújabb arckifejezés. :)
Kép elindult ...

Ildikó
KépKépKép
sense4

oké emese!
meggyőztél! én is nyomok a film alatt egy pohárka vöröset :lol:

feltéve ha eljutok végre zuhanyozni!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense! Hajrá! Én - mióta Zsófi megszületett, meg a pocakosság alatt -, nem ittam alkoholt. Pedig egy fini vörösbor a vacsihoz.... Hmmm....
De most itthon csaj buli van. Zsófi alszik, én meg alkoholizálok. :wink: (Mindjárt elfogy a kemény egy decim). :lol:

Boti nagyon mix baba, Balázsból is van van benne rendesen, de talán inkább Rád hasonlít.
Milyen huncut egy kiskölök! És amilyen arcot vág az etetőszékben.... Dögönyözni való!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

mindenkinek kellemes húsvétot
Kép

Kép
Kép
h@jni

Ha-hó sehol senki?

Én ma olyat hajráztam de még így se lett minden rendben
de se baj :D
Olyan 10 éve már én se várok locsolót legfeljebb csak a család.
A szabadban szoktunk lenni 2. nap van apumnak pincéje
olyan 5km-re tőlünk és ott szoktunk főzni megsétálni stb.
Ilyenkor raktározzuk a jólevegőt :D
Hát lehet idén nem jön össze sajnos :(

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Tegnap már kidőltem, bocsi!

Sense: nincs még konkrét válaszom a meggyre.

Nemsokár indulunk a Dunántúlra, ahogy tudok jelentkezek!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Szép napot :)

Boldog húsvétolást :) Kép
Kép

KépKép
viranka

Jó HAJNALT!
Ma 5.25-kor Botond úgy döntött, kialudtuk magunkkat. :evil:
Tegnap legalább 5.45 volt....
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Aludni akarok.

Ildikó
KépKépKép
sense4

s folyt köv :)

[color=orange]minden babának akik elmúlt napokban hófordulósak voltak boldogságosat :)
Kaqk Boldog névnapot :)

LMóni!
mennek innen is avuduk,sokat gondolok Rád/rátok :) a kocsi nagyon jól néz ki :) Grétibabán meg csak lestem :) a pelusos felállós képek csúcsak :)

Anikó,Silka!
Jó utt Nektek és jó pihenést

Sense!
szerintem meggyet héjától megszabadítani trükkös dolog lehet,járatom agyam :)
Boti zabálnivaló kisfiú :)

Fleur!
Lilla csudaszép azokkal a hatalmas kék szemeivel :) zsinórok tényleg nagyon jó játékok :)

Rólunk!
nehogy egyszerű és zökkenőmentes legyen a péntekünk :) Bálint reggelre betaknyosodott,de. pihi után a szeme úgy nézett ki,mint akinek behúztak :( dg:szerintem kötőhártya gyull.Gyerekdoki csak 11ig rendel,mi elindultunk 10:21kor,szinte futottam a bkocsival a rendelőig :) előttünk senki,igazam lett,gyerek vigyorog,recept felír,20 percen belül már féluton hazafelé :) be gyógyszertárba,mögöttem 2 lévő nő "veszekszik" velem,h. mit gondolok én magamról h. kisbabával végig akarom állni a sort,azonnal menjek előre :shock: :oops: én előre elpirulva,szemcsepp kiváltva+ajándék matricákkal Mírának(mert lányomat itt is jól ismerik ám :) )elindulunk végre haza :) persze Bálint egész nap nyűglődött,hülye idő miatt,este már fél 8kor ő is ágyban volt és az igazak álmát aludta :) ennek örömére már én is kidőltem 1/4 9kor 8)
Dettyk!
igazad volt vmelyik nap telihold volt,Robi le is fotozta :)
Kép

S tegnap hirtelen felindulásból kipróbáltam a 1/2 éve kapott hiperszuper zöldség és gyümölcs centrifugámat :) Bálintot is megkínáltam almalével+kis pürével :) ízlett a kispasimnak :lol: nem bírtam már ki mindig kinézte a szánkból a kaját :)

s még pár kép :) végre át lettek töltve és Robi átkonvertálta a fotókat :)
Kép
Kép
Kép
Kép

Szép napot :)[/color]

KépKép
viranka

S a legjobb :
mivel Bálintot hamarabb fektetjük,ezáltal később kel :) tök jó :)

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Vrianka! De jó,hogy megvagytok :D !Szegény Bálint!Mennek a gyógypuszik a szemecskéjére!!!!Annnnnnnnnnyira jók ezek a képek!És ez a családi hasalós :lol: :lol: szuper!!

A mai éjszakánk nem volt annyira rossz,csak kétszer kelt.Csodálkoztam is mert általába olyan ötször kel egy éjszaka :cry: :cry: Az az érdekes,hogy nekem teljesen mindegy,hogy mikor fekszek le mert én mindig ugyan olyan állmosan ébredek!!

Anikó!Jó utat!

KépKép
juba

Jó reggelt :D !

Én ma nem panaszkodhatom, hatott a boszi topik :twisted: .
Kép

Tegnap alig aludtunk, mára virradóra átalvós éjszakánk volt, 6.40-kor keltünk :D .
Tegnap leírtam, hogy Panka még csak hasrafordul és visít, háááát, valamit elleshetett Vikdantól, mert délután elkezdett gurulva közlekedni a földön :shock: :lol: . Annyira élvezte, hogy rájött, hogyan tud visszafordulni, hogy egész délután azt gyakorolta (nem is aludt 3 után :roll: ). Viszont a járókát nem igazán élvezi :? . Földön pokróc, játszószőnyeg, körbe játékok, oszt úgy jó :wink: :lol: .

Mi ma leszünk egyedül, húsvét tiszteletére...apa elmegy focizni, viszi Bencét, és ott alszanak, hogy reggel korán tudjanak indulni locsolkodni :roll: . Bence még élvezi :roll: . Én meg itthon éjszakázom kettesben Pankusszal, és reggel elindulunk értük, nehogy egy locsolkodó is itthon találjon :wink: :D .

Meggy: hát én el szoktam vacakolni vele egy jó 20 percet 8) , tésztaszűrőn szoktam átpasszírozni...rengeteg leve van, először csak a levét tudom kinyomkodni, aztán a húsát is le tudom "borotválni" a szűrő aljáról...elég sok kell ahhoz, hogy használható mennyiségű hús legyen, de még az is elég leves :roll: , viszont Panka imádja, pedig savanyúúúúú :D .

Rekedtség, Panka már vagy egy hete szórakozik azzal, hogy morog, mint egy medve "hhha, hhhha", de valami fura torokhangon :lol: :lol: . Haláli, mi is jókat röhögünk rajta, de ő is el van ragadtatva a hangjától...aztán sokszor köhög ettől a hangadástól, de az is tetszik neki, és játékból folytatja a köhögést :D .

Mesi, nyami, lehet, hogy este én is benyalok egy deci Sangriát magamban, húsvét tiszteletére :roll: .
Panka is próbálkozott a fekvő helyzetből fej és lábemelős hasizmos felüléssel :lol: , mikor még kúszni sem tud :lol: , van ám önbizalom :wink: .

Sense, Botond sem semmi :D !! De ügyes: ül és mászik :D . Akkor a járóka nálatok is csak dísznek lesz (vagy tárolónak :wink: ) :D .

Hörcsög, ez az, régen mi is kimentünk húsvétkor a hegyekbe, vagy anyuékkal kirándultunk, de ebben az időben :evil: :evil: . Punnyadhatunk a lakásban :roll: .

Aniko80, jó utat, vigyázzatok az úton :D !

Viranka , gyönyörű a hold :o !
A többi kép pedig szuper, főleg a húsvétiak édik :lol: .
Korán fekszik-későn kel? Ez logikus :shock: , mert akkor én is kipróbálom :wink: :D .
Remélem Bálint gyorsan rendbejön :) .

Húsvét: én sem várok locsolkodókat, ezt a részét útálom :evil: . Már tiniként is meglógtunk otthonról, anyuékkal "katasztrófa turisták" voltunk ilyenkor: mindig lementünk a Tiszára, Kécske és Tős itt van nem messze, viszont mindig húsvétkor voltak a nagy árvizek, ezért egy idő után már nem is a Tiszához mentünk, hanem árvíznézőbe :oops: 8) .
dettyk

Jó reggelt!

Viranka! Annyira jók ezek a képek! A gyerekek mennyire hasonlítanak egymásra! A gyogyótári eset pedig egy ritka jó példa. Még vannak figyelmes emberek.
Bűálint szemének jobbulást, csak vigyázzatok, mert ez fertőz.

A második képen Bálintnak csorog a nyála Apára? :lol: Csúcs! :lol:

Juba! A babák változnak, a szokásaik is. Lehet, hogy Bertus lassan végigaludja az éjszakákat? Remélem!!!!!! (Tudod, boszitopik! :wink: )

Mi is boldog Húsvétot kívánunk mindenkinek, és kellemes időtöltést.

Kép
Kép
Kép
gremese

Ó, a lényeget elfelejtettem:
Kép
dettyk

Halihó, Lányok (főleg Ti, gépközelben (is) maradtak;-))
hogy telik a húsvét?

Locsolás: mindig is utáltam, nem a szimbolikája miatt, hanem amivé lett: szódavízspriccelésből + tojásadogatásból pénzkierőszakoló mutatvánnyá (tisztelet a kivételnek, ahol/akiknél nem). Azért a családbeli férfiak szoktak locsolni (parfümmel -- a modern kor szelleme szerint ;-)), de nem várnak el érte semmit. :wink:

Viranka, továbbra is imádom a képeiteket és a kis tüneményeket rajta! ;-) Most komolyan: fotóversenyeken nem szoktatok indulni (apátok?)?
Ezzel a korábbi fektetéssel én is bepróbálkozom néha, de nem nagyon jött be. Sajna nagyon nyugtalan éjszakái vannak Ádinak, és nem tudom biztosan az okát (hacsak nem mindig vmi más). Ha fog, akkor már hetek óta tart. Tippelek még a hozzátáplálás megkezdésére (amit mondjuk jóindulattal is kóstolgatásnak mondanék), de nappal semmi tünete (nem fájdítja a hasát stb.).

És egy kérdés, ráértek megválaszolni 8)
:van, aki már kiváltott 1 (vagy több) szopit/tápiadást gyümölcs- vagy főzelékkajával? Ilyenkor kell melléadni mégis tejet/tápszert? A szoptatós oldalak egyikén azt mondják, hogy mindig adjunk mellé 1 éves korig. De akkor hol van itt kiváltva a kajálás?

Kép
Kép
irina

Jaj, a lényeg: Viranka, jobbulást Bálintod szemének!

Kép

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Tegnap nagyon jól éreztük magunkat :) , eszméletlen látványos volt a show! Sajnos fényképezőt nem vittem, de lehet, hogy abból a távolságból nem is tudtam volna jó képeket csinálni. :roll:
És tegnap ugye Apa etette Mátét az általam kreált sárgarépa-fehérrépa-krumpli főzelékkel és mind megette :D , sőt Apa azt mondta, úgy kellett az aljáról összekapargatni az utolsó falatokat.
És ez simán volt egy bébiétel üvegnyi mennyiség, de ezután még megivott 100 ml tápszert. :shock:

Ezeket készítettük Bencussal még tegnap:
Kép
Ez pedig a ma reggeli művem:
Kép

Locsolkodókat én sem várom, már gyerekként sem szerettem a locsolkodást, mindig jól elbújtam. :oops: (Persze Apa és a fiúk azért meglocsolhatnak. :wink: )

Sense: Nagyon ari Botond! És milyen ügyesen ül és négykézlábazik!

Nálunk négykézlábazás nincs, lehúzza a pocakja. :lol: Viszont tegnap elkezdett kúszni! Annyira aranyos, annyira koncentrál, hogy sikerüljön megszerezni, amit kinézett magának.

Koncentrááááálok:

Kép

Viranka: Csúcs szuperek a képek! Egy kis +++++++, hogy gyorsan gyógyuljon Bálint szemecskéje!

KépKépKépKép
meryke

Kép

Kellemes Húsvétot kívánunk mindenkinek!

Kép

Kép

Sense!
Nagyon csinos kis pasi Botond :D

Viranka!
Nagyon jók a képek :D
Aranyos nyuszi Bálint :D

Detti!
Bence és Panka is szuper :D

Kép Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Nemsokára indulunk Anyukámhoz, mindenkinek szép délutánt!

KépKépKépKép
meryke

Kellemes Husveti Unnepeket!!

Viranka: hol csinaltad azokata a kepeket???

Kép

Kép
mmarica

Viranka: bocsi ez lemaradt!! anyira edesek, meg a csaladi foto csuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuucs nagyon szep cslad vagytok!
(jah a nyuszikas kepekre gondoltam)

Kép

Kép
mmarica

Meryke, Máténak boldog félévességet!!

Mennyire nagyfiús már ő is :D , nagyon cukin koncentrál :wink: !
dettyk

Meryke, lemaradt, hogy milyen fantasztikusan kreatív anyuci vagy :wink: :lol: , csúcs a sonka-nyuszi :lol: , és a tojatok is nagyon szépek :D .
dettyk

MMarica!
http://data.hu/get/154700/nyul.zip.html
photoshop alatt működik,rétegekben van alulra kell raknia afejet :)

Meryke!
a tojglik nagyon jók :) Bencus csudipofi :)

Irina!
annál szerényebb :oops: :roll: pedig kedvenc képeimet nem is mutattam még :wink:

++köszönjük,már sokkal jobban vana szeme Bálintnak :) aza rossz ha betaknyosodik akkor szinte automatice h. kötőhártyagyull. lesz neki :( amióta megszületett szinte minden hónapban volt már neki :(

KépKép
viranka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: