A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Mesi, ha belegondolok pölö Bongyi vagy Irina helyzetébe, nem is volt olyan szörnyű :oops: . Csak én is megtapasztaltam, milyen az, amikor semmi nem jó. Nem sült el túl jól a pilisi utunk. Nem akarok kisregényt írni arról, hogy mennyit (nem) aludt, és miért...és megint nem viselte túl jól a rég nem látott arcokat, de az igazán brutál az este volt, amikor a szokásos rituálét felrúgva nem aludt el szopizás közben, sőőőőőt, sírva cicizett :cry: . A végén olyan sikításba kezdett, hogy felvettem és ringattam, de semmi :shock: . Egy idő után megkértem apát, hogy akkor most ő, mert nekem kicsit meg kellene nyugodnom, hogy folytathassuk a szopizást, apa meg elkezdte dobálni, és játékokat adogatott a visító gyereknek :evil: . Na ettől még jobban égnek állt a hajam :evil: .
Kb. 1 órás folyamatos visítás (bocs, de direkt nem sírást írok, mert ez nem az volt...én még így sírni nem hallottam a lányomat :cry: ) után újra lefeküdtünk szopizni, eleinte sírt, aztán hüppögve evett, majd beájult :cry: . Még egy fél órán keresztül levegőt is alig mertem venni, aztán becsempésztem az ágyba...fél óra múlva felébredt, motozott, felsírt egy halványat, aztán hallottam, hogy becuppantja az ujját, és aludt tovább :shock: . Szóval nagyon sz@r volt, főleg az, hogy fogalmam nincs, miért csinálta. Lehet a foga, de szerintem sokkal jobban közrejátszott, hogy totál borult a napja...Aztán megint alvási rekordot döntött, de rajtam ez nem segített, mert óránként ébredtem lehúzni a fejéről a takarót, és hallgatózni, vesz e levegőt...:oops:
Húúú, bocs, de még így is hosszú lettem :oops: .
dettyk

Irina: el is felejtettem gratulálni a leendő új állásodhoz... :oops: Pedig akkora örömmel olvastam, mintha csak én kaptam volna!!! :D (álmodik a nyomor! :D )

Dettyk: mi van mááá????

Kép
Kép
timi26

Dettyk: storno...közben írtál... :oops:

Kép
Kép
timi26

Dettyk: ennyire megijedt VikDantól??? :shock:

Kép
Kép
timi26

Vagyok én is.

Szupik a képek aranyosak a babucik :D

Kicsit nem úgy sikerült jönnöm ahogy én szerettem volna.
Apánk nem volt itthon a héten és nem hagytak a kicsik gépezni.

Betegeknek jobbulást!

Timi26!
Úgy nétztél ki abba n a kék ruhában mint Hófehérke! :D
Nagyon jók!

Gratulálok minden újabb fogacskához!

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Picit visszaolvastam, és köszönöm mindenkinek, - így majdnem egy hónappal később - aki köszöntött a névnapomon. A gyerkőcök nevében is köszi a gratulációkat.

puszi mindenkinek!
Zsu

ui: Én is minden ünneplőnek - pl. Heninek, aki ma névnapos - sok örömet kívánok.

Kép
Kép
Kép
zsuzsóci29

wow, az előző volt a 100 hozzászólásom! :lol: Nagyon aktív vagyok! :)
örömömben dobok egy új képet, fogadjátok szeretettel:

Kép vigyori

Zsu

Kép
Kép
Kép
zsuzsóci29

Timi26 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Erre nem is gondoltam... :wink: . A menyecskeruhád tényleg hasonlít Rebeka vonalzójára :D .
Anyósomtól kaptam kőcsönbe :wink: :D . Neked is ilyesmi van? Hogyan kell kezelni :shock: ? Mert semmi nincs hozzá :oops: , mármint utasítás...

Zsu, nagyon aranyos a kis vigyori :D .
dettyk

Timi26, ez is találós kérdés volt :lol: :lol: . Én hülye a képet elfelejtettem csatolni :lol: :lol: .
Eztet e:
Kép :wink: Heeeeeeelp! Hogyan kell kezelni?!
dettyk

Timi26,
[quote] írta:s megint nem viselte túl jól a rég nem látott arcokat

Ezalatt nem Vikdant és benneteket értettelek, hanem akikkel Pilisen találkozott :oops: . (És 2 perc alvás után kapdosták ki a csücsüből :evil: ).
dettyk

Dettyk: én meg má össze-vissza nézegettem a hozzászólásokat, hogy mi van nekem? :wink:

A miénk Tescos, de szerintem a lényeg ugyanaz!
Ha leveszed az egész hóbelebancot egy tartálynak kell lennie. Azt töltsed meg vízzel a min. és max. között.
Visszateszed az első szintig, abba beledobálod a párolnivalót. Az alsó szintre azt amimek több idő kell, a felsőbe azt aminek kevesebb kell. Utána elcsavarod az időjelzőt. Én ált. 20-30 percig szoktam párolni. Közben néha megkevergeted és ellenőrzöd hogy jó-e már a cucc. Kb. ennyi az egész.
Ja én a tűzhely mellett szoktam párolni, mert be kell kapcsolni a páraelszívót, különben minden csupa párás lesz! :wink:

Kép
Kép
timi26

Dettyk: én se arra gondoltam, hogy miattunk lett depis, csak pont most változott meg VikDan... :D

Kép
Kép
timi26

sziasztok,

bocsi, nem tudtam jönni...

tegnap történt egy kis baleset..

marcit öltöztettem, h megyünk a játszira. ő ült az előszobafalon, én gugoltam, épp a cipőt adtam rá..
mikor is fogta magát és rámugrott, hátraestem, rá a kezemre, majd ő is rámesett és hátrafeszült a kezem.. fájt, de gondoltam húzódás...lementünk a játszira.. kb 1 óra múlv nagyon zsibbadt, fájt, jéghideg lett, így bevitt apósom a balesetire.. persze én montam, h bevezetek, de szerencsére nem engedte..
beértünk, röntgen..
a szalagon hajszálrepedés, inszalaghúzódás.. és nem volt keringés a kezemben... gipsz, ma kellett visszamennem a keringés miatt..
nem tökéletes, mivel az inszalag nyom valami artériát,vagy valami ilyesmi... a kezem kék-zöld lett mára, az egyik szalg megrepedt, még nem szakadt el, de csak a szentlélek tartja... szval nem mozgathatom... részleges szalakszakadás lett mára...
a keringés sem megfelelő, így ha fél órán át nem érzem a kezem azonnal visszakell mennem..
ha elszakd teljesen a szalag, akkor műtik.
ha semmi nincs, pénteken kell visszamennem...

fáj, zsibbad...5x-re dagadt a kezem,az ujjaim...
anyum du. elvitte a 2 gyereket, nem mozgathatom, mert 1 mozdulat és elszakad...

röviden ennyi, olvasok, de írni 1 ujjal elég gáz..
mert a jobb kezem ugye...

Kép
Kép
h@jni

Jaaj Hajni!10000 drukk meg++++++++ minden neked.
Nagyon szorítok,hogy minden oké legyen!

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hajni: jaj szegénykém! Vigyázz nagyon magadra!!! :(

Kép
Kép
timi26

Timi! Nagyon helyesek vagytok Apával :lol:

Hajni! Óóóóóóóóóóóóóóóó szegénykém... ez nagyon durva :shock: kitartás ++++++++++++++++++ Mennyi ideig leszel gipszben? és van segítséged?

hát ezek után hátha ez felvidít:
sikerült lekameráznom a mókus püfölését :twisted:
http://www.youtube.com/watch?v=EdFOA9U6wAs

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Dettyk :evil:

Hajni
Én már attól rosszul lettem, h olvastam ...:( szegénykém. Vigyázz rá nagyon, már amennyire 2 gyerkőc mellett lehet. +++++++++++++++++

Anitja
Nolka :lol: bokszos lesz a legény :)

KépKép
KépKép
fleur

Hajni! Vigyázz magadra nagyon!!!

Zsu! Gergő édes vigyori! :D

Timi26, Mesi! Most már megnézem azt a táblát, mert az előbb megnyitottam, de kivágott a babanet, és bezárta az összes explorer-t... :x

Kép

Kép
regcsiken14

Na, még "jó", hogy írtam, hogy Apa esténként itthon van... :? Hát persze, hogy 3/4 8-kor elhúzott, valamit üzletel már megint... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Nolka nagyon cuki! :D

Úgy bírom, hogy annyira hasonló a babák mimikája!!! Hihetetlen!!! Persze Szeli nem tudja ilyen ügyesen a nyelvét kidugdosni, de a legtöbb videón olyan sok hasonlóságot látok arckifejezésekben!!! :D

Timi26! Jók az esküvői képek! Nem semmi, hogy most is olyan fiatalnak látszol, mint azokon a képeken!!! Most már áruld el, hogy mit szedsz rá!!! :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi: :oops: :oops: :oops: sssemmmit! Én nem érzem magam fiatalnak... :( (mármint tök aszatt száraz a bőröm, meg a hájam is lóg...) de azért köszi! :D Jólesik!!! :D :D :D

Kép
Kép
timi26

Szisztok csajok, csak gyors bekukk, mert totál hulla vagyok:-(

Nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket és a szebbnél szebb virágokat! Nagyon jól esett!!!!

Van fogacskák!!!! :-) :-) :-) ( gizánk! - ismeri ezt valaki? vagy felvidéki duma? :oops: nem tudom! )

Hajni gyógyulj meg!

Timi nagyon szép menyesszony voltál és a férjeddel együtt semmit sem változtatok:-)

Irina drukkolok az új munkahelyedhez!!!!

Emese egyetértek veled ami a régi életünkket illeti. Nekm nagyon sokszor hiányzik, de kárpótol a fiam mindeért. És ugye akkor meg a annó a gyerek hiányzott :shock:

Megyek is aludni, mert sok volt ma a főzés, sütés, meg a kösztők :oops:

Heni
KépKép
heni81

Egy pár betű lemaradt a nagy gyorsaságban:
szisztok=sziasztok
menyesszony=menyasszony
nekm=nekem
kösztők=köszöntők

:oops: :oops: :oops:

Heni
KépKép
heni81

Mi vaaaaaaan?!?!

Regi, el ne hidd neki!!!!! :wink: Ugyanúgy néz ki, mint a képeken, egy percet sem öregedett :D !

Egyébként apa az a fajta motoros, aki hirtelen a semmiből a visszapillantóban terem (azoktól frászt kapok :evil:), vagy a nagy mocin kényelmesen terpeszkedő :wink: :D (azokat csípem :lol: ).

Timikém, nem kéne egy kis önbizalom tabletta :wink: :lol: ?
Egyébként köszi a haszn.utot, holnap...talán...kipróbálom :roll: .

Hajni :shock: :shock: . Borzasztó!! Nagyon vigyázz magadra :? .

Anitja, Nolka nagyon édi :lol: .
dettyk

Sziasztok!

Köszönjük az újjabb köszöntéseket :D !!

Timi!Nagyon szépek az esküvői képek,nekem is rögtön Hófehérke jutott rólad eszembe!!Szépek vagytok!!!!!!!!

Hajni!Te jó ég!!!!Remélem minden rendbe jön és nem kell műteni,nagyon drukkolok!!!!Gyógyulj meg gyorsan!!!!!!!És bármi van tudasd velünk légyszi!!

Emese!Éljen Zsófi aki megeszi anya főztjét!!!

Zsuzsóci!Édes Gergő!!!!!!!!

Hörcsög!Jó,hogy előkerültél :D !

Regi!Nem szép apától,hogy lelépett!

Anitja!A mókusnak nem sok esélye volt!!Édes pofa Noel!!

KépKép
juba

Küldtem a g-mailre akkor és most fotókat! A telefonomról van, valamiért nem engedte lekicsinyíteni a gép!
A felsorolt sorrend totál fordítva van, bocsi... :oops:

Egyébként szerintem nem látványos...még!!!

Hófehérke? Aranyosak vagytok! Direkt nem akartam piros ruhát, nem szeretem a piros színt! :D

Kép
Kép
timi26

Heni, gratula a fogacskához :D .

Én nem ismerem. Nekünk a debreceni rokonok mondtak a fogacskára vmi ku-val kezdődő becézést, de ha agyonütnek, sem jut eszembe, mit :oops: . Talán Maggie vagy Kaqk tudják :D .
dettyk

Anitja: Nolkát megzabálom!!! Nagyon aranyos!!!

Dettyk: sosem volt önbizalmam...és nem is lesz!
Majd számolj be, hogyan debütált a pároló!

Megyek, megpróbálom apát levenni a lábáról a hálóingemmel! :wink:

Ha nem sikrült, még jövök!

Pussz!

Kép
Kép
timi26

Zsu!
Nagyon Édi Gergő baba. :D

Anitja!
Cuki nagyon Noel. :D

Mesi!
Nem semmi Zsófka :lol: Jó masszív az a forgó,hogy ennyit ki bír. :D

Juba!
Azért olvastam csak kis fiam addig nem volt hajlandó aludni amíg itt ültem napközben meg vagy csináltam valamit vagy anyuméknál
voltunk meg vásárolni. :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Heni!
Gratulálok a fogacskához.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Jó regelt!

Hajni!
+++++++++++++++++++ ez nem semmi :shock: anyud mennyi ideig tud vigyázni a gyerekekre? mennyi idő a gyógyulása?

Timi!
nekem is az jutott eszembe a képekről h. semmit nem változtál, a hajad lett max. hosszabb :) s a 4 kg már tuti 5 és látványos :wink:
apa h. bírja a fogyókúrát?

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Heni! Gratu a fogacskához!!! :D

Dettyk! Apa az a „városban nem motorozok, mert ott nem lehet száguldozni” típus. Inkább másik városba mászkálnak, esetleg motoros pályán motoroznak. Sportmotoros.

Hát Szelire nem igaz az, hogy ha korábban fekszik, később kel (mint Zsófi)... Este 8-kor kidőlt, és 5-kor ébredt, jól tele is rakta a pelenkáját! :shock: :D

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

Egész jól aludtunk! 1/2 5-kor volt kelés. Becuppolt VikDan 270! ml tápszert aztán VISSZAALUDT!!! Egészen 1/4 7-ig! :lol: :lol: :lol:

Ma megyek ügyintézni. A Földhivatalba be kell adnom egy papírt, hogy megszületett a gyermek, akire felvettük a szocpolt előre. Aztán meg az önkormányzathoz megyek balhézni, ugyanis kiküldtek Viktornak 2 autóról is súlyadót! A bökkenő az, hogy az egyiket 10 éve adta el, a másikat meg 8 éve! :shock:
Egyszer már bizonygatta, hogy nem az övé egyik sem, évekig békén is hagyták, errre most újra kiküldték a papírt!!! Ez a trehányság netovábbja!!! :evil:

Na majd jövök!

Kép
Kép
timi26

Dobok pár képet:

Kép
Anya, komolyan azt hiszed, hogy én most aludni fogok?

Kép
Megszereztem!

Kép
Esti TV-zés Apával.

Kép
Hmm?

Kép
Röhögi

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

Timi26!
[quote]m írta:ármint tök aszatt száraz a bőröm, meg a hájam is lóg...)

A (hosszú) hajak már csak ilyenek. Lógnak... :lol:

Egyébként tényleg olyan voltál/vagy, mint Hófehérke. Apa meg a kopasz herceg. :lol:

Csak keményen az ügyintézésnél!!!! :evil:

Jó, hogy említettétek a párolót, én is akarok venni, ugyanis tegnap reggel 8-kor a kis pároló-edényemben feltettem aszalódni a kumpit, és 10-kor néztem rá, de csak azért, mert "mi ez a szag?". :shock:
No, sikerült szénné égetnem az egész cuccot. :oops: :lol:

Heni! Gratulálok az első fogacskához!!!!!! :D

Hajni! Jaj! Szegény! Abszolút megértelek. Én már túl vagyok egy teljes szakadáson... Jobbulást, és nagyon vigyázz!!! +++

Regi! Zsófi alvási szokásai napról-napra változnak. :shock: Én már nem tudom követni.
Uye idáig 7 körül kelt.
Mostanában meg 6-kor. A 4x30 perc alvása is dől.... Tegnap pl. 6-kor kelt, majd 8-10-ig aludt. :shock: Utána 2x30 perc szunya, a negyedik alvás meg kimarad.
Néha du. lehúz 1,5 órát egyben.
És az még egyelőre igaz, hogy későn fekszik, korán kel....
Bár két napja korán fekszik, korán kel... :roll:

Most éjszaka mellettem kötött ki, mert felsírt többször, és nem győztem a kiságyában hátra huzogatni, mert feszt felmászott, és beverte mindenét.
Meg persze a foga miatt is felsírt, úgyhogy újra mellkason elalvás
és magam mellé gördítés volt.

No de ennek is megvan az oka! Kibújt a 4. foga! Úgyhogy most már remélem alszunk, mert a 3. fogánál is - míg elő nem tört -, ezt csináltam végig. Felsírás, rajtam alvás.
Most kint van ez is, remélem lesz alvás újból végig.
A 3. fognál ez két éjszakát, a 4.-nél egyet "vett igénybe".

Hörcsög! Én már kezdtelek hiányolni, de látom, megvolt az okod, miért nem jöttél. :wink:

Viranka! Nálunk is fogyózik - és izmot növeszt - Apa. Most mindketten formába hozzuk magunkat. Ő már megszabadult 8 kilótól, nekem meg még 6,5 van hátra.
Szegény, ezerrel edz, tök biókat eszik - alig eszik -, én meg "csak" odafigyelek arra, hogy mit eszem, és ezen felül semmi erőfeszítés, "csak" a szokásos napi rutin.

Az "asszonyos" feleslegből kell nekem leadnom (popó, combi).
Nem nasizok, és próbálok 6 után nem enni. Ha mégis éhes vagyok, akkor csak egy fitnessz-pelyhet vagy mit eszek tejcsivel.

Kép
Kép
Kép
gremese

Timi26! Hogy én mekkora egy diszlexiás böte olvasni nem tudó mogyoróagyú tyúk vagyok!
Persze nem a hajad lóg... :oops: :oops: :oops: :oops:

Uhh! Én inkább megalakítom a "szőkék" topikját, és inkább abba írogatok!

Szerettelek titeket nagyon, de most búcsúzom drága barátnőim! :cry:

Kép
Kép
Kép
gremese

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Szeli mennyire egy édes kis cukorpofa! És milyen tudományosan néz tévét! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Jóó reggelt!

Mesi
:lol: :lol: :lol: :lol: reggel van még...
Nagyon édes húzogatós Zsófi :) és aztaa már 4. fog. :)

Timi
Megnéztem a képeket...sztem tök látványos a fogyásod :)
No akkor VikDani jól bereggelizett :) csak úgy igazán pasisan :)

Regi
Szeli annyira édes :) TV nézősnél meg úgy tartja az újját, h psszt csendben nézem a TV-t :)

Csajok szerintetek mivel indítottuk ezt az álmos hétfő reggel, amitől rögtön felébredtem???? :) Lilla megtette az első 4-5 igazi mászó lépését ELŐRE :) úgy érzem napok kérdése ráérez és akkor rohangálhatok fel alá a lakásban utánna :)
Kiskolbi Máté után mennyit rohansz?? :)

Szerencsére nekünk is megint jó éjszakánk volt. fél 5 kor kelt először :lol: nem bánnám, ha ez szépen rendszeres lenne. És pedig nem evett sem Sinlacot sem homeos bogyót, és szerintem tejcsit is alig. Bár mióta nem feszülnek úgy a cicik és ő meg letud 4 perc alatt :shock: nehéz megítélni mennyit eszik. :?
Mesihez hasonlóan pont azon agyaltam én is, h most az utóbbi időben totál borult a megszokott napirend minden téren (úgy tűnik ő nincs oda a napirendért :)). Az is hogy este mikor alszik el, mert van hogy 9kor még nem hajlandó és bulizik egyet 10ig. És azután meg csak úgy hajlandó, ha ölbe veszem és magamhoz ölelem és simogatom kicsit. Ez azért is érdekes, mert eddig teljesen magától aludt el. No mind1 ez még nem baj :)

KépKép
KépKép
fleur

Mesi!
született szőkék is csatlakozhatnak :lol: 8)
ujabb fog :shock: Bálint még fogatlan,bár napi minimum 1 liter nyálat elhagy :oops:
napirend az meg mi 8)
2 napig alszik 9-11 ig aztán 2*30 percet,aztán 3 napig szinte semmit,pedig uakkor kel fel mint mindig :shock:
S Timi lehet h. csak elírta és a haja lóg :lol:

Regi!
van a rtl klubnál egy pár pillanatos filmecske(reklámbeharangozó v. vmi hasonló) ahol egy pasi egy kisbabát ölelget,mindig azt hiszem h. Szeli :)
Sógor is sport motoros :) tegnap mentünk egy kis kört,előtte apával összekaptam,aztán rendőrök megállítottak,s utána száguldoztunk kicsikét :) annyira jó volt:) bár néha olyan érzésem volt mintha csúsztam volna lefele a mociról :oops:

Heni!
grat az első fogacskához :) emlékezetes névnapi ajándék :)

KépKép
viranka

Hello Lányok,

Pálma, Lara, Bertus, boldog hófordulót!

Heni, boldog névnapot!

Fogyi: Regi, nekem is van egy "ilyen volt" képem. Még kb másfél hónapja csináltam. Én azért, h elrettentsem magam a kajálástól és ösztönözzem magam a tornára. (eddig sajna nem jött be :oops: de mondjuk nem is nézegettem :lol: )
Minden mínusz kilót elérő mamcinak hatalmas gratula, a legmélyebb elismerésem a Tiétek!!!

Timi, nagyon szépek voltatok az esküvőn. A menyecske ruháddal és a sötét hajaddal hófehérkét juttatod eszembe :lol: :lol: :lol: (Na, látom Hörcsögnek és Jubának is ez ugrott be :lol: :lol: :lol: )

Hajni, szegényke! Nagyon drukkolok, h ne kelljen műteni!

Irina, gratula a leendő munkádhoz!!!

Heni, gratula a "gizátokhoz"! (Így kell ragozni???? :shock: :lol: )

Gremese, Nektek is gratula a 4. fogacskához!

Minden baba "csudiszép"! :wink:

silka
silka

Ma nincs ünnepeltünk? :wink:

Nálunk az a legújabb, h Lizkó kiköti a fejvédőt! :shock: A múltkor mentem be és látom, h ki van kötődve. Megdöbbentem, h ez meg hogy kötődhetett ki, mert jó szorosra húztam. Aztán, mikor pár nap múlva a szobában teregettem, arra lettem figyelmes, h Lizi babrál a madzaggal. Húzogatja, aztán beveszi a szájába és ráharap a két kis fogacskájával és kiköti! :shock: Sztem madzaggyáros lesz enyim gyerek, mert mindenhez eszemenet módon vonzódik, ami madzag alkatrészt tartalmaz (sapka, fejvédő, szopipárna csücsi, hálózsák alja... stb)

Meryke, tegnap Felétek jártunk. Keresztlányomékat mentünk felköszönteni, de mivel Lizi az odaérkezés előtt 8 perccel aludt be, nekiálltunk körözni a szomszédos utcákban. Nagyon szép a környék! Olyan hangulatos utcák vannak arrafelé. Igazi családias rész!

Dettyk, még 1 nagyon-nagyon fontos info a párolódhoz: dugd be a konnektorba!!! Úgyanis velem már előfordult, h elfelejtettem. Vígan hallgattam az óra ketyegését (ahogy pörög visszafelé) de csak nem akart jönni a gőz. 15 perc múlva vettem észre, h az elektromos madzag vége ott hever a munkapulton. :oops: Gremese, lehet, h időnként én is irogatnék abba a zújtopikba :lol:

silka
silka

Sziasztok

Minden babának boldog hófordulót!

Regi: annyira édes Szeli és igaza van Virankának én is megfigyeltem az rtl klubbon tényleg hasonlít Szeilre az a baba.

Mesi: Gratula a fogacskához.Tök jó hogy Zsófi igy eleaszik rajtad Petra soha mindig ordított mikor magunkra tettük.

Hajni: Jobbulást! Szegényke

Irina : Gartulálok a munkához

Heni: Fogacska de jó

Viranka: Nálunk sincs még fog meg forogni se forog még ellenbe olyanokat tud kiabálni szakadunk a nevetéstől apával.

Fleur: Nagyon kis ügyi Lilla

Mi ma megyünk a dokinőhöz mert megnézi a "keresztbe tett lábát"és ad beutalót.Meg meg kell mutatni a szemészeti leletet.
De úgy veszem észre szinte mindenkinél borult a napirend alvás terén természetesen nálunk is általában 7-kor kelt de kb 2 hete 4:45-5:45 között :shock: :shock:
Meg mostmár kiváltottunk egy tápot szerda óta képzeljétek 9-10 kor attól függ mikor evett először gyümölcsöt eszik CSAK és utána már csak 3 óra múlva nyafog hogy éhes és akkor kap tápit meg főzeléket.Bejött neki....Én úgy örülök neki :D

Kép

Kép
agica1126

Mesi! :lol:
Nálunk általában egyformák a napok (de most hogy ezt ide leírtam, holnaptól biztosan nem így lesz :wink: ). Bár ha valami miatt borul az alvás (pl. megyünk valahova vendégségbe), akkor borul az egész nap, de egyébként nem). :D

Viranka! Tudom, melyik az! Mindig azt mondtam pocakosan, hogy ilyen lesz a mi babánk is!!! :wink: :D

Kép

Kép
regcsiken14

Hajni!

Jobbulást a kezednek. Nem lehet egyszerű! Vigyázz, nehogy műtét legyen belőle!

Timi26!

Végre esküvői képek! Nagyon szépek vagytok!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Lehet, hogy jön a nyár, és azért kelnek korábban a babák??? Vagy ez hülyeség? Én nyáron mindig korábban kukorékolok, télen meg egész nap aludnék. :roll:
Szeli is fél 7 helyett inkább 6-kor ébred. 5-kor is szokott ébredni, de olyankor még cumival visszaalszik.

Fogyi: Én túl sokat nem változtattam egyelőre, csak nem reggelizek, nem iszom már délután tejes kávét (cukorral), csak reggel. Ha éhes vagyok, iszom egy csomó vizet. Ebéd rendesen, vacsi rendesen (5-6 körül), de nem kenyér, hanem főzelék, husi, néha tészta, és utána már semmi. Ha nagyon éhes vagyok, akkor megiszom egy bögre langyos tejet. Meg nálam az is gond volt, hogy ha égett a gyomrom, ettem... :? na, most vettem Rennie-t inkább... :D Ja! És mellőzöm az édességet, egy heti 1x megengedem magamnak! :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Gyakorló utazó anyukák segítsetek!

Húsvétkor megyünk több napra kirándulni és nem tudom, hogy Marci étkezését hogy csináljam. Anyatejes még, de kap tízórait, ebédet, és vacsit. Viszont egy étteremben vagy tóparton nem tudom hogy oldható meg.
Tapasztalt anyukák tanácsát várom!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Sziasztok !

Én teljesen kész vagyok
Ádám 3 napja nem hajlandó kanállal enni.
Január óta eszünk kanállal és eddig semmi gond nem volt.
Úgy kezdte az egészet, hogy az ebéd ami főzi az simán ment aztán délután nem akart gyümit enni. Most már odáig jutottunk, hogy már a déli főzit sem akarja. De mondanom sem kell, hogy a tápi az simán lecsúszik. Szóval még az sem lehet, hogy nincs étvágya.
Ja és ennek a nem evésnek a következménye, hogy este 9-kor mint eddig is már alszik és míg eddig fél 8 körül ébredt most már van , hogy 6-kor kukorékol.
Persze én nekem majd leesik a hajamo olyankor.

Szerintetek mi lehet a gond ?

Foga miatt lehet ilyen vagy esetleg a szájpenész miatt ?

Előre is köszi a segítséget.

A másik kérdésem azokhoz szól akik esznek Sinlac-ot, hogy ti hogy csináljátok, hogy üvegből egye ? Arányok érdekelnének.

Mennem is kell mert indulunk sétálni.

Szép napot.

Kép .
20200310173350

Bertus, Lara, Pálma boldog hófordulót!

Heni nagyon boldog névnapot és gratula Péterke első fogacskájához!

Irina: De jó, szorítok, hogy sikerüljön!!!

Hajni: Anyám, nem semmi, vigyázz magadra nagyon! +++++++

Timi26: Nagyon szép menyasszony voltál! És igen, látszik!
Minitalis képek nagyon jók!

Mesi: Megnéztem a gmail-es képeket, videót. Nagyon édi husimusi Zsófika! :D És gratula a 4. foghoz. Nálunk szintén még semmi, de duzzadt rendesen az ínye, meg persze patakokban folyik a nyála.

Regi: Szeli elbűvölő! :D

Fleur: Lilla nagyon kis ügyi! :D

Silka: Tényleg, de jó. Igen, szeretünk itt lakni.

Mátékámnak megint szörcsizik az orra, de amúgy jól van szerencsére. Csak hajnalban keltünk emiatt és kiporszívóztuk neki, persze erre felébredt, úgyhogy végül Apa ringatta vissza. (Apa nagyon jól tud altatni! :wink: )

Jaj, nyüszi van!

KépKépKépKép
meryke

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: