sziasztok lányok!
ligetes tali jó volt nagyon, fotókat várom ám... köszi lányok!

nem ígérem, hogy minden héten elmegyek, nekem azért így bkv-val baromi messze van!

de azért majd igekszem
Barbi, le vagyok döbbenve!

ismerős lány esete nagyon lehangoló, elhiszem, hogy ki vagy/voltál akadva!
Dia, kérünk fotót szép szőke hercegnődről a fodrászkodás után! jajj de jó lesz, talán Virág sem fog annyira izzadni ezentúl!
2. felső foghoz gratula Virágnak!
CsengeAndi, Zsombi nagyon ügyesen homokozik már és napszemcsiben is szuper édes!

amúgy homokot nem szokott enni, ha már bent van?
Adri, Dorca nagyon édes! olyan kis huncut pofa!

sajnálom, hogy ennyire kínozza őt az erős fény

de jó lenne, ha hamar meggyógyulna a szemecskéje! sajnálom, hogy ilyenek az emberek...
Kittina30, üdv közöttünk! nagyon édes Mátéd!
Aproo, köszi a vendéglátást, szuper volt! minden okés volt hazafelé, bár Benim eléggé nyügi volt, de szerencsére Vikicát nem keltette fel, itthon viszont 1 órát tudott aludni!

legközelebb itt is lehetünk nálunk, van kert, eléggé jó fűves, árnyék is van, meg játszótér, de majd még egyeztetünk, hogy hol és mikor!
ja, környékbeli lányok! Aproo, Nicike, JázminAndi, Bucsek Szilvi május 30-án, itt a lakóparkban
ingyenes gyereknapi programok 9:30-tól (napfényes gyereknap), pl. ringató foglalkozás, bábszínházazás, stb. stb. ha gondoljátok, gyertek, menjünk együtt!
Katica, üdv újra itt!

Pistikének utólag is boldog hófordulót!
tejtermék szerintem is mehet, kiskönyvben is az van, hogy 1 éves kor előtt is lehet, de a tejet nekünk is 1 éves kortól mondja a dokinő, a 2,8%-os boltit, de hallottam már én is, hogy 3 éves korig csak babatej... háááát, nem tudom. szerintem mi 1 évesen kezdünk a tejjel, allergia nincs a családban, mármint tej allergia, de tudom, hogy sajnos ez sem garancia...
beteg babócáknak jobbulást!
Barbi, Neked is!!!
ManciBarbi, igen, én kérdeztem a ralley-t, köszi!
Nicike, akkor tényleg jobb, ha nem bízod anyósra, sajnálom, hogy ő nem igazán segítség neked!
Kitti, Beni is nagyon szeret hintázni, de nekünk itthon nincs felszerelve, csak a játszón szoktuk és anyósnál hintáztatni!
Hordozót most cseréltük le!
velünk amúgy minden rendben, változatlanul nő a fogunk és egyre többet állunk kapaszkodás nélkül!

hát, kb. ennyi