A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Sziasztok!

Bekri, hatalmas gratula, sok boldogságot, örömet, jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok!

Éjszaka itt nagy vihar volt. Nem hozott senkinek bébit a front :?:

Petike sem lesz már korababa! Ez volt egy nagy parám (anyája 28+2-re született). Az utóbbi egy hétben nem híztam, de a pocakom már 110 cm .

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Brik fotóóóóóókat :D :D g-re is :D :D de felteszem én csak muti hol van :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi iwiwre tettem fel, mindjárt teszek még ide is:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

A gyerekek jönnének már haza , minél nagyobb a baba annál nagyobb a cukorbetegség öröklése apájától :( ,17.- én műtenék a nagy fiam amire már több hónapja várunk és az iskola idő alatt nem igazán lenne neki jó egy sebbel a hátán pont a gerincénél , és a másik nem bírom a kórházakat egyszerűen én ott elkezdek stresszel ni a szülés után okés mert ott a baba leköt , de addig olyan stresszhelyzetbe kerülők az idegen helyzet miatt hogy sajnos annak nem lenne jó vége tudom felmenne a vérnyomásom és akkor megint elő jönne a szív betegségem ....na ezekért igazából az lenne a legjobb ha magától indulna be ezzel én is tisztában vagyok de belegondolni is rossz és a sírás fojtogat hogy kórházba feküdjek amíg meg nem lesz a pici :cry:
Vendég

Vanilla...ha esetleg gondolod, akkor tudok neked kérdezni a Ceglédi kórházról...nagynéném ott szülte mindhárom kislányát, a legkisebb most 2 éves...hátha van esetleg olyan, ami segítene a döntésben...

Ilus

KépKép
badzsulka

Sajna ebben a helyzetben szerintem nincs okos döntés...majd úgyis elválik...ha az anyagi részét nézzük, akkor mindenképpen a közelebbi kórházra szavaznék, de te tudod úgyis...
A fiadat hol műtik majd?

Ilus

KépKép
badzsulka

Vanilla én meg a Kistarcsait megkérdezem, ma adok neked választ róla:-) Nyugodj meg!!!:-)) Neked se és a bébidnek se jó, ha ideges vagy. Segítek amiben tudok:-)) :wink:

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Ilus irtam pü.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Remélem Vanilla,jól döntesz...bár elhiszem hogy ez most marha nehéz :?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag,te kinél szültél végülis?

evilany

bocsi Brik..loptam vonalzót :) :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt!

Sehol egy újabb baby?????

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vanilla, ebben a kérdésben tényleg nem lehet tanácsot adni...nehéz..de úgyis eldöntöd aszerint, mi a legjobb nektek. De várd meg, a többiek mit derítenek ki a 2 kórházról, mert az is segíthet a döntésben.

babaimádó
Kép
babaimado

Csillag
Kispasid gyönyörű :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi látod...nagyon jól elvannak bent :?

evilany

Csillag nem baj:-) Nagyon édes a kicsi fiad:-)

Kép
Kép
Kép
brikancs

A nagy fiam a Heim Pál gyermek kórházban műtik nem nagy műtét de már hónapok óta erre vártunk mert az anyajegy a hátán egyre nagyobb napról napra nől neki és nem húzhatom még tovább nem akarom bőr rákot kapjon a 11 éves fiam . És nem lenne jó a suliból sem kimaradni 2-3 hetet 6 .-os megint új tantárgyat kap és tudom tavaly is milyen nehéz volt neki . Mondom a legjobb lenne ha megindulna magától és irány az ügyeletes kórház meg orvos és túl lennék már ezen az egészen :(
Vendég

Vanilla, próbálj meg valahogy kicsit megnyugodni. Én teljesen megértelek, de a stresszel nem teszel jót sem magadnak, sem a kicsikének a pocakodbna. Várj még kicsit türelemmel. (Bagoly mondja verébnek.. :oops: )

babaimádó
Kép
babaimado

Dr Gomány Zsuzsanna
nagyon kedves,aranyos kis nő...segítőkész és végig mosolyog...csúcs csajszi :)
Nekem nagyon szimpi volt!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

itt megtalálod az összes dokit...stb

http://aok.pte.hu/index.php?page=egyseg ... unkatarsak

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Meg kéne próbálnom lepihenni mert érzem ki vagyok teljesen :( egyenlőre várok mást nem tudok tenni és megpróbálok megnyugodni .

Köszönöm lányok a biztató szavakat . Sokat számít nekem :!:
Vendég

A doki nevét nem is mondtam még ugye ??

Dr Nyilas Gábor ha esetleg valaki tudna róla valamit .
Vendég

Vanilla!
Sajnálom a dolgot...de NYUGI!!! Nem lesz semmi gáz...magától megindul a szülés és a kisfiad műtéte is rendben lesz!
Ne légy negatív (na megint jó beszél).
De pozitív dolgokra gondolj...ne a negatív oldalt nézd!!!

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

nyugi...pihenj...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag,nem ismerem,de örülök hogy jó tapasztalatod volt.
Megkérdeztem melyik anesztes lesz kedden (elvileg szülésindítás) de nem ismerem :((( kár,pedig jobb lett volna ismerőssel.

evilany

Kép

Nagy a szerelem....

Kép

Figyelek....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vanilla...nem tudom, az ismerőseid között valakinek szedtek-e már le anyajegyet, de nekem tavaly 3-mat is a sebészeten...attól nem fog kimaradni hetekig az iskolából...nekem kb. 15 perc volt, ebbe benne volt az érzéstelenítés, kivágták, összevarrták...egy héttel később egyszer kontroll, megnézték, rákövetkező hétre kiszedték a varratot...semmi baj, komplikáció vagy egyéb nem történt...maximum a suli első hetében még nem tesizik, de ez nem lesz neki hátrány...úgyhogy, persze tudom, mégis félted, de nem lesz baj, gyorsan meg lesz neki...

Ilus

KépKép
badzsulka

Mennyire édes Katus! Egészen feldobja a várandós néni kedvét :)!

Vanilla! Ne lovald bele magad a hisztibe! Mondhatnám úgy is, hogy "tessék egy kicsit szorosabban tartani azt a saját gyeplőt"!!! Várjuk a csöppöket, türelmetlenek és érzékenyek vagyunk. Mindemellett egyéb gondok is terhelnek minket.
- Tegyél a fejedben egy fontossági sorrendet!!!
- Ha nagyon kaotikus, vegyél egy üres fehér lapot és írd le!
- Miután sikerült elkészítened (ha komolyan veszed, egészen sokáig eltarthat) csakis a legfontosabbra koncentrálj!!! Nem kell elárulni mi a legfontosabb neked, sem megbeszélned senkivel.
- Ha megoldódott a legfontosabb, jöhet a következő...

A 80km-re lévő 70ezer Ft-os orvos a véleményem szerint irracionális döntés! ... és bocs a beleugatásért!
Napok óta ki vagy készülve és egyre mélyebbre sodrod magad! A hozzászólásaidból az mutatkozik, hogy a megnyugtató szavak is csak pillanatnyira ráznak fel , ezt követően ismét a zuhanás :(. Sz@r ez. Bújjál inkább a párodhoz, zabálj édességet, sétálj és gyönyörködj a színekben, illatokban.... Engedd már el ezeket a nyomasztó gondolatokat!!!
szilvi35

Szilvi
Várandós néni hogy van?????

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok mi is egyben őrült idő tombol nálunk reggel 4 óta dörög villámlik,Lili megijedt nem is egyszer szegény!!!

Csillag szuper pasid van nagyon cuki úgy bírom!!!

Ircsi Katus meg mindig meg mosolyogtat olyan arcokat tud vágni és hihetetlen mert még milyen kicsi de ügyes nagyon,szerelem nem csodálom,hogy nagy!!!!!!

Évi sajnálom nem ismerős lesz a doki,és örülök,hogy jól aludtál végre,mostanában nekem is vannak görcsök meg olyan mintha be lenne gyulladva egy ín a lábamba a talpamba!!!

Brik képet,képet,képet!!!!!!!!

Dia majd te is ha időd engedi!!!!!!!!!!!!!

Vanilla én egyet értek Évivel ha ennyi spórolt pénzetek van akkor én nem fogadnám meg,mivel messze is van a kórház,és még látogatni sem úgy tudnak menni az is rossz lesz és hidd el egy ügyeletes sem lesz rosszabb,mivel nem évek óta jársz ehez a dokihoz,nekem csak azért van fogadott dokim,mert én 20 éves korom óta hozzá járok,engem kórházban soha nem vizsgáltak és ezért féltem,magától a kórházi vizsgálattól stb,de én akárhány orvossal találkoztam bent mind rendes volt,és ha fogadott a dokid sem fog reggeltől ott ülni míg te meg nem szülsz,jó császár esetében bent van mert ő csinálja,de szülésre épp bemegy,és császárnál is ez a jellemző,én a helyedben egy szülésznőt néztem volna ki magamnak,valahol és ő is nagyon sok mindenben tud segíteni,és ő ott van veled végig,és nem mondja meg hogy 50 ezer!!!Mivel most sok helyre kell a pénz nektek is ahogy leírtad utána meg azon streszelsz,miből fogod azokat finanszírozni amire ez a pénz kellett volna,és nekem igazság szerint az nem tetszik mikor egy doki megmondja ennyit kér ez durva!!!De persze minden a te döntésed!!!!!!!!!

Ilus nem semmi a lábad akkor már elég jól hozzászoktál,szegény azért nem lehet kényelmes!!!

Melisch a kocsi már meg van kaptuk ajándékba,pihenj te is és vigyázz magatokra,érdekes egy kórház lehet vinni kell magaddal mindent!!!

Én ma megyek Nst-re 5-re kiváncsi vagyok mi lesz,egy hetem van a kiírt időig,jövőhét szerdára vagyok kiírva!!!De ez nem jelent semmit :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Jaj de édes csöpp lány!!!

evilany

Szilvi egyet értek veled teljesen az őrületbe kergeti magát ez a csaj,ha megindul magától akkor mindegy hol szül,ha nem indul akkor kell neki a doki meg inditsa,ha magától megindul akkor bízik egy idegen kórházban,szerintem itt a legnagyobb gond az hogy kint szeretnéd Vanilla tudni már a babát és ezért fizetnél is csak kint legyen,de ezt nem így kell nem szabad,ha férjed cukorbetegségét örökölni akarja,bocsi ezt írom nem értek annyira hozzá,de szerintem egy két nap már nem befolyásolja annyira,és tönkre fogod magad tenni,teljesen,tessék felébredni minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44

Kép
bévi

Cukorbetegségnél a HAJLAM örökölhető... és inkább anyai ágon... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Mindenki szeretné ha itt lenne már a babája és látná egészséges,minden rendben vele,elmúlna az a sok baj amit itt sokan átt élnek Évi,Szilvi ,meg pl Limo bent fekszik,nehéz mindenkinek itt a végén érzékenyek vagyunk és türelmetlenek,pedig ha nem lenne nekik jó akkor már ki jöttek volna,azért hogy lássuk őket meg na akarjuk már sietetni,pl Évinek lenne oka hisz Tomika faros így is úgy is császár lesz,de kivárja az időt türelmesen,és nem könnyű neki sem,Vanilla legyél erős mert most ez kell!!!És senki nem szeret kórházba feküdni én soha nem feküdtem és félek tőle mert még vizsgálni sem vizsgáltak soha csak magánrendelésen,de ha kell be fogok feküdni,mert nekünk ez lesz a jó!!!!!!Szóval csajos fel a fejjel és legyél erős!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Nekem ami fáj és ami kellemetlen az ez,de hiába kenem egész végig szép volt és 1 hónap alatt így néz ki:

Kép

Kép
bévi

Jó nagy pocid van! :roll:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi a doki szerint Lili kicsi, :lol: :lol: :lol: meglepődök ha szülök egy 3,5kg babát ő meg mondja óó még 3 kg sem lesz :lol: :lol: :lol: és 126ccm a hasam tegnap mérte a védőnő és sehova nem híztam már egy ideje csak oda :shock: :shock: :shock:

Kép
bévi

Sziasztok!

Még mindig nem tudok visszaolvasni :( :? , ne haragudjatok. remélem hamarosan beáll a napi rutin és akkor be tudom osztani az időmet, jelenlehóg azt sem tudom hova kapjak, a pehnésről már nem is beszélek....

Az éjszaka jól telt aránylag. Áron kicsit nyugtalan volt este, ezért össze-vissza evett, de aztán éjjel 1 után 4-kor ébredt majd fél 8-kor.

Tej nem sok van egyelőre, ezért tápszert is kap. Szopizásról inkább nem beszélek, mert azt nem tudunk. Én nem tudom, másnál ez jön ösztönösen, nekem nem megy. Próbálkozunk-próbálkozunk, de eredménye szinte nulla. Ráadásul iszonyatosan fáj a cicim mikor rajta van, fényes nappal csillagokat látok, holott el kellene lazulni....ja...ki is van sebesedve mind a kettő. :?
Az első is felnőtt úgy, hoyg üvegből evett, ez is felfog ha más nem lesz.
Tudom minél gyakrabban kellene rátenni, de nem tudok fél-egy óránként szoptatni.

Képek majd lesznek csak fel kell tölteni őket a gépre.

királylány

LILI LAK NAGYON NEHÉZ MÁR :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
bévi

Dia sajnálom a szopit hátha sikerül azért még,sok sikert és nagyon sok egészséget nektek,és azért pihenj te csaj neked is kell!!!!!!!

Majd még jövök megyek egy kicsit járkálni mert egybe vagyok ragadva :? :? :?

Kép
bévi

Jesszus Bévi! megint megtaláltad a horrort! :shock: :shock: :shock:
Legközelebb 18-as karikával és sokkal kisebb képet légyszi, könyörgöm!!!! Egyébként meg szép, kerek pocid van :).

Ircsi! Várandós kisanya délelőtt mindig jobban, délutánra a puszta létezéstől gyötörten rosszabbul, estére meg kimerülten. Be fogok iktatni egy délután ügyintézős sétát, a nap és az emberek látványa, meg a boltosokkal beszélgetés feldob :). Nem tudom mi ez a hátfájás... mivel délelőtt szünetel ez is, gondolom a megterhelés miatt fájhat. Tudod, türelmetlen vagyok már én is és természetesen aggódom. Közben megszállottan keresem az endorfint (sandán szétnézős ikon), eszem, olvasok, rejtvényt fejtek, Blikket olvasok (sosem tettem, mert minősít)....és számomra kedves kismami társaknak olvasok be, ha elszakad a cérna (Bocs Vanilla!!!!).

Vanilla! Értem a diabéteszes félelmed, nekem pajzsmirigy vackom van, néhány hónapot szorongtam a terhesség alatt, hogy "remélem komplett lesz a gyerekem..stb.." .Próbáld meg elengedni .... Most éppen annyit tudsz tenni az ügy érdekében, hogy szeretettel várod a kis Falatkát. Aztán majd úgy is megvizsgálja a Doki bá... és reménykedjünk, hogy makk egészséges Kölköket hozunk a világra :wink: Hm? Okés?
Meg az jutott még eszembe, hogy fontos lesz a szülés pozitív megélése is! Hogy ne aggodalmak és parák között préseljük ki Őket, hanem a fájdalom és a boldogság határtalan megélésével! Vagy valami ilyesmi.. aztán majd kipletykázzuk, hogy kinek-milyen tapasztalatai voltak.
szilvi35

Bévi, szegénykém, sajnálom a csíkokat!
Aludtam kicsit, emrt napok óta zajongás van a ház körül, még éjjel is, erre mire ébredek, fúrnak felettünk, belereng minden...Nem bírom, hisztis leszek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Nálunk detto!!!! :shock:
szilvi35

Bekri gartulálok és minden jót kívánok!

Jól összebeszéltetek Szilvivel :D

királylány

Sziasztok!
Vani! Csak Te tudsz bemenni a fiaddal? Egyébként egy ilyen levétel nem egy nagy cucc, de tényleg, és utána a gyógyulás sem.
Az én fiamat akkor műtötték az orrmandulájával, amikor az ikrek pár hósak voltak, így anyukám feküdt be vele, és teljesen működött a dolog, 3 éves volt akkor.

Évi! A nyújtózás se rossz, én meg hason szeretnék aludni :lol: az első szülésem után visszavittek a szobába, az volt az első kérdésem, h feküdhetek-e hasra, röhögött a szülésznő, mondta, h persze. Hát én olyan jót aludtam! :) Az élet apró örömei :lol:
az ikrek után az volt a nagy élmény, h tele tudtam szívni a tüdőmet levegővel! és hogy előbb-utóbb meg tudtam enni egy teljes tál ételt :D

Claire
claire

Sziasztok!
Most értem haza a dokitól.
Tehát még mindig egyben vagyok....

A változás annyi, hogy szűk 1 ujjnyira nyitva van már a méhszáj! :D
Lili nagyon jól érzi magát bent a doki szerint. Elég a magzatvíz, méhlepény ok. Volt most uh is és ismét nőttünk egy kicsit (bpd 93 és thq 101). A doki szerint most már nem is olyan pici, elérte a 3000g-ot! Pénteken ismét jelenésem van, de most kora reggel, mivel megbeszélik az osztályvezetővel, hogy akkor mi legyen hétfőn. És ha hétvégén nem indul el magától a dolog, hétfőn elindítják. Kicsit reménykedem, hogy Lili magától kibújik, de most már nem vagyok legalább ezért ideges.
Még nem olvastam vissza, de most megteszem.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Bekri, nagyon gratulálok a kicsi megszületéséhez!!!
Sok boldogságot nektek!

Bévi, szuper a babakocsi.
Jó nagy pocid van, viszont a csíkok nem valami szépek! Én lehet, hogy valami más krémmel kenném az tuti, ha ez nem jó. Még lehet drágábbal is, hiszen ez lehet, hogy örökre megmarad…

Badzsulka, lábujjtörést sajnálom, nem lehet valami jó dolog!

Dia, nagyon jó, hogy otthon vagytok már Áronnal. Majd kérnénk képet!

Csillag Ircsi, fantasztikusan aranyosak a képek!

Vanilla, sajnálom a helyzeted. De nem szabad magad stresszelni, az inkább hátráltatja a szülést. Minden jól fog a végén alakulni!

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody! Sajna a másik krém sem fog neki segíteni, ha hajlamos a mintásodásra. Állítólag hormonális eredetű. legalábbis így tudom....
szilvi35

Woody, hétfő még messze. Szorítok++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Bocsi a horrorért ne akartam itt gusztustalankodni,a kép azért nagy mert közelről van és azért csináltam közelről mert nem látszik másképp a csík,hát én mindig bele trafálok,ilyen dolgokba mindig olyat írok vagy olyan képet teszek fel bocsi érte :oops: :oops: :oops: !!!!

Woody akkor még Lili bent van már hiányoltalak,hogy a kis druszánk megszületett de nem,remélem magától meg indul és nem kell indítani,én is mindig nagy dolgokat várok,ha megyek dokihoz,de ma is csak Nst lesz azt is a szülésznő csinálja engem a doki nem is hívott már,nem tudom hova tenni ezt a dolgot mert 1,5 hónapja nem nézet méhszájat,jó tudom mindegy hiába van nyitva itt van Szilvás példája,dokinál minden rendben rá 3 órára meg szült!!!

Babaimi akkor nem valami jó napod lesz ha fúrnak sajnálom én pihenhetnék lehet fogok is később,meg valami kaját kellene csinálni de nincs kedvem!!!

Szilvi jó sétát neked és kikapcsolódást!!!

Csíkok már próbáltam rá több krémet is de semmi nem jó,szóval bele nyugszom majd ha megszültem kezelem valamivel!!!!

Kép
bévi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: