Istenem énis hogy Imádtam uh-on nézegetni Mirát,ha 3x is lányt mondtak akkor valószinűléeg tényleg lányotok lesz.
Képzeld nekem a zárójelentésembe azt irták,hogy fiam született,mutattam a dokimnak Ő is csak nézett,erre apusom azt mondja akkor most fia van vagy lánya?Ha nem látom amikor még a köldökzsinór nem volt elvágva hogy kislány lehet gondolkodóba estem volna,hogy elcserélték,de igy tutira elirás.
Meg egyépként is tiszta apja a Mira,csak a szeme az enyém,de a szemszine már megint az apjáé.
Azért én a betükkel még várnék,ha mégis faid lesz akkor kezdheted újra a betüket kirakni.
Tényleg ha kisfiu lenne akkor myilen nevet adnátok neki?Gondolom van fiunevetek is.
Én egymás után szeretném a 2 babát,mikor a Mira 2 éves lenne akkor kellene megszületnie a másodiknak,mert igy folyamatosan az emelt pénzt kapnám.
Visszamenni dolgozni azért nem akarok addig,mert a vegyszerek miatt újra járkálhatnék a genetikára,igy meg most ki van a szervezetem tisztulva.
Szóval még az igazi alakomat vissza sem kapom újra dundika leszek ha minden igaz.
De 3. baba már nem kell
Nektek is szép hétvégét,babócádnak jó rugdosást!
Puszi

[/url]

lámpa
szobafelirat
macikák
.