A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!Bocsánat,hogy csak így rátok rontok,de már régóta olvaslak titeket.Elsősorban gratulálok mindenkinek a csodaszép babákhoz,és ehhez a topichoz is.Terhességem alatt is titeket olvastalak,én is júliusban szültem,Zsombornak hívják a kicsi fiam ,17.-én lesz 2 hónapos.Továbbá a nagy fiam 7 éves,most elsős.A találkozóhoz minden jót nektek,érezzétek jól magatokat!!!Néha lehet hogy még benézek hozzátok,sok mindenben jó lenne tanácsot kérni,sok-sok kérdésem is lenne!
missbg

missbg

Sosem késő csatlakozni hozzánk :wink: Maradj velünk, és írj többet magadról

Kép
Kép
orsi777

Még csak egy jó tanács!A kúpok hosszanti felezésével kapcsolatban:nekem a védőnő azt javasolta,hogy egy felmelegített késsel vágjam félbe.Egy kicsit persze megolvad,de amúgy pedig csak kicsi darabokra törik.Rengeteg kúpot dobtam már ki ez miatt,mert utána használhatatlan lett.
missbg

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára missbg 2012.02.15 16:11-kor.
missbg

Boo

Én a normális sört is szerettem,így meg tudom inni az alk.mentest, igaz nem olyan finom.
Kakaózni én is szoktam, minden lefekvés előtt isszuk apával a Nes.kakaót.

Csibe

Jól el nevetgéltél ma este. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Gyorsan utána olvastam:

http://www.kislexikon.hu/vercsoportok.html

A lényeg, hogy:
- Hugi CSAK 0 Rh- vércsoportú emberetől kaphatna vért. (Hála az égnek nem ez a legrikább :) )
- ha + -os apától lesz majd babája, akkor problémás lehet.
- ha nekünk lenne még egy babánk, akkor nekem is kéne anti-D. (Most nem olvasom el a papírkáimat, de tudtommal nem szerepel benne. Illetve a dokim sem említette egy szóval sem. :roll: )

(Jaj, de izgi, MA talizunk! :D :D :D )

Missbg üdv közöttünk és állunk elibéd mindenben! :wink:

Kép
Kép
200907?

üdv missbg!
tényleg sosem klső csatlakozni...gyere bátran...

mi még egyenlőre ébren vagyunk,gy nem sok esélyünk van hnap
odaérni az előtalira,ezért vki elküldené priviben a telszámát,hogy ha odaértünk megtudjam merre vagytok?!

orsi!
hát Bond nevettetett...

Kép
Kép
csibe83

Jó éjt és nagyon jó találkát kívánok nektek

Kép
Kép
orsi777

Mire végigolvastam az elmaradt 2,5 oldalt,lefejtem 125 ml tejet.Holnap tali közben gondolni ránk nagyon,mert kicsiLotti 2 szurit fog kapni 10.50-kor.Gondolkodom,hogy menjünk-e a talira,de inkább nem,mert a Lili is itthon van,folyik az orra.Vasárnap kezdődött,ma már sokkal jobb.Elvittem a dokihoz,tüdeje tiszta,torka nem piros,nem köhög,láza nincs,csak orrfolyás.3 másik gyereknek is telepről.Holnap ő nem kaphatja meg a b.himlő 2. adagját,amit köszöni,nagyon sajnál :lol: :lol: :lol: .
Lotti ma hajnal 3-kor szopott,visszaaludt egyből,majd reggel 6-kor,visszaaludt egyből,és 9.30-kor,visszaaludt akkor is,és 14-kor kelt.Szopott,majd ledőlt kicsit ebéd után sziesztázni 18-ig. :shock: Na utána fent volt,nézelődött,dumálgatott,kicsit persze sírt is :wink: ,szóval bemutatta,hogy tud ő mindent,mint egy normál baba,csak lustafék. :lol: 21.10-kor bújt ágyba,azóta is alszik,most 2 ciciből falt,tuti 6-ig durmol.Nagyon cuki,kicsi pufikám.5710 gr volt most este éhesen,nudiba.Kiváncsi vagyok hány cm,meg kg a védőnőnél holnap. :?:
Lilóval tök jól elvoltunk a kertben,gazoltunk,leveleket gereblyéztünk,hintáztunk,csúzdázott,paradicsomot szedtünk,és megpucoltuk a teraszon,a naproló alatt,mert esegetett az eső.Tök jó volt.Nagyon jól érezte magát.Rég töltöttünk együtt 1 egész napot.A pici végig aludt,csak enni kelt fel,és ő fent volt az emeleten,mi meg lent,nehogy elkapja a betegséget,és ne kapjon oltást.
Ma reggel voltam vérvételen,vizelettel megspékelve.Holnap este már tudni fogom,hogy hogy vagyok. :roll: Szerdán jön anyukám,csütörtökön megyek 6 hetes kontrollra.
A MoreMilk valami picit segített,sokat nem,nem éri meg az árát nekem. :oops: Maradok a teánál,de abból 4-et is meg fogok inni,meg vett nekem apa ízes janát,amit imádok.Na,nem sokat,4-et...férfi :lol: Mondtam is neki,az 4 nap.Így könnyebben megy az ivás.Már hányingerem van a sok víztől.Édes löttyöket meg nem kéne innom,mert nem vagyok egy szupermodell alkat,nekem nem esik le az ujjamról a gyűrű sajnos. :oops: Én inkább azt kérdezném,hol lehet tágítani? :lol:

Lábam a Lilivel 39-ről 40-es lett,most meg ez is kicsi,és vettem egy 41-est! :shock: :D :oops: "Micsoda nő" vagyok!

Hgabi:Ari vagy,hogy kerestél!Még sosem keresett itt senki...

Sziszről: jól van,pici cici baj van nála is,Ati is szeret kézben lenni :lol: ,nincs sok ideje,de hiányzik neki mindenki!Fog jönni,amint lesz ideje.És puszil mindenkit!(Amúgy privit küldtem neki,és hamar válaszolt,ti is kereshetitek :wink: )

most ennyi,hulla vagyok,és holnap is van nap,hátmég ma :lol:
Vendég

Kép Ez a Kopaszi-gáton készült. :lol: Csak eszembe jutott...
Lotti a húslevest is szereti,szombaton evett a levéből 2 kanállal.
És végül jön valaki a CriticalMass-ra?Már kérdeztem,de nem sokan jelentkeztetek...
Vendég

Missbg üdv köztünk.Csak gyere,én pl. bejelentkeztem az elején,aztán Hgabi egy másik fórumon szólt,hogy ide is jöjjek,mert dobtok a táblából.Mondom,azt nem hagyom,így itt vagyok kb. 3 hónapja.De sok dolgom volt a köztes időben.És,látod,nem dobtak ki... :lol:
JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ TALIT MINDENKINEK,AKI MEGY!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Rohogcsegesek vagytok...nem csodalkozok Csiben hogy csak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: rohogcsel!

Missbg:Udv Nalunk!!Vegre hogy beneztel :wink: gyere csak,amint idod engedi!!!(en is sajna ritkabban tudok,de a lenyeg hogy csatlakoztal!!!!)

Ugy mennek!!!!!!!!Teljesen kivagyok emiatt.....Jo lenne talalkozni Veletek....Na majd jovore!
Erezzetek jol magatokat,es babascsoportkepet kernek feltetlen,ja es persze anyucisat is :wink: !!!

Orult fejfajasom lett estere,ereztem en hogy ezert fogyott el ma a turelmem.....most apa pesztralta Kuglikat.....
En meg sorozgetek...Orsi: :wink: :wink: :wink:

Sillia:Eggyuterzek Veled....

Boo:Eddig utaltam a sort,de most igy szoptatas alatt megkivantam :shock: de nagyon csuszik!!!

Orsi:Nalunk is voltak am hasonlo vitak :( sot,neha meg vannak,de remelem lassan csitulnak a dolgok....

Lilisgabi:Szep napotok lehetett!!!Ratok fert mar!!!Es micsoda alvast nyomott le Lotti :shock: :shock: :shock:
Kicsit kuldhetnel az alommanokbol hozzank,sajna enyem gyerek semmit nem hajlando napkozben aludni....
Critical Massra mennek ha otthon lennenk,mindig reszt szoktam volt venni rajta!!!!Nagy bringasok vagyunk am :wink: !!!
(a szervezokkel egyutt nyomultunk regen....)
Na en sem tartozom mostansag a szuperalkatuak koze.....baromi lassan megy le ez a felszedett 30 kilo...en nagyon kivagyok tole....felek,ez mar mindig igy lesz???Pedig szoptatok mind a barom,nem is sokat nassolok...leszivhatna gyerekem a cuccost....Bar a gyurumet 2 napja hordom,eleg szoros...nemprobalom lekuzdeni.....most mar ott marad!De a fogyozas meg nem johet.....mozogni kene...es kene egy szobabicaj nekem is!!!

Na lepek,jon a furcsi,aztan remelem egy szebb nap kovetkezik!!!

Kép
Kép
ancsurti

Jó reggelt!

Mindegyik baba gyönyörű a felrakott képeken! :lol:

Érezzétek jól magatokat a találkozón! Kicsit irigy vagyok :oops: :cry: :wink:
Vendég

iringo

múlt hét csütörtökön mintha téged láttalak volna a Plazaban. Persze tudom biztosan nem te voltál, de ahogy rámmosolygott az a hordozós kisbabás fiatal anyuka egyből rád gondoltam :lol:

Bond

A lábujjamra valóban rámegy a gyűrű. De akkor hogy látszódjék is, járjak egész télen papucsban?? :shock: :shock:

A tali miatt irigy vagyok. Kár hogy ilyen messze vagyok. És vezetni sem tudok...
Vendég

Reggeli szopis szép napot mindenkinek! :D

lilisgabi!

Csak kapkodtam a fejem, hogy mennyi minden történt veletek. Jó sűrű lesz a folytatás is. :o

Critical Mass részemről felejtős. A céljával egyetértek, de az embertömeg mennyisége nálam már eléri azt, amit még élvezni tudok. :roll: :oops:

ancsurti! :)

"apa pesztralta Kuglikat.....
En meg sorozgetek..."

Kismama létedre kuglizás közben sörözgetsz!? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"Critical Massra mennek ha otthon lennenk,mindig reszt szoktam volt venni rajta!!!! ... kene egy szobabicaj nekem is"
Hát, igen. Így adja egyre lejebb az ember... :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: ( :( :( :( :( :( :( ) Reméljük jövőre összejön! :wink:

sillia!

"járjak egész télen papucsban?? "
Jajjj, ne légy már ennyire mimóza!
Én ismerek olyat, aki 2-3 centis hóban klumpában ment dolgozni, mert úgy feltörte a lábát a bakancs. :shock: Kicsit volt csak érdekes a Nyugatiban nem zajt csapni a mozgólépcsőn lefelé és a metróhoz vonulni... :roll: :roll: :roll: :roll: De legalább felemelt fejjel, elegánsan tettem. 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol:

Este én is a talival álmodtam. :) Bár kissé furcsa volt, mert Surda is velünk volt. :shock: :shock: :shock: Alighanem ahhoz lehet köze, hogy este a "Forró szelet" néztük... :roll: :roll: :roll: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Na mi van, senki nincs itt? :shock: Mindenki talin van? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Csak gyors bekukk :oops: :oops: :oops: !!!
Érezzétek jól magatokat a talin :lol: :lol: :lol: , gondoljatok ránk is :wink: , Hendegabi webbkamerás ötlete tényleg jó, kár hogy nem kivitelezhető :( :( :( !!
Én is irigy irigy vagyok ám :oops: :oops: :oops: :wink: :wink: ! Remélem egyszer majd ott lehetek :wink: .
Na ,majd jövök, szép napot mindenkinek :D !!!!
marietta1982

marietta1982! :)

Biztos lehetsz benne, hogy gondolunk rátok is! :wink:

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: 8)

Kép
Kép
200907?

Na, hol van mindenki?? 8) :lol: MOndtam én, hogy nem tudunk menni, Noé még mindig aluszikál.

De azért én írok, hogy ha hazaértek legyen mit olvasgatnotok! :wink:

007!

Komolyan nem láttál még hófehér borostát? :shock: Akkor majd bemutatlak az apukámnak. :wink:

Lilislottisgabi! ( :lol: :wink: )

Hát nem semmi, hogy te már húslevessel eteted Lottit! :shock: Nálunk körömpöri volt... :lol:

Lábméret!

Engem is ijesztgettek (talán itt a fórumon... :twisted: ), hogy a lábam majd nagyobb lesz, mint szülés után. Hát szerencsére nem lett, már így is túl nagynak találom. Annyi, hogy szegény cipőm lapult ki (bebújós) a várandósságom alatt, abban lötyög most a lábam.

A sört én sem szeretem. :x

Kép
Kép
tabati

sziasztok!

én most keltem,lánykám még mindig alszik,szóval mi is lecsúsztunk
a taliról...

majd legközelebb...

Kép
Kép
csibe83

Tabati: akkor kezet foghatunk én sem szeretem a sört :? , inkább valami finom vörösbor híve vagyok :lol: :lol: !!
Mikor teszel fel Noéról képkeket????????
marietta1982

Sziasztok, végre van időm írni is nem csak olvasni :D először is remélem nálatok jobb az idő mint erre, itt esik, érezzétek jól magatokat a baba-mama talin :D

Ezen a héten sikerült hozni az elvárt hízást, igaz fejnem kell minden szopi után, hogy bírjam tejjel. Fene se gondolta volna a kezdeti tejáradat után :twisted:

Szeretném a véleményeteket kérni, Dodi anyukádét is, ha lehetséges a rota elleni oltással kapcsolatban. Doki nénink nem javasolja, szerinte csak a gyógyszergyártók újabb pénzlehúzása és az anyatejes babák amúgy is sokkal védettebbek. Mi arra gondoltunk, hogy beadatjuk, mert inkább, mint a kórház, meg amúgy is sokat járunk gyerekközösségbe, babausziba is megyünk jövő hónaptól. Ti beadattátok?

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

tike!
nekem se ajánlották ugyanebből az okból...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!!

Na milyen volt a tali?? Már úgy várom,hogy beszámoljatok róla!! Sajnálom,hogy nrem tudtam menni,mert nagyon készültem rá,de a barátnőmet is szerettem volna látni még,mert most sokáig nem fogom.

Tike! Nekünk a dokinő javasolta a rotát,ő védőoltás párti,azt mondta,hogy döntsük el mi. Mi megvettük,itt figyel már a hűtőben,jövő hét szerdán megyünk oltásra :(

KépKép
KépKép
nyuszi81

Tike: Nekünk javasolták a Rotát, már az első adagot meg is kapta, hétfőn kapja a következőt.
marietta1982

Otthonmaradottak!

Most gyorsan beszéljük ki a talin levőket, most nem hallják :) :) :)

Amúgy teljesen meghatódtam a hívástól. Köszönöm. Talán úgy tűnt nem örülök neki, írni jobban tudok mint beszélni...

Lábméret
Nekem 16 évesen 38-as volt a lábam.
Azóta szültem 3 gyereket.
Most is 38-as...

Rota

A mi doktornénink még nem mondott semmit erről, de én nem fogom beadatni. Először is azért mert nekünk ez nagyon drága, másodszor azért mert én bízom a természetben és az immunrendszerben.
Én is erősen hajlok azt hinni, hogy ez a sok drága kötelező oltás nem annyira fontos mint amennyire inkább a gyógyszergyártók érdeke.

Természetesen ha biztosak lennénk benne hogy ez az oltás felétlenül szükséges és elengedhetetlen akkor kifizetnénk valahogy.

Muffint sütök éppen, megnézem mert nagyon terjeng az illata...
Vendég

Tike!

Én részletesen kikérdeztem a védőnőnket az oltásokról, de nem sokra mentem vele. :evil: :lol: Tulajdonképpen ránk van bízva. de azt azért elmondta, hogy az ő pályafutása alatt eddig 2 gyerek kapta el, pedig nem olyan fiatal. Másik védőnő azt mondta, hogy csak azoknak ajánlják, akik bölcsödébe adják majd a babót. :roll:

Na, most aztán sokat segítettünk mi? Mindenki mást mond... :twisted:

Marietta!

Tudom, mindig ígérem, hogy rakatok fel képet, de olyan nehéz rávenni férjemet, én meg nem értek hozzá, hogy lekicsinyítsem meg ilyesmik. De akkor inkább erre fogom megkérni, hogy tanítsa meg, mert az csak egy alkalom, rászánja az időt, utána már bármennyit fel rakhatok. De az iwiwen van fenn kép, oda nem nehéz rakni, ott nem kell kicsinyíteni. :wink:

Csibe!

Akkor jó kis éjszakátok volt... :roll:

Kép
Kép
tabati

Sillia : én meg épp almáspitét sütok , nálunk finom alma illat terjeng :D :D , de amúgy a muffint is iiiiiiiiiiiimááááááááádom :lol: :lol: . Ha most mennénk a dédikhez Balcsira, akkor beugorhatnék hozzád egy fini muffinra :roll: :roll: :?: :?: , jut eszembe tényleg :roll: :roll: , ha megyünk a mamáékhoz, keresztül szoktunk menni Fehérváron, na majd csapunk egy mini topic talit :lol: :lol: :lol: .
Ági: hol vagy????????????? Te is közel laksz hozzánk :lol: :lol: :lol: !!!!!!!!!!!
Na meg olvastam, hogy Hendegabiék fele is van pár topicos…… :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: ..
marietta1982

Tabati: én szívesen megnézném az iwiwen, de nem tudom, hogyan keresselek :roll: :roll: :oops: :oops: :wink: :wink:
marietta1982

Marietta

Jöhetsz :lol: :lol: :lol:
(de muffin szerintem nem marad, már forrón az arcomba építettem kettőt)

most persze fáj a gyomrom :?
Vendég

marietta

nyári babavárók 2009 ismerősei közt megtalálsz jónéhányunkat :)
Vendég

Sillia: Vettem az adást :lol: most jól meg is nézem őket :lol: :lol: , nem marad muffin :twisted: :twisted:
Tabati: Már meg is néztem :P :P :P , jaj olyan édi Noé, hát meg kell zabálni :lol: :lol: :lol: , ja az esküvői képeitek is nagyon jók :D .
Ma nagyon pihent vagyok :oops: :oops: , semmihez nincs kedvem :oops: :oops: . Van egy csomó vasalni valóm, uuuuuuuuutálom, pedig még tizenévesen szerettem vasalni. Holnap megyünk koponya ultrahangra, úgy hogy holnap se fogom megcsinálni.
marietta1982

Stipi-stopi én vagyok az elsőőőőőőőőőőőőőőőő! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8)

Kép
Kép
200907?

sos segítség!!!!

úgy néz ki apad el a tejem..mit csináljak???
elkezdtem igény szerint szoptatni és szedni a more milket...
hagy ne mondjam,hogy mit mondott a védőnő... :evil: :evil: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
csibe83

milyen volt a tali???mesélj...

Kép
Kép
csibe83

Csibe!

ami nekem bevált: igény szerint, és még annál is többet, míg Kiíra nem hisztizik, hogy anyatej allergiája van, vagy már kipukkad! :lol: Ja és fejni ezerrel, éjszaka is!!!!! Ez fontos, mert ahogy Lorca mondaná, az éjszakai fejésért bónusz jár. És tényleg! :wink: Nekem a lactoherb is bevált, de az nem mindenkinek működik. :?

007!

Akkor mesélj!! :D

Marietta!

Köszi a dicséretet! :D

Vasalni én mindig is utáltam. Még jó, hogy a férjemnek van "munkaruhája", így nem kell állandóan ingeket vasalnom... :roll: Ugyanis azt utálom a legjobban. így is többször kell, mint amennyit elbírok... :lol:

Sillia!

a mohóság ára! :P :lol:

Kép
Kép
tabati

Szia Bond!!!!

Élménybeszámoló????????????????????
marietta1982

Csibe!

Amúgy mond csak mit mondott a védőnő, hagy szörnyülködjünk! :twisted:

Kép
Kép
tabati

csibe83! :)

"sos segítség!!!!

úgy néz ki apad el a tejem..mit csináljak??? "

Először is ne pánikolj! :wink: Másodjára pedig, ha Kiara megkapja a magáét és köszöni jól van, akkor minden okés. :wink:

Hogy milyen volt tali? :roll: Hááát, nem is tudom mit mondhatnék... :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

007!

Tudtam, hogy nem beszélsz, inkább megvárod a többieket!! :evil: :evil:

Kép
Kép
tabati

tabati! :)

Akkor pontosítok: női lábon nem láttam még hófehér borostát. :roll: :lol:

Nektek is kell, hogy legyen kép nézegtő progitok, különben hogy nézitek meg a képeket a számítógépen? :roll: :roll: :?: És minden ilyenben létezik az átméretezés/resize funkció. (Az más kérdés, hogy esetleg meg kell keresni, mert el van dugva valahol :roll: ) De nem szokott bonyolult lenni. :wink:

"Tudtam, hogy nem beszélsz, inkább megvárod a többieket!!"
Akko' meg mindek kérdezősködsz!? :roll: :twisted: :twisted: :twisted:

tike! :)

Köszönjük, hogy ott tartottad a rossz időt! :wink: :D

Gyarapodás: :D :D :D :D :D :D

Rota vírus elleni oltás: semmi bajom nincs egyikkel sem, de a kötelezőkön kívűl mást nem adatok be. Én is inkább az immunendszerre "szavazok" (bízom benne :oops: ) és tartok tőle, hogy a gyógyszergyárak nem ebbe fognak belrokkani... :roll: :roll: :roll: :?

marietta1982! :)

A ti esetetek talán más egy picit a kezdeti gubancok miatt. :roll:

sillia! :)

Innen is látszik, hogy gondoltunk rátok! :wink: (És persze mi is jól kibeszéltünk titeket. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

"Nekem 16 évesen 38-as volt a lábam.
Azóta szültem 3 gyereket.
Most is 38-as... "

Ez sommás összegzés volt. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sütés: vajon mivel kezdte a társaság a Nagy Népi Összejövetelt? Elment rétesezni. :evil: :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: A furmányosabbja ezt a gyerek etetésének álcázta. :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

(Amúgy Hugi most dörgölt be lendületből 130-at fél óra alatt. :shock: :shock: :shock: Szóval, teljesen kikészült a társaságtól... :roll: )

Kép
Kép
200907?

tabati!

később megírom mit mondott.most csak dobok pár képet...
ma bemutatózott a lánykám...
köszi a tanácsokat...

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

mosoly
Kép
Kép

Kép

torna közbe mosolygós
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

Hello csajok!!!

Szia Iringo anyukaja!!!Szep napot Neked is!!!

Bond:Surda :lol: :lol: :lol: Retes!!!Jujj ott nagyon finomat lehet kapni!

Tabati:eppen en is kerni akartalak par foto feldobasara....Persze meglestem Noet az iwiwen :wink: .Edes kisficko!!!!(kepkicsinyites.hu...a vilag legegyszerubb kepmeretezoje!!! :wink: )
Korompori!!!Imadom...ezer eve nem ettem :(
Nalunk resztelt maj van,es tokfozelek!!!A kapor is tejserkento :wink: !!!

Marietta:Eddig en is vorosboros voltam...es maradok is,am a tejserkentesre kituno a sor,es itt van finom mezes sor!!!
Almaspite...hmmmm.....ne csinald.....ugy ennek!!!
Nekem eppenseggel lenne kedvem a hazimunkahoz,de Kuglika csak a porszivozast-felmosast engedelyezte eddig...ja es egy gyors zuhanyt :wink: ...

Tike:en nem vagyok hive a sok ossze-vissza oltogatasnak :oops: ....csak kotelezore megyunk es slussz!!!Remelem Hangi immunrendszere jol mukodik majd,az enyemmel sincsen problema :wink: ....jobbat nem tudok mondani.....de nem hinnem hogy nagyon jot tesznek ezek a szurik....(az influenza oltas hallatan kiugrok a bugyimbol :evil: )
Ne izelj a tejcsin...szoptass sokat,helyre fog allni!!!

Sillia:Ovatosan a muffinokkal!!!Jaj most mar kene nekem is sutnom....
Labmeret: :lol: :lol: :lol:

Mifelenk nem csinalunk egy babatalit???Niki anno emlitette hogy jonnek majd Kanadaba.....

Csibe:sajnalom a tejcsit,de ne keseredj el!!!Fejj ezerel,szoptass mint az orult!!!
Gondolom a vedono mondandojaban a tapszer szo szerepelt :evil:
Kiara....megzabalom....milyen ugyesen fekvotamaszozik!!!!
(Nem lehet kapni gyogynoveny boltban gorogszena-magot?abbol csinalj teat...nekem bevallt.....)Mondjuk nem jelenti azt hogy neked is...de hatha...biztos nem draga ha kimerve veszed meg....csak gondolkodok mit is ajanlhatnek...de szoptass nagyon sokat,az a tuti!!!

Na most lepek,enni adok gyerkocnek,de jovok,mert jo lenne mar bovebben is hallani mi volt ma csajok!!!

Kép
Kép
ancsurti

Bond!
16:10-kor hsz-t írni????
Fél 5-re értem Anyuhoz....

Félre kellett állnunk fél 4-kor, mert a Petrának már lila volt a feje, úgy ordított.
Úgyhogy a nemtommilyenutcában megszoptattam.

És utána még majdnem egy órát töltöttünk a dugóban.

Legközelebb a Városligetre szavazok. Az is könnyen megközelíthető, parkolóhely meg annyi van, mint a szemét.

Én jól éreztem magam a talin, szerintem jól sikerült.
Boo készített fényképeket, majd biztos tesz fel néhányat ide is.
A gyerekek nagyon édesek voltak, egyik aranyosabb mint a másik! :wink:

Csibe!
Kiara nagyon aranyos, legközelebb hátha élőben is láthatjuk!

Khmmm, még mindig az én borostáimról van szó?
Mert nem a borostám hófehér, hanem a lábam, amin a borosta van! :lol: :lol:

Én beadattam a rotát (az első adagot), de Petra jövő ősztől bölcsibe megy, így mindenképpen szükségesnek tartom.

Kép
katy76

Ancsurti!
A koromporit elég nehezen fejtettem meg. :lol: :lol: :lol:

Mézes sört kéretik küldeni Boo-nak, hogy ne kelljen megcukroznia! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

katy76! :)

Úgyis tudom, hogy csak a domboldal miatt mondod! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
(Őszintén szólva a Városligetről szólva nekem mindig az jut eszembe, hogy szép...lehetne, ha nem lenne egy csomó kutya kaki, szemét széthagyva, kikopva a fű és hasonlók. :( :( :( :( Tudom, hogy nem mindenhol néz így ki, de ott valahogy nem fordulok elő sosem. :roll: :roll: :roll: :( )
De még megtehetem. :wink:

Kép
Kép
200907?

csibe83! :)

Kiara: :P :P :P :P :P :P

ancsurti! :)

Én örömmel találkoznék bárkivel Kanadában... :roll: :roll: :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Katy:keresed parancs :wink: mellekelem a mezes sort :wink: :wink: :wink:

Varjuk az elmenybeszamolot....nagyon szukszavuak vagytok :wink: !!!

Egeszsegetekre!!!
Kép

Kép
Kép
ancsurti

Csibe: Édes a mosolygós Kiara baba :lol: :lol: !!!!
Bond: Sajna tudom , hogy azért ajánlották :( :( , legnagyobb sajna az , hogy az én babum csak tápit kaphat :( :( , fáj is a szívem nagyon emiatt (nem kicsit) :cry: :cry: :cry: :cry: ………..
Na juszt is kivasaltam :wink:
marietta1982

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: