Sziasztok!
Bocsi de időm alig. Egész hétvégén pihentem. Hol aktívan, hol passzívan. Voltunk Ikeázni kettesben Zsoltival, kinéztünk mindent, reggelente pedig mindig ő kelt a gyerekekhez. Kata napi 1,5 órát alszik. Marha fárasztó. Ezért most pár napja fél 7kor megy aludni, és reggel 7-ig alszik 4 db szopival!!!!!!! Lehet másképpen kéne vissza altatnom, de hulla vagyok. Asszem minden igyekezetem ellenére nem elég a tejem tápértéke, úgyhogy az ebéd főzi, és bevezetem holnaptól az uzsit is. Amúgy köszi jobban vagyok. Erpé pont a héten voltam el bnőimmel tracspartizni kedd este. Azért ma már sokkal jobb. Csak nem jön meg. Na majd ha elönt a Niagara itt fogok nektek sírni, hogy megjött. Adryn köszi a drukkot, onnan kicsit lassan ér ide de kivárom.
Kicsi Máté nagyon ügyes!!!!! Nagyon nagyon örülök, hogy ennyire jó lett az eredmény! Hatalmas puszi a kis kobakjára tőlünk!!!!
Jobbulást mindenkinek! Édes lehet kicsi Kata repedt hangja.
Banolka jó ijesztő sztori. Pláne, hogy Kata ált., Boti traktorjára veti rá magát. Azért örülök, hogy minden rendben, Zárón ne bosszankodj sztem. Ilda tanácsát megfogadva pedig utánajárnék a pénz dolognak. Nem hiszem, hogy van ilyen. Volt munkaviszonyod, akkor jár a pénz ha megszűnik a cég is, nem?
Maja fogainak is tapsvihar (Nemlajos szavajárásával élve)! Mi dologélt vettünk, Botinál viburcolt használtam, de sztem sem árt néha egy kicsi nurofen. Bár sztem fél adagnak nincs értelme, dnénik inkább egy egészet javasol. Szerencsére Kata is még jól viseli a dolgot, csak nyáladzik.
NA bocsi, de ennyi voltam. Fiúk leléptek, megyek pancsizni. Kishölgy persze most elszunnyadt egyet, garantált 15 perc. Mindegy. Utána fürcsi, aztán jóét neki!
Mellesleg elkezdetem gy új online játékot hátha kizökkent, és most az került előtérbe ha leülök. De meg fogom unni, titeket meg soha.

Szval no para. Bár sztem csak szuszszantok ha nem vagyok.