A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

kicsidodi!

mi vettünk olyan chicco hordozót,amiben 4 hónapig fekhet a baby,és imádja!alszik benne!nekem nagy segítség,mert még a szemetet sem tudnám levinni.
szerintem a bab nekünk úgy érzi mintha pólyában lenne,és ugye folyamatosan ringatva van!!!!!!
lola29

Kellő

Bond mindannyiunk szivecsücske úgyhogy nagyon mellényúltál...

Nekem is megvan a magam véleménye a beírásodról.

De csak várd meg amíg Boo reagál!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

sziasztok
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.15 20:22-kor.
Vendég

Ikoka!

"Ki a ... vagy te, hogy beírsz egy olyan topicba , amihez semmi közöd és kérdőre vonsz egy olyan embert, akit nem is ismersz ???????? "
Szívemből szóltál :twisted: :wink: :wink: .

Mikor elolvastam Kellő üzenetét (szoptatás közben :twisted: ), egyből szóltam apának, hogy "Szívem, vedd csak át a bébit, mert meg kell védjem a mundér becsületét :twisted: :lol: :lol: "
De egyrészt látom, nem kellett rám, vagy Boora várni :wink: , másrészt meg ellszállt a mérgem, mert Ricsi szerint inkább sajnálnunk kéne Kellőt, amiért ilyen megkeseredett, hogy csak arra telik tőle, hogy jól összeszokott, már-már baráti társaságokba belerondítson! És milyen igaza van!!! :D Ollllyan bölcs ez a Ricsi :roll: :lol: :lol: .

Ráadásul még elhinti itt a "vanakivelemvandejófejvagyoknemköpömbe"-dolgot, ami még szánalmas is :evil: . Persze, hogy van ki egyetért vele, de van annyira intelligens, hogy nem forszírozza a dolgot, hiszen mindenki arra szánja az idejét, amire kedve tartja!!!!

Kellő!

Én is sokat írogatok a topicba, eléggé alaptagnak érzem magam! Mégsem szenved hiányt semmiben a fiam, hidd el! Kedves tőled, hogy a gyerekeinkért (illetve Bond gyerekeiért) aggódsz, de foglalkozz inkább a saját gyerkőceiddel,i köszönjük mi nem tartunk rá igényt!!! Én a magam részéről saját magamtól veszem el azt az időt, amit fórumozással töltök, ugyanis ilyenkor a fiam legtöbbször alszik! Nyilván lehetne az ágya fölött párás szemmel állni minden alváskor,és őrizni az álmát, mert az is nagyon meghitt, de megnyugtatlak, jut neki abból is bőven :wink: :D :D .
(Ha érdekel a fiam most a babkocsiból nézelődik,és édesen kalimpál, közben az apja mellette napozik balról, én meg a hűvösben ülök vele jobbról, miközben írok neked, és apával vitatom a "kedvességed")

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!!

Először is Kellő: Pfuj…… :twisted: :twisted: :twisted: ..

Te nem szégyelled magad, milyen alapon becsmérelsz egy olyan embert akit nem is ismersz, másrészt milyen jogon taposol bele ebbe a jó kis társaságba!!! Csak sajnálni tudlak, hogy az idődet ezzel töltöd!!! Az egész fórum nagyon szereti Bondot, mindenkihez van egy két kedves szava, és mindnyájunknak ott segít , ahol tud. Én személy szerint nagyon jó Anyának tartom, (szerintem a többiek is) aki mindent megtesz a gyermekeiért!!!!! Arc nélkül jellemtelenül rágalmazni nagyon könnyű!!! Személyesen én sem ismerem, de én csak csupa jó dolgot tudok róla mondani!!!!
Kellő, te nem Viki 23 barátnője vagy egész véletlenül?????
Szerintem a véleményed senkit nem érdekel.
Ja és én marha kíváncsi lennénk, hogy ki írt neked privit, vagy ezt is csak kitaláltad??????
Apropó egyszer olvastam, hogy lehet a topicot zárttá tenni, vagy tévedek :oops: :oops: ? Akkor csak a tagok olvashatják és írhatnak bele, van ilyen :roll: :roll: :roll: ???
Lola: Gyönyörű a kislányod!!!!
marietta1982

Nyuszi: a csapban fürdés nagyon cuki :lol: :lol:
marietta1982

Sziasztok! :)

Kiccsalád "A" és "B" csoportra oszlott. Így ma lányos napot tartunk itthon Hugival. Alighanem felváltva fogok írogatni és etetni (miközben megpróbálok lefaragni valamit az el nem végzett teendőimből :oops: :oops: :oops: )

lorca!

"Én kifejezetten szeretem, hogy ha mondjuk valakinek a beszédén hallom, hogy szabolcsi."
A szegedi és a vasi tájszóláson kívűl lövésem sincs, hogy hol, hogyan beszélnek. De az a fiatal srác, aki talán a Duna tévénél időjárást jelent felvidéki és nagyon tetszik, ahogy beszél. :D
Amitől viszont falnak megyek az az, amikor hazánk fia pár évre kitántorog külföldre, néhány év múlva hazajön és már úgy beszél, hogy: "elmenthem vhenni egy uj authóóóóót, jú nó?" Anyád! :evil:

"A Madarász nagyon gáz."
:shock: :shock: :shock: :?: :?: :?:

Szemkontaktus.
Én mindenféle kontaktust felvehetek, ha közben látom, hogy figyel rám, érti is amint mondok majd, de ha befejeztem, akkor ugyanott folytatja a rugdoskódást, ahol abbahagyta. :evil:
Ebben az rossz, ha érzi rajtam, hogy minnél inkább felhúz, akkor annál nagyobb poén lesz számára a rugdalózás (ráadásul még jól ki is piheni magát, miközben engem hallgat, hogy tán miért is nem kéne csinálnia :? :lol: )
Ha meg hagyom, akkor ez egyenlő lesz a szabaddal és nem fogja megérteni, ha azt kérem tőle Manci néniéknél, hogy ne csinálja.

"Van szabályozó a cickón."
Ezt a pasik is tudják, csak ők bizonyos hullámsávot keresnek rajta. :wink: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol:

kicsidodi!

Én mindig magamban rimánkodok, hogy amikor a dokinéni vagy bárki más kicsomlagolja a pelusból, akkor úrinős állapotokat találjon illetve ne akkor rombolja le a nimbuszát. :roll: :lol:
Nyilván huszon-harmincévnyi pályafutás alatt már nemegyszer lekakiltak, pisilték szegény gyerekorvosokat, de azér ha nem muszáj nem állnék be a csatasorba. :oops: :oops: :oops: (Utólag persze ez is a muris történések kategóriába tartozna :lol: :lol: :lol: )

"nálam az évek számával nem szaporodnak, hanem csökkennek. 70 évesen már totál rigolyátlan leszek . (Na meg gyerek mellett az ember lejjebb ad a faksznikból ) "
1. Erre majd térjünk vissza 70 éves korodban :twisted: :twisted:
2. ...vagy szegény gyerek is átveszi a faksznikat... :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
"Ricsitől nem kérem számon, hogy A/5-nél kisebb helyre pakolja a nyitókat, de én elpakolom utána!"
Nem sokkal jobb ez sem... :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted:

Horvátország :arrow:

"Bond!
bennem már felmerült, hogy így kéne becézni, tökre adja magát"

Áldásom rátok! 8) :lol: :lol: :lol:

"Én is szóltam anyósoméknak, hogy mossanak babázás előtt kezet! Akkor csak szájhúzás volt, de másnap, mikor összevesztünk vele, már úgy vágta a fejemhez, hogy el akaromtőle tiltani a babát, mert nem engedem, hogy megfogja . Hát nem százas, mondom"
Na, most ez hogy is van? :roll: :?: Breki76-tal a gyerekek mutatnak erős hasonlatosságot, boo-val pedig az anyósok. :roll: :roll: :roll: :lol: :x

Huginak is egyfolytában le akarnak fagyni a lábai. A kezei nem annyira. Tisztára, mint az anyjának. (Amúgyper pill 23 fok van a szobában, de mivel a gép előtt dekkolok, fázom... :roll: :? )
Néha még a kezén is megjelennek a "hideg nyomok" (nem tudom, hogy ezt hogy hívják: fehér pöttyös lesz), ahogy nekem is. (Érdekes módon a terhességem alatt ez is elmúlt. :shock: )

""megállapodás szerint" napközben bármikor a kezébe nyomhatom, ha fáradt vagyok . A dolog kivitelezését néha megnehezíti, hogy azért neki napközben vannak dolgai,így nincs mindig itthon... "
Hát menj utána! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

"ha egyedül fürdik, nem bírok vele behajolni a nagykádba "
Hát, akkor éljen az együtt fürdés! :wink:

sillia!

"ööööö... mi az az olimposzi növény? és hogy kerülhetsz a közelébe?
talán a fejedre szórták az istenek?"

Kicsidodinál? Viccelsz???? Szerintem azért lett rá allergiás, mert nem szabályos kör alakban tették. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ruhásszekrény pakolás: nem semmi inspiráció! :lol: :lol: :lol: :lol:
(Bár a lustábbja képes így hagyni és az ágyról öltözködni :roll: )

tabati!

"Félreértettél, javítsd át kérlek Dodi pontszámait, a -5 az csak egy magánpontozás volt, nem tartozott a versenypontozáshoz, csak azok amiket kiemeltem."
Ne kavarjjjá! :x :lol: :lol: :lol: :lol:

"Sillia!

Neked is kijárna egy pont azért, hogy már tegnap óta pakolod azt a szekrényt."

Na, ezt most nem értem például. :oops: A rigoláykat pontozzuk. Sillia úgy gondolta, hogy "ej :oops: ", ezért nekiállt átpakolni, de nem végzett egy nap alatt. A kitartásáért járna az 1 pont.

"A gyerekek napirendje mikortól fog átalakulni úgy, hogy csak délután van alvás, aztán fürcsi után rögtön lefekvés."
Fölösleges még ilyeneken rágódnod! :roll: :roll: :roll: :evil: :evil: :evil: :lol: :lol:

"én direkt másképp pakolom miután rendberakta."
Ejnye-bejnye! :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

"véletlen nem azt akartam megmosni ami épp következik, de észrevettem, és még mondtam is, hogy "ja, nem az jön", "
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"8 kockát a jégkockatartóból teletöltöttem tajcivel "
Kíváncsi vagyok, hogy mennyi lesz belőle, mert szerint 8 kockából nem sok olvad ki. :roll: :roll: :roll: (Azt tudod esetleg, hogy hány ml volt? :roll: :roll: :roll: )

Kaja fagyasztás/hozzátáplálás.
Akinek olyan kiskönyve van, aminek az elején egy kócos kislány van, akkor az a közepén megtalálhatja ezt a táblickut:

Kép

marietta1982!

"Sillia: Szerintem is érdemelnél pontot, a ruhásszekrény miatt. Nekem ablakot kellene pucolnom, de semmi kedvem"
Akkor most te is adsz pontot silliának, mint rigolya? :roll: :roll: :roll: :?:
Ablakpucolás: féltéglát neki! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ikoka7!

"amikor bkv-ztam nem ültem le a szövet ülésre, mert elképzeltem , ahogy valami hajléktalan ott ült, esetleg odapisilt, az megszáradt....... "
Ez sajnos nem rigolya... :( :( :(

ancsurti!

Amíg el nem felejtem megint: boldog névanpot Hangának. :wink:
(Odakint hogy fogjátok megtartani? :roll: )

"Figyu!Sogornod nincsen?"
Te most válogatsz?! :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

" Irigykedek a sok hajert,nalunk Hangi egyre kopaszabb "
Nem lehet valaki egyszerre nyugis és hajas is! :wink: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Amulok rajta azert hogy nalam rosszabbak is vannak...meg kene mutatnom pasikamnak"
Apára egy szavam nem lehet, de néha azért pedzegetem neki, hogy összességében ( :oops: :oops: ) milyen kurv@ jól járt velem.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

katy76!

"Ikoka!
Tőlem tuti hülyét kapnál, mert miután én fonákul hordom a zoknikat (semmilyen varrást nem bírok elviselni), így fonákul teszem őket a szennyesbe is, és így is mosom őket."

Ez a te esetedben okés, mert a "színének" minősül. De ikokaApa színéről hordja és fonákjáról hagyja. :wink:

"Akit zavar a fogkrém tubus, annak javaslom az elmex és meridol fogkrémeket, ugyanis olyan anyagból van a tubusok, hogy fizikai képtelenség megállapítani, hogy hol nyomtad meg!
Próbáljátok ki! Még azt is csak nyomáspróbával tudom megállapítani, ha elfogy."

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Az erre allergiásoknak ez a megtestesült őrület. :lol: :lol: :lol:

gabi1!

Nagyonnnnnnnn jól vettétek mindannyian ezeket az akadáyokat. :D
Tuti, hogy én leszek az, aki sírni fog, ha Manó először megy majd oviba! :oops: :oops: :oops:

csibe83!

Kitartás, nálatok is rendeződnek a dolgok. :wink:

A tali még áll és ha esetleg oda nem is tudsz jönni, azért legalább ide less föl, amennyit csak tudsz. :wink:

nyuszi81!

Napközben egy szál bodyban van Hugi, ohne zokni (mindig leküzdi magáról csakúgy, mint a takarót) :?
Este rugi, body nélkül. Takaró itt sincs. Az első etetésnél átjön mellém, így ott már be van takarva - hacsak ki nem mászik alóla.
És mindez úgy, hogy az ablak 24 órában nyitva.

"Úgy tűnik,jó ez a Mother Love kapszula,nem gondoltam volna. Most még ajánlották a lucerna csírát,hajkurászom"
Ha bejött a kapszula, akkor maradj annál. Nem feltétlenül szerencsés kombinálni a dolgokat, mert csökkenthetik vagy semlegesíthetik egymás hatását. :roll:

Gyönyörűek vagytok! :shock: :P :P :P (Még a Dove-os flakon is. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:)

ronmay!

"azt tudom, hogy x idősen ritkulnak a kakik, mert az anyatejet teljesen felszívja."
Ehhez képest a kezdetőktől fogva a legutóbbi időkig Manó minden nap legalább 1x termelt, nem ritkán 3-4-et naponta és nem csak "összekoszolta". Hugi is mindennap nyomatja.
Gyereke válogatja. Az se baj, ha naponta több van, de az se, ha egy héten csak egyszer. Ha jól fejlődik a baba és nem fáj a pocija, akkor nincs miről beszélni. :wink:

hendegabi!

"Bond: ha a Botondot mindig elolvasod Bondnak, ne szólítsunk inkább Lívinek?"
Meg ne próbáld! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.09.02 16:30-kor.

Kép
Kép
200907?

Akkor én túl öltöztetem a gyereket :oops: :oops: :oops: , most is hosszú naci és body van rajta, de ő így érzi jól magát , az baj????? Mondjuk, ha belegondolok, hogyan fogom öltöztetni télen :roll: :oops: :oops: ??

Katy : Ja még azt akartam írni én is nagyon csípem m1-en az időjárás jelentő srácot. Pisihez zokni, papucs , 1 pont.
marietta1982

Látom, zajlik az élet. :shock:

Most egy kicst eltűnök, aztán majd jövök és írok nektek. Este olvashatjátok.
Kellő! Rád is számítok!

Most csak a rigolya "verseny" állását írom még gyorsba:

agi125r: 6 pont
conversano: 2 pont
katy76: 8 pont
kicsidodi: 15 pont
ikoka7: 3 pont

Húzzatok bele csajok, nehogy már a topik eminenskéje nyerjen má' megint! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Gyerekek gyönyörűek :lol: :lol: :lol: :lol:

Mi vagyunk, csak a barátnőmnek segítettem az utóbbi időben, elsős tanító néni lesz... :lol: :wink:

Próbálok visszaolvasni, de lehet, hogy képtelenség lesz, amilyen grafomán a társaság :oops: :wink:
Vendég

Marietta!

Szerinem ne tegyük zártá a topicot, mert sokan olvasnak minket kedvtelésből, és egy-egy ilyen "hívatlan vendég" miatt még nem kéne többeket megfosztani a tanácsainktól, élményeinktől és humorunktól :mrgreen: .
Amúgy engem szórakoztatnak az ilyen beszólások, mert egyből felpezsdül a vérem :twisted: :lol: :lol: :lol: .

Bond!

Én vezetek?!?! :shock:
1. Nekem van a legtöbb (bevallott ill. ismert) rigolyám :evil: ?! Ez gááááz, mert ezek szerint elkélne nektek még egy kis önvizsgálat :twisted: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: .
2. Nyerni fogok :mrgreen: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lányok!

Nehogy má' kiakadjatok! Minden topic életében akad egy ilyen kukkoló, aki először megelégszik csak a kukkolással, aztán már megunja és beszólogat. Minek törődni vele? :wink:

007!

óóóóó, most csalódtam benned! :( :evil: Azt hittem cigánykereket vetsz a 8 kocka fagyis anyatejtől... :( Most még raktam hozzá 5öt. Mit csináljak, ennyi van... :wink: Én azért ennek is örülök, jóóóóóó? :evil: :lol: :lol:

Kép
Kép
tabati

Ja! Ancsurti!

Megnéztem már az iwiwen a közös ismerőseinket, és látom, hogy a Vikiről van szó. Igen, ő a férjem unokatesója. :wink:

Kép
Kép
tabati

tabati! :)

Neeeeeeeem! Örülök, hogy tudtál lefagyasztani! Az ölet is jó, hogy ebbe legyen lefagyasztva, csak - szerintem - 1 kocka nem túl sok. :roll: Magyarán, ha egy kajányit szeretnél eltenni, akkor nem biztos, hogy elfér (vagy legfeljebb alsóhangon) :roll: De ezt csak látatlanban mondom, ezért kérdeztem, hogy tudod-e mennyit raktál el. Egy egész kajányira inkább mást tartanék célszerűnek. :roll:
(Én az előre felvágott petrezselymet szoktam így eltenni. Tök jó, de az a hátránya, hogy egyrészt időnként kissé nehéz kiimádkozni a tartóból, másrészt pedig elgörbül egy idő után. :? )

Kép
Kép
200907?

Sziasztok! :lol:

Csak gyorsban, amíg szuszókál a lányom, meg amíg az apja haza nem ér edzésből :lol:

rommay: nekem véletlenül jött össze az egy cicis etetés: Kata kajasztrájkot tartott, szinte teljesen kihagyott egy evést napközben, csak egy keveset evett az egyikből. Következő evéskor a full telit kapta, abból jól is lakott. Ezrt szépen átálltam az egy cicire, de eleinte úgy éreztem, hogy szétdurrannak, úgy feszültek. Lassan kezdem megszokni. :lol: És van egy nagy előnye: eddig két ciciből egy- néha másfél óra alatt lakott jól, most egyből fél- háromnegyed óra alatt :roll: :lol: :lol:

kellő kelletlen megjegyzésére inkább nem is reagálnék.

Bondhoz hasonlóan nekem is mindig hideg kezem- lábam, a lányom ezt örökölte : ő is nagyon ügyesen jéghidegre tudja hűteni az övéit :lol: Legalább örökölt valamit tőlem.... :roll: :lol:

Ma voltunk a 6 hetes kontrollon, minden rendben. Nekem is írt a dokim szopi alatt szedhető tablettát, csak éppen a gyogyitár nem volt nyitva, majd csak holnap válthatom ki... :roll: Mindegy, mert postára is be kell mennem, ugyanis a postás valahogy mindig kiszagolja, mikor nem vagyok itthon, és akkor hoz egy ajánlott levelet... :roll:

Létezik az, hogy ha megdícsérem valakinek a babócámat, akkor elromlik? Ez már többedszer fordul elő: elmondom, hogy szerencsések vagyunk vele, nem hasfájós, nem sírós, enm nyüszögős. Erre ma mikor hazaértünk, indult a műsor, s bármit csináltunk, csak eg kis időre hagyta abba a nyüszizést. Igazából szerintem csak fáradt, de nem akar aludni, vagy ilyesmi...

Kép
agi125r

Ja és a lényeg: jövő héten hétfőn megyünk kéglinézőbe, ugyanis megkaptuk az előtakarékos önkorm.-it! :lol: /pedig már felkészültem lélekben az újabb pályázat megírására/
Úgyhogy nemsokára költözés, csak előbb elköltünk egy csomó pénzt új bútorokra :D

Kép
agi125r

Gyorsan, amíg tudok kettőt fújni, szakad a víz rólam :x )

kellő!

Hogy foglalkozom-e a gyerekeimmel? Ez attól függ, hogy ki, mit ért ez alatt.
Ha 24 órás felügyeletet, ellátást, ajnározást, szidást, tanulást, játékot, akkor nem. Ha viszont azt, hogy örömmel vagyok velük, gondoskodom róluk (még ha néha az idegeimet cincálják is :x :lol: ) úgy, hogy mindemellett nem bánom, hogy időnként a nagyszüleikkel vagy csak az apjukkal vannak, akkor igen.
Attól, hogy anya és feleség vagyok, nem hiszem, hogy maximálisan alárendeltnek kell lennem és fel kell adni az egómat. Van aki ezt csinálja, de annak mártíromság a vége, a büdös kölök hálátlan lesz, pedigénmindenrőllemondtamértedkicsifiam.

Nekem ez a Fórum kikapcsolódást jelent, amolyan második család. Az első, igazi alighanem jobban jár velem, ha jókedvű, többé-kevésbé kipihent vagyok, mintha makulátlan a lakás, sehol egy darab mosatlan és a szennyestartó is már bepókhálósodott, olyan régen nem látott már ruhadarabot, viszont undok, fáradt és zsembes hárpia vagyok null tolerancia küszöbbel.
Van akinek tényleg megy együtt a kettő, nekem nem. :oops:
Ellenben megemelem előttük a kalapom.

Én eléggé extrovertált vagyok. Ezért ahhoz, hogy mások jól érezzék magukat körülöttem, ahhoz nekem is jól kell érezni magam a bőrömben. Ez a platform ezt nyújtja nekem. Kikapcsolódás a gyerekek mellett, de nem az ő kárukra.
Klaviatúra ütögetés közben is lehet énekelni, mondókát tanulni, szívet rajzolni (ez esetben viszont alig lehet krampácsolni, erősen belassul az ember :lol: :lol: :lol: ), megtanulni, hogy melyik szín, állatka melyik, hol a jobb és a bal füled és bizony már kedvenc betű az "X" és az "M" is, továbbá jókat lehet kacagni a 9-en.
Ugyanezt persze meglehet csinálni a kanapén összehajolva is, teljes figyelemmel. Erre is sor szokott kerülni.

Egész nap a gép előtt ülök?
Néha van, hogy megengedhetem magamnak, hogy akár 2-3 órát is itt legyek zsinórban. Ilyenkor általában csak Hugi van itthon és ebben a kicsi korban még csak-csak adódhat rá alkalom.
Tény, hogy nem mindenki engedheti meg magának, még alkalmanként sem.
De inkább az a jellemző, hogy a hosszabb hozzászólásokat több órán keresztül írom. A délelőtti és kb. három és fél óra volt, mert közben mást is csináltam. De mivel egész nap megy a gép, sűrűn ránézek és gyorsan tudok írni.

Azt kérded, hogy ha egy gyereket nehéz nevelni, akkor kettőt vajon könnyeb-e.
A válaszom: IGEN. Ha olvasol minket akkor tudod jól, hogy lorca és gabi1 is eléggé tapasztaltak a témában. Nem hinném, hogy mást mondanának...
:roll:
Nálatok 7 év korkülönbség van a gyerekek között. Az azért megint más helyzet. De ki tudja, akkor is hasonlóan működnének-e a dolgok, ha kicsi lenne. :?: Az egyéniség sok mindent befolyásol, így szerintem más lenne a szitu.
A gyereknevelés nem olyan mint a kerékpározás: sok idő elteltével újra kell kezdeni a tanulást.

A szoptatás közbeni netezés, olvasgatás nálam nem játszott Manónál. A túlélésre hajtottam az elején, annyira fáradt voltam. Később meg már lehetett vele játszani, más jellege lett az etetéseknek.
Huginál szerencsére sokkal kevésbé megerőltetőek ezek a dolgok. Ugyanakkor van egy olyan rossz tulajdonságom, hogy szeretek egyszerre több dolgot csinálni. :oops:
Van, aki párás szemmel nézi egész idő alatt a kicsit, van aki nem. Egyik sem jobb vagy rosszabb a másiknál. A netezés viszont kétségtelenül a modern kor "vívmánya". :oops:

(Egyelőre ennyi. De ne menjenek messzire, mert reklám után visszajövünk. Kb. 2 óra - vagy több-kevesebb :roll: )
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.09.02 20:53-kor.

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 21:12-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ajjaj, mi lesz most... :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Bond
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.15 20:23-kor.
Vendég

kellő!

Kérlek, ne törölj ki semmit!
Akinek nem tetszik az átugorja, te pedig olyan kérdéseket tettél fel, ami - ide a rozsdás bökőt! -, hogy már felmerült másban is.

Mint említettem, folyt.köv. :wink:

Kép
Kép
200907?

bocsi már kitöröltem.
na de én többet nem is irok,nem tartozom ide és nem is vagyok kedvenc :wink:
Vendég

007!

Már a múltkor sem értettem, hogy miért írod, hogy túl kicsi mennyiség... Ha úgy találom, hogy több kell éppen, akkor veszek ki két, vagy 3 kockát... :roll: Amúgy én azt csinálom, hogy jégkockatartóban lefagyasztom, majd kiszedem belőle és zacskóba rakom. Így nem foglal sok helyet és elég egy tartót felhasználni. :wink:

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!

Lorca:koszi a ciciszabalyozot!!!Eddig csak akkor probaltam,mikor elkezdett omleni csak ugy....de szopi kozben eszembe sem jutott :wink:
Babakocsi itt porosodik...kuglifej utalja!!!
Korte:nem is tudtam hogy azt lehet majd az elsok kozott adni....

Gabi:rendesek a gyerkoceid!

Tabati:ige,Vikivel jartam egyutt a gimibe...a neved alapjan volt gyanus,es megneztem a kozos ismeroseinket :wink:
Ne add fel a kendozest....mindig kis idokre probaljatok.....!Hajra tejlefagyasztas...gondolom majd elzacskozod kockankent,es igy mindegy hogy mennyi az annyi,csak gyuljon!

Dodi:irany Horvatorszag!!!

Csibe:minden egyutterzesem! :wink: En is emiatt maradozok el....azert javulast kivanok a napokhoz!!!!

Nyuszi:ha most azt irom nalunk is igy van...ez vigasztal?Nem hinnem hogy novekedesi ugras,mert akkor ez nalunk az eleje ota annak nevezheto....Sajnos ez van es kesz...en mar nem keresem a miertet,probalom megoldani.En orulok ha elalszik fel 11-kor....nehezen,nyuglodve,ringatva hintaszekben,es orulok ha 2 fele ebred es eszunk,aztan ebred 5-6 fele is enni,es aztan alszunk meg vagy 2 orat.De ez a joeset...van rosszab is...na annak mar en sem orulok.....Turelem-turelem...azert nem minden baba alszik egyhuzamban at egy ejszakat...ez van sajnos.....es meg napkozben is alig alszik kuglifej,szoval eleg nehez.Kitartast!
Hangi is imadja a csapos seggmosast! :lol: jok a kepek!

Ronmay:ha nem szenved Roli,akkor nem baj ha nincs kaki.Bedolgozza mind a kis testebe!!! :wink:

Lola:edes Panni!zombikepzo: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: udv a csapatban!

Hendegabi:a gorogszena nem ugyanaz mint a lucerna? :oops:
en nem tudom,de nekem a gorogszena tabletta segit a tejcsinalasban....csak minden porcikamnak olyan szaga van tole... :shock: :shock: :shock:
jobbulast!!

Kello:kelloen elkepedtem rajtad!!!!

Sillia! :wink: :lol: :lol: :lol:

Bond:latom szemet szurtal!!! :lol: de valoszinu irigykedes az oka,mert van idod es energiad rank is!!!
Manohoz kitartast...nehez ugy ez a neveles dolog...de ha megoldod,ismet jo tanacsokkal lathatsz el minket! :wink:
Koszi kuglifej neveben is a koszontest!!
(bar lassan nem beszelni madzsar... :wink: )

Agi:en ugy tudom,hogy a babaknak meg nem az igazi a verkeringesuk,azert hidegek a "vegeik"!!!Nem faznak,azt a nyakuknal lehet megallapitani,vagy a combjukon,karjukon...
Gratula az 1 cicis megoldashoz,es nem utolso sorban a lakashoz!!!!

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 21:13-kor.

KépKép

KépKép
boo

Kellő,
Nem kell törölgetni, most találgathatok. :lol: Azért Bond hozzászólásaiból egy picit össze tudom rakni.
Rossz dolog a számítógép előtt ülni? Igen. De még mindig jobb, mintha egész nap menne a tv, amit fél szemmel figyelek. A háttér tévézés remek arra, hogy megtanítsa a gyereket, hogy felesleges dolog koncentrálni, csaponghat össze vissza. Itt viszont ha lát, azt is látja, hogy csak egy dologra figyelek. Még ha nem is rá. De amikor itt vagyok, nekem nincs másik gyerek, aki körülöttem ugrálna.
Könnyebb két (három) gyerekkel? Igen is meg nem is. Ahogy Bondnak, nekem is van segítség. Én sem vagyok mártír alkat, szeretem jól érezni magam a bőrömben. Ami a legjobb, hogy ezt a gyerekek is érzik és átragad rájuk. Ehhez pedig nekem kell, hogy ne csak az anyaszerepben produkáljam magam.

Boo,
nincsen jó altatási póz
Nézd a pozitív oldalát! Ez azt jelenti, hogy bármit csinálsz, valaki teljes orvosi diplomájával egyetért veled :D

Ági,
Nekem is sokszor van olyan, hogy leírok valamit "mindig" vagy "soha" címszóval, majd 10 perc múlva bébim rámcáfol. Egyszer írtam, hogy a csuklás nálunk ismeretlen. Na, amint leütöttem az entert és mentem babázni, csuklott ezerrel. Ami a legjobb, hogy azóta se csinálta.

Bond,
A szabolcsi tájszólás is könnyen felismerhető, mert kettős magánhangzókat használ. Mindig fel szoktam hozni angol órákon, hogy a NO az nem "nó" :x, hanem "neo", mivel diphtong, amit minden jó magyar pontosan tud, aki beszéli ezt a spec dialektust.

"elmenthem vhenni"
Ezeken én is extra jót szoktam nevetni. Mivel én is megfigyeltem, hogy sokat próbálnak egy kis angolosságot belevinni így a beszédjükbe. Csak azt nem tudják, hogy az angolban melyik msh lehet h-s és melyik nem. Az ilyenek még véletlenül sem szokták eltalálni egyik nyelven sem. :twisted:

"minnél inkább felhúz, akkor annál nagyobb poén lesz számára a rugdalózás"
Marad az a tanács, amit csak azért merek mondani, mert az interneten keresztül nem lehet valakit lelőni. Ne hagyd, hogy felhúzzon. :twisted:
Egyébként minden ilyen fizikai erőszakot tiltok. :roll: Pláne az eszközhasználatot tiltom. Már egész picinek sem engedem. Sokan játszanak úgy a gyerekkel, hogy hagyják magukat megütni, mivel tényleg csak egy pilleszárny és még nevetnek is rajta. Én azt is letiltom, hogy más játszon így a gyerekkel. No tolerancia. :lol:

Kép KépKép
lorca

tabati! :)

A lényeg, hogy Noé szépen fejlődjön és legyen mit lefagyasztani! :wink:

agi125r! :)

"postás valahogy mindig kiszagolja, mikor nem vagyok itthon"
A postás mindig kétszer csenget. :wink: :lol: :lol: :lol:

boo! :)

Bevallom, kezdem elveszíteni a fonalat a szopi koncepciódat illetően. :oops:
"7x 80mg-or kéne ennie egy nap"
Ööööö...miért is...? :roll: :roll: :roll:

"a doki mondta a kórházban, hogy nincsen jó altatási póz, mert vmiért mindegyik rossz:
- hason alvás a bölcsőbajok legnagyobb %-a ekkor következik be
- háton fekvés nukás/visszanyelés miatt veszélyes
- oldalt fekvés a csípőnek nem jó
Akkor mondom forgatni kell a gyereket, mint a malacot "

Igen, ezért kérdeztem múltkor, hogy ki hogyan altatja. :roll:
Malac: hülye. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
(Esetleg meglocsolhatánd egy kis sörrel, hogy még jobb íze legyen. :roll: :roll: :roll: )

"rá szoktam ...rdítani, hogy haég egy szotyit szétcsattint a foga között akkor kisétálok az ablakon"És mi van, ha azt mondja, hogy: "Csak tessék!" :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Légzésfigyelőt meg állítsd át kevésbé érzékeny fokozatra. :wink:

"látom a szemén, hogy pontosan tudja, hogy a shrekcicaszemeivel eléri a babusgatást "
Csak komment nélkül: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ancsurti! :)

AZT a jó kis babakocsit utálja Hanga? :shock: :shock: :shock:

"en mar nem keresem a miertet,probalom megoldani"
Azért úgy könyebb egy picikét... :roll:

lorca! :)

"Nézd a pozitív oldalát! Ez azt jelenti, hogy bármit csinálsz, valaki teljes orvosi diplomájával egyetért veled"
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"diphtong, amit minden jó magyar pontosan tud, aki beszéli ezt a spec dialektust."
Jesszus! Ugye, nem fertőző!? :shock: :shock: :oops: :oops: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Lövésem sincs, hogy honnan jött az ötlete Manónak, mert ezt senkitől nem látta és nem is játszottunk vele ilyet. :roll: :x
Nehezen lehet felhúzni, de a kilncvenharmadik ismétlésnél már nekem is csak annyira őszinte a mosolyom, mint a villamos alatt fekvő embernek... :evil: :evil: :evil:

agi125r: 6 pont
conversano: 2 pont
katy76: 8 pont
kicsidodi: 17 pont
ikoka7: 3 pont

Kép
Kép
200907?

És most mindenkitől bocsánatot kérek, aki úgy érzi, hogy nem fair bemásolnom az ominózus, mostanra kitörölt bejegyzést. :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: Egyrészt a későn jövők, másrészt pedig az én kedvemért, hogy lássuk, mi is történt. (Lapozzanak, akiket kihozott a sodrából)

Ezt írta kellő:

"na nekem lehet ugrani de Bond te foglalkozol is a gyermekeiddel? állandóan itt vagy és oldalakat vagy képes irni hogy csinálod? a ygermekeiddel kéne inkább ennyit foglalkozni.milyen életük lesz igy ha azt látják,hogy az anyjuk egésznap a gép előtt űl
régóta olvaslak titeket és ezen már meg akadt a szemem egy ideje."

Természetesen én is vissza olvastam kellő korábbi bejegyzéseit.
Pár hozzászólásból nem lehet igazán képet alkotni.
Mindazonáltal az jött le nekem, hogy kellő pontosan tudja, hogy a hasonló bejegyzések eredményeként milyen fogadtatásra számíthat. A stílusában nem találtam kivetni valót, soha nem küldött el senkit melegebb éghajlatra, nem volt ordenáré. Ellenben mindig "gyerekszemmel" nézte a dolgokat.
Olyan bejegyzései is voltak, amikben megpróbált beszélgetéseket kezdeményezni, de nem ment. Úgy érzem, hogy nagyon igyekszik mindent megadni a gyerekeinek úgy, hogy közben fáradt, bizonytalan, kétségei vannak. Nem tudom, hogy kire számíthat és kire nem, de itt nem sikerült barátokat szereznie.

Nem érzem, hogy bántani akart volna.
Valami biztos benne volt a fentiekből, lehet, hogy figyelmeztetni akart arra, hogy jobban figyeljek a gyerekekre és ki tudja és lehet, hogy némi irigység is belejátszott. :roll:

Hogy miért veszem védelmembe? :shock: :?: Nem veszem. Csak úgy vagyok vele, hogy hülye, pitiáner dolgokkal nem foglalkozom, az igazián fontos dolgokat pedig nem veszekedéssel kell megoldani, hanem megvitatással. Nálam ezek erősen különböző fogalmak! :!:
Ez most miért a fontos kategóriába esik? :shock: Mert biztos más is feltette már magában ezeket a kérdéseket és rosszalóan csóválja a fejét.
És valljuk be: van benne valami. :oops: Alighanem nekem is megfogalmazódna a fejemben, ha a "másik oldalon" állnék. :roll: De itt vagyok és ilyen vagyok. :roll: 8)

Lányok!
Nagyon szépen köszönöm, hogy így kiálltatok értem. :oops: :oops: Bevallom, nagyon jól esett. :D :D :D
De úgy érzem, hogy azért a glória és a szentté avatás kicsit túlzás. :roll: Jó régen, amikor még érdekből kötettek a házasságok a királyok között festőkkel készítettek portrét a menyasszonynak, amit elvittek a leendő férjének. Persze mindenki igyekezett, hogy minnél szebb legyen a menyasszony. :lol: Nos, esetünkben is hibádzik azért a lányzó fekvése... :roll: :roll: :roll:
Nem csak nektek - és kellőnek - ajánlom Csernus könyvét, de asszem, hogy veszek még mást is. Rám fér. :oops:

Most azon gondolkozom, hogy melyik elnevezés illik rátok jobban. Az "Amazonok" vagy az "Anyatigrisek"? :roll: :roll: :roll: :wink: :lol: :lol: :lol:
Mégegyszer köszönöm! :wink:

Kép
Kép
200907?

Kellő:

1 kérdésem és egy tanácsom van:

1., who is fuckin' you?

2., ajánlom figyelmedbe a helyesírási kéziszótárat, különös tekintettel az ékezetek használatára vonatkozó részt!!!!

Bond pont az az Ember szerintem, aki ha a Gyerkőce szólna Hozzá, akkor tuti, hogy otthagyja a gépet nyom egy ctrl+c-t, hogy ne szálljon el a hozzászólása, majd később egy ctrl+v-t.

Ja és Bond...köszi a sok jó tanácsot, a kicsit irónikus stílusodat meg naggggggyon bírom, emlékeztet egy számomra nagyon kedves emberre!!!!!
Apropó, Nálatok Manónak volt keresztelője??? És télen volt?????

Lola!

Nagyon szép a Kislányod!

Ancsurti!

Te is tehetnél több képet a kis szépséges csókos piros szájú Hangiról!!! Árminnak nem megy a fülébe a víz nagyon, mert nem tussal mossuk, hanem leöntjük, így kíméletesebb :lol: !

Boo!

Milyen érdekes, nálunk például Lulóka a Humanatól folyton bukott a Milupa Peptitől meg nem. Pedig a Humana az sűrűbb állagú! Egyébként mindkettő nagyon büdi szerintem. A Humana moslékszagú, a Pepti meg sajttal keveredett lábszagú!

Tickerplayground.com
breki76

Mellesleg Bond azért én sem csak annyit ülök gép előtt, amennyit a babaneten vagyok----ez nyilvánvaló, jó kis aukciókon lövök a Bébinek dolgokat (csak amikor alszik, vagy idehozom a pihenőszékbe magamhoz), vagy emilezek a Barátnőimmel, vagy fotókat küldök az ismerőseimnek, meséket töltök le etc.... Szóval rossz anya vagyok!!!!

Tickerplayground.com
breki76

breki76! :)

Manónak az első szülinapján (na jó, egy héttel utána :roll: :lol: ), azaz szeptemberben volt a keresztelője és úgy döntöttem, hogy Huginál is így lesz. (Lehet igazodni. :twisted: :twisted: :twisted: )

"A Humana moslékszagú, a Pepti meg sajttal keveredett lábszagú!"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én is megnézek még kb. 6 oldalt. Ez nagyjából 5 percet vesz igénybe, mert általában semmi fontos. Utána pedig egész napra itt figyel az ablakom. :wink:

(Amúgy, legalább kettőig fent vagyok, ha érdekel valakit. :roll: :roll: :wink: Pláne, ha ancsurtinak hívják... :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Bond!

De úgy érzem, hogy azért a glória és a szentté avatás kicsit túlzás.
Kicsit?!?! :shock: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:
(Sztem ez tök "Bond-os" volt :wink: .)

"Amazonok" vagy az "Anyatigrisek"?
Mindkettővel tudunk azonosulni, elfogadjuk, köszi :mrgreen: :lol: :lol: :lol: .

Nekem leesett a vércukrom,ezért most toltam be egy Snickers-t :oops: 8) . Annyira kómás voltam, mikor felkeltem a "hipora", hogy azt "halucináltam",hogy Botond az éjjeliszekrényen van, és óvatosan vissza kell vinnem a szobájába :shock: :lol: . 2 mp múlva már tudtam, hogy csak kómázok, és már úton voltam, hogy megkuksizzam a helyén, de azért izgi volt :lol: .
Bond, te amúgy miért kukorékolsz?!?!!? Szorrri ( :twisted: ), de csak a fiam tarthat ilyenkor ébren.... :roll: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

kicsidodi! :)

Kihasználom, hogy nincsenek itthon a fiúk és éjszakai életet élek: pakolok, rámolok, molyolok :oops: (és fél szemmel a tévét hallgatom. Jó film, már láttam. :wink: )

(Te hogy tudtál olyan korán belépni? :shock: Én folyamatosan próbálok, még a cache-ből is kitöröltem a cuccost. :? )

Kép
Kép
200907?

Újabb két rigolyám jutott eszembe:

1. Szelektív szemetet soha nem teszek Spar-os zacskóba, hacsak nem lestrapált már.

2. Utálom, ha használat után a wc kefét odakocogtatják a wc-hez, mint a fakanalat az edényhez. :x :x :x :x :x :x

Kép
Kép
200907?

Fontos kérdéseim is vannak:

1. A bodyk vállrésze miért van ilyen speckóra varrva? :o
2. Az Iwiw-en hogyan lehet szívecskét, buborékot meg mindenféle jelet beilleszteni az ember neve mellé? :?:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok

Bond nem semmi vagy hallod, te még fent voltál hajnal 4-kor, én meg addigra 2x keltem Nórához.
Elég nyűgösen aludt, tegnap nem kakilt, szerintem az volt a baj.

Megrendeltem én is ezt a motherlove kapszulát, remélem nekem is jó lesz. szerintem most kevesebb a tejem, ebből kifolyólag Nóra éjjel 2 ébred az egyszer helyett.

Kérdéseidre válaszom passz.

Jaj nem is meséltem Norbi beszólását az évnyitó előtt.
Anya nézd már ez a fiú milyen gizda. Én nem vagyok ilyen, pedig én sokkal szebb vagyok :D :D :D :D :D :D Nem is beképzelt :D :D :D :D :D

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok! :)

gabi1

Jelentem már fél nyolc óta fennt vagyok. 8) Hugira feküdtem éjjel (hajnalban?) és ő is keltett. :)
Nem érzem magam fáradtnak. De dél, kora délután magasságában használhatatlan leszek majd. :roll: Az azért lesz jó, mert akkor leszünk sebészeten: Manónak lesz kontrollja. :oops:
Aztán átlendülök a holtponton, de este azért jól fog esni a lefekvés. :roll:

Norbi: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Ja jelentem akkor én is rossz anya vagyok, mert 4 gyerek mellett van időm ide ülni.

Amúgy nekem is van segítségem, de ettől függetlenül az enyémek ugye már nagyobbak. Betti pl rengeteget segít nekem, úgy hogy én nem kérem, csak azt veszem észre mikor mennék megcsinálni, hogy az már készen van. Ez takarításban, főzésben mosásban igaz. És pl hétvégén Nórát szó nélkül tisztába tette mert kakilt.
Nóra meg sokszor a kezemben van amikor ide írok, nem szopik csak a kezemben van, énekelek neki, magyarázok.
Norbi már nem sokat törődik velem, és Betti sem ők már élik a maguk kis világát, hiába növögetnek, de azért ezt elég nehéz ám feldolgozni hogy már nincs úgy szükségük rám. Nem kell enni adni, fürdetni, öltöztetni. Rékával szoktam játszani, és mostanában mikor Nóra szopik akkor hozza a foglalkoztató füzetet amit vettem neki és együtt oldjuk meg.

Kép

gabi1

Én nem tudok menni a talira:( Mert 1-re mennem kell a gyerekekért. Délben el kellene indulnom onnan, 1 óra hosszára nincs értelme menni, mire belemelegednénk addigra el is kellene indulnom. Sajnálom:(

Kép

gabi1

Bond!

"fél szemmel a tévét hallgatom"
:shock: :shock: :shock:
Amúgy minden rendben van az érzékszerveiddel?! :roll: :lol: :lol:

"Hugira feküdtem éjjel "
Szegééény, nem fáj semmije??? :twisted: :lol: :lol:

1. Há' hogy könyebben átférjen a buksi. Egy szimpla nyakkivágást annyira szét kéne húzni mindig, hogy hamar kinyúlna :wink: .
2. Én csak a szivecskét tudom: beirod így, hogy "szivecske" és megjelenik jóváhagyás után.

KépKép

KépKép
kicsidodi

gabi1! :)

Nem az volt a baj, hogy a gép előtt ülök (hiszen akkor mindenki rossz anya lenne - amúgy, ez a kifejezés nem hangzott el -, aki itt van a Babaneten :lol: ), hanem az, hogy ennyit.
Sosem olvastam a blogodat, de sajnálom, hogy nem írod tovább. :( Ha megteheted és jól esik, akkor miért ne? Senkinek semmi köze hozzá. :?
Te is segítséget kapsz a népes családodtól és biztos vagyok benne, hogy te is segítesz, ha valakinek szüksége van rá. Így végülis egál a mérleg :wink: Ha mindemellett meg tudod oldani, akkor egészségedre! :wink:

Kép
Kép
200907?

Nem elírtam, tényleg így volt. Egyfolytában hallgattam és néha-néha oda kukucskáltam. :lol:

Nem tudok varrni (sem), úgyhogy velem mindent elhitethetsz ebben a témakörben. :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond írom, csak meghívós lett.

Kép

gabi1

Kipróbáltam. Nem müxik. :roll:

gabi1! :)

Akkor jó társaságban vagy. :wink:

Kép
Kép
200907?

Bond igen, így csak az kap meghívót akinek én küldök, de ha kér valaki innen szóljatok, mert szívesen küldök. Legfőképpen egy rokon miatt lett meghívós, aki szintén így kötekedett mint aki ide is jött.

Kép

gabi1

köszönjük a dicséreteket!majd hozok még.készül a szüléstörténet is,de lehet hogy a feledésbe merül
lola29

Bond!

Akkor lehet ez a névnél nem működik :? . Az tuti,hogy privát üzenetben, az üzenőfalon, meg a "magamról" résznél így kell...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Na, a munkahelyemen kitalálták, hogy azonnal be kell menjek aláírni valami papírokat, sürgös, már tegnap kellett volna. :evil: Postán nem küldik, mert annyira gyorsan kell, vagy ma 16ig, vagy holnap reggel 8ig menjek be. :shock: :evil: És nálunk mindig ez megy.

Védőnőm meg kijelentette, hogy szeptembertől nem ő a védőnőm, hanem valaki más, de azért járjak nyugodtan hozzá, bár az új valamikor tuti be fog nézni lakásra. Mi vaaaan??? :shock:

Kép
Kép
tabati

tabati a családi pótlék miatt van, mert szeptember 1-től adó köteles az is. azaz 50-50%-ban kell a férjed és te adó bevallásodnál feltüntetni. Itt oldalt a babaneten a híreknél a legelső cikk pont erről szól.

Kép

gabi1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: