A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Hali!

én is unatkozom...
aludtam már egy picit, de apa telefonja nem ott csörgött a fejem mellett, és naná, hogy nem sietett felvenni?! :twisted:

Wera!
az a ronda idő most ért el hozzánk is... :shock:
Brutális!
a leányzó már nem duzzog szerencsére, persze a tatyót nem kapja meg.
A Marica grófnőt néztük meg, és a szünetben jókat röhögtünk, mert az emberek úgy néztek rám, hogy te jó ég! Ez innen megy szülni?!
Vicces pofákat vágtak!!!
:lol: :lol:

Jól éreztem magam, bár az ülés nekem is nagyon kellemetlen volt.
Ennek tudom be az éjszakai programot... :roll:
Remélem, egy darabíg nem ismétlődik még meg!
jó volna egyben legalább 3 hetet kihúzni még.
Majd meglátjuk. Doki szerint holnaphoz 1 hétre találkozunk, aztán áldását adja rám, onnantól hetente kontroll.

Babuli!
valóban csak ketten lesztek?! :shock:
Vendég

ja meg teganp esterol egy sztori- a nem nasi behozta a kilok kerdest a gondolati korombe, errol jutott eszembe- volt egy merlegunk, mai mivel ossze vissza mutatta a sulyomat, fogalmam nem volt mikor kell hozzaadni, levonni, igy ertelmet sme lattam hogy raljak, hat kiraktam az erkelyre.
Tegnap delutan ott allt neki parom kereket cserelni, mire x-edszer botlott bele a merlegbe- tudni kell az erkelyunk akkora, epp hogy kiferek:)- es felmordult duhebe- ezt a szart kivagom az ablakon. Csakhogy en nem hallottam hova akarja kivagni, igy remeltem kukat mondott es ravagtam hajidsd.
HAt a kovetkezo masodpercben a msodikrol landolt a merleg :lol:
Jo volt, mert mivel esett nem ment le berakni a kukaba, csak este, es meglestuk az erkelyrol, hogy majdnem mindenki raalt, aki elment mellette:)
Erdekes! PEdig addgra mar total rossz volt egy pasi elmodasa szerint plussz 35 kg:)- felkiabalt mikor latta lessuk.
Csomo tuti kandikamerat lehetne igy csinalni:)
Es vegre megszabadultunk a merlegunktol is!
Vendég

Sziasztok!

Eltávot kaptam mára!!! :lol: Voltunk bevásárolni, apóséknál, egy kicsit szunyókáltam is, mert éjjel szinte semmit sem aludtam... :cry: , meg rendberaktam a konyhát.
NST nagyon jó lett, magzatvíz van bőven. Ez a kis punás nagyon jól érzi magát bent. :) Holnap reggel 6-ra viszont be kell érnem és kezdődik az oxitocinos vizsgálat... :?

Wera kitartás holnapra!!! Remélem Nóri előbújik!!!!
Babu gratula a 39. héthez!!! Örülök, hogy kicserélték a zenélő körforgót!
Marcsi, Kriszti sajnálom a rossz éjszakát!
Szly örülök, hogy jól sikerült Roli szülinapja! Aranyos lehetett az az óvatos torta falás! :lol:

Kép
sziszka82

Szia Sziszka!!! :lol:

örülök, hogy még hazaengedtek!
Reméljük, az oxitocin holnap megteszi hatását!!! én drukkolok!!! :wink:

Addíg pedig pihenj! Most még megteheted!
Vendég

Na szép estét mindenkinek!

Délelőtt Anyánál voltam hajat festeni. Kaptam egy használt babaülést újszülötteknek. Nem valami szép, de amennyit használni fogjuk... :roll: Viszont a szövet része elég ramaty, úgyhogy szerintem varrok rá másikat.

Délután Apával elmentünk palacsintázni, olyan szép idő volt.
Aztán mikor megkaptam a palit, hallottuk, hogy dörög. :shock:
Elindultunk hazafelé, akkor még nem esett, de aztán beültünk egy kis kocsmába, ittam egy kólát, még a bőr is leázott volna rólunk.
Csitult az eső, elindultunk haza, na akkor megint rákezdett, hát mi is tempósabbra kapcsoltunk.
Félúton jelzett a szervezetem, hogy Levi babáról ne feledkezzem meg.
Hát én ilyen rosszul már rég éreztem magam! Alig kaptam levegőt, hányingerem volt kegyetlenül. Még jó, hogy hazaértünk és még be tudtam zuhanni az ágyba!
Most már jól vagyok, zuhi is megvolt.
Persze eső elállt amint hazaértünk. :evil:

Viki! Mit szeretnél?

Sziszka! Jó hogy mára még hazaengedtek! Drukk, hogy a kiscsaj már ne húzza soká a dolgokat!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Péntek óta van új babánk?
Látom, Wera, Sziszka még velünk, de Ibm???

Sajnos nincs időm visszaolvasni, nagyon dolgozom :?

KépKép
szkagi

Ági! Sajnos még nincs újjabb baba. Legalábbis nem tudok róla. :(

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

hali lányok!

hazaértünk, mert elindultunk :D

tök jó volt. egyáltalán nem bánom hogy elmentünk. nagyon jól éreztük magunkat.
majd mesélek meg teszek fel képeket :D készültek rólam is :D

kb. 2-3 alkalommal esett az eső, de csak futó zápor volt.
az éjszaka teljesen esőmentesen telt ugyhogy nagyon élveztük.
de tényleg majd mesélek. most gyorsan kipakolom ami olyan, aztán fekszem le, mert kicsit fáj a lábam és fáradt vagyok. mosok meg epret meg cserit, mert hazafelé anyáékhoz is beugrottunk és hoztunk gyümit.

látom senki nem szült! legalábbis nem adott hirt róla.

puszi nektek, további szép hétvégét!!!!

Kép

Kép
timi1982

Timi! Örülök, hogy jó volt a kiruccanás! Várjuk a képeket!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Na, látom mindenki Apázik meg családozik! Akkor megyek én is!
Mindenkinek jó éjszakát!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Hali!

Anyjuk!
jót nevettem a mérleges sztoritokon! :lol: :lol: :lol:

Sziszka!
örülök hogy kaptál kimenőt, holnap meg remélem kijön a kis punás :lol:

Babuli!
Mennyiért lehet kapni a Tesco-ba a zenélő körforgót?
Tennél fel képet róla?
lehet rászánom magam és veszek én is...

Wera!
látom nálatok is csúf idő van :?
nem csoda hogy ezek a babók inkább bent a pociban szórakoznak :lol:
azt a jégkrémet nagyon megkívántam :P
asszem én is betankolok... :lol:

Kép
kimma

Timi!
várjuk az élménybeszámolót meg a képeket! :wink:
cserit ide is küldhetnél...

Kép
kimma

Hali!

Nekem is kissé pangós napom volt, kis délutáni szendergéssel, de azért vettünk fagyasztót, meg kivasaltam egy halom ruhát és a nagyja bent van már a komódban...
Egy halom nyári ruhája és napozója van ennek a leánynak, szerintem nem fogom tudni mind ráadni... :?
Már alig várom, hogy lássam bennük, van ami még az enyém volt! :)
Anyós pedig azt mondta, hogy segít feltölteni a fagyasztót. Jófej!:)

Sziszka! Örülök, hogy jól az eredmények és drukkolok Lucának és a hormonoknak! Itt az ideje a nagy utazásnak!

Timi! Örülök, hogy jó hétvégétek volt!

Kriszti! Remélem ez az éjszaka jobb lesz!

Kata! Jobb kedvet kívánok!

Ági! Te meddig fogsz még dolgozni???

Képzeljétek apukám jún 21-re ajánlott nekem színházjegyet...mondtam hogy erre nem tudok mit mondani...
Kérdezze meg Adélt! :)

Na, szép éjszakát mindenkinek!
Megyek párocskával römizni!

Kép
andkata

tudom, hogy már nem mai a dolog, de a csalánlevél teát én is iszom és azóta jóval többször kell vécére menni... Én reggel iszom egy bögrével, meg este... :)

timi, én azért nem 1 literben csinálom, mert napközben le kellene mennie egy bögere málnalevélnek is és azért néha egy kis hideg is jólesne... (ja és a málnalevél meg nem filteres hanem füves...) ja és még egy hozzátétel, nekem az volt ráírva, hogy ízesítés nélkül... és érdekes módon iható úgy is...

amúgy nekünk meg tök jó volt a balcsin. Bár fura volt, hogy még ennyire nem kezdődött el a szezon. Jövő hétvégén tuti minden fullon lesz már, de most...
Szóval pénteken leértünk, sétáltunk a parton meg vacsiztunk aztán pihi. Szombaton reggel felkeltünk, reggeli, séta megint, aztán elindultunk Tihanyba. (Ott van étterme az egyik tanítványoméknak és mivel én fordítottam az étlapot angolra-németre, volt egy meghívásunk... De mielptt kajáltunk volna, gondoltuk felmegyünk az apátsághoz. (persze nem gyalog. :) felértünk és láttuk hogy jön a vihar úgyhogy gyorsan felültünk megint arra a kisvonat féleségre és lefelé elkapott minket a zuhé... de volt teteje úgyhogy nem áztunk el. :) AZtán meg ugye beültünk az étterembe és mire végeztünk, addigra el is állt. És már nem is esett. Este meg megint sétálgattunk a kikötőben meg beszélgettünk meg ilyenek. Aztán csak éjszaka esett megint. Reggel felkeltünk, aztán egy kis punnyadás után elmentünk kajálni. Akkor is szép volt az idő. Aztán úgy döntöttünk, hogy elindulunk haza hogy itthon is tudjunk egy kicsit dögleni. Úgyhogy így is tettünk, épp egy kicsit szétnéztünk a kertben meg leszedtük ami megérett amíg nem voltunk itthon és utána elkezdett esni. De aztán abbahagyta és elmentünk vacsizni. Úgyhogy ennyi volt a hétvége. Szupira sikerült. :)

Holnap megyek először vezetni... :) Az oktató sehogy nem akarja megérteni hogy én csak vizsgázni akarok... Majd holnap megmutatom neki hogy hogy is kell ezt csinálni aztán remélem leszokik végre rólam...

Most megyek mert a pocim lehúz és inkább ledőlök.

Sziszka, wera, babuli és akinek még menni kell, menjen!

Mindenkinek szép estét!

KépKép
muffin

Sziasztok! Hát vihar az nálunk is volt! Akkora eső esett és szélvihar is volt, hogy ilyet nem mostanába láttam. De mostmár kezd lecsendesedni. Remélem most már nem fog esni, mert már igazán elég volt belőle a héten.

Kép
linda24

Kimma! Én is a tescoba vettem zenélős forgót, amin plüss figurák vannak, az 4500, amin meg műanyag figura az 2900. Hát én inkább a plüssfigurásra szavazok, mert amikor már nyúlkálni is tud utánna, akkor csak egy finomabb anyagot fogdos mint a műanyag, mert az ugye keményebb.

Kép
linda24

Na, a rebarbarás süti nagyon jó lett.....kicsit szétesős, kiskanállal kellett enni, de nagyon finom. Ezért jön be nekem nagyon, mert savanykás, és mégis édes.

Wera!
Dobok belőle egy keveset!

Anyjuk!
Jót nevettem a mérleges sztorin!! El is képzeltem! :lol:

Timi!
Jó, hogy jól sikerült a hétvégétek!

Muffin!
Biztos jó lehetett a Balatonon...... hú, én ezer éve nem voltam ott.

Sziszka!
Jó, hogy ma még otthon aludhatsz! Bár aztán éjjel bármi lehet még! :wink:

d.dodó

Sziasztok!
Linda:ezt láttad?
http://www.idokep.hu/?oldal=hirek&id=180

Kép
Kép
Kép
kike

Babu!
Örülök, hogy kicserélték a forgókát!

Kriszti!
Megírtam priviben!

Sziszka!
Drukk holnapra!

Timi!

Örülök, hogy jól éreztetétek magatokat!

Anyjuk!
Tetszett a mérleges sztori!

Holnap csak du leszek, addig is írjatok sokat!
20150601134430

Na, mára elköszönök...majd holnap délelőtt leszek!! Jó éjt mindenkinek!!

d.dodó

Kriszti sajnálom hogy rosszul lettél! Pihenj!!!
Timi örülök, hogy jól sikerült a hétvége!
AKata, inkább több legyen a ruhája, én amondó vagyok!!! :wink:
Muffin örülök, hogy jól sikerült a balcsizás!!!

Köszi mindenkinek a drukkot!!!
Mostmár tényleg elköszönök, mert több eltávot már nem kapok! :(
De az vígasztal, hogy hamarosan a kezemben tarthatom az én pici lányomat!!!! :lol: Ez megér bármit!!!

Majd jelentkezem!

Puszi mindenkinek!!!

Kép
sziszka82

Sziszka! Nagyon drukkolok és várjuk a híreket!!!! Ügyi légy! :wink:
Vendég

Kike! Hát csak most néztem meg, hát nemsemmi bár én ezt nem láttam, pedig Algyőtöl nem messze lakom. De tény és való hogy vihar tényleg nagy volt.

Kép
linda24

Timi, Muffin - örülök hogy jól sikerült a hétvégétek!

Szkagi - nincs még új babónk! Ami álomkóros :lol: , csak azért nem ír most sokat. Legalábbis remélem! :wink:
Hogy van Szonja? Megszokta már az új házat? Tehetnél róla képet! :D

Én nagyon magam alatt vagyok. Összevesztünk apával. Lehet hogy én voltam a hülye... behisztiztem mert úgy érzem nem figyel rám. Folyton így érzem, nem tudom tényleg így van-e vagy csak én őrültem meg. Mindenesetre holnap egyedül megyek reggel a rohadt kórházba úgyhogy most mégjobban rettegek. Szép éjszakám lesz...

Ne izguljatok, holnap még tuti jövök, ez a gyerek nem akar kijönni, érzem. És valahogy meg is értem, na! :roll:

Jóéjt!
Vendég

Sziaszka:nagyon szrkolok-ügyesek lesztek,ez bizti :lol: :wink:

Én nem is szeretnékilyen tornádót,vagy tubát látni,ez az egyik dolog amitől félek :oops: Jönnek a felhők,de remélem semmi vészes nem lessz.

No,mára én is megyek aludni,már nappal se bírom ki alvás nélkül,mondjuk este nem az igazi a szundim.

Szép jó éjszakát mindenkinek.

Kép
Kép
Kép
kike

Sziaszka-Sziszka:bocsi,sötétben pötyögök :lol: :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Wera, sajnálom , h összevesztettek! :( Apa bizti nem megy veled? Nagyon biztos vagy benne h Nóri nem akar kijönni!

Timi, akkor jó hogy elindultatok, ha ilyen jól éreztéttek magatokat!

Muffin, örülök, h nekteek is jól sikerült a pihi! 8)

Kriszti, remélem már jobban vagy és el is felejtetted a délutáni kis kalandot! :?

Babu, jó h kicserélték a forgót!

Anyjuk, szupi lehet a grillezés! :D Nyami-nyami!

Sziszka óriási drukk! Várjuk a hireket!
bencuri

Wera!
Sajnálom! Gondolok Rád reggel!!!

Kép
andkata

Vera, sose feledd, ő is terhes!!!! És ő sem ért semmit. :wink:

potyka

Sziasztok!

Bakker! Úgy látszik a két nap altt a mait is kialudtam,mert mostmeg kidobott az ágy,igaz csak 1X voltam pipilni!
De azért még mindjárt visszafekszem egy kicsit! :wink:

Wera! Sajnálom,hogy összebalhéztatok,de remélem mára minden ok és mégis elkísér!
Én már tuti nem bírnám egyedül!
Nagyon drukkolok,hogy ne fájjon nagyon és hogy eredményes legyen a vizsgálat!
Nekem továbbra is leszakad a derekam,menstruációs fájdalmak vannak,de tök rendszertelen!
Nem akar még találkozni velünk ez a kispasi úgylátom,pedig mi már nagyon szeretnénk! :wink:

Sziszka! Nagyon drukkolok!
Ügyes legyél!! :wink:

Muffin,Timi! Örülök,hogy jól sikerült a hétvégétek!

RONIX TÉNYLEG NAGYON ELTŰNT!!!!! MI LEHET VELE????

Kép

Kép
ibm

Jó Reggelt Kismamik!

Vidokata! Nálunk a doki szerint simán lehet 41. hét is! Azért remélem nem lesz igaza! :shock: Azért fogok Én vigyázni Rá mert Anyu beteg lett időközben de ha bármi van itt vannak Tőlünk 3 házra! Egy telefon és 5 perc múva itt vannak a gyerkőcért! :D

Marcsi! Egy pár órát kettesben leszünk de 5 percre lesz a felmentő sereg! :D Örülök, hogy jó volt a színház!

Anyjuk! Nem semmi a párod! :D

Sziszka! Sokat Gondolunk Rád/Rátok! Várunk vissza de már a csajszival! :D

Kriszti! Sajnálom, hogy rosszul voltál! Remélem mostmár minden oké!

Timi! Örülök, hogy jól éreztétek Magatokat! Várjuk a képeket!

Kimma! 4200ft volt a körforgó! Képet most sajnos nem tudok felrakni mert Nekünk nincs fényképezőnk! Igaz tegnap elkértük Anyósékét de ott felejtettük! Amint lesz gép rakok képet! A miénk is plüss figurás! Tengeri állatkák vannak rajta!

Viki! Várunk délután!

Wera! Sajnálom, hogy összevesztetek Apával! Nagyon Vigyázz Magatokra az úton!

Muffin! Az oktató azt hiszi ,hogy most akarsz jogsit? Mondjon le!
Vendég

Ibm! Szabi sem töri össze magát, hogy Láthassuk már végre pedig már Mi is nagyon várjuk! Úgy látom igaz a mondás, hogy a fiúk lustik! :D
Vendég

Jó reggelt!

Sziszka: sokat gondolok rád!

Wera: neked is kitartás! Remélem azóta rendeződött ahelyzet és drukk a doihoz! (remélem legalább eredményes lesz!)

Babu és Ami: nektek is sok sok drukk, hogy végre babázhassatok!
Vendég

Vidokata! Köszi a DRUKK-ot!
Vendég

Jó reggelt sziasztok!

Tegnapi vihar képeket akartam felrakni nektek, hogy nézzétek meg milyen terep rendezést kaptunk a vihartól. Ma bezártuk magunkat a telkünkre sehova még bboltba se tudok menni :( előttünk 1 m-er mélyen 2 mer szélességben durván 66-70m-er hosszan beszakadt az út, amit csináltunk előkertet a ház előtt eltünt :( a szomszédnak a 600-as telke 60cm-er mélyen víz alatt van, minden tönkre ment kb 20 perc leforgása alatt. Az utca tetején 2.5 m.er mélyen szakadt be az út ott is kb ugyanilyen hosszba ahoova becsúszott egy renault espass s totál eltünt egyik oldala .
Komolyan mondom rémálom, hívtuk a tűzoltókat fel se vették a telefont a polgármestert is hívtuk aki azt mondta az egész település ilyen (ma reggel a buszról pár utcát a párom látott sehol nincs ekkora beszakadás és mégse jöttek segíteni :( .Szerintetek repülni kéne megtanulni :shock: ? )Településfejlesztésre szedik a pénzt de tenni a lakosokért semmit nem tesznek.6éve könyörgünk , hogy ássanak vízelvezető árkot és nem teszik minden évben beszakad a telkünk előtt az út de ami most volt az brutális.Soha többet nem akarok ilyet átélni ilyesztő volt főleg, hogy nemláttuk mi lesz a vége.

No mindegy állandóan hiba jelzést kapok ,nemtudom miért nem tudok feltölteni de holnap apa itthon lesz és felrakatom ez szörnyű látnotok kell komolyan.

Bocs, ha sok voltam.Most megyek olvasni sziasztok[/img]
tappancs28

Tappancs! Nem semmi vihar volt akkor Nálatok! Én is biztos nagyon féltem volna! A pénzt csak beszedik aztán hip-hop eltüntetik de hogy mire az sosem derül ki!
Vendég

Hú Tappancs! Ez borzasztó lehet! És hhetetlen, hogy nem reagálnak rá semmit! Nagyon együtt érzek veletek!
Vendég

Kezd kihalni a topik! :( :(
Pedig ma már hétfő van, at hétköznap!
Vendég

No itt vagyok , látom péntek óta sajna senki sem jött a világra.
Jó kirándulós képek vannak fönt, és a gyerekszoba is aranyos :wink: .
Minden hétfordulósnak gratula a gyengélkedőknek meg jobbulást!!
Sziszka megy a drukk +++++++++++++++++++++++++++++++
Muffin tedd helyre az oktató agyát :wink: ne legyen elszállva magától.
No felkeltek a csibék megyek etetni aztán jövök vissza
tappancs28

Jó reggelt mindenkinek!

Hát ma sem aludtam a legjobban, de mégis többet, mint az elmúlt két napban.

Hú Tappancs! Nem semmi vihar lehetett nálatok! Én is tiszta ideg lennék a helyedben...

Na, odadobom a virslit, az lesz a reggelim.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Mindenki az ügyeit intézi meg dokinál van! Aki pedig teheti az még alszik! Én is aludnék de amióta ideköltöztünk napról napra egyre rosszabbul alszom! :twisted:
Vendég

Sziasztok!
Már fél 6 óta fent vagyok, de próbáltam még az ágyban maradni hátha vissza tudok aludni. Aztán olyan 15-20 percenként begörcsöltem..... volt vagy 5-6. Most elmúlt, de előbb meg hasmenésem volt (ami nekem ezer éve nem volt) :shock: .

Wera!
Sajnálom, hogy összevesztetek....... doki után jelentkezz mindenképp, hogy mi volt.

Tappancs!
Ezt még olvasni is borzalmas!!! :(

d.dodó

Jó reggelt!

Tappancs, ez rémes! Szörnyű lehetett látni, ahogy eláztat benneteket az eső! Sajnálom, hogy ilyen nemtörődöm a városvezetés...

Úgy látom, békés hétvégétek volt :)

Babu, Wera, Ami, Sziszka, drukk-drukk-drukk-drukk!
Annyira várom már a babahíreiteket, de gondolom, ti már sokkal türelmetlenebbek vagytok :)
Szly, neked is drukkolok!
Roli édes volt az ajándékkal!

Muffin, szép hétvégétek volt! Remélem, békén fognak hagyni téged a vezetéssel!

Anyjuk, mérleges sztori :D :D :D

Wera, sajnálom az összezördülést Apával, remélem, azóta rendeződtetek. Ez az utolsó várakozós-türelmetlen időszak szerintem nagy hatással van ránk.
Én is, aki mindig a nagy békítő show-t tartom nektek, pénteken úgy kiborultam... Apa találkozott volna egy barátjával, aki lemondta, erre nem itthon maradt, hanem elment egy másik barátjával találkozni. Hétvégén meg kezdődött a foci... Én meg azt hittem, családi idill lesz itthon... úgy berágtam, hogy felhívtam, és megmondtam neki, hogy az EB alatt ne merjen itthon lenni, és különben is, mi is elköltözünk Ottóval Anyuékhoz - szóval kicsit sem voltam agyament én sem... erre hétvégén megpucolta az összes ablakot, kitakarította a fürdőszobát, csomót mosogatott és szórakoztatta Otit, és meglepiből még a gyerekszobába is tett rovarhálót, ahova először azt hittük, a redőny miatt nem fér fel... kész szerelmi vallomás, nem? :)

Mi unokahúg ballagásán voltunk szombaton, tegnap pedig punnyadtunk (én legalábbis, Apa az ablakban tornázott :) )

Ma meg jön Apu és a sógorom, összerakják az előszobaszekrényt. Közben készülődöm, mert szerdán elruccanunk a Fertő-tóra pár napra.
Azért még bekukkantok, ha tudok, mert nagyon várom a babahíreket!

Kép
Kép
bondi

Dodó! Ugye nem szülni akarsz? Még vagy 2 hetet várhatnál!

Bondi! Örülök, hogy jól telt a hétvége! Legalább hatásos volt a kiborulás! :D :D
Vendég

babuli!
Hát nem tudom.....ez a hasmenés engem is megijesztett.

d.dodó

Nekem is megy a hasam de szerintem a cserkótól amit tegnap bezabáltam! :oops:

Dodó! Nem ettél semmi olyat?
Vendég

babuli!
Semmi olyat, amit nem szoktam enni!

d.dodó

Dodó! Akkor nem tudom, hogy mitől lehet! Pihenj egy kicsit hátha jobb lesz!
Vendég

Dodó! Szólj annak a pocaklakónak, hogy ne ijesztgessen! :shock:
És pihenj sokat!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Dodó: a múlthéten nekem is volt hasmenés és ráadásul jó kis pocakgörccsel társult, én is megijedtem (mondjuk én akkor egész nap talpon voltam és segítettem pakolászni a tesóméknál)
Aztán bevettem dupla adag Mg-ot és ittam egy pici Sangriát és elmúlt, meg persze pihiztem is!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: