A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Batkata: Veled érzek! Ezt a hiányt sosem lehet megszokni, csak elfogadni lehet. (Az én édesapám 11 éve halt meg)

Hanna: szegény Olivér! Remélem, hamarosan jobban lesz! Ha tudsz, pihenj!

Katuska: Máté :D :D

Manócskák: gratulálok az ultrahanghoz és hogy minden rendben! Majd tegyél fel képet az esküvőről!

Krisz: Boldog szülinapot!
magdolnasz

Na, vagyok Manó most az ágyon dumál, vagyis kiabál a Tv-vel :roll:

Katuska: Máté :lol: A lényeg, hogy már nem kell pelus! ;) És különben is mindennek a jó oldalát kell nézni, inkább az udvar, mint a nappali :D A szemészetet sajnálom. Kötelező menni minden gyereknek, vagy nektek ez valami spec?
Annyit írtok már mindenféle kajáról, hogy lassan kedvet kapok Milánnal is kóstoltatni :D Persze jó lenne előtte eljutni a védőnőhöz...

Csöre: ahogy olvasom elég szeszélyes lesz az idő a szabadtérhez. Nincs semmilyen babamama klub nagy büdös Budapesten? Mindjárt rákeresek gugliba...

Hanna: remélem ad avlami csodaszert a dokitok, hogy nyugodtak legywenek a fogzásos napok, mert ez így nagyon durva! Olyan lökött vagy, semmi gond a tali miatt, majd legközelebb ;)

Krisz: Nem is.... Pont az jutott eszembe, hogy jó, hogy van egy férjem, akinek van egy anyja és ő tipikus fiús mama, mert így hogy nekem is fiam van, tudom mit fogok másképp csinálni, vagy mit nem fogok csinálni, ha én is anyós leszek, hisz van összehasonlítási alap :roll: :lol: ;)

biga.csiga

Csöre: rákerestem... Hát nem kényeztetik el a kisbabás anyukákat programokkal, mit ne mondjak. Vannak klubok csütörtökre, nem ingyenesek, pár száz forint, de csak délelőtt és pár órára. Például a XV. kerületben a Csokonai müvházban 300 Ft, de 10-12-ig. Mire itt összegyűlűnk már vége is... :roll:
Szóval én passzolok...

biga.csiga

Biga.Csiga! nem nem kötelező a szemészet csak időnként olyan furcsán áll a szeme. Az egyikkel kifelé néz...egyébként jól mozognak a szemei csak ez zavart úgyhogy megnézettem. De nem lettem okosabb. Akkor látszik ha elbambul vagy ha elgondolkodik, eszik szóval amikor nem fixál konkrétan sehová.

Krisz! aha a kutyát utánozta szerintem is:) Most meg majd behaltunk a röhögéstől mert felmászott a várba és onnan csövelt:) Úgy fogta a kukacot, mint a cigit szokták....az apjával könnyesre nevettük magunkat.

KÉpzeljétek találtam oylan tusfürdőt ami végre nem szárítja ki Máté bőrét!!! A DM-ben vettem, ilyen kis játékfigurák megtöltve zselészerű cuccal. Biztonsági szelepes úgyhogy még játszani is tud vele. Igaz rá van írva, hogy 3 év alatt nem ajánlott de nagyon szép a gyerek bőre tőle! És nagyon aranyosak a figurák:)

Krisz! szupi a fagyi recept!!!! ha végre megint meleg lesz már meg is csinálom, van itthon házi eperlekvár egész eprekkel.
katuska79

A Kalandpark játszóházakban 1 éves kor alatt ingyenes a játék egész nap! Van a Lurdyházban és itt nálunk a 17-ben is. Talira tökéletes hely:)
katuska79

Katuska: köszi az ötletet!
Csajok: Lurdy? Az talán könnyebben megközelíthető.
Katuska: szem téma: nekem is voltak ilyen gondjaim pici koromban (akkor nézették az E betűket), kinőttem, bár, ha fáradt vagyok, most is kancsítok kicsit. Ez van, szexepil :wink:

Csöre
csöre74

Biga.csiga: nekem is van összehasonlítási alap, hajaj!!!! Egyszem fiús anyós.

Bec@rok Máté húzásaitól. :lol: :lol:

krisz78

Katuska:
Máté nagyon ügyes, még, ha az udvarra produkálja is :D Elképzeltem, hogy Anna ezt hogy kivitelezné.. Mondjuk kicsapná az ablakát és kipisilne a garázsok elé... :lol:
Annára vissza kellett adnom a pelust, most, hogy beteg volt, ez már sok lett volna neki. Várom a jó időt, amikor nem kell félni a felfázástól, és akkor megint jön a bugyi :)

Ja képzeljétek: ma Anna odament az öccséhez, közölte, hogy Szeretem a Bencét, aztán átölelte, és megsimogatta. :lol: Megint picsogtam egy sort :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Katuska: már értem. Máté élvezi az új tudományát rendesen :lol: Majd akkor fogtok nagyot nézni, amikor Petra próbálja utánozni :D
Leaglábbis nálunk volt ilyen a rokonságban. A kislány nem értette, hogy a fiú unokatesója, hogyan tud állva pisilni, és majdnem megpróbálta ő is :shock: :lol:

Krisz: dettó ;)

Csöre: szerintem mi kihagyjuk a holnapot, de ez a Lurdy nem rossz ötlet egy másik talira.

A picasa-ra fel kellene tölteni a Barti féle talit is, nem? Akik készítettek ott képeket, nem dobnák fel? :roll: Köszi :D

biga.csiga

mágnes: azt el is hiszem, én is elpityeredtem volna ;) Képzeld a vaterán láttam elmos bugyit (nem mondom, hogy olcsó), egyből eszembe jutottatok, hogy abba biztosan nem pisilne bele Anna, mert nagyon vigyázna rá :D

biga.csiga

OK, Biga.csiga :) Akkor holnapi tali lefújva, mert konkrétat senki más nem írt.

Mágnes: Anna még egyáltalán nincs elkésve, nyugi :wink:
Édes lehetett Anna :)

Állva pisi :lol: :lol: :lol: :lol: ezek a gyerekek mindent utánoznak :lol: :lol: :lol:

Csöre
csöre74

Enyém Lány még kukorékol :roll: :? én meg már aludnék :?

Csöre
csöre74

Enyém gyerek már alszik, de majd ébred éjjel :D

Egyébként örökre belémégett az a szituáció! Az az arc, ahogyan Kitti nézi az állva pisilő (egyébként vele egyidős) unokaöcsémet, és néz le a saját lábai közé, hogy neki ott most miért nincs? Vagy van, de akkor miért nem tudja megfogni? És próbálja kitolni a csipőjét, mert lehet abban van a hiba, és így már esetleg ő is le tudja pisilni a kerítést :lol:

Persze ma már mindketten nagy lovak, érettségiznek... Csak én nem öregszem :roll: :D

biga.csiga

Batkata! Őszinte résztvétem apukád miatt! :(

Moffli! Nagyon örülök, hogy Noinak bejött ez a tipusú hordozás! Használjátok egészséggel!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Na, ma este nem aludtam be és tudok egy kicsit netezni :D Visszaolvasni csak elég felszínesen volt erőm, de azért megpróbálok pár dologra reagálni. Először is, Batkata: őszinte részvétem, sok erőt és kitartást kívánok Neked! Tudom, hogy közhely, de az idő tényleg tompítja azt a mérhetetlen fájdalmat, amit most érzel. Nagy ölelés Neked!!

Kriszti: a Kátay úgy tudom, csődbe ment. Sajnálom az utalványt :cry:

Hanna: sajnálom, hogy ennyire megszenveditek a fogzást :cry: Kitartás és szerintem is próbálj ki homeós bogyókat is, ártani biztos nem árt.

Mágnes: a fiam felveszi Bencével a versenyt a diszkrét büfizés témában! Tegnap diszkréten belehányt a pulcsim kapucnijába :shock:

Kata: jobbulást a lábadnak. Fásliznod kell?

Tali Mágneséknél lesz valamikor?

Etetőszék: hát, én még nem is gondolkodtam rajta, hogy milyet szeretnék, de már nem is fogok, mert azt kaptunk a keresztelőre ajándékba. Peg Perego, olyan zöld, mint a babakocsi, és szerintem sok praktikus dolgot tud (dönthető, állítható, összecsukható, stb.) Mindjárt dobok is egy képet róla, hogyan feszített benne az ünnepelt :lol:

Rólunk pár szó: a keresztelő jól sikerült, a mise kicsit hosszú volt, a végére be is aludt Bálint, de aztán a keresztelő alatt felébredt és nagyon jól tűrte a nagy felhajtást. Amikor a pap a fejére löttyintette a szentelt vizet, kicsit sírt, de kb. 10 mp alatt meg is nyugodott, és utána akkor nyöszörgött kicsit, mikor már mentünk az autókhoz. Aztán délután kézről kézre járt, nagyik, keresztszülők meg bátyámék nem tudtak betelni vele :lol: Estére aztán nagyon elfáradt, de hát ez érthető is.
Amúgy 4 gyereket kereszteltek és a pap nagyon diplomatikusan nem árulta el, melyik gyerek a 800-dik, azt mondta, ő mind a négyet annak tekinti :lol: És milyen igaza van, így négy családnak okozott örömet! Ja, és a legjobb az egészben, hogy az újságot sokan olvasták és kedden egész nap csörgött a telefon, az ismerősök gratuláltak anyósomnak. Neki meg hízott a mája rendesen :lol:

Na, és akkor az ígért képek:

Kép A mise végére bealudtam Kép A nagy pillanat Kép Keresztmami ölében hamar megnyugodtam Kép Na végre egy kis játék! Kép Na, hol van végre a kaja???

Bocs, ha sok voltam :roll: Eldugulok végre, jó éjszakát!

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

A lányom tegnaphoz hasonlóan most sem volt hajlandó vacsin bealudni.22:22-kor aludt ba a kiságyában.Muszáj voltam berakni,mert nagyon dörzsizte a szemét.5perc kellett neki és szunya...

Edit!Gratula a keresztelőhöz.Mi 4 hetesen ejtettük meg.Az egészet végigaludta,egy pill.ra sem kelt fel,még a locspocsnál sem :roll: Aszittem pedig,hogy felkel majd és sírni fog...

Katuska!Behalok Mátén! :lol: :lol:
Biga csiga!Én is utánozni próbáltam a fiú unitesómat(fél év van köztünk)és irigykedve néztem,hogy tök jó neki,mert állva pisil nekem meg le kell guggolnom!Hát kipróbáltam és tisztapisis lettem... :lol: :lol: Aztán a wc-n is megpróbáltamTerpesz és állva,mint ő...az sem volt valami sikeres :D :oops: :oops: :oops: :oops:
Az előbb csináltam apának pár db amerikai palacsintát.Fini volt.Megettük.
:oops: Jó kis barileki,meg juharszirup...ő meg nutellásan eszegette :oops:
Na lépek aludni!Meg lesz az édes álom... :roll: :oops: :D :lol:

Eszter

Kép
eszterem

Sziasztok!

Batkata:Őszinte részvétem! :( Nagyon sok erőt kívánok! Most szükséged lesz rá! Kívánom, hogy a gyermekek mosolya, vidámsága erőt és megnyugvást adjon! (((((((()))))))))

Csöre:köszi szépen a linket! Nagyon jók! Gratulálok a melóhoz! :) Kis változatosság!Gratulálok az. Sacinka az 5. hónaphoz! 1 hó és fél éves!!!:)

Hanna:nagyon sajnálom az éjszakát! Szegény Olivér! Remélem hamar kibújik a fogacskája!

Bartika:gratulálok gyerkőcök együtt alvásához! :) Nagyon ügyesek voltak!

Kisbogacs::( a kötött izmokat. Remélem hamar rendbe jön, és elhagyhatjátok a tornát! Hajrá otthoni munka! Bizti sokkal jobb lesz így!

Krisz:NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Mágnes:hajrá sütőtök!!!:D Szerintem most már tényleg jobb, ha lát doki, mert szerintem ez már nem normális, a hormonháztartásod megkergült kissé.:S Anna nagyon aranyos! Valóban igaz a mondás, egy gyereknek a legnagyobb ajándék egy tesó!

Manócskák:gratulálok az UH eredményhez! Már nagyon vártam!:) Milyen érzés volt újra ilyen picurt látni?Nem baj, ha fiú! Fő, hogy egészséges legyen! Így Joel ruháit nem kell mélyre tenned.:D
Én viszont annyira beleszerettem a kislányokba, hogy ha lesz 2., azt is szeretném, ha lány lenne. Önző dolog?:S Na jó, a harmadik lehet fiú.:) Csak találnom kéne egy pasit, aki bevállalja.:D

Katuska:nem csodálom, hogy jobban lekötöttek az új szerzemények.:D Szegény Máté! Szerintem dokival sosem lesz hajlandó kommunikálni, max. iskolás korában.:D Úgyhogy egyhamar nem mentek vissza.:D
Máté aztán igazi pasi!:) Olyan jó olvasni a jobbnál jobb húzásait.:)

Bálintanyu:nagyon helyes volt Bálint! És micsoda szupi ajándék!!!Nagyon jól néz ki, és látom gyerkőcnek is bejön!:)

Ági babának is nagyon boldog hófordulót! Hihetetlen, hogy telik az idő. Észre se vesszük, és már az 1 éves szülinapot ünnepeljük.:S

Képzeljétek, ma kaptam 3 sms-t is férjemtől! És az egyik végre nem csak általános dolgokról szólt. Haladunk.:) Holnap pedig elérkezik a nagy nap, kilövetem Noémi fülét. Én már most nagyon izgulok. ÉS azt hiszem veszek üveges almát.:S Talán az ízlik a kis csajnak.:S Szomszédom is mesélte, hogy ő is hiába próbálkozott, hiába turmixolt, pépesített, a gyerkőc nem ette meg, csak az üvegest.

Valaki szánkon meg, és küldje el az album linkjét priviben! Én még nem kaptam meg.:( Köszi!

Szép álmokat minden babának és mamának! Noi sajnos újra 3 óránként eszik.:(

Kép
moffli82

Délután csak olvastam amit írt Hanna! Persze, hogy megértjük, remélem a holnapotok már sokkal jobb lesz!

Boldog hófordulót Ági és Saci babának!!

Batkata - részvétem apukád miatt.

Bálintbaba nagyon nagyfiú már!!

Zille ma alig aludt, gondoltam elalszik korán magához képest. Előbb is fürdettünk. De nem akart elaludni, csak sírt a kezemben! Leraktam a kiságyba, minden mindegy alapon - el nem aludt - de háromszor egymás után átfordult!!! :lol: :lol: És visszabukta a vacsit!! :? :?
Sebaj, annyira örültem a mutatványának!!

Na megyek aludni, mert szerintem ma sokszor kelős éjszakánk lesz!!

Kép

Kép
lucus16

Katuska: Máté szenzációs!!!!!!!! Cuki pofa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszter:a másikba feldobnád az amerikai palacsinta receptet??? Felizgatott a dolog! Nagyon köszi előre is!

Moffli: örülök ha haladtok, hajra!

Edit: nagyon jók a keresztelős képek, Bálint nagyon-nagyon szép baba!

KépKép
peni

moffli
Hát mit ne mondjak egy kicsit furcsa volt, de olyan édes, a párommal amikor este lefeküdtünk olyan jót nevettem amit mondott azt mondta, hogy "miért nem kislány?" :D :D :D
Én mondtam neki, hogy a Joelt is először lánynak nézte a doki, és később lett fiú. :D :D
Hátha a következő uh-on azt mondja a doki, hogy nem fiú hanem kislány. :wink: :D :D
A páromnak még az is tetszett ahogy a kis szíve dobog, és eszébe jutott, hogy némelyik nő képes elvetetni egy magzatot.
Amúgy mi újság veled? Minden rendben van?

Most néztem meg a amikor a Joelnél csinálta a doki az uh-ot (igaz ott 12 hetes voltam), hogy az értékei kisebbek egy kicsit CRL: 54MM, BPD: 20MM. Én valahogy ezt a babát sokkal nagyobbnak látom mint a Joelt, de majd lesz mihez hasonlítani a többit is. :D :D :D

manocskak

Katuska! Azt a Dm-es figurásat én habfürdőnek használom!Nem habfürdő? Minden esetre nagyon jó hab lesz tőle! :lol:
Máté nagyon ügyes! Gratulálok a szobatisztasághoz!

Krisz! Boldog szülinapot utolag is!

Mágnes! Nagyon édes lehetett Anna! Levente is szokott ilyet néha! Milán meg olyan boldog, ha Levente vele játszik! :lol:

Hanna! Sajnálom, hogy ilyen szenvedéssel jár a fogzás! Remélem mielőbb találtok rá valamit.Szoktad masszírozni az inyét?

Edit! Nagyon szép volt a keresztelőtök! Bálint nagyon elegáns és nagyon jó fiú volt, hogy kibirta a hosszú szertartást!
Az etetőszék, amit kapott szuper!

Nekem lassan elfogy a tejem! :( Már napi 200-at sem tudok lefejni! :(

Kisbogács! Nekünk is tornáztatni kell! Mi nem jól tornáztattuk és semmit nem ért!

Sacinak és Áginak boldog hófordulót!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Moffli: elküldtem priviben a linket. Ha, nem jó, szólj, újra küldöm. És örülök, hogy a férjed több figyelmet fordít rád. Ezt kellene megszoknia.

Köszi a jókívánságokat mindenkinek.

Edit: édesen trónol az új székben a gyerkőc :D

Eszter: az amerikai palacsinta a gofri? Engem is érdekelne a recept. Valamiért nekem mindig beleragad a gofrisütőbe. :roll: Lehet, hogy nem kellett volna mosogatógéppel mosogatnom a teflon betétet? :roll:

krisz78

Enikő! de igen az! habfürdő és tusfürdő egyben! Meg tök jót játszik velük a kádban:)

Én kiskoromban a szomszéd fiúkat utánoztam. NAgyon pöpec volt ahogy az utcán tudtak mindenfélét pisilni:)

Mágnes! bizony nagyon kell vigyázni a felfázással! Most hogy hidegebb van, Máté kint játszott a homokban, egy szál zokniban rohangál kint állandóan és egész éjjel el volt dugulva az orra, tiszta takony:(

Olyan jó látni amikor a tesók örülnek egymásnak. Máté is állandóan szórakoztatja Petrát, bábozik neki, itt játszik körülötte, puszilgatja. Petra meg mindenzt nagy lelkesedéssel fogadja. Amint meglátja tökit máris fülig ér a szája.

Hanna! hogy telt az éjszaka?

Krisz! én sosem mosom el a gofrisütőt, hanem csak egy "szilviával" áttörlöm. Egyébként tényleg van egy csomó szar recept ami beragad. Én hülye is mindig elfeljtem kiírni azt ami jó, így újra keresem a mindmegettén és persze biztos nem ugyanazt a receptet találom meg újra. Nemrég diósat sütöttem, a liszt egy részét dióval helyettesítettem. NAgyon fincsi lett:)
katuska79

Batkata: :cry: :cry: Őszinte részvétem! :cry:

Edit: Bálint szuperaranyos a keresztelős képeken is!! Milyen nagyfiú már!!

Hanna: :evil: Fogzás :evil: Meséld majd el, mi lett a megoldás!

Katuska:
imádom a Máté-sztorikat :D :D

Moffli: küldj majd fülbevalós képet- és örülök, hogy van valami haladás a pároddal!

Hát, mi tegnap voltunk a tanácsadáson. Dokinéni elszörnyedt Viola mellkasától- (csupa kiütés, az egyik cicijét meg már szétkapirgálta). Én próbáltam mondani, hogy sokkal szebb, mint 1 hónapja, amikor a dokinéni új testápolót írt fel neki (bár már az is valami speckó krém volt). Mindegy, megkaptunk valami Elocom-os krémet- bakker, ez valami brutálkrém lehet, mert egyetlen kezelés elmulasztott MINDENT, ami hónapok óta nem múlt el- és a dokinéni is kérte elég nyomósan, hogy csak nagyon-nagyon vékony rétegben kenjük a csajszi bőrét a problémás helyeken.

És láss csodát, elmúlt az éjszakai hiszti is, elmúlt a vakarózás is, szinte teljesen. Ezek szerint mégse a foga volt a problémás, hanem a bőre bántotta! :evil:

Valami allergia lehet, de nem tudni, mire. Ha mosóporra, akkor miért csak a mellkasán jön ki a viszkető ragya? Emellett csak anyatejet eszik, így a dokinéni arra gyanakszik, hogy én iszom tejet, és az jön ki Manón. Csak én az elmúlt 2 hónapban összesen 1 tányér tejbegrízt fogyasztottam és minimális sajtot. Majd megőrülök a tejért, de megállom. Valami másnak kell lennie! Persze letiltottak a gyümipróbálgatásról is- mondván, amíg ki nem derül, hogy mi okozza már hónapok óta a problémát, inkább hagyjuk. :cry:

A legjobb azonban az amúgy nagyon szimpi asszisztensnő volt. Aki előbb közölte, hogy "hát, nem hízott eleget a gyerek" (340g hízás, most 60cm és 5620g-on állunk), majd közölte, hogy "jéé, megduplázta a születési súlyát ilyen hamar, és amúgy kis duci, meg a grafikon szerint is jól állunk súlyban, a magasságához is tökéletes..." :roll:
S a végén a slusszpoén: "Kóstolgattak gyümölcspépeket? Nagyon keveset, egy-két kanállal- hmm, akkor nem írom be, maradjon csak anyatejes, mert így jobb a STATISZTIKA..." Mi van? Milyen statisztika? Az eminens szoptatóké? :?: :?: Szóval lehet, hogy nem is azért cs...nek le, ha a gyerek almát kóstol, mert az árt neki, hanem mert valahol valaki nézi a körzeti szoptatók statisztikáit, és ha nem szopnak 10 éves korukig, akkor Dádá lesz a gyerekdokinak? Most már gyanakszom... :P

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Zitocs: gyerekorvos, asszisztens :shock: :shock: Különben vigyázz azzal a krémmel. Csak kozmetikázza a problémát, nem megszünteti. Azért kell vékonyan kenni, mert szteroidos. Ádám is olyat kapott egyszer az arcára. Szerencsére csak egyszer kellett használnunk. Tedd hűtőbe a krémet, mert úgy tovább eláll.

krisz78

Edit, gratulálok a jeles naphoz! SZépek a képek! :) Bálint a kis híresség :D

Móni, gratula az UH-hoz! :)

Nomen est omen... én is bőgtem rajta...

Katuska, nekem kicsit furi, hogy nem tudták megvizsgálni Máté szemét. Anno 1 éves sem voltam, mikor megkaptam az első szemüvegem. :?
Mi is most akarunk nyomtatót venni (csak még meg kell várni párom fizuját) Milyet vettetek?
Máté :D :D :D

MÁgi, Anna tüneményes lehetett!!!! :)

Moffli, örülök az sms-eknek! Teperjen is a párod,itt az ideje hogy végre észhez kapjon!

Gratulálok Zillének az átforduláshoz! :)

Enikő, ne is mondd, én is tegnap óta egyfolytában azon aggódom hogy jól csinálom-e :?
Ráadásul ahogy tornáztatom, kattog a kis térde folyamatosan, és a frász kerülget miatta!

Mai tali: elnézést, hogy nem sikerült időben reagálnom rá: nekünk nem lett volna jó, jönnek hozzánk vendégek ma.

Hanna, jobban vagytok?

Zitocs, statisztika... durva! :evil:
kisbogacs

Nem gofri,amerikai palacsinta.Lehet,hogy jó annak is,még nem próbáltam.Mindjárt leírom a másikba a receptet.

Eszter

Kép
eszterem

Sziasztok!

Batkata: őszintén sajnálom! Nem is tudom, mit mondjak. Nekem szerencsére élnek a szüleim, bele is fogok roppanni, ha eljön az idő. Bele sem merek gondolni és nem is akarok. Azt kívánom, hogy ebben a nehéz időszakban is tudjál a kisbabádra koncentrálni maximálisan.

Krisz: utólag is boldog szülinapot!!!

Katuska: jót nevettem a kis Mátén! Hihetetlen egy kiskrapek!

Moffli: örülök, hogy kezdenek alakulni a dolgok a pároddal!

Manocskak: gratulálok!!!! Szerintem még a nemét azért ne vedd biztosra!!! Én úgy tudom, hogy 2d-s uh-val csak a 18. hét körül tudnak mondani valamit! Nekem előbb még csak meg sem tippelte a doki.

Hanna: nagyon sajnálom a kis Olivért! Meg téged is!!! Nem lehet most egyszerű neked sem.

Edit: Bálint baba csodaszép!

Mágnes: olyan megható! Édes lehetett Anna!

Masztamanó: nem semmi, amit írsz! De sajnos el tudom képzelni! Csak tudnám, miért ennyire fontosak ezek a roh... statisztikák!

Enikő: úgy látszik ez valamennyire törvényszerű. Mármint a tejcsi. Nekem lecsökkent még jobban. Most már délelőtt is pótolnom kell tápszerrel.

Kislánykám megérezte a lelki válságomat és két napja nyugodt kisbaba. Sőt!!! Ma a kanapén játszottunk és egyszercsak magától elaludt. Pedig ilyet sosem szokott.

Kép
jandrea

Kriszti! az volt a baj, hogy nagyon összeszorította:( azt meg tudta nézni, hogy jelenleg nincs baja a szemének szóval, hogy jól lát. CSak ezt a kuszaságot nem tudta megnézni:( De azt találtam ki, hogy levidaózzuk és azt mutatjuk meg:)

Epson SX105-öt vettünk 12900.-Ft-ért. Olcsó a fenntartása mert színenként cserélhető a patron benne.

Ilyen:
http://www.papirdepo.hu/index.php?id=te ... ukereso.hu
katuska79

Na itt vagyok,már a receptet is átdobtam a másikba,csak itt volt barinőm és amíg babázott olvastalak titeket.
Hanna! hogy van Olivér?Mi volt a megoldás?Ha volt ilyen...Remélem tudott ő is és te is aludni...
Maszatmanó:Statisztika :?: :!: :?: :twisted: :o :o
Nekünk azt mondta a doknő,hogy:Helyes!De lehet már főzeléket is.stb...
Ezt akkor, mikor mondtam,hogy már gyümölcsözünk3hete...

Eszter

Kép
eszterem

Peni - Te írtad még régebben, hogy magán dokihoz vitted Zétényt csípőt nézetni? Mert minket megint nem küldtek kontrollra, csak a gyerekdoki megnézte. de én nyugodtabb lennék, ha látná szakember is. szóval meg tudod adni az elérhetőségét?

Ma kapott öt kanálhegynyi almát, hát megette, de nem követelte a többit. :?
Katuska vettem én is Hamé bio almát, de most néztem, hogy cukor van benne. :shock: :shock:

Kép

Kép
lucus16

Lucus!Zillének boldog hófordulót!
A gyerek dokira rá kell szólni,hogy adjon beutalót.A 3hós oltáson nem adott,mert nem szóltam.A 4hósan már mondtam neki és megírta.1hónapra rá kaptunk időpontot.Ma megyünk.
Akkor nem nagyon jött be az alma?Most kapott először?

Eszter

Kép
eszterem

Lucus! basszus akkor azért volt olyan finom! :lol: :lol:
katuska79

Kisbogács! A kattogást én is érzem, érdekes modon csak a jobb térdébe! Mi korábban tornáztattuk - felhúztuk a térdét,majd szét, zártuk és le. Na ez nem volt jó! Most úgy kell csináljuk, hogy felhúzzuk, szét- fszítjük és kb egy percig így tartjuk. De sokszor annyira ellenáll, hogy nem is kivitelezhető.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő:
Boldog hófordulót Milánnak! :lol:

Csajok:
Amikor nektek ok a tali, szóljatok! Mi 20-ig itthon vagyunk!

Fiam profi szájdob műsort lenyomott! Benevezünk a Ki Mit Tudra... :roll: :lol:

Edit:
Fiad nagyon vagány a székben! :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Figyelem! Nem akarja valaki a ház másik felét megvenni? Az még eladó és nagyon jó lenne ha kisgyerekes lenne a szomszéd! Egyébként a többi szomszéd is mind kisgyerekes!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

hát most levert a víz... Bencének majdnem ecetes tápszert adtam... :cry:
A vízforralóba ecetet töltöttem, hogy vízkőmentesítsem. Aztán szépen ki is ment a fejemből, amikor ennie kellett Bencének, kitöltöttem az üvegbe a 150 ml vizet(vagyis ecetet), bele a tápszert, és betettem, a mikróba melegíteni.. Ahogy nyitom a mikro ajtaját, megcsapott az ecetszag, ekkor kezdtem gondolkozni, hogy honnan jöhet.. Na és hirtelen beugrott.. Ha nem csap meg a szag, odaadom Bencének.. :evil:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági: de miben volt az ecet?? :shock: Még jó,hogy megérezted... :roll:

Eszter

Kép
eszterem

Sziasztok!

Boldog hófordulót Zillének és Milánnak.

Enikő: a másik fele is akkora, mint a tiétek? Mennyibe kerül, amúgy? (Ha megnyerjük a lottót megvesszük befektetésnek :D)

Mikor legyen Mágneséknél a tali? Valamelyik hétköznap jövő héten, vagy utána?

Csajok: július 4-én lesz Milán keresztelője. Képzeljétek a pap kér tőlünk keresztlevelet, és igazolást a lakhely szerint illetékes papunktól, hogy gyakorló katolikusok vagyunk :shock: Na, meg a keresztszülőktől is kérne valami papírt, hogy tényleg katolikusok.
A keresztelő előtt meg le kell ülnünk vele beszélgetni a liturgiáról, meg a szimbólumokról. Nektek is volt ilyen?

Hanna: mi van veletek???

Zitocs: statisztika, na széép! Sajnálom, hogy le kell állni a hozzátápival.

Edit: hol vetted Bálintnak a keresztelős szerkót? Rémlik, hogy írtad, de nem találom :oops:

biga.csiga

Eszter:
A vízforralóba töltöttem ecetet, és azt hittem, hogy víz van benne forralva, így kitöltöttem a cumisüvegbe. Akkor nem csapott meg a szaga, csak mikor már majdnem odaadtam Bencének.

Jövő héten nekünk ok a tali? Kinek jó még?

Bigacsiga:
Nekünk is kellett igazolést vinnünk, meg engedélyt is, hogy más településen keresztelhessük meg Annát... :roll: A Keresztszülőkkel is volt felkészítő foglalkozás... :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Zillének szintén boldog hófordulót!!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ha már így belejöttem az ecetezésbe, most ecetezem a mosógépem.. Remélem nem cseszem szét... :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Megint én, de ezt muszáj... :lol:
Leraktam legkissebbiket a játszószőnyegre játszani, kijöttem a fürdőbe, és mire visszamentem, ez fogadott:

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1244131032.3032.jpg[/img]

A kis dzsungelharcos elindult kifelé a szobából :lol:

Ezt meg csak úgy:
[/img] Kép

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes! én a kávéfőzővel jártam így....
Hűűű Bence alól hogy kimászott a szőnyeg :lol: :lol: :lol: :lol:
Anna szépségével meg nem tudok betelni....egyszerűen meseszép.

Biga.Csiga! nekünk is kellett mindez.
katuska79

Köszi a hófordulós köszöntéseket és Bálintbabának is ő is ma öt hónapos!!

Mági - Annát nagyon jól "összehoztátok" minden képen olyan szép és ahogy néz a két gyönyörű szemeivel, percekig néztem ezt is!
Bence, meg hogy beindult!

Tali - nekem a jövő hét nem jó, mert Apus már nincs itthon, az autó meg még nincs kész, de hozzám ne igazítsunk, mert lehet eltart egy darabig a javítása! Ha valami csoda folytán mégis tudok menni szólok! Pedig Haraszti nekem sincs olyan messze.

Kép

Kép
lucus16

Lucus: Igen én vittem maszek dokihoz. Persze szívesen megadom az elérhetőséget, megy priviben!
Pusz

KépKép
peni

Lucus: átküldtem....

KépKép
peni

Meg volt a csípőkontroll.Minden rendben van,azt mondta a doki,hogy már csak akkor talizunk,ha elkezd járni.Ha láttátok volna,milyen szerelmesen nézett a dokira a lányom... :oops: :roll: :D :lol: Majd meg zabáltuk... :P

Eszter

Kép
eszterem

Köszönjük a dícséreteket, átadtam az illetékesnek :D

Boldog hófordulót Milánnak és Zillének!

Kriszti: a Westendben van egy babaruhabolt (az aluljárószinten), ott vettem a keresztelő ruhát:

http://www.deluxer.hu/mikka/termekek.html

Mágnes: csodaszép Anna, kis dzsungelharcos pedig már nagyon nagyfiú :D A tali nekem jövő héten csak csütörtökön v.pénteken lenne jó.

Zitocs: doki, asszisztens :evil:

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: