Sziasztok!
Őrült melegünk van... Tegnap vásároltunk, és 41 fokot mutatott a városban a hőmérő

Éjjel 30 fok volt a szobánkban, pedig ablak tárva-nyitva volt... Este konkrétan 5 percenként pisiltem. A pici fiunk helyezkedik erősen, nyomja lefelé nagyon a kis buksiját.

Nekem is vannak jóslóim, készülünk a szülésre.
És szerdán elkészült a kiságyunk!!!

Úgyhogy a Törpebirodalom teljes, belepakoltunk a Tomival mindent, nagyon szép lett.

Feltöltöttük a légzésfigyelő szülői egységét és leteszteltük. Elég hangosan vijjog, ha nincs mozgás, de ez a lényeg. már csak a Bence hiányzik az ő kis birodalmából.
Éjjel 3kor nálunk volt vihar. Dörgött, villámlott, esett az eső. Én meg féltem.
Mi szerdán voltunk nst-n. Hát őurasága nagyon lusta volt, volt hogy csak 120 volt a pulzusa. De 5 nagy mozgás kell produkálnia. Így a nővér tapsolt egy hatalmasat a pocim előtt, pont azt beszéltük az ismerősömmel, akinél babáztam, hogy nincs még 1 ember a földön, aki ekkorát tudna tapsolni.

Szegény Bence úgy megijedt, hogy 130ról 163ra ugrott a pulzusa, akkorát rúgott hogy csak na és még a nővér is megijedt, hogy így megijesztette. Meg a végén még megbökdöste erősen a pocim, hogy még mocorogjon, úgy sajnáltam szegény Bencét.

Vérnyomásom 94/56 volt

, pulzus 108. Legközelebb szerdán (21én) 10re megyünk. Bezzeg itthon milyeneket tud rugdosni...
Aztán kaptam vérvételre beutalót, ugyanis nálunk a következő a protokoll: ha a kiírt időpontig nem szülünk, akkor aug. 5-én vérvételre kell mennem, 6-án nst és kapok beutalót a kórházba. 7-én (szombaton

nincs hétvége a szülészeten, azt mondta a nővér) szülészeten becsengetni, beutalót odaadni, befektetnek. Másnap nst, megvizsgálnak mindent. Méhszájérlelő zselé, legkésőbb mire 41. hetet tölti az ember lánya, meglesz a baba.

DE a dokim mondta, nekünk ettől nem kell tartani, hogy addigra nem szülünk.
Ismerősömmel mindent megbeszéltünk, amit csak akartam. Kaptam tőle hasszorítós bugyit, mert ő nem használta, meg betétet és szőlőcukrot is.

Majd meglátjuk, nekem kell-e.
Clarika! Nagyon brutál a lábad!

nekem szerencsére nem dagad. Anyósodék meg...

még nem vontátok őket kérdőre, hogy mégis nem szeretnék nektek kifizetni??
Évi! A te lábad se semmi! Biztos ezért van az a pár plusz kiló. Az uh-n ne aggódj!!! Nekünk is csak 88 volt a bpd és a doki mondta, az teljesen jó!!! Ircsinek van igaza, nem szabad hasonlítgatni!!! Amit írnak,hogy ekkorának kell lennie, hülyeség!!! Minden baba más és más, más ütemben fejlődik, nő!! Szerintem a doki biztos mondta volna, ha baj van. De ha megnyugtat, hívd fel a sajátod!!! Mert én is tudom, egész hétvégén ezen fogsz idegeskedni, de az Tomikának se jó.
Dia! Jó lett nagyon a gyerekszoba, néztem a blogodban, nekem tetszik!

Nekem meg egyszerűen már nincs mit felvennem. Minden kicsi rám: a melltartó, a bugyi, a nadrág, a felső. Most is a Tomi rövidnadrágjában vagyok.

Bár már sehova nem megyek, főleg ebben a melegben. Csak akkor rmozdulok ki, ha megyünk hétfőn vérvételre, kedden védőnőhöz, szerdán nst-re, és ki tudja mikor szülni.
Babaimi, Dia szépek a pocakjaitok! Teszek fel képet én is, de nekem csak 36+3-as van, ma még nem fotóztam, pedig betöltöttük a 37. hetet és már csak 21 nap, vagy annyi se.
Bévi! Hű de jó, hogy neked nst-n is ilyeneket rugdos Lili.

Nyugi, biztos neked is minden ok, nekem pl. most volt az utolsó uh szerdán, már csak nst van és legközelebb akkor látjuk, mikor megszületett.
Ircsi! Nagyon édes Katus, mindig örömmel nézegetem róla a képeket!