A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

CsengeAndi, tőled szerettem volna megkérdezni, csak mindig elfelejtem, hogy Zéti hogy bírta a szopinélküliséget amíg Zsombival a kórházban voltatok!? vagy nem viselte meg annyira őt ez a helyzet, csak simán az anyuci hiánya volt sok neki?

sophie27

Barbi, nagyon édes Gergő, ahogyan eszik, biztosan nálatok sem lesz gond a hozzátápival, vagyis már most sincs!

jajj, és mától fogyózunk apával... annyira utálom! pont ez a délutáni időszak, amikor kivagyok! most is már a falnak mennék egy kis édességért... de ma már ettem almát, és majd még beszerzek ma más gyümiket is, mert az almától meg még éhesebb leszek :( utálom, hogy ilyen kövér vagyok...

Mecsi, csütörtökön lehet, hogy megyek be turizni! nem jössz esetleg? vagy Te most jógázni készülsz? :)[/b]

sophie27

Zsófi! Ne vond meg magadtól az édességet teljesen, tudod, kell a boldogsághormon a gyerkőc miatt is. Én is imádom a csokit, le nem mondanék róla semmi pénzért. Maximum kevesebbet nasizom, de valami kell :D
Érdekes, az almától én is éhesebb leszek. Szerintem a legjobb fogyókura az alvás előtt 2-3 órával nem evés és egy kis mozgás. Én ezt fogom csinálni, ha már nem szopizik Gergő. (igaz, ezt már most is csinálhatnám)

Barbi
Kép
manci79

Aproo,
Szegény, nagyon nagyon sajnálom és mielőbbi felépülést kivánok!! Nagyon szörnyű lehet, hogy fáj minden! Hála a jó Istennek, hogy nem lett semmi baja Levinek! Na de bár csak neked se fájna! Remélhetőleg nem kell műteni. Aloe vera növényed nincsen otthon? Én mindig ha megégetem magam, akkor félbetörök egy szárat, és azzal kenem, idáig mindig segített. Egy próbát megér, feltéve ha hozzá tudsz/szabad érni. jobbulást!!

Kép
Kép
dia123

Zsófi

90 napos diéta ezt bírni fogod ..kitartás!

http://90napos.inf.hu/
Vendég

Aproo! Tényleg, ezt én is akartam írni, hogy a first-öt is fújhatod, az is jó égésre!

Barbi
Kép
manci79

Zsófi,
Pont most kezdesz diétázni, amikor jön a farsangi időszak....jó kis farsangi fánkot kihagynál?! Na jó, persze sosincs igazából jó időzítés, mindig van valami ünnep stb. :? Hát kitartást!! Követsz valami konkrét diétát?

Kép
Kép
dia123

Feluca,
Igen, nekünk a masszázs 4ezer forintba került a 4 alkalom. Nektek? Biztos nagyon szép a képkeret is! :)

Kép
Kép
dia123

Cs-andi: Köszönöm a tájékoztatást a hintaággyal kapcsolatban. Én is gondoltam, hogy esetleg seprűnyélből lehetne csinálni neki keretet. Az általad készített ágy is használható 3 éves korig? Ugyan úgy ültethető benne a gyermek vagy csak fekvőt készítettél?
Milyen hosszúra csináltad?

Zsófi: Nagyon sajnálom ami történt. Remélem hamar rendbe jön a kezed és nem kell komolyabb műtétnek alávetned magadat. Hogyan történt?
Hála Istennek, hogy Levinek nem lett semmi baja.
Elküldenéd nekem a fogzásra való bogyók keverékét és, hogy miből mennyi kell?Azt tudom, hogy Belladonna és Caomilla.

Zsófi2
: A sütötök szezonja inkább összel van mint már ilyenkor, de a hosszukás az mindíg édesebb mint a kerek. Természtesen egészen biztos csak akkor lehet a dolgában az ember, ha megkostolja. Szerintem a saját sütésü tökkel már ne kisérletez.

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

Katica hol vagy?

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

Aproo - Szörnyű lehetett ilyet átélni, gyógyulj mihamarabb!

Kép
Kép
csutak33

Dia nekünk ingyenes volt. Te hol csináltad, mert a sogórnőm azt mondta, hogy náluk 16ezer forintba kerül.

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

feluca,
a seprűnyél lehet , hogy vékonyka...
az, hogy ülős vagy fekvő az attól függ, hogyan kötöd föl, szóval dőlési szöge egténleg állítható...
3éves koráig nemhiszem, hogy jó lesz mert már amikor megvettem az anyagot ,akkor döntöttem úgy, hogy duplán hajtott és bélelt lesz és így csak 50cm hosszú lett , de én már lassan kivágom rajta a lyukakat és lentebbb eresztem és még talán hevedereket is rakok bele nehpgy kibucskázzon.most még átlósan elfér benne felhúzott lábakkal:)csengi eleve 60centivel született, de összekuporodva aludt mindig benne:)
Vendég

Szia Sniky, illetve Mindenki!

Bocs, hogy annyira eltűntem, csak többször voltunk lent vidéken szüleimnél a babával több hétre, ott pedig nincs net.
Jól vagyok, már pár hónapja vége a kezeléseknek, éppen most lett kész a kezelések utáni első vérvétel és MR eredménye, mindkettő jó lett, minden érték normális, nem találtak semmit, remélem így is marad, most tumormentes vagyok.
Csak azóta állandó rettegésben élek, mert nagyon félek attól, hogy kiújul...
Dávid nagyon szépe fejlődik, már több, mint 7 kg és képzeljétek, fél évesen kibújt az első foga. Már össze-vissza forog, mint a villám, hasról-hátra és fordítva, illetve állandóan fel akar ülni, amit kis segítséggel meg is tesz, csak még nem tudja megtartani magát és eldől, min egy krumpliszsák. :)
Továbbra is farkasétvágya van, abszolút nem válogatós, az égvilágon mindent megeszik. 4 hónapos korától kap gyümölcsöket, zöldségeket, most már tésztát, rízst, krumplit és mindenféle húst is.
Sajnos csak én nem tudok hízni egy kilót sem, pedig nagyon kellene, a kezelések után lefogytam 47 kilóra, és most is alig vagyok 49. A baba előtt voltam 50 kg, legalább azt el kellene érni, de nem megy... :(

Kép
felicia

Sziasztok!

Aproo - jobbulast neked, az egesi serulesek mindig nagyon csunyak :( Remelem nem kell muteni!!! Szerencse, hogy Levinek nem lett semmi baja!

Bucsek, Boni - en kerdeztem, koszi. Azt hiszem en is nettrol fogok rendelni festeket, az a 12 db-os eleg is lesz szerintem. En egybol a falra gondoltam, remelem jol fog sikerulni :) Kuldjetek majd ti is kepeket, ha elkeszult.

Cs-andi, koszi, majd megkerdezem tole, hogy kinel szul. Lehet, hogy majd megkeres. A hintat te mire rogzitetted fel? En is megvettem hozza mar mindent, csak meg kellene csinalni. Mi kapanyelet vettunk hozza + IKEA-ban szines csikos vasznat.

Zsofi, igen, en mindig tapszerrel higitom, egyenlore meg ugyis az a fo "italuk".En ugy szoktam csinalni, hogy Laura kb. 100 gram puret tud egyszerre megenni, ugyhogy 60-70 gram puret felontok 30 ml tapszerrel es jol elkeverem. Igy hasonlo surusegu lesz, mint a bebietel. Utana, ha meg ker adok neki kb. 30-60 ml tejet. (Laura kb. 160 ml tejet szokott egyszerre meginni - ugy csinalom, hogy ez a mennyiseg meglegyen kb. amikor puret eszik is). En egyszerre egy-ket krumlit, sargarepat szoktam parolni, leturmixolom az egeszet es utana veszek ki belole mindig annyit ami eppen kell + a tapszer. A tobbi meg be a hutobe. Fagyasztani nem szoktam.

A vedono ma azt mondta, hogy hust 7-8 honapos kora korul kezdjunk el adni, sutotokot, sargarepat pedig nem lehet minden nap adni, mert besargulhat a baba - elvileg nemtudjak a karotint teljesen lebontani. Egyebkent a krumplit magaban Laura sem szereti. A vedono azt mondta, hogy egy csipet so mehet ra, es ugy jobban elfogadjak - attol nem lesz semmi baja. Es 6 honapos kortol egy kaveskanal olivaolajat kell beletenni a fozelekekbe (100ml-hez), ezt kesobb a hus melle is kell tenni. Nalunk meg a ceklat ajanlotta, almaval megsutve es leturmixolva, holnap kiprobalom. En a piacon vettem sutotokot, annak eleg jo ize volt meg. Nekem jobban izlik, mint az uveges.

Dia - mi adtunk levet az elejen, de Lauranak nem nagyon kellett, igy ket nap utan attertunk a pepre es azt meg vigan megette. A leveket azota se nagyon kedveli. Szerintem probalhatod nyugodtan a pepet egybol.

Lanyok - a heten valamelyik nap megyunk setalni a Varosligetbe? Remeljuk jobb ido lesz - nem fuj ennyire a szel.

Kellemes estet!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
felicia

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
felicia

ezt a képet Columbine Áginak küldöm :)

Kép Lili
lei

Zsófi: nem tudod mikor van a hó elejei bálabontás a turiba? Nekem sikerült múltkor pont azon a napon menni. Teljesen véletlenül tévedtem arra, és ahogy benéztem rögtön ki is fordultam, annyian voltak és zsák számra álltak a ruhákkal a pénztárnál. Szóval pénteken én is gondoltam, hogy elmegyek de még nagyon hó eleje van.

Kép

Kép
bucsek

MAzska csak ügyesen :lol:

Felícia örülök,hogy túlvagy a kezeléseken és hogy jól vagy! ! higgy benne, hogy nem újul ki! gyönyörű a kisfiad!
Vendég

ja szerdán ha jó idő lesz okél csütörtökön nődokihoz megyek(múltkor nem volt rendelése)
Vendég

bucsek: minden hónap első szerdáján van bálabontás ami húúú most szerdán lesz.
Én most tuti nem megyek mert akkor 11re nem érek haza. A csütörtököt nem tudom lehet. Barátnőm keddtől péntekig nálunk alszik és itt lesz velem szóval mászka lesz.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Szilvi, Mecsi már válaszolt előttem! én csütörtökön mennék, akkor már nem szokott állítólag őrültek háza lenni! ;)

Mazska, köszi a választ! megpróbálom akkor én is így majd...

Felícia, örülök, hogy újra jelentkezel, nagyon szép Dávid! mi szorítunk neked, és tényleg csak hinned kell, hogy minden okés lesz, mi veled vagyunk! ;)

Feluca, mi mindig a hosszúkás tököt vesszük, kanadai, azt szeretem csak én is!, és az mindig édesebb, mint a másik fajta ;) kíváncsi leszek, hogy milyen lesz ez a mostani sütés!

Boni, már 2x végigcsináltam a 90 napost, köszi! először 15 kilót fogytam tőle, másodszor már sokkal kevesebbet, de most azért sem emellett döntöttem, mert a férjem azt nem akarta csinálni. igazából csak annyit teszünk először, hogy nasi max. 12ig, mármint cukor, szénhidrát, aztán a vacsora 6ig bezárólag, és akkor már semmi kenyérféle nincs, aztán úgy 1 hónap múlva megpróbáljuk elhagyni a vacsit is! először 2 hónapig csináljuk, aztán meglássuk... :S

mondjuk milyen már, itt kesergek a kilók miatt, Felícia meg hízni nem tud... hát igen, ez a másik véglet, ami ugyanolyan rossz dolog, sőt, talán még rosszabb, mint az, ha valaki plusz kilókkal küzd! ...

megyek, mert ma iszonyat napunk van. gyerek egyfolytában üvölt! :(

sophie27

igen mazska én is ikeás csíkosból csinálta és nálunk a galériára van rögzítva, majd lefotózom esetleg ha igényli valaki?

én sembírom már elviselni a tükörképemet és próbálok még mozogni egyre többet amihez megjöhetne már a tavasz mert akkor óriásiakat lehet sétálni amit nagyon szeretek és sokat a levegőn lenni és próbálom a szénhidrátokat elhagyni, de szerintem az én szervezetem ragaszkodik a kilóimhoz amig szoptatok:(alapvetően nem voltam hízékony míg abba nem hagytam a fogamzásgátló szedését meg a dohányzást és terhes nem lettem...na nálam ezek teljesen betettek :cry:
Vendég

Jó reggelt!

Zsófi mi is fogyizunk apával, úgyhogy teljes mértékben megértelek... és szolidálunk veletek!
mi elhagytuk a kenyeret mert abból rengeteget ettünk..helyette én ha nem bíronm korpás kekszet eszek.., pászkát , zabpelyhet, zabkekszet..stb stb apa 2 zsemlét kap reggelihez, mert neki azért bírnia kell..

édességet elhagytuk..helyette magokat rágcsálunk ha nasi van.. vagy joghurtot., almát..rengeteg csoki fogyott el nálunk főleg amikor elkezdték reklámozni a pilóta kekszet :lol:

este pedig egy tányér leves megengedett
:lol: vagy kétszersült... és meg is látszik már most.. igaz igy lassabban mennek le a kilók, de nyárra azért lefaragjuk..

mi nálunk az volt a baj, hogy Apa a munka miatt kevésszer evett.. volt hogy az ebédet este ette meg ..és mindenhez kenyeret evett . és ugye a szervezet egy idő után elkezd raktározni pánikszerűen..ezért is nem jó koplalni.. inkább 5* egyél kevesebbet,írják mindenhol .. na mi próbáljuk betartani, illetve most már fürcsi előtt eszünk utoljára.. mert eddig gyereket elrendeztük, oszt utána jött az evés... nasi stb

de biztos vagyok benne, hogy azért egyszer fogok fánkot sütni, mert isteni receptem van hozzá!

és én is nagyon várom már a tavaszt hogy mehessünk, mint mérgezett egér
:lol:

bocsi ha sok voltam :oops:

FElicia az egyik a barátnőmnek ishízni szereett volna és orvos ajánlott neki hogy mit hogyan egyen hogy hízzon.. és sikerült neki..megpróbálok utánajárni...addig itt egy link

http://www.maximanet.hu/cikk.php?id=3&cid=860

http://www.hazipatika.com/services/reci ... 6-54CB2A4E
Vendég

Sziasztok!

Felícia! Örülök, hogy minden rendben, nagyon drukkolok, hogy sikerüljön híznod is! Dávid nagyon helyes, jó hosszú babának néz ki!

Zsófi, Boniko! Kitartás a fogyókúrához, csak ügyesen! :) Jövő hónapban és is elkezdem, bár, már most is próbálok odafigyelni. Nálunk az a baj, hogy apa szinte minden este későn jön haza (8körül) és ilyenkor tudunk együtt enni. Napközben nem eszek sokat és sajnos estére már ki vagyok éhezve egy jó kis lakomára. Na, ezt nem kéne, mert így gyarapodnak a kilók :shock: :(

Aproo! Hogy vagy? Enyhűltek már valamennyire az égés okozta fájdalmak?

Barbi
Kép
manci79

Felicia de jó, hogy ilyen remek hírekkel jelentkeztél! Nagyon örülök, hogy meggyógyultál, biztos nem lesz már ezután semmi gond és sok örömödben lesz részed a fiaddal együtt, igazán rátok fér! Nagyon szépek vagytok a képeken.

Lei ez a kép nagyon jó, csak sajnos nem biztos, hogy meg tudja nézni Ági, mert mostanában vacakol az internetje.

Zsófi, az én hiányom, meg most a betegség miatt, hogy kevesebbet tudok Zétivel foglalkozni már épp eléggé megviselte szegényt :( Ezért is lenne jó meggyógyulni, mert ki kell engesztelnem szegényt valahogy :(

Kórházban sikerült 1,5 kilót fogynom, de nem kívánom senkinek ezt a fajta fogyókúrát :(

Apró hogy vagy?
Vendég

Lányok, mindenkinek nagyon szépen köszönöm a pozitív energiákat, amit adtok nekem! :)
Bonikó, a cikk nagyon hasznos volt, bár igazából már így eszem, csak teljes kiörlésű pékárú, csak étcsoki, mert az az egészséges, inkább sokszor enni és kevesebbet, minden nap sok zöldség és gyümölcs, stb. Viszont két pontnál sajnos ellentmondás van. A betegségem alatt, miatt ráálltam a teljesen egészséges táplálkozásra, viszont éppen a betegség miatt, húsból kevesebbet ehetek, csak szárnyasokat, semmi zsiradék, és a marhahúst lehetőleg kerülni kell. Nem ehetek grillezettet, füstöltet és zsíros dolgokat, pl. kolbász, szalonna. A tejből tejfölből is a zsírszegényebb lenne az egészségesebb. Sakk-matt... :)

Kép
felicia

Apró, ez szörnyű lehet, ami Veled történt :cry: Mielőbbi gyógyulást kívánok, és hogy ne kelljen műteni :!:

Csenge, Nektek is jobbulást!

Felicia, nagyon-nagyon örülök, hogy jól vagy, és nagyon helyes a kisfiad :!: Minden jót Nektek :!: Kép

yuyu79

Hát így nem könnyű hízni, az igaz.. Remélem azért majd lassacskán sikerül ;-)

yuyu79

Felicia,
Örülök, hogy jöttél és irtál nekünk :) Nagyon édes a kisfiad, micsoda szép szemek! :D Örülök, hogy jól vagy, és csak pozitíván!

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Hamarosan újra Angliába utazok, így megint tudok baba - kismama- női - férfi ruhákat hozni! Smile

A hazainál kedvezőbb ár és klasszisokkal jobb minőség jellemzi ezeket a ruhákat! Smile
Itt tudtok nézelődni, ezekbe a boltokba megyek biztosan!
Ha valami megtetszett keress meg nyugodtan!

www.next.co.uk
www.asda.com
www.adams.co.uk
www.mothercare.com
www.debenhams.com
www.mands.com
www.disney.co.uk
www.minimode.co.uk
www.bhs.co.uk
www.clarks.co.uk

Bogi

KépKépKép
bogyra

Sziasztok! Most jöttünk a 6 hónapos vizsgálatról. Képzeljétek, végre átléptük a 6 kilót! Emma 6200g, 64 cm.

Felícia - örülök, hogy jól vagy, Dávid meg egyszerűen zabálnivaló!

Sziszka - Jól láttad, Emma haja nagyon kivilágosodott, pedig fekete hajjal született.

sushy

Kép

Ma is nagyon rossz napunk 2percre nem hagy nyugodtan Áron , tegnap este hajnali 2ig fentvolt.

Nekem is megjött a Felicitas csomag ugyan az volt benne amit Adri írt.

Aproo hogy vagy ??

megyek is mert megint sirunk mi a fene van nem tudom :shock: :shock:

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Én is megkaptam a csomagot, de azt írták, csak az első nemtomhány igénylő kapja postán, a többinek meg kupont küldenek...

yuyu79

Nekem is megjött a csomag, úgy látszik elég gyorsak voltunk.

Barbi
Kép
manci79

Sziasztok!

FELÍCIA, VÉGRE VÉGRE. ha TUDNÁD MENNYIT GONDOLTUK RÁD.
Még párom is többször Rátok kérdezett, meg apum is, hogy mi lehet a kiscsaláddal....szuper hírek és édes pici fiú.

Köszi a drukkokat, túléljük a dolgot.
Vmi csodakencét kentek rám, amitől megindult a hámosodás, így nem lesz popeszvagdosás. :lol: :lol: :lol:
Na, ez már félsiker. KAptunk ebből a csodából otthonra, így Peti majd ellát.
Szóval nem mélyült a seb, még fájdogál, főleg, ha Levi elkapja a kötött kezem, mert azt hiszi ez a legújabb anyakitalálta játék, iletve a szopi dúrva, ülve fáj, de ha fekve nyomjuk pont a sebbe rúg bele.
De ma már nem kellett fájdalomcsillapítesz sem.
Tehát amennyire lehet, most víg a fejünk.

Hozzátápi: 2. napja szorulunk, és emiatt Levi sem akar nagyon enni, feszít hátra. A leovolac mennyi idő múlva hat?

Luca: inkább hívjuk egymást oké?

Pajo, nem is tudom a nagy ijedelemben írtam-e de nagyon köszi. Mi is így kötjük, Levi mégsem csípi a hátonülést. Na, majd próbálkozunk még.

Zsófi, visszhívtalak....fontos volt? Majd kereslek.

Bucsek, turiba én is jönnék majd, de inkább 1 hónap múlva vállalnám be.

Vmit még akartam, de elszállt, mint a győzedelmi zászló.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

halihó!

Aproo, igazából kocsiban voltunk, jöttünk hazafelé, átmentünk volna a body-kért, de már pont fürcsi volt, mikor visszahívtál. szóval esetleg hétvégén átugornánk, ha otthon vagytok... már ezer éve lógok egy ezressel! :oops:

jó hír, hogy nem lesz műtét! szupi!

és nem tudod a fekveszopinál kipárnázni a combodnál valamivel, hogy tompítsa a rúgásokat!?

Felicitas csomag nem jött még, pedig aznap regeltem, mikor Mecsi feltette a linket. :shock: ellenben DM-es bababónusz kuponfüzet, illetve DM-es kedvezmények világa kiadvány jött ma!

Mecsi, nálunk tegnap kezdődött az őrültek háza! nem lehetett egyszerűen letenni Benit! :( iszonyat volt. este, mikor lefektettük, kb. 1 órán keresztül üvöltött, de olyan erőlködve, hogy azt hittem, hogy belekötött a kaki és azzal küzd, de végül nem, mert próbáltam segíteni neki, de nem volt nagy eredménye! :( szóval tegnap egész nap diliske volt, ma meg egyszerűen nem akart elaludni! most mentem le vele 1/2 2-kor egy körre babakocsival, és egyből beájult, de délelőtt semmit nem aludt itthon! :( katasztrófa!

sophie27

Csajok! Gergő is ilyen ölbebaba már napok óta. Lehet, hogy az időjárás miatt vagy a foguk miatt ilyen nyűglik. Én is kivittem Gergőt, egyből bealudt, de aztán úgy elkezdett esni az eső, hogy be kellett jönni vele. Aztán végül sikerült úgy levetkőztetnem, hogy nem ébredt fel, azóta is szundizik.
Zsófi: ezt a DM-es kiadványt is úgy kell rendelni vagy az hogy működik? :oops: :oops:

Barbi
Kép
manci79

Aproo! Örülök, hogy jobban vagy, biztos napról napra jobb lesz!

Barbi
Kép
manci79

Barbi, a DM-ben kell jelentkezési lapot kérni a bababónusz programra, és elvileg a szül. anyakönyvi kivonatot megnézik, hogy tényleg 2008-ban született-e a bébi... van ilyen ajánló kupon is, amit a jelentkezéssel együtt kell leadni a DM-ben, és akkor kapnék valami ajándékot utánatok, de egyrészt macera, másrészt meg van itt a lakóparkban olyan, aki még mindig nem kapta meg az ajándékát, pedig már hónapokkal ezelőtt ajánlott új tagot! :) szóval DM-ben lehet jelentkezni!

sophie27

kicsit el vagyok most tájolva... valamelyik kedves zugolvasónk írta a kisbabára, hogy BB... de nem jut eszembe, hogy ki. esetleg nem Balázs a baba neve, mert akkor nagyon boldog névnapot neki! :) Balázs babánk amúgy nincs, ugye?

sophie27

Zsófi! Nagyon köszi, Te olyan rendi vagy! :lol: :D
Utánajárok ennek a DM-es dolognak!

Szerintem nincs Balázs babánk...

Barbi
Kép
manci79

Sziasztok!

Felicia: de jó, hogy itt vagy és nagyon örülök, hogy minden rendben, Dávid cukifalat!

Lányok segítsetek nekem, ha tudtok, akarok hordozót venni, mert ami van az kicsi, nem tudom az övét feljebb rakni, így Zorka háta közepéről jön előlre. Akarok venni egy olyat, ami jó még egy darabig, mert én egyedül járkálok vele és nekem kell a hordozó, hogy előlre tudjam kötni, mert az ülést csak hátra tudom. Szóval akinek nagyobb (úgy értem hosszabb babája van) milyen hordozótok van? És az öv a vállak fölött van? Mert kinéztem a maxi cosit, ami tök tutter és a kikában 20% akció van rá, de belepróbáltam Zorcit és az öv pont a vállánál van, így ha kicsit nől, akkor az ugyan úgy nem lesz jó.

Lécci írjatok tapasztalatokat és márkákat!

Köszi előlre is.

Jaj Panna: síelés: miben aludt Rékus fennt a hegyen? Mert kocsink csak esernyőrecsukis lesz, de azt nem tudom dönteni. Mi is megyünk síelni, Zorka is síelt már a pocimban tavaly, de lécet még nem vettünk neki :) Remélem bírja a hosszú utat

Ritus

Kép
rituspoc

Sziasztok;)

csak gyors helyzetjelentés:

Barbi írta tegnap, hogy Dönci már jobban van, valószínű holnap már haza is engedik őket a kórházból, viszont szegény Regő lerobbant, rsv, bacis tüdőgyuszival, 40 fokos lázzal küzd és sajnos a lázcsillapítók is csak kb. másfél óráig hatnak... infúziót kap és antibiotikumot, így most neki kell szorítani, hogy minél hamarabb jobban legyen!!!

Felícia, nagyon örülök hogy jelentkeztél, már nagyon kezdtem aggódni, hogy a privimre sem válaszoltál... nagyon örülök, hog yjók lettek az eredményeid, fel a fejjel, egy percig se kételkedj abban, hogy egészséges vagy (anyumat 5x műtötték daganatos megbetegedéssel és szerencsére 6 éve semmi baja;) soha egy percre se adta fel és szinte mosolyogva ment a műtőbe, tudta, hogy meggyógyul) Dávid nagyon édes, szerintem tiszta anyukéja, bár apukáról nem láttam képeket;) gyere minél sűrűbben és írj, ha van időd, kedved;) és jöhetnétek a babatalikra is, ha tudtok;) sok puszi Nektek!

Apróó, nem semmi vagy..... vigyázz magadra és gyógyulj meg minél hamarabb, jó lenne már találkozni Veletek is;)

Csenge, sajnálom, hogy betegeskedtek, gyors gyógyulást nektek! gondolom akkor csütörtökön nem jöttök még jógára/tranzitba?!

hozzátáplálás: én kb. 2 napig kóstoltattam Barnussal almalevet, utána üvegreszelőn lereszelt almát kapott nyersen kb. másfél-két hétig. Imádja, most már egy egész almát (kb. 140gr) képes bevágni egyszerre;) nem limitálom, amennyit akar, annyit eszik, ha már nem kér, akkor egyszerűen nem nyitja a száját;) banánt evett 2 napig, az is nagyon bejött neki;)
3 napja kóstoltattam vele üveges, alma-őszi-sárgabarack kombinációt (Nestlé) és az is bejön neki;) ma pedig sütőtököt sütöttem, azt fogjuk kipróbálni;) szüval aki tanácstalan, annak azt üzenem, hogy csak lazán, nem kell túlparázni a dolgot, de eröltetni sem;)

na most mennem kell, de majd még jövök később;)

Szuszu nagyon el van tünve;( remélem csütörtökön jön jógára és a többi, kemény mag is;))

sniky

Ritus, szerinted megérni még beruházni egy új hordozóba!?

vannak olyan ülések, amik 0-18kg-ig jók, tehát ezeket is be lehet kötni menetiránynak háttal, mint a hordozót, csak már sokkal praktikusabb!

a mi hordozónk amúgy egy philippo kid, most nem rémlik, hogy honnan jön a vállpántja, de szerintem Beninek is a válla alól... ezeket a hordozókat 13kg-ig tervezik, akkor hogyhogy nem lehet állítani? vagy gond az, hogy nem lehet állítani? ha belegondolsz, hogy Zorka ficereg a hordozóban, és a válla felett indul csak az öv, akkor simán kibújik belőle, főleg, hogy nem is szorítja be az ember az övvel a gyereket, aztán annyi a biztonságnak! vagy butaságot mondok???

Barbi, viccelsz? nincs mit!

sophie27

Szia Ritus!

Nekünk maxi cosi hordozónk van, jelenleg még elfér benne Gergő, de már nagyon necces a helyzet. Tavasszal vagy max nyár elején le kell cserélni az egyel nagyobbra. Gergő kb. 68 centi. Egyébként tényleg szuper, mi nagyon szeretjük, biztos, hogy a következő is maxi cosi lesz. Mondjuk így, hogy ennyi ruhát kell rájuk adni, szerintem mindegyik hordozó lassan kicsi lesz a babáknak...nem?

Barbi
Kép
manci79

Sniky, köszi az infót! Barbiéknak akkor továbbra is mennek a drukkok, de most már Regőért! :(

sophie27

Ritus! Gyorsan lefényképeztem, hogy Gergő mekkora most a hordozóban :D
Íme Kép Maxi cosi

Barbi
Kép
manci79

szerintem azért, ha jön a jobb idő, akkor azért még tudjuk használni a hordozókat... amúgy a felettünk lakó kisfiú most lesz 1 éves, igaz 1 kilóval kisebb Beninél, tehát olyan 8 kiló, de magas és még mindig azt használják... :)

sophie27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: