A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. márciusi babák

Szia Erzsike!

Rékának is jár a gratuláció!!!!!!!!!!!!
Kép

Hát én nem tudom, hogy hogy lesz ez a keresztelő nálunk!
Szégyen nem szégyen én nem vagyok megkeresztelve! :oops:
És nem tudom, hogy Bencét megkeresztelik-e így.
Annak idején Marcit nem keresztelték meg emiatt! Meg az apja sem akarta!
És annyiba is maradt!
De most én szeretném Bencét!
Tényleg ha ilyen jó közeli ismerős papotok van nem kérdeznéd meg nekem hogy megkeresztelik e így Bencét?
Szemüveget sikerült találni, ott a Városháztéren. Majd csak szerda körül lesz készen.
Örülök, hogy anyóst túlélted!!!! :D

Anita!
Bocsi de ezt nem hagynám ki a világ összes kincséért sem!!!!!
Küldj anyósodnak egy puszikát! :lol:
Kép

Linocs!
Hogy vagytok?????
Vendég

Na sziasztok!!!!

Sikerült kiscsajszit bealtatni és fél nyolckor elindulni, két zenekart még meg is néztünk (az első ritka szar volt), aztán elkezdett szakadni az eső, de mint állat, mindenki az egyszem sörsátorban tolongott, a szinpadot nem is lehetett látni. Aztán kicsit csendesedett, átment áztatóba és úgy döntöttünk elindulunk haza, mert még lett volna egy zenekar az exemék előtt, és szerintem nem is zenéltek, az eső miatt. Szóval esőgatya fel a farmerre, Feri meg bőrszerkóban szépen elindultunk a szakadó esőben haza. 1-re megérkeztünk, azért nem áztunk el olyan vészesen, a bugyim például tök száraz volt, gyorsan bebújciztunk az ágyba, de nem sokat aludtam, mert kiscsaj 3-kor és 6-kor evett, aztán nyolckor végérvényesen felkelt, viszont szar volt így átfagyva osztozni vele a takarón, mert általában rajta van a több, énrajtam meg éppen csak, visszacsempészni a kiságyba szopi után pedig végképp nem volt energiám. Bezzeg apa terpeszkedett a sajátja alatt és még az ágytakaró plédet is magára dobta a kis telhetetlen.

Na de most alszik, megyek gyorsan visszabújok én is. Reggelihez bedöntöttünk egy vödör c-vitaminnal felturbózott teát, remélem hat.

Márti, az énekes. Most láttam, hogy új nője van, hát egyre szarabb az ízlése... :lol: :lol:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Bosek!
Nem semmi!
Remélem nem lesz semmi bajotok!!!!!!!

Most találtam ezt az oldalt nagyon szupi szerintem!!!!

http://www.annapetiesgergo.hu/ismert_gyerekdalok.htm
Vendég

Bosek,
húúú, ez az elázós sztori ismerős! Mi is rengetegszer áztunk szana-széjjel motoron...nem valami kellemes..a "legszebb" emlék, amikor a jégeső vert minket rommá Tatától Kecskemétig!
Jogsi: nekem is akciósan lett meg, ismerősnél. De nagyon nem bánom, sőőőőtt! Már féltem Ricsi mögött ülni, sokkal jobban szeretek a saját tempómban menni. Legmesszebb a Tátráig jutottam, teljes felvezető gárdám volt :D , a fiúk nagyon rendesek voltak! A határon meg külön feszítettek, hogy csaj is van ám velük :D Remélem nem fáztok meg!! Pihizzetek sokat!

Márti, csak neked :D :
a törökszentmiklósi motoros tali felvonulásán készült, asszem 3-4 éve...ja, voltam ilyen vékony is :)
Kép

Jim,
a fejfordulással kapcsolatban:
Panka is nagyon egy irányba néz, nála minden balra létezik. A kenguruban pl csak erre hajlandó kitekeredni. Néha rémisztő, mert annyira ki van csavarodva. Aludni is balra fordulva szeret. Rengeteget agyaltam, hogy vajh ez miért lehet, az én teóriám: neki balra kell fordítania a kis fejét, amikor a jobbik ciciből szopizik, konkrétan a jobból. Azaz, ezen az oldalon van a kánaán, innen ömlik a tejcsi, nem is kell nagyon dolgoznia érte. A másik oldal, ha jobbra fordul, már melósabb. Szóval mindig balról várja a "Messiást", az ömlő tejci forrást. Aztán kitrükköztem, h jobb ciciből hónaljtartásban szopizott egy ideig, tehát jobbra kellett fordítania a fejét, és lám, akkor rájött, hogy a másik irányban is van ám világ..Szóval nálunk így...de ez csak az én agyalásom..lehet, h nem ezért van az egész

no, megyek mert enyém kölök hangos ujjcuppogással rötyög a teraszon :D

KépKép
kmanna

Heli Anyócák!

Nem semmi a keresztelős hozzáállás. De szerintem önfeledten örülnie kellene minden papnak, hogy újabb gyermek nevelkedhet erkölcsös, normál családban. Valószínű, hogy aki kereszteltetni akarja a gyermekét, az így áll a továbbiakhoz.

Egyébként én evangélikus vagyok. Olcsika keresztelőjén Kiskőrösön (ott laktam a szüleimmel, ott volt az esküvőnk is) visszamenőleg (esküvőnktől számított) be kellett fizetetnem az egyházadót, megtettem, mit tehettem mást??? Petikét múlt héten kereszteltük itt nálunk, Dunaharasztin és még csak szóba sem jött a pénz, én adtam adományként magamtól. Ráadásul egy korosztályunk beli lelkésznő van itt, aki kijött hozzánk beszélgetni. Nagyon aranyos! Szívesen venném, ha ő foglalkozna majd a gyerekeimmel hittanóra keretein belül.

Jók a motoros képek! Tényleg jó kimozdulni néha, de nagyon nehéz időt szakítani rá, főleg, ha az egyetlen segítség 100 km-re van....

Foci-eb-t is de szeretném!!!! Bár amióta imádott Zidane-om elköszönt, valahogy nem élvezem annyira :oops:

Már megint nem tudok többet írni, ébrednek a gyermekek.

Sziasztok!

Livi
Kép
Kép
lusie

Livi
Kép
Kép
lusie

Livi!
Sziaaaaa!!!!
Nagyon jók a képek!!!!!!!!! Milyen nagy Petike!
Hány kilót nyomtok???

Kmanna!
Nagyon csini vagány csajszi vagy!!!!!!!!
Ezt jól kitaláltad a fejforgatáshoz! :D
Vendég

Sziasztok!

Bosek!
Nem semmi lehetett a tegnapi estéd. Remélem a nátha elkerül. :wink:

Kmanna!
Nagyon vagány csaj lehetsz! Panka, hogy eszik mostanában? Múltkor ugye nem az volt a baj, hogy kevés a tej, hanem az, hogy lassan evett Panka, mert nézelődött? Változott a helyzet?

Livi!
Hatalmas Petike!
Még az én Zsomboromra, mondják, hogy nagy! :shock:
Olcsi meg még mindig nagyon huncut! :wink:

Jim!
Tényleg brutál a keresztelőhöz való hozzáállás. :?

Nálunk semmi említésre méltó nem történik. Lomtalanítunk a garázsban, szedjük a cseresznyét....Zsombornak még mindig megvan a nyűgös egy órája este, de napközben nagyon ari, sokat mosolyog dumál.

Tegnap még a kártyapartiba is beszállt apával:
Kép

Mint a képen látható, a nyálunk is csorog már rendesen időnként, kiváncsi leszek mikor jön az első fogacska! :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Niki küldött sms-t, hogy hiányzom! Ti is nekem, de most nem tudok olvasni. Amíg otthon a többi alszik, Fiacskámmal eljöttem az Alexandra Könyváruházba netezni, itt nyugi van. Persze ő már nem bírja a gyűrődést, nem alszik, úgyhogy gyorsan csak pár sort rólunk, miközben ő itt hasal a combomon. :lol:

A picivel semmi gond, nagyon jó baba, éjjel alszik, nappal sem sírdogál már, szépen elnézegelődik, ha ébren van. 2 hónaposan 5670 g volt és 62 cm.

A nagy okoz most egy kis gondot: elővette a héten a bilit, és napjában megszámlálhatatlanul rohangálok vele kiönteni a termést. Ezen felül pedig 5-6 alkalommal mosom fel a szobát, vagy szedem fel a szilárdabb dolgokat a parkettáról (még jó, hogy nem a szőnyegre teszi :lol: ) Nem egyszerű!

Azon felül pedig halálra unom magam, mert nincs net, se tévé. A hülye UPC kics.szett velünk :evil: , nem érdekelte őket, hogy hibás utalás miatt késtünk az előfizetéssel, felbontották a szerződést, és küldtek még egy jó magas számlát a plusz költségekről, amit sajnos csak részletekben tudunk kifizetni, és csak utána köthetünk új szerződést. :cry:
Addig csak a mini tévén tudjuk nézni az rtl klub, tv2, m1 csatornákat, de mivel foci EB van, apósom birtokolja azt is. :roll:

Ha majd el tudok még szökni otthonról, jelentkezem! Aztán remélem, hamarosan ismét csatlakozhatok napi rendszerességgel hozzátok!

Puszi Mindenkinek! :D :D :D
Vendég

hello Zsu!!! csak szökdöss gyakrabban!! :)

Pumperka, nálunk interneten pókerezik Attila ölében Eszterrel, jó, hogy az alapokat lerakják már most a babák! :)
és nálunk is megy a nyálcsorgás

csajok, nem tud valaki (pláne Mzx, és Potya mint házépítők) megbízható kőművest, burkolót, festőt, vízszerelőt?

lassan érzem magamban az erőt, hogy nekiugranék egy átalakítás-felújításnak én is.

na nem ahol most lakunk az még vadiúj, de van egy lepukkant minilakásom még a szülői házban amit rendbe kellene tennem. jó lenne ott egy kis saját zug ha odamegyünk néha....
papám lakásában 4 macska lakik és nemigen fegyelmezi őket mint mi itthon a kettőt, ott nem tudom Esztert sehova letenni ahol nincs macskaszőr
képzeljétek most pusztult el a legöregebb cicánk, akit még én vittem haza középiskolásan, 18 éves éves volt!! házimacskában azért elég szép kor, de azért szomorú voltam
Attila kutyája meg múlt héten pusztult el, ő is öreg volt, valami van a levegőben :(

KépKép
judit18

Pumpreka!
Nagyon jó a kép!! :lol: :lol:
Nyálcsorgás az nekünk is van sőt ilyen buborékokat szokott fújni!
Jaj de megkívántam a cseresznyét!
Ettél belőle?
És azt akartam még kérdezni, hogy nektek beállt már a tejcsi??

Zsu!
Szia!!!!!!!!!!!!!
Na végre, hogy tudtál egy kicsit jönni!
Nagyon sajnálom, hogy így jártatok!
Remélem hamar megoldódik ez a probléma!

judit18!
Sajnálom a cicát, és kutyát! :cry: :cry:
Vendég

Ejnye-bejnye Márti, neked már rég aludni kellene.

Vagy Bélát nézni a tükörben. :lol: :P :D :wink:

Kép

Anita
Pam Brown: "A legőszintébb mosoly a csecsemőé.
Abban nincs semmi csel vagy számítás, csak színtiszta ÖRÖM."
gy.anita

Ejnye-bejnye Anita!
Akció?????????????????????

Kép
Vendég

Márti és Anita!

Mi ez a rejtélyes párbeszéd kettőtök között?? :lol: :lol: :lol:

Pumperka!

Haláli kép... :wink:

Judit!

Apa nálunk is online pókerezik ölében Olikával néha :wink: :lol:

Zsu!

Ez bosszantó lehet nagyon... :evil:

Bosek!

Azért jó volt kimozdulni még ha kicsit vizes is lett a vége,nem?! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Judit18,
jó, hogy el tudtok menni Zánkára! :)
Én az utazóággyal rosszul jártam. Az árzuhanás.com-ról rendeltem, 8 ezerért anyukámékhoz. Nem tudom, hogy a márkásak milyenek, ennek nem jó az alja, nincs normálisan kifeszülve és hiába van rajta a matrac, Dóri belesüpped picit. Így nem tud benne elaludni. Apukám majd készít egy aljat neki bútorlapból és arra kerül majd a matrac, remélem jó lesz. De utazáshoz sajna nem fogjuk tudni használni. :( Mielőtt elutaztok, szerintem próbáld ki a Tiéteket, hogy tud-e benne aludni Eszter!

Tegnap barátnőmmel megnéztük a Sex és New York-ot, nekem nagyon tetszett, jól kikapcsolt. Jól esett kimozdulni és végre moziban lenni, ez már hiányzott. Este mentünk, a fél 9-esre, így Dóri már aludt, mikor elmentem itthonról, Apának nem volt gondja vele, mert nem ébredt fel, amíg elvoltam, meg utána se. :)

Ari Eszter, ahogy figyelmesen nézi az EB-t. :)

Sajnálom a cicát és a kutyust. :cry:

Kölyök,
Marcinak boldog szülinapot! :)
Jól hangzik az a bacon szalonnás reggeli! :) Egyszer majd én is kipróbálom.

Bosek,
Örülök, hogy bejött a tejpép! :)
De jó helyre mentek nyaralni! Szilvásvárad nagyon szép, a ménes, a vízesés, a táj, szuper hely! :)
Utólag boldog szülinapot párodnak!
Remélem nem lesztek betegek az eső miatt!!! Hogy vagytok?

Kmanna,
én is le szoktam kenni Dórit naptejjel. Én Nivea baby 50 faktorost vettem.
Jók a mocis képek! :wink: :)

Cicuka,
Ügyes Kristóf, hogy hátról hasra fordult! :)

Tündérmanó,
nagyon ügyes Ádi, gratula a dolgozat eredményeihez! :)

Zsu,
örülök, hogy bejelentkeztél! :)

Pumperka,
édi Zsombor apa ölében! :)

Melinda

Kép
melinda80

Úgy érzem, hogy nemsokára meg fog jönni a mensim. Dóri tegnap este alig szopizott. Megkóstoltam a tejcit, kicsit kesernyés íze volt. Tápszert kellett adnom neki, hogy valami legyen a gyomrában éjszakára. Ma reggel csak az egyik ciciből szopizott rendesen, a másikból csak elkezdte, aztán nem kellett neki több. Tápszert se fogadta el.

Aki csak szoptat, hogy oldja ezt meg? Többször kell cicire tenni a babát? Megeszi egyáltalán a rosszabb ízű tejet? Muszáj lesz a melleimből lefejni a tejcit, azt meg fogja enni?

Nagyon hull a hajam, azt olvastam, hogy a szülés utáni 3-9 hónapban ez normális egy hormon miatt, ami megakadályozta, hogy a terhesség alatt hulljon a hajunk. Állítólag most hullik ki az, aminek akkor kellett volna. Tudnátok ajánlani valamit, amitől nem hullik ki annyi?

Melinda

Kép
melinda80

Nem csak abból érzem, hogy meg fog jönni, hogy Dóri nem igazán szopizik, hanem vannak előjelek. :(

Melinda

Kép
melinda80

Bosek, Jim,
mondjátok már el miért nem jó a bio?????

fejfordítás: Nálunk is csak balra hajlandó Hanna nézni, hiába vannak a világ legérdekesebb dolgai a jobb oldalához pakolva. A védőnő a következő tornagyakorlatokatt javasolta, naponta többször is: megfogom a két kezét és keresztezem őket a mellkasa előtt, úgy hogy felváltva hol a jobb, hol a bal keze van felül. aztán uezt a jobb kéz + bal lábbal, majd bal kéz +jobb lábbal. Végül pedig a 2 lábával, mintha törökülésben ülne úgy keresztezem, és itt is cserélgetem, h. mikor melyik lába van felül. És ha a hátán fekszik, akkor egy összetekert törülközőt rakjak a bal oldala alá (a feje alá ne, mert az idegesítené, ha nem tudná forgatni) és így kénytelen jobbra nézni.

Nekem is hullik a hajam, félek, hogy Hanna még le is fogja nyelni, állandóan van a kezében, amit aztán dugdos a szájába.

Kép
marla singer

Meli, nekem majdnem elment a tejem múlt héten, de fél óránként mellre tettem -így kb 20-szor szopott 1 nap és persze volt hozzá nyűgi rendesen- de 3 nap múlva visszajött a tej, ömlött! Azóta is minden OK. Szegény Martin még vizet sem kapott, ha szomjas, akkor is cicit kap, félek a cumisüvegtől, szerintem rászoktatom a pohárra.

mensi: milyen érdekes, Pattinak is megjött már az elején. Mikor Milánt szoptattam, nem jött meg, pedig elég korán pótlást is kapott, 4 hónapos volt, mikor már nem volt anyatejes, és kb 6 hós volt, mikor megjött először. MArtin meg csak szopizik, kivi vagyok, mikor fog megjönni. Nem mintha hiányozna, de félek hogy terhes leszek szopi alatt, pláne hogy nem vagyok hajlandó gyógyszert szedni....nem is a terhesség zavarna, hanem hogy császár után ha 1 éven belül terhes lennék, nem tarthatnám meg....azt meg nem élném túl. Amúgy tegnap is terhesnek nézett vki, a zöldséges. Látom, jön a tesó...mondom neki, még nincs 3 hós a fiam, nem lehetne ekkora pocakom 8) hú de égett! Rájöttem, szeretem ezzel (is) cinkelni az embereket.

Szorítsatok, ma van a tárgyalás, persze Zuglóban, hol máshol. Remélem nem leszek túl ingerült, egyenlőre nyugi vagyok.
Vendég

marla: Martin is csak balra néz, de kmanna elmélete nálunk nem OK, mert nekem a bal mellemből dől a tej 8)

bio: minden növény termel természetes toxinokat, a gombák, bacik, rovarok, vírusok ellen. Na most ha nincsenek permetezve, sokkal több toxint termelnek, magyarul volt ilyen kisérlet, hogy a permetezett almában kevesebb méreganyag volt, mint a bioban. Jó példa erre az eszkimók anyatejvizsgálata, 100-szor több DDT-t tartalmaz, mint a mi tejünk, pedig ott aztán nem irtották a moszkítókat. (DDT=rovarirtó). Ugyanis a tengerek vizében élő halacskákba is bekerült a tápláláklánc során...(tehát a disznó egészségesebb, mint a hal! csak más szemszögből)

Aztán: hiába te nem permetezel, ha a szomszédod igen, akkor nem sok értelme van, a talajból is bemosódnak a szennyeződések, mérgek stb...aztán a biora ráírják: citromsav. A nem biora: E és a szám. Laikuosoknak jó csapda.

Hipp bio bébiételben ugyanaz van, mint a kecskemétiben, egy helyen is gyártják, csak más a cimke és drágább a Hipp. Ez már marketing fogás és közgazdaságtanilag boncolható. :wink:

na lépek, szép napot mindenkinek.
Vendég

mármint a DDT-és példát arra írtam, hogy ha te nem permetezel, környezetszennyezel, a másik szarságát is te szívhatod, a bébid is- a DDT meg nem bomlik le, régen használták -mikor mi még nem is éltünk, szóval továbbviszi a DNS!!!
Vendég

Jim,
most nálunk is ez van, hogy amilyen sűrűn kell, úgy kap cicit Dóri, ha persze elfogadja...

Igen, az emberek néha nem gondolják végig, mit mondanak. Múltkor a barátnőmmel és a 9 hónapos kislányával sétáltunk. Barátnőm felszaladt a lakásba, addig én voltam lent a picikkel. Ott voltak a padon az öreg nénikék, az egyik megkérdi, hogy mennyi idősek, mondom. Erre, az újabb kérdés, testvérek? Ja, persze, nem gondol bele, hogy fél év van köztük és 9 hónap egy terhesség! :x

Erről nem is hallottam, hogy ha császár után 1 éven belül teherbe esünk, nem tarthatjuk meg. Azért, mert még nem kész rá a szervezet, hogy kihordjuk a babát, vagy miért?

Tök jó, az alattunk lakó újítja fel a fürdőszobáját, egy órája kis megszakítással fúrnak. Szerintem csak akkor fog Dóri aludni, ha lemegyünk. :evil: Lent meg nem tölthetem az egész napomat...

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!

Jim, köszi, hogy leírtad a bio dolgokat. :) Nagyon szorítunk, hogy a tárgyaláson minden rendben legyen és nyugodt maradjál! :)
Melinda, tök jó, hogy el tudtál menni moziba. Nekem színház jegyem van a Józsefre... még nem tudom, hogy elmenjek-e... ugye az 7-kor kezdődik, pont az esti fürdésről maradnék le... persze így is Feri fürdet, de azért cicire alszik be a kishölgy... még nem tudom mi lesz...
Judit, Panny lehet, hogy a két fiú ismeretlenül egymás ellen pókeroznak? Én is szeretnék megtanulni pókerezni! :)
Lusie, örülök, hogy szoktál jelentkezni, Petike hatalmas, de előbb-utóbb mi is leszünk ekkorák... mondjuk Lilla szerintem csak 1 évesen... :oops:
Márti, jó az az oldal!
Kmanna, bátor csaj vagy! Én egyszer ültem motoron, de nagyon féltem... Te viszont még egyedül is vezeted! :wink:
Bosek, Judit18, örülök, hogy Ti is ki tudtatok mozdulni egy kicsit csavarogni! :)

Tegnap megvolt a keresztelő, nagyon jól sikerült! Az Atya extra rendes volt, meg is dicsért minket, hogy szépen járunk templomba és még Lillát is visszük rendszeresen. :) Lilla csak a keresztelő elején sírt egy kicsit, de utána megnyugodott, egy mukkot sem szólt, mikor a fejére vizet öntött az Atya. :) Meg is jegyezte, hogy biztos nagyon nyugodt és jó kislány, mert nem szokta hallani a sírását, ugyanis kertszomszédunk. :roll: Majd teszünk fel képeket is.

KépKép
KépKép
mni

Jim: na most jól beparáztattál :roll: Nem lehet megtartani a babót, ha császár volt előtte, és egy éven belül esem teherbe??? (gondolom a belső szervek regenerálódása miatt...) a fenyőbe!!! én sem vagyok semmilyen gyogyót szedni..., gumit utálom... Igaz, mensim még nincs, de attól még érhet egy-két kóbor pete...

Mindenféle jókat kívánok Neked mára!!!!!!!!!!!
linocs

Melinda: neked már ezer éve akartam írni, hogy én is éppen így altatom Marcit, ha hűvösebb van, hosszúujjú rugdalózó plusz takaró, ha meleg van csak egy rövidujjú body, plusz hálózsák. Hihi, tök vicces.
Hajhullás: rettenetesen hullik az enyém is, tegnap már én sem bírtam, utánanéztem, hogy állítólag normális.
Marla Singer: dettó, tegnap a torkából húztam vissza a kb. 30 centis hajszálamat. De tuti, hogy benyelt már belőle egyet-kettőt. Így aztán állandóan össze van fogva, amit viszont én nem szeretek, szóval lehet, hogy le kéne vágatni.
Márti: beszéltem a Linoccsal, Szhelyen vannak a szülőknél, ahol szépen megjött a kis Fruzska étvágya, szal jól vannak.
Zsu, Jim: dejó, hogy végre jöttetek, márcsak Fanettának kellenne előkerülni :wink:

Nem volt semmi a tegnapi cseh-török meccs. Láttátok? Fúú, tök izgi volt.

Szerdai tali: én már jól vagyok, csak kicsit még köhögök, viszont a Marci is köhög, amit nem tudok eldönteni, hogy a lenyelt hajszálaitól van-e, vagy a nyála folyik félre, vagy beteg. Mert egyéb jele nincs, talán még, hogy többet tüsszög, na de mindegy, holnap reggel megnézi a dokinő, ha nem beteg szerdán talizzunk itt nálunk. Ki jön?

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Na és akkor újra magunkról. (aztán majd abbahagyom az önzőzést, és újra előveszem a régi szokásom, és reagálok mindenre)

Szóval megjártam a pokol tornácát, aztán visszafordultam...
A lányka szerda délutántól tegnap reggelig nem evett, csak kb. napi 3-szor, és akkor is csak fél óra, egy óra sírás (ez már tényleg sírás volt: könnyekkel, sikítozással stb.), és cumis trükkök után. Pénteken elfogyott a türelmem (az a legendás...), és elvittem mégegyszer orvoshoz. Az eredmény:
- igen, picit piros a torka. Adjon neki enni négyóránként.
- DE NEM AKAR ENNI!!!!
- hát ilyen előfordul. Kínálja meg anyuka négyóránként.
Hát nem voltam kisegítve.
Aztán irány haza, a lány már 6 órája nem evett, vagyis aznap csak reggel evett, ébredés után. És újra nekikezdtem(tünk) a küzdelemnek, hisz a lányka láthatóan éhes volt: cuppogott, nyáladzott, tömködte az összes kezét a szájába, a bedugott kisujjamat lelkesen szopta, de mikor meglátta a cicimet újból az eszement sírásba kezdett. Na ekkor már nekem is sok volt, és a lányka felett sírtam, zokogtam őt simogatva, és kérdezgetve: miért nem eszel?, mit segíthetek?, mi a bajod? Szóval bevallom férfiasan: kiborultam... nagyon. Aztán nagy nehezen evett, és aludt estig. Úgyhogy a szombathelyi nagyszülőlátogatást áthelyeztük másnapra. Ahová el is indultunk délelőtt. És vagy a nagyszülőknek, vagy a szombathelyi levegőnek, vagy nem tudom minek köszönhető, de a lányka megtáltasodott tegnap reggel óta: alig bírom teljesíteni az igényét: a cicijeim fájnak attól az erős szívástól, amit most produkált - DE ESZIK!!!
Szóval, megviselt, nagyon. Pedig ez "csak" egy kis torokgyulladás volt. Mi lesz majd a nagyobb betegségeknél, amiket nem tudunk elkerülni??? Szóval azt hittem, hogy kemény nőci vagyok, de úgy tűnik, hogy ez a kis 3 és fél hónapos kis poronty sokkal, de sokkal erősebb nálam ;)
linocs

Rejene: terhességi csíkok ellen RTL- teleshop:)Na valaki elcsábult már, hogy beruházzon?
Márti: milyen a Leg magic? Használod, bejött, fogytá tőle?
Linocs: na helló, én meg írok itt rólad veled egyszerre.
Jim: én sem szedem a gyogyit, pedig itt van a fiókban, de valahogy nem fllik hozzá a fogam. Akkor csak nehogy teherbe...

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Szilvánusz: :) :) :)
linocs

Reggel felhívtuk a Kedvessel a www.gezenguz.hu alapítványt, ahol elsősorban nem egészséges gyermekekkel foglalkoznak, de vállalnak egészséges gyermekeket babaúszásra. Két helyen van foglalkozás: Budakalászon, és a 3. kerületben. 5 hónapos korig kádas foglalkozás van (5 alkalom), aztán utána irány a medence. A foglalkozások előtt megvizsgálja a babókat egy doktornő, hogy lássa, milyen szinten áll a babó idegrendszere, mozgása stb., hogy rá speciálisan szabják a kádas foglalkozást, ahol egyedül van a babó a szülőkkel, és az oktatóval. Ma egyeztetünk még időpontot, és már nagyon várom (várjuk), hogy mehessünk!!!
Amúgy a doktornő azt javasolta, hogy 5-6 hónapos korig ne nagyon merítsük víz alá a babát, mert még nem tesz jót nekik (és ezt már több helyen olvastam, hogy "parasztvakítás"-nak nagyon jó, hogy a babó a víz alatt úszik nyitott szemmel, de igazából nem tesz jót nekik)
linocs

Sziasztok!

Melinda
Már nekem is volt mensim, előtte Réka is fintorgott, de én is többször szopiztattam. Érezhető volt, hogy nem ízlett annyira a tejcsi neki, azért evett.
A hajhullást ne is mondd!!! Mindenhol a hajam van, mellé még jó hosszú is. Én is Réka kezéből szedem állandóan.
Igazad volt, a nyálkás székletet valószínű a paradicsom okozta.
Én is szívesen moziznék!!!

Jim
Remélem minden rendben lesz!

Mni
Tök jó, hogy Lilla jól viselte a keresztelőt. Én is tartok a sírástól!

Linocs
Fruzska állapota? Szopizik már rendesen?

Nálunk is kérdéses a védekezés, mert én eddig sem szedtem gyógyszert és ezután sem fogok. A gumit mi sem szeretjük.

Kép
Kép
tündérmanó27

sziasztok,
leszek még, de most egy gyorsat
én direkt rákérdeztem a nődokimnál, hogy császár után mennyit várjak. azt mondta a császár miatt nem kell várni, pillanatnyilag a seb a legerősebb része a méhemnek... azt tanácsolta a szoptatás amúgy is igénybeveszi a szervezetet a szoptatásabbahagyása utána várjak még egy kicsit, de ez a császártól függetlenül. Szval Jim, nem tudom, miért írtál ilyeneket????

köszönjük a Marci köszöntéseket.
namegyek, majd még jövök ma!

Kép

Kép
kolyok28

ja és Linocs :( szegény, nagyon nehéz lehetett, de nagyon örülök, hogy Fruzsi már újra eszik!!!

Kép

Kép
kolyok28

tündérmanó: köszi, igen!!! :) :) :)
linocs

Linocs
Úgy látom igen rendbejött a helyzet! :) :) :)

Kép
Kép
tündérmanó27

:) :)

Kép
Kép
tündérmanó27

kolyok, nekem a doki mondta, nem én találtam ki! Lehet, mert a 2. csaszi? nem tudom, azért rá fogok még kérdezni. Nem mintha gyereket szeretnék most. Majd, majd .....

köszi a drukkokat, igyekszem nem tömeggyilkossá válni. 8)

linocs, szegénykém, képzelem, hogy kiborultál. Mondjuk rólad nehéz elképzelni :wink: higgyétek el, nem fog éhenhalni egy baba sem. Mondjuk Martin csuklója már vastagabb, mint a 4 éves Miláné :shock:
Vendég

szilvánusz: erről a krémről még nem hallottam, de hamarosan bizti meg fogom venni :oops: Lierac is drága, de tényleg jó. A seggemről tök eltűntek a csíkok, a vastagabbak a combomon még látszanak, de sokkal halványabban.

Leg Magic? Biztos jó, csak használni kéne 8) Majd holnaptól :oops:
Vendég

Melinda, Béres szépségvitamin - szerintem nagyon, bár nekem is hullik "kissé" a hajam, de akárki lát, el van ájulva, hogy milyen szép a hajam (és hiába mondom, hogy pedig mennyi kihullik - úgy látszik, van, ami nő helyette :D )
Jim, sok sikert a tárgyalásra!
Linocs, annyira jó ilyen sikertörténeteket olvasni!!!
Vendég

bocsánat, épp reggelizem és kimaradt a nagyon után a JÓ, szóval, nagyon jó :lol:
Vendég

Jim, igen akkor jól emlékeztem, hogy te voltál a másik, aki beruházott, ha esetleg használod és bevált, írd már meg nekünk, mert itt a házban a kuka mellett is egyre több, öres Leg Magices dobozt vélek felfedezni, szal veszik, mint a cukrot.
Ez a terhességi csík elleni krém 15 ropi, hát nem tudod, idővel biztos halványulnak azért nem? legalábbis én ebben reménykedem.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

mármint te lehet, akarom írni én nem tudom. :lol: :lol: :lol:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Én is akartam már kérdezni, hogy milyen a Leg Magic! Megéri megvenni? Bár úgy sejtem, hogy Ti sem használjátok! :( Anyunak Ab King Pro - hasizomerősítő gépe van, de múltkor kipróbáltam és egyetlen egy darab felülést sem tudtam csinálni... :( vagy a technikám volt rossz vagy a gép van rosszul összerakva... az eszembe sem jut, hogy nem vagyok hozzá elég erős... :lol:

KépKép
KépKép
mni

Linocs, na én nem értem ezeket a Gézengúzosokat, ismerem a helyet, mert mi ott voltunk az ultrahangon, megkérdeztem őket én is, mondjuk én babamasszázs ügyben, akkor ajánlották a kádas dolgot ,mert az egyben van a babamasszázzsal

nekem is mondták a kádas foglalkozást, meg azt is, hogy oda 1-2szer szokták elvinni a szülők a babákat, meg azt is, hogy most nyári szünet lesz úgyhogy még nem tudják mikor lesz foglalkozás és majd felhívnak, ez volt múlt hét elején, azóta hívnak.
szóval most nem olyan szimpik

a szomszéd lánnyal elmennék a héten a másik helyet megnézni a rómain, de még konzultálok a gyerekorvossal, hogy Eszter mehet-e mivel még nem kapta meg a 3. havi oltásait

egyébként az említett szomszéd lánynak volt ilyen, mint amit leírtál Linocs, hogy napokig nem evett a baba mert fájt a torka és ugyanígy ki volt borulva, mert ő még cumisüvegből is próbálta etetni de azt nem fogadta el a kicsi, aztán neki is pár nap után újra evett

Szilvánusz, Eszter is köhög egy kicsit, meg többet tüsszög a normálisnál, aggódom is, ma megyek a gyerekorvoshoz megnézetni, úgyis kellett volna tápszert iratni, majd akkor meglássuk mi van nálunk is, amúgy mennék szerdán.
remélem jobb idő lesz addig, most olyan szeles...

Niki, várjuk a keresztelős képeket, biztos szép volt Lilla

mivel felmerült ez az egyházi esküvő kérdés, mondtam anyósomnak, hogy kérdezzen utána náluk, hogy kell-e, erre rögtön ráugrott, hogy hát végülis tulajdonképp akkor a keresztelő előtt össze is adhatnának mindket csak úgy egyszerűen... úgy tűnik zavarja, hogy pogány kapcsolatban élünk :) mert nem volt egyházi esküvőnk...

nekem ugyan nincsenek terhességi csíkjaim csak cellulitisz, de a Vichy cucc amit nagyon reklámoznak (lipometric asszem) nem használt semmit, nem ajánlom

KépKép
judit18

Judit18: én írtam a doktornőnek egy emailt a 'gezenguzkukacgezenguz.hu'-ra a telefonszámommal, visszahívott, és csütörtökön megyünk. Szerintem, írjál nekik.
linocs

Sziasztok!

Szia Jim!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem minden simán fog menni a tárgyaláson!!!!!!!!
Megy a Drukkkkk ++++++++++++!!!!!!

Szilvánusz, Mni!
Még alig használtam!!!!! :oops: :oops: :oops:
Majd valamikor csak rákattanok! Ha rászánom magam a testmozgásra!
Kép

Szilvánusz!
És tényleg olyan sok Leg Magic-es dobozt látsz???????
:shock: :shock: :shock:

Linocs!
Örülök, hogy jobban vagytok!!!!!!!

Meli!
Remélem Dóri csak rájön, hogy jobb a cici!
A hajhullásra biztosan jó az amit Bea ír! Már hallottam róla!

Panny!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Márti
Megkérdezem majd a papot!
Honnan szedet ezeket sz őrül figurákat? :)
Béla meg van keresztelve, és ha meg akar keresztelni téged a pap, :) :) és Marcit nem akarod? Akkor már az egész család jöhet!!! Na jó most csak viccelek. Milyen pap nem akarta Marcit megkeresztelni?

Kép
Kép
tündérmanó27

Én is akarok egy Leg Magic-et,úgyhogy csajok akiknek van ,gyorsan kezdje el használni, hogy tudjatok nekünk beszámolni a hatásosságáról :wink:

Linocs!

Az is lehet hogy szopisztrájban volt Fruzsi,nem?Van ilyen is :wink:

Melinda!

Meg is kóstoltad a tejedet és kesernyés volt? :wink: Te semmit nem bízol a véletlenre,látom :lol:

Én gyogyit szedek most is ,mindig is azt szedtem...nekem nincs vele gondom,nincs kellemetlen mellékhatása,sőt...tök szép lesz tőle az arcom,elmúlnak a ragyák......gumit utáljuk :? babát meg már tutira nem akarunk :shock: !!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Linocs, köszi, végül felhívtam egyből a doktornőt, mert a recepciós megint bénázott és lerázott, de a doktornő normális volt és be is előztem, mert mi szerdán megyünk :)

KépKép
judit18

Judit: igen, az volt a másik időpont, csak ugye akkor római, meg Szilvánusz ;)
linocs

Sziasztok!

Tegnap Kristóf elkezdett köhögni. Éjfél körül fel is sírt, de visszaaludt és 1/2 6-kor kelt. :) A rosszabbik dolog, hogy többször hallottam éjjel h.köhög. Reggel levittem a dokihoz, (bár láza nem volt) de folyt az orra és nagyon köhögött. Kiderült összeszedett valami vírusos cuccot, ami ráhúzódott a gégéjére. Baby luff kenőcsöt (reggel+este), orrcseppet (éjszakára), orrsprayt+orrszívót (nappalra) kell használnunk. "Megnyugtatott" hogy 2-3 hét is lehet mire meggyógyul. Pénteken menjünk vissza, de ha változna valami (Pl.: nem akar enni, lázas lesz, többet sír) akkor hamarabb. Úgy sajnálom szegénykét. Ráadásul egyedül vagyok mivel a férjem du. dolgozik. Érdekes lesz az esténk. Egyedül fürdetés (ami után ordítás), etetés, orrszívás, kenegetés, csepegtetés, altatás. Még felsorolni is sok. Bár olvastam hogy másoknál is előjött a "taknyolódás". De képzeljétek feltettem cickóra mikor nagyon sírt és elkezdte erőteljesen szívni+megnyugodott tőle. Lehet h. ha ezt a 2 hetet így töltjük el visszaszokik a cicire? Bár tudom eleinte akkor is kell a pótlás neki, mert nem termelődik hirtelen annyi tejcsi. Így biztosan el fog tolódni a 4 hós oltás ugyanis jövő hét szerdán kellene megkapnia és kicsi az esélye, hogy addigra meggyógyul.

Kép
cicuka78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: