A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

biga.csiga: nagyon édes Milán!

Katuska: Máté olyan kis stramm, édes manó! Igazi csibész a pofija!

Vcrane: de jó, hogy itt vagy! Csatlakozom Hannához - kérünk képet!!!! Melyik országban jártatok? Alex csodaszép!

Csöre: étvágya nem csökkent, ma már háromszor kellett tápot adnom, ilyen még nem volt :shock: Viszont hisztis egész nap, én már kész vagyok!
magdolnasz

Hanna! Komolyan! Kérdezt meg, akik a talin voltak. Akkora Milán, mint egy 6 hós! Jó magas lesz szerintem! Levente is 9 kg volt 5 hónaposan, de azok a ruhák, amik neki 4-5 hósan voltak jók már alig mennek fel Milánra! :roll:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Ja és csinál mindent, amit egy ekkora gyerek szokott: pörög, forog, nyúl a tárgyakért, játékokért, megfogja és viszi a szájához. Ja és állandóan fel akar ülni! :lol:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő! Elhiszem!
(Még jó, hogy nem voltam a talin, paráznék, milyen kicsi Olivér :roll: )

Olivér is ülne, sőt ma a védőnő "felhúzta" volna ülésbe, de ő állni is akar! Olyan kis erőszakos!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna! Parázásra, semmi ok! Mi lógunk ki a sorból. De mi sem vagyunk picik!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő! De én már csak paramami maradok. :wink:

Kép
hanna30

Móni, azta... Épp ma reggel járt az eszemben egy furcsa álom után, hogy vajon ki lesz közülünk az első, aki ismét babát vár majd. Sok bölcsességet kívánok én is a döntéshez. A hited nehezíti vagy könnyíti a döntést? Tiltja a vallásod az abortuszt?

Enikő, biztos jó az a mérleg? :shock:

Magdi, mi is küzdünk a szopival, ha nehezednek a napok. Az első alkalom volt a legrosszabb, akkor egyáltalán nem akart enni, és sírt szopi közben. A következő alkalmak már jobbak, de mindig van különbség a piri és a nem piri nap között (és nálunk sajnos gyakran van piri-nap). :(

Biga.Csiga, a tűzhelybekötés ismerős, minket is lehúztak szeptemberben. De ha mással csináltatod, nincs gari... Mit jelent hogy kombinált? Hiába most vettünk mi is tűzhelyet, mégsem tudom... Ciki... :oops: :oops: Hogy a pici fiadnak micsoda gyönyörű szeme van... :shock:

Hanna, megnéztem a többi keresztelős képet is, nagyon szépek! :)

Éééééééééééééééééssss kúszik a lányom!!!! :D :D :D
kisbogacs

Kriszti! Gratula!!!!!!!!!!!!!!!
Pont most írtam a tesómnak msn-en, hogy Olivér lekúszott a játszószőnyegről. :)
Nagyon együtt haladnak. hihi

Kép
hanna30

Milán tényleg hatalmas. Ádám elveszett mellette. :lol:
Mi is kúszunk már néhány napja. (kéz nélkül, csak lábakkal)
Kriszti: kombinált tűzhely=elektromos sütő, gáz főzőlap.

Elköszönök mára. Jaj, holnap oltás.

krisz78

Krisz! Holnapi oltáshoz nagyon szorítok!

Én is elköszönök!
Jó éjt Csajok!

Kép
hanna30

Kisbogacs: Gratula!!!!! És köszi az infót :(

Hanna: Olivérnek is gratula!!!

Nóra változatlanul üvölt hason, viszont oldalra már fordul.

Krisz: kitartást holnapra!!
magdolnasz

Mofflival mi lehet? Nagyon eltűnt.
magdolnasz

Sziasztok!

Felbuzdultam és lemértem Zétényt, hogy írjátok megkkorák a babák. Zétény 6,8 kg és 68-as cuccokban nyomulunk.-néhány 62-es is jó még rá.
Nekem fura, hogy ilyen "pici" Soma 3 hónaposan 9 kiló volt...igaz ő majdnem 5 kilóval született :lol: :lol: .
Zétény nem kúszik ahogy hasra teszem egyből lendületet vesz és átforul hátra. Ő háton kúszik, állati érdekes amit csinál, olyan kukacoló mozgással dobálja magát hanyatt és egyre halad felfelé...mindig úgy fejtem le a járóka rácsról....

Krisz: holnap oltás?? Drukkolok, hogy jól viseljétek mindketten :wink: .

KépKép
peni

Csajok, ma vacsoránál könnyesre nevettük magunkat Sacin :)
Mesi a fiúszépségverseny témán beindult, és elkezdett bohóckodni. Sacinak viszont nem tetszett. Előrehajolt a kezemben (ott ült), két kézzel hadonászott, és elszánt, szigorú arccal elkezdett éles torokhangon kiabálni Mesivel. Mesi a hasát fogva fetrengett a földön, de mind a négyen nevettünk rajta, ő meg annál jobban kiabált :D Annyira édes volt :D Majd jól ráncba szedi a családot :lol: :lol: :lol:

Na, jó éjszakát mindenkinek! :D

Csöre
csöre74

Enikő: én úgy etettem Somát hogy minden kajával "repülőztünk". A tányér volt a reptér onnan indultak a repcsik...felszállt, kőröztem a kajával a levegőben egy kicsit aztán berregve bejátszottam a szájába, ugyanis a szája volt a leszállópálya........imádta. Igaz már 3 évesen nem tudtam ilyen baromsággal megvezetni de addig prímán működött.....próbáld meg hátha....

KépKép
peni

fél év múlva kell visszamennünk, azt mondta a doki, hogy reméli, hogy akkor azt mondhatja, hogy beforrt a luk. Azt mondta, hogy a lehető legjobb helyen van, és enyhe. Megkérdeztem, hogy mi van, ha nem forr be, azt mondta,akkor meglátjuk ,hogy mekkora a luk, és kell-e műteni...
Annyi van még, hogy ha bármilyen műtétje lenne (mandula, sérv, stb. ),akkor rögtön szólnom kell a dokinak, és odaadni a papírt, mert fokozott fertőzésveszélynek van kitéve, és műtét után 1 órán belül antibiotikumot kell kapni.

Manocskak:
meg tudlak érteni, hogy mit érzel most... Én is féltem, hogy mi van, ha,de szerencsére egycsíkos lett a tesztem. Persze megtartottuk volna, de az első érzés nem az öröm, hanem a kétségbe esés lett volna...

MAGDOLNASZ:
nem felejtettem el a rucit, de még nem jutottam el a fényképezésig... :oops:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Manócska, ez tényleg korán jött. Biztosan jó döntést hoztok majd.

Mágnes, remélem, kinövi, és nem lesz semmi gond. Mit mondtak?

Tejkrízis: aki küzd vele, szívből ajánlom a görög szénamagot. Nekem bevált (persze gyorsan lekopogom :wink: ).

Hanna, jók a képek.

Viki, klassz, hogy visszajöttél. Már nagyon aggódtunk értetek. Nagyon szép Alex, és már nagyon nagy ő is. Kicsit irígykedem Dél-Amerika miatt :oops:

Kép
petne

Erika:
nagyon köszönjük a popsitörlő kisegítést! Találtatok szúnyoghálót?
Képzeljétek, összefutottunk a Brendonban,a pelenkázó szobában. néztünk egy darabig egymásra, hogy de ismerősök vagyunk egyymásnak :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes, nem tudom mennyi esélye volt annak, hogy pont abban az időben találkozzunk, és ugyan abban a Brendonban. :D
Igazán nincs mit, az uttörő ahol tud segít. :lol:

Képzeld nem volt szúnyogháló, máj.1-án fog érkezni. Azt hittem behalok rajtuk. Azért a darazsak már előjöttek. :? :shock:

Kép
Kép
cs_erika

Erika:
hát igen, kicsi a világ :)
jut eszembe, én az Auchanban vettem a szúnyoghálót...

Kép
Kép
Kép
mágnes

mágnes: semmi gond, megértem, hogy most a ruci fényképezése másodlagos :) Biztos minden rendben lesz Bencével!!!!!
magdolnasz

Sziasztok!

Nem külön-külön válaszolok a kérdéseitekre, hane egybe, ha nem gond.
Most akartam megbeszélni a dokival, hogy írjon föl gyógyszert nekem, így valamelyest hibásak vagyunk, hogy nem védekeztünk.
Nem tolakodás a vallásommal való kérdés.
A Hit Gyülekezetben mi egyek vagyunk mivel házasok vagyunk, így a gyülekezet számára áldás, ha valamelyik családban a feleség áldott állapotban van.
Így az abortusz a Biblia szerint bűn.
Mert abban az szerepel, hogy "Áldott a te méhednek gyümölcse"
Eléggé magam alatt vagyok még mindig, de a párom nagyon szeret ezt nem győzi hangoztatni.És reméli, hogy kislányunk lesz.
Én még mindig nem igazán repesek az örömtől, hiszen a Joel még szopik és elég kicsi még.
Ma hajnalban fölkelt szopizni leraktam aludni és csak bőgtem. Mint ahogy most is.
:?
manocskak

Mágnes, jártam az auchanban is, ot kezdtem a körömet. ott mondjuk a Kenguruban. És elfogyott. :(

Nem is tudom ki kérdezte má, hogy a koszmóval mit csináljunk, de a babe koszmósodás elleni sampon tényleg jó. Nálunk borzalmasan koszmós volt a Zsófi feje, és hamar elmulasztotta.

Vicky, de jó hogy újra itt vagy. Alex már hatalmas. :lol: Dél-Amerika miatt nagyon irigy vagyok ám. :D

Képzeljétek voltunk szombaton esküvőn. Oda még vittük a Zsófit, és jó volt, mert a vacsi kb 10 percre volt az othonunktól. Így az esküvő után én rögtön haza jöttem a kiscsajjal. Megvártam az esti etetést és a fürdést, és spuri a buliba. Úgy számoltam, hogy kb 2-ig lesz időnk (fél 9-kor feküdt le)Hajnali fél 2-kor indultunk vissza, és anyósom már akkor telefonált, hogy Zsófi felébredt amikor 1 saroknyira voltunk a háztól. Azért nagyon sajnáltam szegényt, mert balhézott rendesen 5 percet, de nekem is kellett ez a kis bulizás. Bár még mindíg azt heverem, mert ő ezt nem veszi figyelembe. :wink:

Kép
Kép
cs_erika

Manocskak, én egy kicsit lemaradtam. Jön a kistesó?

Kép
Kép
cs_erika

Visszaolvastam és látom, hogy igen.

Meg tudlak érteni, valószínüleg én is zokognék, ha kiderülne, hogy most terhes vagyok. Egyáltalán nem tudnék felhőtlenül örülni. Ez biztos, hogy ahogy megy az idő előre, és nő a pocakod, és érzed mozogni változni fog. Szóval fel a fejjel.
Voltak tüneteid?

Kép
Kép
cs_erika

Jó reggelt!

Móni, fel a fejjel. Tudom, hogy nem azonos a helyzetünk, de én irigyellek, hogy babát vársz... S biztos vagyok benne hogy a hirtelen sokk után benned is eluralkodik majd az öröm!
Nem vagyok vallásos, de ebben a kérdésben egyetértek a hiteddel. Egy kisbaba áldás.

Lányok, nálunk teljes a házassági válság. Már nem egyedi, egymással nem összefüggő konfliktusokról van szó, hanem állandó játszmákról és eltávolodásról. Nem tudom hogy tudtunk idezuhanni kevesebb mint fél év alatt. Ágnes születése előtt még minden rendben volt. Teljesen tanácstalan vagyok.
kisbogacs

Most olvasom, hogy eléggé hülyén sikerült kifejeznem magam az előbb, teljesen egyet értek kisbogáccsal baba ügyben, csak mivel még Zsófi is iszonyat kicsi én nagyon kétségbe lennék zuhanva.

Kép
Kép
cs_erika

cs_erika
Csak annyi tünetet észleltem, hogy hányingerem van, de mivel szombaton voltunk a hegyen piknikezni ahol szalonnát sütöttünk, lila hagymával úgy gondoltam, hogy lehet, hogy attól van, de sajnos ez már rendszeressé vált.

Csak én most azon aggódom egy kicsit, hogy a Joel még szopik, kb 2 hónappal ezelőtt beszélgettünk erről a védőnővel, ha valaki szoptatás mellett lesz babás akkor meddig szoptathat.
ő akkor azt mondta, hogy terhesség 6. hónapjáig.
Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy örüljek annak, hogy lesz még egy baba vagy ne.
Mert a Joel még nem lesz 1 éves sem, mert ha jól számoltam kb dec. 21-e körül szülnék.
Ma mondtam a páromnak, hogy két pici baba sok én úgy érzem, de ő azt mondta, hogy ő még többet fog nekem segíteni mint eddig.
De én azért is aggódom egy kicsit, mert amikor a Joel szopik akkor nekem görcsöl a hasam. Mivel dokinál még eddig nem voltam (mert hülye fejemmel, nem jutottam el odáig, mert mindig közbe jött valami), most elmegyek és közlöm vele, hogy megint babás vagyok ki lesz akadva.
Nincs eszemben elvetetni ezt a babát, de úgy érzem, hogy ez még nagyon korai volt.
Lehet most megint lesz miről beszélgetnem a pásztorunkkal, hogy még több erőm legyen.
manocskak

kisbogacs
Ti nekem is azt tanácsoltátok amikor gondom volt a párommal, hogy üljünk le és beszéljük meg, most én is ezt tanácsolom neked, hogy kettesben (ha meg tudjátok oldani) üljetek le és beszéljétek meg.
manocskak

Móni, köszi, aranyos vagy.

A védőnőddel nem értek egyet. Végig lehet szoptatni a terhesség alatt bátran. Joel szoptatása miatt szükségtelen aggódnod.
kisbogacs

Móni: köztem és az öcsém között is egy év a különbség, pedig Anyumék védekeztek is, meg szoptatott is. A szoptatást 6 hós koromig vitte, utána tápi meg hozzákaja.

Kriszti: nagyon sajnálom a házassági krízist, biztos vagyok benne, hogy sikerül megbeszélni, és kilábalni belőle. Kitartás!

Majd még jövök, reagálok, csak most látom, mennyi az idő :) Megyek levágatom a hajam csutakra :D

Csöre
csöre74

Móni! ne aggódj ha már így alakult! AZ életben mindig mindennek megvan a maga értelme. Nehéz lesz ez biztos de az a baba ha jönni akar akkor az nem véletlen! Én is úgy tudom, hogy lehet szoptatni terhesség alatt akár végig is, sőt sokan akik így csinálták mondták, hogy mikor megszületett a baba kettőt szoptattak egyszerre mert még a nagy is igényelte.

Enikő! Ó nálunk Spártai a nevelés kaja téren. Eszi-nem eszi ez van, nincs más! Mindig együtt ülünk le enni, általában látja tőlem, hogy én mit eszek és Ő is megkóstolja. Ha meg hisztizik mindenen akkor lehet menni az asztaltól és a következő evésig nincs semmi. A monodiéta meg a nasizás két kaja közt egyenes út a válogatósság felé.
Máté ezeket eszi pl reggelire: virsli (nálunk is menő), felvágottas kenyér,kolbász, szalonna, sajt vagy sajtkrém, májkrém, joghurt vagy kefír vagy tejföl kenyérrel, pár falat zöldség mikor hogy. Nem erőltetem de a lehetőséget megadom neki, hogy ehet iylet is.
Ha korán reggelizett akkor délelőtt alma, banán,kölesgolyó, joghurt vagy egy rudi.
Ebédre ami éppen van, uzsonnára (ha nem ette meg az ebédet akkor az) de általában valami gyorsan elkészíthető szendvics, krémtúró stb.
Vacsorára tejberizs, tejbegríz, vagy amit mi is eszünk.
katuska79

Manocskak:
Én is úgy gondolom, hogy egy gyerek áldás, és egy percig sem kételkedtem abban, hogy esetleg nem tartanátok meg. A párodtól nagyon rendes dolog, hogy megígéri, hogy segít neked,l látszik, hogy menniyre szeretné a babát.
A szoptatás kérdéssel szerintem várd meg az orvosod véleményét, gondolom egyénfüggő is, hogy kinek hogy bírja a szervezete. (Én azt mondom, mindenre van megoldás, végső esetben ott van annak a lehetősége, hogy anyatejet hoztok valahonnan).

Kriszti:
Ez nagyon nem jól hangzik! Nem akarok vészmadár lenni, Isten őrizz, segíteni szeretnék, ezért mondom, hogy minél előbb üljetek le megbeszélni a dolgokat. Addig, amíg le tudtok ülni! Mi nem tettük meg, és a lehető legnagyobb lett a baj Anna születése után.

Lányok, én kezdek paramami lenni, egész éjjel próbáltam helyretenni magam. Amióa tegnap a dokinál voltunk, azóta elmúlt a "lazaságom". Azon dilemmázom, hogy kell-e a légzésfigyelő (eddig ritkán kapcsoltam be), jót teszek-e vele, ha kicsit sírni hagyom, és nem kapom fel azonnal, lélegzik-e rendesen, stb.. Próbálom győzködni magam, mert nem akarom, hogy végigaggódjam azt a pár hónapot, olyan jó kis kiegyensúlyozott életünk van (volt eddig..) :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes: én mindig bekapcsolom a figyelőt, ha az ágyában van Ádám. Én a jobb félni, mint megijedni elvet vallom ezzel kapcsolatban. Megértem, hogy parázol. Mindannyian ezt tennénk. De, ha nagy baj lenne, azt biztos kihangsúlyozta volna a doki. (hogy mit tegyél, vagy mit ne tegyél) Az a lyuk még záródhat. felhívtad a gyerekdokitokat? Ő mit mond?

Kriszti: Miből adódik a gond? Hogy sokat foglalkozol Ágival és kevesebbet a férjeddel? Abból, amit a blogodban olvastam, ő rendes pasi, csak szerintem a helyzet új kicsit neki. A férfiak nagyon rugalmatlanok tudnak ám lenni. Meg aztán lehet, hogy te is fáradtabb vagy, meg ilyesmi. Közös program a hétvégén? Az fel tudja dobni a kapcsolatot. Vagy egy vacsi? Ágira meg vigyázhatna a hugod vagy valamelyik nagyi. Minden oké lesz! :D

Manócska: Értem a kétségbeesésedet. Mondtam is a férjemnek, hogy , ha most terhes lennék, biztos nem ugrálnék örömömben. Biztos okosan fogsz dönteni. (és csak azt tartsd szem előtt, hogy te mit akarsz)

Voltunk oltáson. a kis drágám kettőt kapott. Úgy sajnáltam! Nagyon sírt a második után. Kapta a kötelező 3 hósat meg a Prevenart. Remélem , nem lesz lázas. Ha lázas, egy egész kúpot kell neki adni? Méreteink: 6400 g, 63 cm.

krisz78

Sziasztok!

Régen jártam erre!
Először is, köszönöm szépen a névnapi köszöntéseket!

Látom, már volt két babatali is! Nagyon édesek a babák!
Remélem a következőről nem maradok le.

Manocskak: én minden esetre gratulálok Nektek!!! Nagyon jönni akart az a baba, ha szoptatás alatt teherbe estél! Ennek úgy tudom, elég kevés a valószínűsége!
Más: nem tudom, most mennyire érdekel, de megjött az iwiw meghívó. Ha priviben elküldöd az e-mail címedet, küldöm!

Vcrane: de jó, hogy végre előkerültél!!!!

Mágnes: nagyon sajnálom!!!!! Én nem tudok vígasztaló szavakat írni, ne haragudj! Az az igazság, hogy most én is halálra aggódnám magam a helyedben.

Rólunk:
szombaton nálunk is keresztelő volt! Majd küldök képeket! Nagyon szép volt.
Szépséghiba az volt a dologban, hogy csütörtök éjszaka megint tejlázam lett, pénteken egész nap 39 fok feletti lázam volt, még péntek éjszaka is, aztán szerencsére sikerült kiizzadnom a lázat az éjszaka második felében és szombat reggelre elmúlt (a cicim még akkor is nagyon fájt). Szerencsém volt, eddig mindig tovább tartott, de elég megviselt voltam még szombaton és fáradt.

Itt van az én kis tündérkém:
http://www.youtube.com/watch?v=TarFDUWaiho

Kép
jandrea

Krisz: fél kúpot. Drukk, hogy ne legyen lázas :wink: Gratula a gyarapodáshoz :) szép szál legény Ádám :D

Mágnes: én is mindig bekapcsolom a légzésfigyelőt, ha az ágyában alszik Saci. Nem gondolom, hogy ettől paramami lennék :roll: A síráshoz nem tudok hozzászólni, nem tudom, terheli-e a szívét, illetve, hogy baj-e, ha igen, szerintem kérdezz rá a dokinál. Az ilyen pici lyukak be szoktak záródni, fel a fejjel!

Kaja téma: Katuska módszerével maximálisan egyetértek, azzal, hogy sajnos van olyan gyerek, aki nem fogékony rá :( és, nem, nem a teljesen kezelhetetlen Zaza fiamról van szó, nála működik, hanem Mesiről :( képes éhezni :(

Sacit nem döbbentette meg a frizurális változás :D

Csöre
csöre74

Andrea! ez a vidó nagyon édes!!! Hogy dumál Bianka behalok:) Nőből van látszik:)
Petra inkább gurgulázni szokott.

Kriszti! Kérd meg a férjed, hogy írja le egy levélben mi az ami bántja, min lehetne változtatni. Írd le Te is és adjátok oda egymásnak. SOkszor könnyebb leírni a szavakat, mint megbeszélni.
katuska79

Sziasztok!

Köszönjük Milán dícséretét ;)

Csöre: Apácska kardjába dől, ha meglátja, hogy barna szemet írtál :lol: Kettőnk közül ő a barna szemű, és noha szerintem is barna már Milán szeme, ő még váltig állítja, hogy zöldes is van benne :lol:
Azt szerette volna, ha Milán az én zöldjeimet örökli, de annyira szép így Milán szeme, hogy nem is értem mit magyaráz Apacsa :lol:

Hanna: köszi a linket. Nekünk úgy néz ki július elején lesz a keresztelő, de látom más méretben nincs ez a ruci. Szerintem közvetlenül keresztelő előtt lesz ruha vásárlás, addig felmérem a terepet ;)

Mágnes: Szerintem a kontrollon minden oké lesz, ne aggódj!! Pozitív gondolatok!!!! Ezt sugározd Bence felé is ;) Az aggodalmad teljesen normális, de ügyes mami vagy, helyén tudod te ezt kezelni!!! ;)

Móni: azért örülök, hogy belátod rendesen benne vagytok abban, hogy ez a baba összejött, és hogy nem magyarázkodsz, hogy de én így, meg úgy... hanem elismered, hogy "hibáztatok". Én nem vagyok bigott katolikus, sőt a hideg kiráz attól a szemellenzősségtől, amit némely témában képviselnek. Az abortuszt mint olyat csak néhány esetben tartom elfogadhatónak így pl.: bűncselekmény eredménye a terhesség, baba vagy a mama élete veszélyben. Más esetben nem, mert úgy gondolom, ha valakinek van esze a szexhez, legyen esze védekezni is... :roll: Kicsit kemény szavak, csak sokan vannak körülöttem akik igen megszenvedtek/ megszenvednek azért, hogy babásak legyenek, így ebben a kérdésben igen elfogult vagyok. Bocsi, ha megbántottalak, nem szándékom. Remélem, hogy hamar helyre áll a lelkibékéd, mert nem szabad elfelejtened, hogy minden amit érzel kihat a babára is, és biztos vagyok abban, hogy nem akarod, hogy neki rossz legyen. Óriási dolog, hogy a párod mindenben támogat. Kapaszkodj ebbe és a szép családodba, meglásd minden rendben lesz!!! ;)

Kisbogács: Te csajci, ha ennyire átlátod, hogy játszmáztok, akkor biztosan tudod, hogyan kell lezárni, és kilépni a játszmából, hogyan kell ezt kezelni!! Elő a pszichológiával, sokkal jobb lesz minden!! ;) Az eltávolodáshoz: akkor lássuk szépen milyen volt, amikor minden rendben volt? Idézzétek fel, sztorizgassatok, képeket elő, vagy a legjobb, ha elmentek olyan helyekre, ahol akkor voltatok, amikor teljes volt a harmónia. Lehet kettesben ha megoldható, de ha nem, akkor Ágival, és lehet neki elmesélni, hogy mit csinált itt anya, meg apa, és milyen jó volt, és milyen jó most, hogy itt van Ő, aki szerelmetek beteljesedése stb... Ha mindketten mélyponton vagytok, az egyikőtöknek muszáj helyre ráznia magát, és visszaráznia a másikat is! ;) Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, na bumm, aki azt modja, hogy nincs az hazudik, vagy az a kapcsolat akkor nem is működik normálisan. Csak ügyesen, menni fog, mert nagyon bölcs vagy!!! ;)

Batkata: már akartam írni, le a kalappal, hogy ilyen jól kezeled az exet. Én erre nem lennék képes :oops:

biga.csiga

Édesek vagytok lányok! Katuska, lehet (sőt szinte biztos), hogy megfogadom a tanácsod. Az a baj a szóbeli megbeszéléssel, hogy számtalanszor megtettük már. Két felnőtt ember módjára, kulturáltan, elemezve a felszínt és a mélységet, levonva a következtetéseket, és hogy hogyan tovább... Majd újra és újra futjuk ugyanazokat a köröket. Megbeszélünk mindent, majd nem változik semmi. És itt véget ér a konfliktuskezelési tudományom... :?
kisbogacs

Katuska: köszi! Úgy örültem neki, hogy sikerült megörökíteni. Általában, amikor előveszem a telefont, hogy akkor most fényképezés vagy videó, akkor abbahagyja, amit éppen csinált. :-) De most nagyon produkálta magát. Végre!
Már mások is mondták, hogy ha majd elkezd beszélni, egyfolytában csacsogni fog. :-) Már alig várom!

Kislányom egy hete átalussza az éjszakákat! De volt már olyan is (háromszor is), hogy aludt este 10 - fél 11-től másnap 8-9-ig. És napközben is alszik mostanában elég sokat. Nem is értem. Eddig alig aludt napközben és éjszaka is felébredt. Szombaton volt olyan, hogy két etetés között végig aludt! Nem tudom, mi van vele!
Hátránya az éjszakai átalvásnak, hogy a cicim rögtön fogta az adást, és még kevesebbet termel.
Az első pár napban lefejtem reggel az egyiket, a másikat megkapta, de ennek megint mellgyulladás lett a következménye. Én nem is értem! Most már biztos, hogy emiatt van, mert mindhárom tejláznál az volt, hogy valamiért elkezdtem a mellszívózást és utána begyulladt a mellem. Na most választhatok, vagy kevesebb tej, vagy mellgyulladás.

Ja!!! És tegnap voltunk szemészeten. Megúsztuk a könnycsatorna átmosást!!!! Úgy örülök!!!!!!

Kép
jandrea

MÁgi, nálunk is be van kapcsolva a csősz/légzésfigyelő, ha Ágnes alszik. Ha ott a készülék, miért ne érezném még nagyobb biztonságban magam nappal is? Az is normális, hogy most jobban aggódsz. Vedd természetesnek és fogadd el az aggódást, akkor a helyén tudod kezelni, és visszacsökkenteni normális mértékbe, hogy ne károsítsa a mindennapokat.

Andi,
megnéztem a lányod, szenzációs!! :D Várjuk a keresztelős képeket!

Csöre kép az új hajadról?

Krisz,
szorítok, hogy ne lázasodjatok be!
kisbogacs

Krisz: látom már írta Csöre, hogy fél kúp kell, de hosszában félbe vágott, a patikus mondta, mert nekem nem volt ez ilyen egyértelmű... :oops: Szép nagy Ádám ;) Mi csütörtökön megyünk oltásra :(

Katuska: ez a levél dolog is tök jó ötlet! Miket tanul itt az ember :D

jandera: nagyon édes Bianka, milyeneket vigyorog közben, behaltam :D Látom nálatok is a textil pelus a menő ;)

biga.csiga

Andi, hogy fejsz? géppel vagy kézzel?
kisbogacs

Kisbogacs, Biga.csiga: köszönöm!
Bizony, a textilpelus kötelező Bianka-kellék! Örülök, hogy erre szokott rá, mert ugyebár ebből van egy pár, lehet cserélgetni. :-)

Géppel fejek (Avent, kézi). Nekem kézzel nem megy, próbáltam, béna vagyok hozzá. :cry:

Kép
jandrea

Andrea: próbálj kézzel fejni!
Saci is többet alszik az utóbbi időben, nem hiszem, hogy kóros lenne :wink:

Biga.csiga: hú, nem is gondoltam, hogy ilyen veszélyes vizekre evezek a kijelentésemmel :D Saci szeme erősen kékül... mi barna szeműt szerettünk volna (mind a három kék, kékeszöld), úgyhogy "sajnos" tovább kell próbálkoznunk :wink:

Csöre
csöre74

Egy pillanatkép a jelenről:)

Kép

Petrusom így alvórongyizik

Kép
katuska79

Jaj, de lassan kalapálok :D

Csöre
csöre74

Biga.csiga: köszi. Kapásból rosszul vágtam volna el.
Andi: végre. Jól eltűntél! Édes a csajszi. :D

krisz78

Biga.csiga: én nem hosszában vágtam félbe, nekem eddig senki nem mondta :roll: :oops:

Kriszti: majd nyakon csípem Sacit, és nyomok egy "csoportképet" :D

Katuska: de édesek :D jó kis bújóhelyek ezek a rongyok :D

Csöre
csöre74

Andrea: nagyon édes Bianka :D kis dumamanó :D (én voltam a 68-ik, aki megnézte :shock:)

Csöre
csöre74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: