Sziasztok!
Drukkolok,
Csillag, minden rendben lesz veletek! Akármilyen elcsépelten is hangzik ez most és talán nem is vigasztal
Melisch, oké, értem, nem akartam ám a pszichomuki szerepét játszani, még ha a látszat az ellenkezője is volt. Tök jó, hogy édesanyádnak mindkét szülése jól sikerült és pozitívan gondol vissza rájuk. Ja, és a félreértések elkerülése végett, kicsit paradox lenne, ha éppen én tartanám kevesebbre azokat, akik császárral szültek - hisz én is közéjük tartozom

Az meg teljesen természetes, hogy egy anya félti a gyermekét, és a legjobbat akarja neki.
Meg Ircsi szülése is! Ahhoz képest, hogy EDA-ra készült, meg császárra! Ügyesek voltatok nagyon! Még egyszer gratulálok!
Tina, köszi a táblázatot!
Vanilla, láttam én is a híreket... Sajnálom én is, hogy ilyen előfordulhat, gondolom az is, akit ezért a felelősség terhel.
Bévi, nyugi! Lehet, hogy a nagykönyv szerint koraszülött Katus, de szépek a méretei, és a dokik szerint teljesen egészséges és Ircsi is jól van! Vannak olyan babák, akik előbb érkeznek és ebből semmi probléma nem adódik. Ha jól számolom, Ircsiéknek 1 nap hiányzott a betöltött 35 héthez. Na, nem azt mondom, hogy ezen a példán mindenkinek fel kell buzdulni és irány a szülészet

De annak kimondottan örülök, hogy végre komolyan veszed a pihenést és szavadon is fogunk majd az elkövetkező 3 hétben, ha nem bánod
Barbi, ma úgy látszik valami kerge nap volt. Nálunk is zajlott az élet rendesen...
Claire, azt hiszem, rád is rádfér a pihenés most már! Elképzelni sem tudom, hogy tudtál még egész napos vizsgákon ücsörögni két babával a pocakodban.
No, elköszönök, én is jól elfáradtam mára (tegnapra?

).