Boldog Névnapot a kicsi Lánynak! Katkának utólag is Boldog Szülit!
Rám ma rám jött a lakásrendezés, lomtalanítás. Nem nagy cucc, lezavarom 1 óra alatt, kidobálok mindent, de Zsolti halak…. totál kiborult… el is küldtem játszózni gyorsan .

Katusnak kikerült a járóka a hálóból ahol semmi értelme nem volt, felemeltük, és alszik is mint a bunda. Előtte azonban hintázott egyet…
http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/h ... goPWDAjKvr
hüle anyuka mit meg nem enged vagy mit ki nem talál… remélem a gyámügy nem jön ki a videjó miatt

:D:D
Erpé ti hova mentek Balcsifelvidékre? Cicifüggő meg anyamutatóujja függő. Állandóan engem vagy magát szopizza. Tegnap vettem neki egy cuki kis nyuszit. Sztem ideális füle van ujjacskák cserélésére. Egyenlőre bután néz ha bekerül a szájába. Szerintetek mi a különbség a tea és a vizezett őszilé közt? Én azt nem könyveltem hozzá tápinak, igaz csak egyszer kapta, aztán többit megittuk. Ezt a tupperes cuccot meglesem Ilda.
4 hós táblát mindjárt csinálom, csak másik gépen…
Csibb kíváncsi leszek Fanninak mennyire jön be a cirkusz. Fővárosit nézitek meg?
Szerda nekem nem jó. Dédi 85 éves lesz kedden, és őt megyünk köszönteni, mert kedden szurira vagyunk hivatalosak – ha továbbra sem kapjuk el Boti nyavalyáját.
Döme igazi édi kis pasi! Kata sem aludt f1 alatt. De most el lett távolítva a tv-től ezzel a járókás projecttel. Eddig csak ott volt lerakós hely. Most már esélye sincs tv-zni szegénynek.
Éjjel: mi is 2x legalább eszünk mostanában. Őszintén engem nem zavar. utána nem kell altatni, szval no problemo.
Gyöngyi te mennyi kendő-hordozónál tartasz? Lassan leltár kell év végén.

:D:D
Rszg cuki lehet Máté. Elképzelem ahogy néha keresed. Gondolom messzire nem megy, de akkor is fura, ha helyet változtat. Kis huligán. Kapunk balcsispancsis képet majd még?