Jó hajnalt!
Már másfél órája kukorékolok... az a gond, hogy sokszor ébredek arra, hogy pisilni kell, de megpróbálok testhelyzetet váltani, hátha úgy nem nyomja a lánykám a hólyagomat. És közben várok, hogy mi van, félálomban. Aztán amikor végre fölkelek, nem tudok visszaaludni.... ez az én kis nyavalygásom... De legalább ettem már egy kenőmájasos zsemlét, olyan igazi, tömör zsömléből, amit a környékünkön csak egyetlen helyen árusítanak.
Andi, tényleg ne foglalkozz az ítélkezőkkel, most hallgasd meg a párod, amíg tudod
Nálunk úgy alakul, hogy épp a 37. hét fordulója környékén lesz a volt gimim István, a király bemutatója, másnap meg Apáék zúznak egy kicsi, épp ezért zajos helyen, de akkor már úgy leszek vele, hogy mindegy, ha ettől meg akar születni Nati, legalább zeneszóra indul el
Muffin, nem semmi a lábad! És te magad manikűrözted?

ügyes vagy!
Örülök, hogy nyugi van nálatok, és továbbra is sokat gondolok rátok! Pénz ide vagy oda, jó, hogy a dokik szívükön viselnek benneteket!
Ami, mi újság? Hogy vagy?
Vidokata, szép a pocakod, úgyhogy nyugodtan elfelejtheted a komplexusokat
Vera, rémesen vadító külsővel rendelkezel
Magdi örülök, hogy nagybátyád jobban van.
Babuli, jó, hogy a macsek helyét meg tudjátok oldani!
Az nst-seknek gratulálok, hogy minden ok! A többieknek is, minden jó hírnek!
Cseherehesznyeheeeeee.... épp tegnap nézegettük a szüleimmel, a teraszukról, hintaágyból, hogy a szomszédoknál már majdnem mindenhol piroslanak a fák, nálunk meg még semmi... de nekünk meg akkor lesz sok, amikor az övéké már leérett

(na, ezt a mondatszerkezetet biztosan szeretik a nyelvtanárok

én is

)
Ki fogom böjtölni az igazi, édes otthoni cseresznyét, mert az eperrel is mindig úgy járok, hogy hívogat a harsogó pirosságával, aztán amikor megveszem és beleharapok, csalódom... Miért nem tudnak igazi, édes epret árusítani?
Dodó, köszi a recepte(ke)t!
Tegnap én is csináltam epres-babapiskótás-tejszínes rakott gezemicét, nagyon finom lett! Lehet, hogy ma is fogok... de az is lehet, hogy Nigella vaníliafagyiját alkotom meg inkább.
Szép napot, kellemes várakozást nektek!