Sziasztok!%
Ez nem volt semmi a 312-től olvasok vissza, és nem volt egyszerű de közben eltünt 1 kg dinnye a pocóban amit Dávid értékelt

.
Betegeknek jobbulást kívánok remélem mihamarabb jobban lesztek!
Muffin örülök, hogy jelentkeztél s rendben vagytok.
A kajcsik amik szóba kerültek adott pár ötletet de megmondom az őszintét én ma semmit nem főztem hamburgereztünk a picikkel vacsira meg majd csinálok valamit
Akik Nst-n védőnéninél dokinál voltak gratula az eredményekhez.
Ha valaki akar még takarítani hozzánk is jöhat mert én kivagyok, a két kölök tacsra vágja a munkát egy 20 percen belül így állandó mókuskerék van amivel tele a cipim már.De szívesen várok agilis mamikat akik unatkoznak
Marcsi szurkálás nálunk is van főleg északa érzem amikor nem köti le a figyelmemet a többii sajgás fájás stb.Én úgy tudom, hogy 3 újnyi tágulatig azt nem érzed, hogy nyílika méhszáj utána kezd bevállalóssá válni a történet.Nálunk legalább is Gabeszkla és Fannika is minkor született 3 újnyival mentünk és semmi nem volt előtte.De lehet, hogy ez hülyeség, passz.
Mi jól vagyunk ma nem vizesedett be a lábam viszont előtte két napig majdnem szívrohamot kaptam a látványtól

de ma minden jó hálistennek. Ahogy megfigyeltem ha nagyon meleg van akkor vizesedek fel jobban, és hallottátok gondolom Ti is , hopgy jövőhéten már 30fok körüli hőmérsékletek lesznek amitől már most rosszul vagyok.Útálom a meleget én tavaszi és őszi időt szeretem mikor nem pácolódik az ember

.No mindegy ez van inkább ez legyen mint -30.
Májusi baba szerintem tuti lesz hisz páran vagytok 38-as körben és ha tényleg ennyire meleg lesz, lehet ráveszi a kispicurokat a kibújásra.Végül is kint is nőhetnek tovább mert a gyarapodáson kívül sok dolog nincs amiért bent kellene maradni.Növögetni meg kint is ráérnek.
Én imátkozom , hogy Dávid induljon el júli 1-én 14.-e helyett úgyis akkora kópé, hogy 500gr már nem oszt nem szoroz sőt nekem csak jobb lesz hisz már most 2680gr43cm így szép súlyú lesz azt hiszem nemfog hiányozni neki se a szükös helye

REMÉLEm