A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Hello!

Megjottem en is, el is faradtam rendesen, reggel vervetel 2x, aztan varos jaras, kaja meg egyebek ugyben, 11-re hazaertem, aztan foztem. Nagyon faj a talpam! :evil:
En nem hat-es derekfajos kismama vagyok, hanem talpfajos, azert mar jobb.

En szivem szerint egy vizparton, vagy legalabbis a szabadban mennek ferjhez legkozelebb, no persze csak a ferjemhez nem mashoz.
Felreertes ne essek Szuper es tokeletes volt a mienk, csak azert ha hallok vagy latok ilyet, mindig elkalandozok, milyen jo is lenne.
Mondta a parom, hogy ha majd egyszer megtehetjuk, elvesz meg egyszer egy tengerparton, csak mi, meg a fodrozodo viz, na jo meg aki meg feltetlenul szukseges. :)

KépKép
horilda

mi a 10. évfordulónk napján házasodtunk össze :) (na jó két nappal később mert nem akartuk csütörtökre tenni az esküvőt)
és be kell hogy valljam elég csúnya módon elhatároztuk hogy végre összeházasodunk, aztán leléptünk fél évre Angliába, és mire hazajöttünk anyósom elég sok mindent (főleg az uncsi részeket) leszervezte :oops: szóval így nagyon kényelmes volt, nekem már csak az élvezetes részével kellett foglalkozni. Naaaagy party volt, szerencsére az egyórás menyasszony tánc elején ellopták a cipőmet (amúgy nem nagyon szoktam magassarkút hordani) így végig bírtam a táncot mezítláb, utána viszont nem ment vissza a lábam a cipőbe :) és másikat kellett felvennem, és még két napig kúszva közlekedtem utána mert nem bírtam talpra állni:D de mindezt megérte mert nagyon jól szórakoztunk a barátokkal és családdal

van olyan barátnőm aki Mauritiusra utazott kimondani a boldogító igent, és amikor már ott voltak és két idegen volt a tanújuk, tök megbánták... és órákat ültek a telcsin a családdal...
pici76

csajok

bevallom nagyon szégyelem magam amikor írjátok mennyi helyen jártok egy nap meg mennyit mentek... én úgy el vagyok kényelmesedve, teljesen hozzánőtt a kis Polom a fenekemhez, már akkor is büszzke vagyok magamra ha a 4 utcával arrébb lakó barátnőmhöz gyalog megyek le :oops: szerintem én nem is bírnék enniyt gyalogolni egy nap amiket itt a lorcika meg bogyra meg horilda említenek ... nem csoda basszus ha fáj a lábatok!!!

anido, a kép alapján te is csak a pocakodra híztál inkább, nem?

doo, sajnos protrombinban nem vagyok képben :( de a tapasztalataim azt mutatják hogy inkább begőzöltetik a kismamát szíre-szóra úgyhogy ha a szülésznőd szerint ráér, ne aggódj miatta
pici76

Sziasztok!

Annyit tennék hozzá a szociális dolgokhoz, hogy az első 15 napot a munkáltató állja, és az a bér 80%-a. (A táppénz meg ugye 70) Tehát én úgy fogom csinálni, hogy 3 hétig (15 nap) elmegyek táppénzre és utána megkezdem a szülési szabit. Asszem igy, de igazából mire átgondolom, már nem is értem mit mondok....tökhülye vagyok az ilyenekhez, anya mondja mit csináljak, ő úgyahogy képben van. Na most elmondta és értem. Szóval igy télleg jó. Ha valakinek van valami kérdése, tegye fel, megkérdem tőle!

A kórházas csomagba tegyetek be egy biztosítótűt is, hogy amikor szoptattok, mindig azon oldali gallérba be lehet tűzni, amelyik mell következik legközelebb. (ezzel tutira jól ellenőrizhető is, hogy érezzük-e, hogy telődik.) Persze akik már szoptattak, lehet lelőnek, hogy tök felesleges, nem tudom, ma olvastam a Suttogóban. Amennyire félek mi lesz iutt a szopizással, jó ötletnek hangzik.

Jó hírem van: felülemelkedtem a depin és nő a pocakom!!! :) A dokibácsi ránk se fog ismerni eg yhét múlva!! :D
Na puszaa midenkinek!
Gyps

Kép
[/url]
gypsophila

Ja, a protrombint nem tudom, elvileg azt jelentené, hogy nem alvad úgy a véred, ahogy kéne, nem? (mármint ha az a protrombin idő, amire gondolsz.) Ha maga a protrombin molekula mennyisége van megemelkedve, az meg pont az, hogy inkább alvadékony. (De nem feltétlenül.) Mindenesetre a dokibácsinak érdemes megmutatni, és járkálgatni meg ilyenek, hogy ne legyen vérrögképződés. (Ha a molekula sok.) Ha meg inkább nem alavdsz jól, akkor ha nincs magas vérnoymásod, nem olyan nagy gáz, kivéve ha műtétre kerül sor.
Kb ennyi, de lehet, hogy nem jól tudom.
Puszka!

Kép
[/url]
gypsophila

Sziasztok!

Megjöttem, egyből ide lerogytam, mindjárt leszakad a lábam.

Tárgyalást elnapolták április 11-re, örülök neki, hogy mégegyszer eldöcöghetek a város másik felére.

Végrahajtásról letettem, félve, hogy még előbb letiltják a fizetéséből, azt a legközelebbi tárgyaláson meg arra hivatkozik, hogy azért nem tud gyerektartást fizetni, mert én letiltattam a vagyonunk felét a fizetéséből...

Szóval ez is elnapolva április 11-ig. ÚÚÚÚtááálom ezt az egészet, csak magyarországon létezhet az hogy valaki öt évig ne fizessen gyermektartást....

Esküvő meg április 12-én lesz délben. A nászútnak igérkező wellness hétvége is elnapolva, miután üdülési csekk sem jár már nekünk, gondoltuk inkább félre tesszük a pénzt, hogy el tudjunk menni nyaralni...

Nah ennyit az álom esküvöről.

Mennyi lett az a nagyon magas protrombin?

KépKépKép
bogyra

Sziasztok,

Na en is megjottem. Voltam szules felkesziton. Ma a relaxacio volt a tema. Tanultunk legzest, amit akkor alkalmazzunk, amikor vajudunk es enyhitsuk a fajdalmat, es a masikat, amit kitolasnal kene alkalmazni!! Hat mit mondjak. Ez a haspres legzes nekem nem megy!! Besziv, lenyom a hashoz, bent tart...megitn besziv.....ugyanis nekem a kifujas valahol elmaradt, igy majdnem megfulladtam minden egyes probalkozasnal!!! :shock: :lol: Nem mondom, hnogy tokelesen mondta a no (raadasul beszedhibas!!! :D), mert tobbszor is kertuk, hogy mutassa meg...de en nagyon rosszul csinaltam valamit, es raadasul alapban fujtatok mostanabn, hat komolyan mondom, majd megfulladtam!! :) Ennyit az en kitolasi haspresemrol!!!! :lol:

A mi eskuvonk..hat szerintem kisse bena votl, 50 fos vendegsereg, jobbara baratok..ami klassz lett volna, de a zenesz nagyon rossz volt, en ugy neztem ki, mint egy videki mutyuk. Na ja, mert gyorsan kellett szervezni, ugyanis ferjem akkor kint elt Amcsiban, en meg mentem volna mar utana...o nem volt itthon a szervezesnel, ugyhogy mindent egyedul szerveztem meg. Mi mondjuk boldogok voltunk nagyon....de megis...a zene rettento votl...a vendegsereg is bena, mert nem nagyon tancolt...szoval mindig mondom neki, hogy majd meg egyszer megerositesnek kene egy szep eskuvo, szebb ruhaval, szebb hajjal...jobb zenevel! :)

Hat az elmult par napban en sem sokat gyalogoltam....de ha most mar nem esik reggelente, le kene nyomni azt az 50 perces setat!!!

Most nezzuk a Karib tenger kalozai 2. reszet...nem fuzok nagy remenyeket hozza, ugyhogy be-be nezek!!! :)

Pusz,
Lorci

Kép

Kép
lorcika

Bogyra sajnalom, hogy nem tudtal intezni ma semmit! :( Aprilis 11 a ferjem szulinapja, ugyhogy majd gondolok rad, hogy jol menjenek a dolgok! :)
Epp kerdezni akartam, hogy mikor mentek a wellnessbe...kar hogy nem jon ossze! :(

Kép

Kép
lorcika

En pedig sikeresen elhoztam az ovibol a keresztlanyunkat, aki a felcipojere cserelte at a szandijat es nem a bakancsara.
Jo nincs ho, tuti nem fazott meg, egy csomo gyerek megy mar sportcipoben, csak hat annyira koncentraltam, hogy ugy hozzam el, ahogy kene, persze atvert a kiscsaj :shock:

Ja es indulas elott ugy elvagtam az ujjam, mert gondoltam uzsizok egyetm hat omlott a ver, ami nekem nem gaz, csak igy rohanhattam, nem is ettem azota. :o
Na de majd most!

Tegnap este ereztem eloszor, hogy a gyomrom a torkomban, egeto erzes, mint aki mindjart kidobja a rokabort - Ez a gyomoreges, ami most mar rendszeres lesz??? Aaaaaaaaaaa! :?

KépKép
horilda

Lányok, ti hogy vagytok a védőnőhöz járással? Én háromszor voltam, de nem megyek többet, mert a dokihoz is épp elég...és ott is végeznek terhes gondozást!

Kép
elizabeth25

Nekem havonta kell mennem, na nem tudom mi lenne, ha nem mennek, de hat eszembe sem jutott, mert a dokimnal nincs terhesgondozas.

KépKép
horilda

Ez ma nem az én napom!

Üzent (hangsúlyozom üzent) az angol tanár, hogy nem fogja aláírni az indexem. Mert ma nem mentem órára. Bár hagytam neki üzenetet, hogy bírósági idézésem van, de ezekszerint nem hatotta meg....

ÁÁÁÁÁÁÁ üvölteni tudnék!!! :evil: :twisted: :evil: :twisted:

KépKépKép
bogyra

Én is szorgalmasan járok védőnőhöz havonta. Bevallom kicsit élvezem is, jól kipanaszkodom magam, ő meg szépen végig hallgat, majd ellát diétás tanácsokkal hogy ne hízzak! :) mindig meghallgatjuk a babócát is.
A múltkor épp egy homeopátiás tanfolyamról beszélgettünk ami védőnőknek indult, de végülis mindketten lemradtunk róla, pedig el akartunk menni.

meg mostmár ő is egyre többet beszél a babázásról, szoptatásról ilyesmi.

KépKépKép
bogyra

Szegeny Bogyra!
Mekkora egy allat! Most mit szivozik Veled :evil: Az ilyeneket fel kene rugni, most vajon jobban alszik?

KépKép
horilda

Melinda, én annyit tudok, hogy 4x részt kell venni terhesgondozáson, akkor kapsz egy igazolást és így kapsz csak tgyást/gyedet.
Szóval a 4 alkalom szükséges.
Ez nálam a védőnőnél történik meg. Hogy aztán a dokinál is van és az is megfelelő, látod azt nem tudom.
Azért kérdezz rá, nehogy ezen bukjon el a dolog.

Kép
niki30

Bogyra, ez a tanár nem normális.
De legalábbis empatikus készsége nulllllllla!

Kép
niki30

En a dokimhoz jarok terhesgondozasra a maganrendelojebe, ott merunk vernyomast, nezunk szivhangot. A vednonel eddig 3x votlam es jovo heten megyek...o sokat nem csinal. Legalabbis az enyem!

Jajj Bogyra barom ez a tanar!! :( :evil:

Ez a karib tenger kalozai 2. resz marha rossz. Kozben leginkabb Ricsike musorszamat figyeljuk..most epp csuklott! :)

Kép

Kép
lorcika

hello!

az én védőnőm sem csinál semmit a vérnyomi mérésen és a súlymérésen kívül - plusz mindenféléket írkál a füzetébe a leleteimből és közben úgy csinál, mintha ez a másolás baromi nagy munka lenne :) de azért rendes, nem vegzál legalább semmivel és ez is valami :) ma meg bekísért a leendő gyerekdoki nénihez és elkértük a recepteket.

Bogyra,
nő v pasi az angol tanárod? mert ha előbbi, akkor biztosan irigykedik Rád, mert kismama vagy, ha az utóbbi, akkor meg télleg nincs benne empátia. sajna, vannak napok, amikor semmi nem jön össze :( nekünk a hétfő volt ilyen - férjem szerint részleges nap v hold v vmi fogyatkozás volt és biztos ez bolydította fel a dolgokat aznap. ma nemtom, lehet h vmi meteorbetörés lehetett - ma én pl tök fáradt voltam :(

végülis a barátnőm felhívott egy laborost és az az értékek alapján azt mondta h vszeg laborhiba, talán kevés vér lehetett a kémcsőben, mert olyan bizarrak az eredmények. meg aztán 12. hetesen még minden OK volt ezzel, nem hinném h azóta állatira vérzékennyé váltam volna!
de azért leírom, hátha ti értitek v máshogy látjátok:

prothrombin beteg idő 40 sec (ref. tart. 10-15)
INR 4.21 (ref.0.9-1.2)
PTI beteg idő 27.4 (ref.28.9-38.1)
kontroll idő 31.5 (24-36)

az első három a csillagos, a kontroll idő meg rendben.

jó éjszakát!
Dóra
Vendég

Niki ezen nem bukik el, mivel az Állami Kincstárnál lehet igényelni majd az egyszer adható anyaságit, és oda felvan írva, hogy a doki pecsétje kell....a kiskönyvbe azt nézik, ill. az ő általa kiállított papír! A védőnőről szó sincs...sőt fel is hívtam őket! Úgyhogy hálelúja! :)

Kép
elizabeth25

Lorcika, hát az enyém sem...

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Azt hiszem végre sikerült leküzdenem a fáradtságot. Mint látjátok elég korán itt vagyok. A pocaklakóm 6-kor megunta a lustizást. Addig abba sem hagyta a ficánkolást, míg ki nem keltem az ágyból.

Védőnő: havonta megyek hozzá meg a körzeti dokihoz. Vérnyomás mérés, súlymérés, vizeletvizsgálat mindig van. Aztán a doki meghallgatja a szívhangot és beleír a kiskönyvbe. Nálunk a körzeti doki 4 pecsétje szükséges az egyszeri anyaságihoz.

IWIWen mostmár én is fent vagyok Nagyné Béres Anita néven. Megpróbállak benneteket megkeresni.

Kép
anido

Biztosan korán van még, mert nem működik az iwiw. :cry:

Kép
anido

Jó reggelt,újra süt a napocska! 8)

Ma van Alexám szülinapja,megyünk a hivatalba az első személyi igazolványáért!Komoly,nem mondom,nemrég még akkora rucikat hordott,mint most Lilinek vettünk,most meg SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY!El sem hiszem,hogy mától már kicsit jobban felel a tetteiért jogilag...
sajna az ünneplés nem úgy kezdődött,ahogyan szerettem volna,tegnap este csúnyán összecsaptunk,mert nem mosogatott elm,helyette egész délután a kis pasijával lógott,amíg én suliban voltam. :twisted: az éjszakám is szörnyű volt,mert tegnap megkezdtük a jószágok evakuálását a szobánkból,amit az eb nagyon rosszul tűrt,egész éjjel járőrözött,nem találta a helyét,én meg nem tudtam tőle aludni. de aztán reggel 1másra néztünk,pici hatásszünet,aztán nagy összebújás,ölelés,és bizony könny szökött a szemembe.Olyan nagy már és mégis olyan kicsi...Lassanként meg kell szoknom a gondolatot,hogy már nem én vagyok neki a best of...

Mindenkinek Szép napot! 8)

Ja és Pici!nem vagy 1dül! :oops: engem sem fognak meggyanúsítani azzal,hogy fitness lennék :oops:

Kép
bringababa

Bejelöltem Bringababát, Legit, Lorcikát, Horildát.

Kép
anido

Bringa: Isten éltesse Alexát!

Kép
anido

Szép jó reggelt! :lol:

Melinda, jól van akkor.
Akkor ez úgy látszik mindenhol másképp működik.
Nekem a védőnőm ezt kihangsúlyozta az elején, hogy 4 alkalommal meg kell jelennem, csak így kapom meg valamelyik juttatást.

Tegnap képzeljétek, fél 10-kor rámtőrt a csokis keksz őrület. Egyszerűen úgy kívántam. Tettem egy finom megjegyzést páromnak, hogy hááát, végülis a tesco nyitva van...
:wink: erre persze egyből ugrott, hogy akkor rajta, menjünk. Úgyhogy még fél 10-kor kiugrottunk csokis kekszért.
Azért vicces látvány lehettem este 10-kor csokiskeksszel és tejcsivel, na meg a pocakommal. A kismama kívános kicsikét így késő este. :D

Most sietek tornára!
Puszi Nektek!

Niki

Kép
niki30

anidó!
már vissza is jelöltelek! :lol: és köszönöm szépen!

niki!
én a múltkor este 10kor a tekerős fagyit kívántam meg,de természetesen már sehol sem volt nyitva ilyen 1ség.éppen elkámpicsorodni készültem,amikor apának eszébe ,hogy a Mc.Dönciben van.én még fagyit nem nyaltam el ennyi idő alatt,pláne nem hármat 1más után.olyan boldog elégedettség töltött el közben,hogy nagyon!másnap még időben kapcsolt apa és hozta az igazi tekerőst is,biztos ami biztos az előző napi kálváriát elkerülendő. :lol:

Kép
bringababa

Sziasztok!

Én is vagyok, csak adódtak problémák - anyós miatt :evil: :evil: :evil: -, de már megoldódtak szerencsére. :) Én ma megyek dokihoz, remélem minden rendben lesz, méhszájügyileg is. :roll:

iwiw: Anido, én is bejelöltelek. :wink:
Vendég

Bringababa, Téged is. :wink:
Vendég

sziasztok!

akkor a Dórik ma mennek orvoshoz :) mert én is - az én dokim azon izgul h reméli, már kezd nyílni a méhszájam. én meg remélem h a testem tudja a dolgát és majd mindent idejében csinál.

Dóri,
mi volt a gáz az anyósoddal?
Vendég

Dóri: visszajelöltelek. Nagyon cukik a gyerekeid.

Kép
anido

Napsugaras szep jo reggelt!

Anido visszaigazoltalak az iwiwen! :)
Almomban szultem..de valami komlikacio volt es ezert csaszarozni kellett. De folebredtem mielott kivettek volna a babat...legalabbis nem emlekszem ra! :shock:

Tegnap Ricsike olyan show musort levagott, apa csak nezett, mit muvel ez a kolok!!! :D A nagyobb hatas kedveert a kis pluss kutyust is a hasamra tettem, ugralt ossze-vissza...hullmazott a hasam ezerrel!!! Neha mondjuk olyan nagyokat rugott, hogy az mar fajt, de azert klassz volt az eloadas!!! :D

Bringa: Boldog szuletesnapot Alexanak!

A csokis keksz orulet neha ram is ramtor, de nekem mar van itthon tarcsiban, meg fagyi is...nem bizunk semmit a veletlenre!!! Bar multkor hajnalban, amikor ebren vergodtem jo kis hamburgert kivantam meg....de persze nem ettem!!!! :oops:

Na ma aztan tenyleg takaritok, most mar nincs menekves!!!! :D
Szep napot mindenkinek! :)

Kép

Kép
lorcika

Dóri,
hogy lehet, hogy reméli, hogy kezd kinyílni a méhszájad? Annyira nem vagy a végén, nem? :shock: :shock: :shock:
Én spec baromira nem örülnék neki (meg a dokim sem), ha a 3100-as értékemből még tovább nyílna a dolog.. :?

Anita,
köszi. :)
Vendég

Anyós: sajnos rosszindulatú és még mindig irányítani próbálja egyszem fiacskáját. :shock: :evil: És azon buktam most ki, hogy férjem tolerálja az anyjának azt a dolgot, amit nekem elfogadhatatlannak tart, és nincs tekintettel rám. Ezen jól felhúztam magam, és eldöntöttem, hogy amiért ilyen figyelmes velem, és mindenki más (véleménye, akarata) fontosabb az enyémnél, ezért nem lesz apás szülés, hanem szépen csücsül a fenekén.

Aztán másnap belátta mekkora hülye volt, és amúgy sem úgy gondolja stb. Szóval, én nem is háromgyerekes vagyok időnként, hanem van egy negyedik is. :twisted: de szerencsére ez nagyon ritkán fordul elő, és valahol őt is megértem, mert szar lehet, ha pl. fél percre nem bíztam soha az anyjára egyik gyerekemet sem egyedül. Na szóval, ilyen a (v)iszony. És sosem lesz olyan, mint az anyukámmal. Vannak családok, ahol a meny-anyós viszony szinte anya-lányként működik, de a mi családunk nem az a hely.
Vendég

Sziasztok, jó reggelt!

Anido bejelöltelek! :)

Fagyi: Tegnap én is csokifagyiztam, pedig nem ehetek édességet, de nem bírtam kihagyni! :oops: :cry: :lol:

Niki, ezekszerint igen! Ahágy terület, meg hely, annyi féle változat! De úgy gondolom, hogy a védőnőnek nem kötelessége a zaklatás határát súrolni, a saját döntésem, ha nem megyek. Mútlkor, mikor már vagy egy hónapja nem voltam, pont meghalt egy családi rokonunk és náluk voltunk, a temetést intézni vidéken, és állandóan hivogatott...nem tudtam felvenni a telefont ezért küldtem neki egy sms-t, hogy ez van és ne haragudjon, akkor tovább "zaklatott"....nem igaz, hogy egy ilyen szituból nem tudja valaki megérteni, hogy ilyenkor nem illik zavarni az embert! Ez szerintem nagyfokú bunkóságra utal!!!!!

Kép
elizabeth25

Ja, anyós téma...na hát arról én is tudnék mesélni!!! :shock: :? :twisted: :evil:

Kép
elizabeth25

elizabeth,
ez a temetéses dolog ultra gáz! nagyon furcsa h milyen túlbuzgó védőnők vannak :shock: kíváncsi lennék h ilyenkor mitől tart az ilyen védőnő?! én mindig azon voltam kiakadva h mindennek magamtól kell utánanéznem, mert ő magától semmit nem mond, max ha kérdezek, de olyasmire nem tudok rákérdezni, amit én sem tudok. viszont most már örülök h inkább ilyen, minthogy még futkozzon utánam a leglehetetlenebb pillanatokban! igaz, én 4 hetenként mindig elmentem hozzá, de sztem fel se tűnt volna neki ha 5 v 6 hét múlva megyek csak. az időpont soha nem volt megbeszélve előre.

Dóri,
de, annyira a végén vagyok már. tegnap töltöttük a 38. hetet :) és nálunk sajna az új fődoki a terminus letelte után azon nyomban befekteti a kismamákat és mindenféle oxitocin terheléseket, NST-ket csináltattat, a 41. héten meg tán meg is indíttatja a szülést :evil: . az én dokim meg szerencsére nem híve az ilyesminek, ezért szurkol h időben, spontán meginduljon majd a szülés és mostanra meg kezdjen készülődni a méhszájam.
Vendég

Dóri,
és akkor most mégis apás szülés lesz? párodnak fontos?

Gyps,
örülök h túl vagy a depin! :) látod h mennyire lelki dolgokon múlik pl a pocak!

nem ide tartozik, de erről jutott eszembe h pl a titkolt terhességeknél megfigyelték h nagyon sokszor _tényleg_ nem látszik a pocakon a növekedés (tehát nem egyszerűen arról van szó h a környezet "becsukja a szemét"), mert a baba annyira veszi az anya elutasítását h úgy fekszik h teljesen "visszavonul", alig rúgdal, stb.
Vendég

Sziasztok!

Jah Doo neked már olyan jó, én úúgy irigyellek.

De tegnap éreztem először úgy, hogy ez az én kis levibabám sem marad bent örökké! :) Olyan közeli már ez a 7 hét. És valahogy úgy érzem őt nem fogom túl hordani. :)

Az esküvő úgy alakul, hogy mégis csak sikerült helyet szerezni a házasságkötő termben, úgyhogy ma megyek vissza a hivatalba és intézem a teendőket. Hát nagy buli persze nem lesz, de legalább akit csakakarunk meg tudunk hívni a polgári esküvőre. Utána csak egy családi kis vacsika lesz. Menyasszonyi ruhám sem lesz földig fehér, csak egy kis tunikás kosztüm lesz, de lesz csokrom, ott lehet Gergő ő akarja adni a gyűrűket. Szóval mégis csak több mint ami eddig kilátásban volt.

Még az anyós is örült az esküvőnek :)

KépKépKép
bogyra

Nálunk az iskolában volt egy ilyen titkolt terhesség, Gergő egyik osztálytársának az anyukája volt az, meg is szülte itt az egyk parkban a gyereket és ott hagyta.

De amikor én anyáknapján láttam a szülőket, mondtam is a tanító néninek, hogy jó nagy bébibumm lesz az osztályban mert legalább öt kismamát számoltam össze, erre mondta tnő, hogy csak négy kistestvér fog születni. Kicsit kellemetlenül éreztem magam....
És rá majd három hónapra megszült az a nő is.

Akitől ugyan a legkisebbet elvették, de uyganúgy jár a naygobbacska gyerekért mint eddig, semmi retorzio nem volt.

KépKépKép
bogyra

Dóri,
elszörnyedve olvastam a soraidat a kórházról. :shock: :evil: Miféle hely ez? :shock: Én Gergőt KÉT HÉTTEL hordtam túl, és egy hét után fektettek be, amikor is napi 2 CTG volt, és mivel minden rendben volt, lepény érettsége, baba stb, ezért békénhagytak. Nem is értem az ilyen hozzáállást komolyan mondom. :shock: :?
Ebben a felállásban valóban csak drukkolni lehet nehogy bekövetkezzen, amiket leírtál. Nekem elég kőkorszakinak tűnik. :roll:

Férjnek fontos lenne, minden vágy bennlenni, mint eddig. Valószínűleg így is lesz, scak rohadtul bántott ez az ügy.

Bogyra,
esküvő :D :D :D

Na mentünk sétálni..
Mindnekinek szép napot! :)
Vendég

Bogyra: orulok, hogy sikerult idopontot szerezni az eskuvore. Biztos klassz, meghitt lesz! :) Az aranyos, hogy Gergo adja majd a gyuruket! :)

Doo: Nagyon drukkolok, hogy a tested majd tudja mit kell csinlani, kinyiljon a mehszaj idoben! Bizony kozeleg az ido nekunk is....oke 2 honap...de hat akkor is..eltelik az hamar!!!
A korhazi csomagom mar megvan nagyjabol, meg papucs kene, meg egy plusz haloing es be kene dobalni a sporttaskaba.

Kép

Kép
lorcika

Ez a dolog a pocival 100,hogy igaz,én ugyanis decemberig senkinek nem árultam el,hogy mi a helyzet,nem is látszott rajtam semmi.Viszont amikor a munkahelyemen bejelentettem,hogy mi a helyzet egy hét alatt átváltoztam kismamává,ami a formámat illeti!Előbújt a pocak a rejtekéből,és tuti nem csak azért,mert addigra már 16hetes voltam,hanem mert már akartam is,hogy látszódjon,többé nem akartam titkolni!
Amit bogyra írt az elképesztő,szavak nincsenek az ilyenre! :evil:
Doo!nagyon sokat gondolok Rád,próbálom elképzelni mit érezhetsz,és néha nagyon közelinek tűnik,néha meg nagyon távolinak az,hogy nem sokára tudni is fogom ugyanazt,ami most Veled történik...

Kép
bringababa

Nekem mostanaban van az, hogy a hasam egyik naprol a masikra mas format vesz fel. Neha olyan laposnak tunik..mintha Picur behuzodna valahova hatra..meg a ferjem is ilyenkor mondja,hogy hova tunt a hasam (persze el nem tunik, de nem olyan gombolyu!).
Pedig nem tikolom!! :)) Sot!!!!! Elvezem a pocikamat, meg a benne lako zsebibabat! :)

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

Bogyra gratula az eskuvohoz! :D

Nekem neha leszall a pocakom egeszen alulra, a parom ilyenkor mondja is, hogy nem am szulunk. :oops:
Megnyugtattam, hogy nem, csak tenyleg helyezkedik ez a baboca.

Nekem meg nincs korhazi csomagom, ugy vagyok vele, hogy majd a jovo honapban, ha meg valami gaz van, agyban megvannak a dolgok, betet, bugyi, haloingek asszem amit vasarolnom kell majd. Mindig megijedek, mikor olvasom milyen ugyesek vagytok mar, es en nem tartok sehol ez ugyben, De optimista vagyok! :)

Ma szuperul aludtam egeszen negyed 10-ig, kicsit teszek-veszek itthon, aztan megyek 1-re diabetikara, jajj csak jo legyen a vercukor eredmenyem, nem am kitalalnak valamit. :oops:

KépKép
horilda

hello!

hát, itt tényleg nem túl jó túlhordani a babót. sztem is az lenne normális, amit Te írsz, Dóri.
de végülis nem hiszem h ilyen problémánk lenne. nagggggyon lent van. már két hete azt nézegeti mindenki h nem fogja kihúzni ez a baba ápr. 4-ig a pocimban - meg minden nap beszélgetek is vele h hamarosan itt az idő :) férjemmel fogadtunk - szerinte márc. 28., sztem ápr.2. kíváncsi vagyok, nyer-e vmelyikünk. bár nincs nyeremény megbeszélve, "csak" Viktória :) :)

a csomagom még mindig becsomagolatlanul áll a pelenkázó tetején, de minden megvan hozzá. ja, még esetleg veszek egy gumi papucsot.

én is ismertem olyat, akinek titkolt terhessége volt, de már csak a szülés után találkoztam vele. furcsa helyzet volt, mert különben ő neveli a gyerkőket és minden OK velük.

hát, bringababa, az a helyzet h hiába van ilyen közel az idő, egyáltalán nem tudom elképzelni h milyen lesz maga a szülés és az h lesz egy saját babám! felfoghatatlan! ez az egész várandósság is felfoghatatlan sztem, ha az ember belegondol. vagy lehet h csak én vagyok ilyen buggyant h ilyeneken gondolkodom, de nagyon furcsa ez az egész és közben mégis tök természetes.
na megyek az intéznivalóim után!

csaó :)
Vendég

ja igen:
Bogyra, örülök h jól alakulnak az esküvős dolgok! :) :)
Vendég

Sziasztok

Megjöttem, voltam lent vásárolgatni még a kórházba ami hiányzott....
Nekem is itt áll a pelenkázó tetején a kórházi cucc, csak bekéne majd rakni a táskába! :) Annyira gyorsan itt lesz az idő, hogy csak na...kicsit ijesztő :lol:

Kép
elizabeth25

hello csajok,

frankó fejtágításom voltam délelőtt az új Windowsról... maaaarha érdekes volt :wink:

Gyphs, tök jó hogy jobban vagy, további jó kedélyállapotot és gyarapodást! :)

Bogyra gratula az esküvőhöz!!! Várjuk a képeket!

Bringa, boldog szülinapot Alexának!!! Ahogy olvastam amit írtál, egy pillanatra úgy értettem hogy a kutyával borultál össze reggel :shock: és csak pislogtam mire leesett hogy valszínűleg Alexával volt a nagy összeborulás :D lehet hogy kicsit le vagyok lassulva? Vagy csak azért gondolhattam mert én tegnap Brúnó kutyával töltöttem intim pilanatokat a kertben, én vakargattam a pocakját ő meg rágcsálta a nadrágszáromat és közben nagyokat sóhajtozott :D imádom a dögöt :D
pici76

Doo: Elhiszem neked, hogy felfoghatatlan az egesz babuci, annak ellenre, hogy tenyelg neked most mar gyakorlatilag barmelyik percben itt lehet!!!
En is ugy vagyok, hogy itt mocorog a hasamban (most is epp aktiv..sosem alszik!! :shock: ), meg lattam az uh-n, de egyszeruen kerdezgetjuk ferjemmel egymastol, hogy most tenyleg lesz babank?? Annyira hihetetlen!!!!!!! :) Annyira uj...es megis ahogy irod egy termeszetes dolog...nagyon furcsa az egeszet megelni!!! :)

Pici: En is ma jatszottam a kutyummal..teljesen lokott egy bloki!! :)

Kép

Kép
lorcika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: