sziasztok!
most jöttem fel a sétából. hát, jó kis idő van kint! rohadt hideg van, majd lefagyott a nózim... még jó, hogy a gyereket full bebugyoláltam!
köszönjük a sok invitálást MOM tali ügyben, de anyumat befűtöttem már, hogy jöjjön velünk, így már nincs szívem lemondani, úgyis mindig be van pörögve az unokázásra!

szóval, ha nem haragszotok meg, akkor majd legközelebb, oks!? Vera, Cs-andi! de tényleg nagyon jól esett!!!
másik! MOM park fotók úgy nézem, hogy fent van már mindenki, illetve nem tudom, hogy Cs-andi Csengije még nem mutatta meg bájos pofiját a fotómasinának!? azt hiszem, hogy ennyien mondtátok, hogy tuti mentek... vagy van még valaki, akit kifelejtettem, vagy időközben meggondolta magát?
majd délután mi is megyünk! kíváncsi leszek, hogy mit sikerül kihozni a gyerkőcből!
ja, és CsengeAndinak tökéletesen igaza van, ezek a fotózások nem azért vannak, hogy a babáink, akik csodaszépek, megnyerjék, mert mindig van egy olyan gyerek, akinek az anyukája, családja képes 150x regisztrálni különböző neveken, hogy a gyerekének megnyerje a versenyt... no comment!
mi Benivel fent vagyunk a
www.babavilag.com -on, de azért nem is mondtam, mert van már olyan gyerek, akinek kb. 150 szavazata van, szóval más, szinte labdába sem rúghat mellette!
Viki annyira édes, a kis nyálcsorgatós!

és ezúton is jobbulást Nektek JázminAndi!
Cebionnal kapcsolatban... mikor Beninek a dokinéni picit piros torkot állapított meg, akkor kellett szednünk, de max. 7 napig és napi 5 cseppet tejbe, tápszerbe elkeverve! szóval gondolnám, hogy azt sem túl szerencsés huzamosabb ideig adni a babóknak. meg még talán rémlik is, mintha le lett volna írva a papírján is! !?
mit is akartam még!? jajj, olyan szita az agyam mostanában megint...
jaaa, igen. képzeljétek, azt hiszem, hogy megjött! csak azért hiszem, és nem tudom, mert nem olyan durva, de mégis van valami, viszont én nem szedek fog.gátlót, így, ha vérezgetek, akkor ez csak az lehet, hogy újra menstruálok!?
na, hát ezek vannak! most megyek, fotózkodni csak délután megyünk, ha gyerek hagyja, akkor még jövök!