merion!
Hatalmas gratula Mírához és minden jókat nektek!!!!
moncsy.78!
Éljen Benedek baba és az ő ügyes, szorgos anyukája!
Remélem, mindenkivel minden rendben lesz továbbra is, hamar haza mehettek és lesz tejben(-vajban) fürösztés!
klarka!
A méretek miatt nem kell keseregni! Az első időszakban még együtt fejlődnek a babák, azután viszont mindenki más tempóra vált és egyre inkább eltérnek egymástól illetve a NagyKönyvbeli értékektől. Éppen ezért ilyenkor, amikor a "számított" és a mért adatokból következő kor ennyire eltérő, akkor a 12. heti ultrahang eredményét érdemesebb alapul venni, mert az közelebb van az igazsághoz. Amilyen időpontot akkor mondtak, azzal érdemes számolni, mint a szülés várható ideje.
kispiskóta!
Szép jövő heti program!
A vasalással felesleges megvárni a teljes száradást. Majd megszárad vasalás közben, legalább nem kell belocsolni.
Ha megmondod mit csomagoltál be, akkor mi is megmondjuk, hogy mit csomagoljál ki belőle.
A házassági anyakönyvi kivonathoz elég egyikőtök, nem kell mindkét félnek ott lenni.
o.heni!
Az alagsorban én is megtalálható voltam 10 körül, de az is igaz, hogy egyfolytában cikáztam ide-oda.
De te 11 órát mondtál nekem, hogy elkerüljük egymást, ugyanis akkorra jött volna a védőnő.
"Ma Apa „bontóbuli” címen egész napos ivászatot tart a haverjaival a háznál. Remélem nem verik szét a házat nem lenne túl szerencsés."
Miért nem az a lényeg, hogy lebontsák a házat?
viki23!
Ha ennyire ellent mondanak az ultrahang erdmények, akkor te is a 12. hetit vedd alapul.
agmano!
"Összerakta apa a kiságyat, mikor az utolsó csavarnál tartott eszembe jutott, hogy nem a legmagasabb állásba kellett volna tenni?! "
gumilany!
Jelenlétid aláírva, a lényeg, hogy jelentkeztél, de még inkább, hogy jól vagytok!
Máskor is nyugodtan sugározz életjeleket.
(Nem mellesleg: gratula a vizsgákhoz! Nem lehetett könnyű, büszke lehetsz magadra.

)
conversano!
Köszi!
nyuszi81!
"Legalább tudsz még nekünk írogatni jó sokat... "
Ööööööö...és az jó?
boo!
Akkor ma teljesen ugrott a szülőszoba látogatás?
F.nikiciről tudsz valamit?
Anyukád:
iringó!
Üdv köztünk, ide sosem késő csatlakozni!

Szép nevet választottatok.

Klassz, hogy probléma mentes volt a terhességed!

Maradjon is így.
A sok munka után most már pihenj és ne foglalkozz mással, csak várd a kicsit.
sillia!
Szülősfájós a derekad vagy csak szimplán?
szonibaba!
"Jelentem Bodza ma reggelire már 80 grammot szopizott majd szépen bealudt. Most ismét egy fenomenális szopin vagyunk túl és ismét megy a szunya. Szonjit apjával reggel óta nem láttam, Marci szintén csavarog a nagyszülőknél. Így itt vagyok. "
Naggyonn laza vagy.

Jó, hogy minden rendben van veletek!

Továbbra is menjen minden ilyen jól.
Kistesó milyen fogadtatásban részesült?
Törpös türcsikhez kitartást, lesz!
hendegabi!
"Boo: nyugi, apa nem veszett el (hisz mindig kapod a szerelmetes esemeseket)."
Honnan tudod, hogy ki nyomkodja a gombokat?