A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Sziasztok!

Előre is bocsi, ha vkit kifelejtek, de nem nagyon van időm visszaolvasni, Barnus 2 hete "elromlott";(

Hrk, nagyon sajnálom hogy nem reagáltam én sem, de nem emlékszem a hozzászólásodra, utólag is bocsánat és gyere közénk, ahogy tudsz;)

dia, gratulálok Virágnak az átforduláshoz, nagyon ügyes, és még mindig milyen szép hajasbaba;) nekünk már nem sok hajunk van;)

Szuszu, örülök, hogy írtál, mert már nagyon kezdtelek hiányolni. Tök jó, hogy hazautaztatok és jól éreztétek magatokat, Andris nagyon tünemény és jobbulást kívánok neki, jó lenne, ha már tudnátok jönni ti is a talira;)

mosás: én is Dreft és Lenor Sensitive-t használok, ahogy dia és nagyon meg vagyok vele elégedve!

Rizsi, sajnálom, hogy nehéz napjaitok vannak, remélem rendben lesz Csenge oltása és Te is minél hamarabb kialudhatod magad, mert most nagyon át tudom érezni a helyzetet!

Sophie, örülök, hogy nem tűntél el, nagyon hiányoznál!!! Tényleg én sem reagálok sokszor mindenre, de ez nem azért van mert nem akarok/akarunk, csak ez a fránya időhiány:(
Barnus eddig még nem kezdett el forgolódni, ha letettem aludni, így nincs ötletem, hogy mit csinálj :oops:

Mazska, irígykedem az utazás miatt, biztos nagyon szép lesz Tallinban karácsonyozni, kíváncsi vagyok majd hogy bírja a pici az utat, de biztos minden rendben lesz;) gyere Te is talira, ha tudsz, mert nagyon el vagy tűnve, rég láttalak:(

Vera, sajnálom, hogy ennyit vártál csütörtökön és elkerültük egymást, jó lett volna találkozni, na de majd legközelebb;)

lányok! Ezért is kellene, hogy jelezze mindig aki jön, illetve a listánkba szerintem fel lehetne venni egy telefonszámos sort is, ha nincs ellenetekre, így tudnánk egymásnak szólni ilyen esetekben is;)

jóga: nagyon tetszett nekünk is, csak ajánlani tudom mindenkinek! Szuszu, egy kényelmes öltözet elegendő, jó kis családias a hangulat, biztos tetszene neked is;)

rövid helyzetjelentés rólunk: Barnus és anyukája is jól van, bár a pici fiam két hete éjjel is kell, ált. 2-3 alkalommal és nem elég neki se a víz, se a cumi (cumit 2 hete el sem fogadja, csak a babakocsiban) csak a cicin tud mellettem elaludni. Nagyon fárasztó, de 1 hete anyósom itt van és így azért könnyebb;)

babaúszás: Szombaton voltunk babaúszáson a Camponában és nagyon, de nagyon tetszett nekünk is és Barnus is élvezte;) ha tehetitek vigyétek el a babákat úszni, szerintem nagyon hasznos és nagyon jó program az egész családnak;) mindjárt dobok fel egy pár képet;)

bocs, ha sok voltam;)

sniky

sziasztok!

csak gyorsban megint... :(

Niki, örülök, hogy jöttél, Barnus elromlásának már nem annyira! át tudom érezni a helyzeted... :(

mosás Dreft Sensitive&Baby, öblítés ecettel!

Mazska, a tápira még mindig szükségünk van, majd jössz, amikor tudsz, nem sürgős, mert mindig 2x3 dobozzal ír a dokinéni, szóval mindig van bőven, csak tarcsiban venném, vagy nagyikhoz! :)

Arpoo, tőled szerettem volna kérdezni, hogy milyen volt az, mikor Levi hányt!? büfivel jött, vagy tök váratlanul?

most napok óta az van, hogy Beni olyan szinten bukik, még kaja után több órával is, mint mikor itt voltatok... most azon filózok, hogy létezik, hogy az anyatej-tápi kombóval lehet a baj, vagy mi!? nálunk mondjuk általában nagyobb büfi is kíséri a bukást/hányást, de nem egyszerűen landol a földön, szóval nem csak a vállamon... :( kicsit aggasztó, főleg, hogy nem merem letenni csak tök sokára, mert félek, hogy még mindig visszabukna, ha vízszintesbe tenném!

Szuszu, köszi az üléses kérdést, nekünk is nagyon tetszik a concorde, de még nem tudom, hogy milyet veszünk végül.

Andi, tali jó ötlet, főleg, hogy ilyen szar idő van, de így még akár babakocsival is kimerészkedem, főleg, ha nincs mínusz ezer fok... szóval majd szólj, ha esetleg aktuális!

szia Bucsek, rég jártál erre

nem is tudom, hogy mit szerettem volna még... :roll:

sophie27

Zsófi :oops:
Nekem is szerettél volna biztos válaszolni a különalvásra :D

<
sziszka78
Tolna

íme a képek:)

Kép hason

Kép hason, de már 90 fokban elfordulva;)

Kép háton fekve;)

Kép kismaci;)

Kép anyával

Kép ébredés;)

Kép úszáshoz készülődve;)

Kép húúú mekkora víz;)

sniky

Sziasztok Lányok!

Ez egy duzzogós hét, még szerencse, hogy mindjárt vége és utána mindenki végre visszatalál ide. :)

Hrk Ritus!

Szilvinek teljesen igaza van, a szívemböl szólt és ne haragudj ránk, figyelmetlenekre!
Gyere vissza, várunk nagyon! Annak meg tényleg külön örülök, hogy nem kell müteni a babát, mert ha magamból indulok ki, már a gondolattól is libabörös a hátam, ha nálunk lenne ilyesmiröl szó!

Dönci is nehezen viselte a pénteki oltást. Szokás szerint megint belázasodott, de nem adtam neki kúpot, mert annyira nem volt magas. Lázcsillapítót csak 38 °C felett adok. Borogattam éjjel és lestem minden rezdülését. Iszonyat nyügös volt egész estig, éjjel és másnal de., de mostnara már rendben van. A láza szombat délelött folyamán lement, de a hasa az megkínozta. Ma jól kialudta magát és nagyon jó kedvü volt, szerencsére.
Ja és még valami jó hír: a Hb-je felment a 4 héttel ezelötti 9,8-ról 11,2-re, tehát alakul, mint púpos gyerek a prés alatt... :)

Mentem, mert rossz hírt kaptam és hirtelen felindulásból felorrt az agyvizem.

Jó éjt!

Barbi
Vendég

Sziasztok!!

Húú, Niki, hogy megváltozott Barnus!! :) Tiszta nagy fiús lett!! :D

Zsófi
, mi is elkezdtünk elég csúnyán bukni múltkor, sőt el sem fogadta a régi tápot, és kaptunk Anti Refluxos tápszert (Nutrilon AR), ez nagyon jó, tejszín ízű és mindig bent marad. Mondd a dokinéninek, hogy bukik, szerintem fölírja, ha nem, esetleg kérdezz rá! :)

k.a.t.i.c.a

Már délelőtt akartam írni, hogy én sem láttam szegény Rita hozzászólását, ezúton én is elnézést kérek Tőle és nagyon örülök, hogy minden rendben van. Rita, ne haragudj!

k.a.t.i.c.a

igen Sziszka, csak megint levágott a rendszer... :( szóval, javítottam az előző hozzászólásomat, de persze azt már nem tudtam elküldeni, így a rövidített, és csak a javított...

Szuszu, köszi az üléssel kapcsolatos választ, nekünk is nagyon tetszik a concorde, de még nem tudom, hogy milyet veszünk végül. azért volt fontos a véleményed, mert azt hittük, hogy a hordozónk régi szabványos, de nem, szóval amiatt nem kellene új, csak Beni durva növekedése miatt lesz szükségünk majd hamarosan nagyobb ülésre!

Sziszka! nem volt gond Beni különköltözésével, ameddig meg nem tanult a hátáról a hasára fordulni! szerencsére ugyanolyan vidám, nem sokkolta az új helyzet, hiszen a kisszobában várták a macik a bördűrön, meg a mindenféle játék, szóval ezzel nem volt szerencsére gond! én és apa azt hiszem jobban tartottunk az új szitutól!

Niki, nagyon jók a képek! Barnus nagyon édes ismét, na meg Andris, és Virág és a többiek is, akiknek még nem dícsértem meg a fotóját!

sophie27

Katica, köszi a tippet! megnézem, hogy mit mondd a dokinéni, de tényleg elég aggasztó, persze olvastam, hogy mindig többnek gondoljuk a kijött mennyiséget, mint az ténylegesen volt, de akkor is! csomó idő nyüglődéstől kímélné meg a gyereket is, na meg minket is! :P

Mazska, eszembe jutott, Te kérdezted még a hozzátáplálást! én szeretném elkezdeni, legalább a gyümölcsöt minél hamarabb, mert nálunk a kaki dolog miatt biztosan csak hasznára lenne Beninek, ha esetleg gyümölcsöt adok neki. vagy ez butaság?

sophie27

Sziasztok!

Niki: nagyon édes Barnus, és örülök neki, hogy nektek is bejött az úszás, mi is szuperül éreztük magunkat, én nem bírtam kivárni képeket :) meglestem az albumban!

Zsófi: köszi! Binyek nagyon profi hozzátáplálás ügyben, mindig meglepnek valamivel, az ikrek már gyümölcsöt, tököt, krumplit esznek...és még sorolhatnám. Azt mondta, van, ami megfogja a székletet, és van ami hajtja, szerintem kérhetsz tőle tanácsot. Mi még várunk vele, néhány napja adtunk neki egy teát (arra gondoltunk, hogy ebben a hidegben, séta közben egy kis tea jó lenne) de sugárban kihányta az egészet, szóval mi még maradunk a tejcinél.

A védőnő szerint a gyerek jobban tudja mi kell neki, mint mi :( (szóval kicsit le lettünk szúrva)

Barbi: remélem azért annyira nem volt rossz az a hír!

Azt hiszem mára búcsúzok, kellemes estét mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

SZiasztok!

Hétfőn és pénteken is Budapesten voltunk Dorcával, nem igen volt időm még írni. Aki szorított értünk, annak Írom, hogy sajnos 30/30 Hmm a nyomás mindkét szemünkben, és a 2 hónapja ejtett bemettszés a szemünkön máris összenőttSAJNOS, így újabb műtét előtt állunk, kedden tudom meg, hogy mikor lesz a következő...és utánna???? Meddig mehet ez? Ha egyszer körbeérnek a szemen a műtéti területek? Utánna mi lesz az én kicsim szemével?

Zsófi!

Mi már próbáltuk a hozzátáplálást, de Dorca többet juttat vissza a kanálba, (nyállal összekeverve)mint amennyit én beletettem, szóval nem igen jött be! Teát is csak kétszer fogadott el életében, mert közel volt már az etetés ideje és ezzel csapta be magát.

Hátról hasra mi is fordulunk, csak a kezünket nem tudjuk kihúzni magunk alól.

Ma felpróbáltuk azt a fürdőruhát, amit még Dorca születése előtt vettem, még azt sem tudtam fiú lesz-e vagy kislány, csak BÍZTAM benne:

Kép Kép Kép imádok állni

Pihentető estét mindenkinek!!! Adri

KépKép
koadri

sziasztok!
ti nagy pihenőszékesek vagytok!fontos h. állítható legyen a háttámla?vagy a fix ben is tudom majd etetni?meg aludni is tud benne?füle gondolom mindegyiknek van, h. hurcoljam magammal a lakásban...szuszu esetleg?vagy többiek? :roll:
köszi

Kép
winona

mégegy: kúpoznom kell a bébit négy napont a doki szerint, mert nem kakil.járt még így valaki közületek?tapasztalatok?
jóéjt

Kép
winona

Sziasztok!

Olyan ügyesek a babócák, hogy már így fordulgatnak. Én is nagyon várom már, de mi lustik vagyunk. Barnus nagyon édes a kis fürdőgatyójában.

Rita! Én is nagyon sajnálom, hogy így átsiklottunk az írásod felett. Gyere és írj légyszi!

Dia! Én is Floridában voltam, de csak egy évet. Bébisintérkedtem Fort Lauderdale mellett. Én nagyon szerettem kint, de azért nem költöznék ki. Ennek már 6-7 éve, azóta az angolom is kopik. Múltkor írtam a családnak akiknél voltam, de néhány szó nagy fejtörést okozott sajna.

Rizsi! Remélem minden rendben lesz az oltásotokkal!

Adri! Szegény kicsi lánykád! Remélem azért tudnak valami bíztatót mondani az orvosok! Nagyon cuki a kis fürdőruciban a drága!

Nálunk Viki ma olyan szinten szívta a kis kezét, hogy a mutató ujjai tök pirosak lettek estére. Cintus holnap már megy oviba bár még kicsit köhög. Tali ügyben nekem a szerda vagy a csüt lenne a jó. Holnap átugrunk a Camponába kicsit vásárolgatni apának, mert mindenéből kifogyott, kedden irány a reptér, pénteken meg jönnek hozzánk a volt kolléganőim.

Jó éjt mindenkinek! Remélem az elromlott babócák is megjavulnak és szundiznak éjjel!

Andi

KépKép
jazmin2005

Winona!
Miksa általában heti 1x kakil,de nincs semmi jele hogy fájna a pocija vagy egyéb.Az én dokim szerint ez természetes,azt mondta ha látom hogy fájna a pocija akkor adjak neki lefekvés elött kevés kamillateát jól becukrozva.Ez állítólag reggelre meghozza a székletet.Nekünk még nem volt rá szükségünk.
Veronika
l.veronika

Jó reggelt! Én már megint nem tudok aludni :( pedig most kivételesen mindkét fiam alszik még. Zsombi szopizott éjfélkor, háromkor, fél ötkor, akkor egy fél óra volt még visszaaludt, azóta én fent vagyok. Ez sem az az éjszaka, amikor kialszom magam.

Apró, sajnálom, tényleg nincs időm webalbumokat nézegetni. Ezer bocsánat, hogy nem ismertem meg a fiadat. Nekünk nincs is webalbumunk (vajon miért??) pedig nagyon szeretnék egyet.

CsAndi, ezer köszönet az időpont módosításért! Így legalább mi is tudunk menni, mert a múltkor rossz volt, hogy hamarabb eljöttem és mégis későn értem az oviba.

Szuszu, gondolom már megtaláltál minden infót a jógáról. Örülnék neki, ha találkozhatnánk a következő órán. És most nem lebeszélni akarlak róla, de úgy emlékszem, hogy te közel laksz a Padma jógastúdióhoz. Én legszívesebben oda járnék jógázni, imádom azt a helyet, csak nagyon messze van tőlünk.

Elnézést azoktól, akiknek az írására nem reagálok, de vagy nem tudok mit szólni hozzá vagy szerintem előfordul az is, hogy én is kihagyok olvasás közben véletlenül hozzászólásokat, mert néha én is csodálkozom, hogy milyen témákra reagáltok :roll:
Rita, megértem, hogy rosszul esik, ha nem reagálunk a hozzászólásodra vagy nem hiányolunk, ha nem jösz, de hidd el ez nem ellened van, csak figyelmetlenség részemről, részünkről. Légyszíves ne haragudj érte és gyere amikor csak tudsz (engem se hiányolt senki se, amikor vagy két hétig nem írtam...)
Erről jut eszembe viszont, hogy Leit is régen "láttam", merre vagy? Remélem jól vagytok.
Vendég

Köszi Lányok a tanácsokat.

A rossz hír az, hogy Csenge oltása újra elkezdett növekedni, így tuti sebészet lesz :( , és még az oltást is ezen a héten kapjuk, szóval biztos nyügi hetünk lesz.
Csenge is kel mostanában 1/2 2-kor, 1/2 5-kor, aztán még jó esetben alszunk 1 órát.

Nálunk is felborult a kaki rend. Ezidáig napi több kaki volt, ami egy hete lecsökkent napi 1-re, most pedig már 2 napja semmi. Lehet ez fejlődési ugrás miatt? :shock:

rizsimami

Adri! Nagyon sok erőt és kitartást kívánok Nektek. Szegény kicsi lányka, és biztos Neked is nagyon nehéz.

Niki! Nagyon jók Barnus képei. Akkor ő hasról fordul hátra? Mi azt nem tudjuk, csak ellenkező irányba.

Zsófi! Mióta Csenge tud forogni, ő is nekiáll helyezkedni álmában is ha nincs teljesen kiütve. Van hogy az oldalán megáll, és úgy alszik mint a nagyok.
:D

Sziszka! Nekünk is van szélcsövünk, de hajnalban nincs szívem nekiállni, hogy levetkőztetés, stb. stb. Szóval egy kis torna, cumi vagy cici, és kómálunk vissza. Este kaki reményében használtuk a csövet, de semmi hatása. Majd lehet, hogy mi is bevetjük a kamilla teát, de még várok egy kicsit. Csak nem tudom mennyi idő a normális.

rizsimami

Főztem, egy kávét, ha már úgysem alszom :? és visszajöttem, mert még mindig nagy a csend a lakásban.

Olyan vicces, hogy hétvégén a Bükkben voltunk anyósoméknál, ott mindig hidegebb van, ezért készültünk a nagy télre, erre ott egy szem hó sem esett.

Közben Zéti felébredt :) csak még egy kérdésfelvetés a következő napokra, hátha ti is hasznosnak találjátok.

Légyszi osszátok meg velem, velünk az ajándékötleteiteket karácsonyra! Két gyerek mellett a beszerzési sebességem igen lassú, úgyhogy úgy érzem, hogy már el vagyok késve. Sajnos (szerencsére :D ) meglehetősen sok ajándékot kell vennem és a legnagyobb gondom most az ötlethiány.

Szép hetet kívánok mindenkinek!
Vendég

winona, miért mennyi nap telt el az autolsó kakitól?
mert nekünk a védőnő és a dokinéni is azt mondta , hogy nem baj anyatejes babáknál akár ha csak heti 1kaki van.
enyém baba 4-6 naponta dolgozik , de akkor akkorát, hogy nem is mindig fér a bugyiba...és nem szenved vagy kínlódik és nem is volt hasfájós se...
Vendég

Nem tudom, hogy én vagyok ilyen kómás (lehet :? ) vagy a rendszer vacakol, de most láttam, hogy legalább 10 hozzászólást nem olvastam, amit elvileg már tegnap írtatok! Most meg már persze nincs is időm reagálni semmire, mert Zsombi ölbebabát játszik :(
Vendég

Sziasztok! Tegnap csak olvasni volt időm...

Rita, én is nagyon sajnálom, és remélem, azért jössz még közénk...

Adri, szegény kislányod, sajnálom hogy megint műteni kell a pici szemét...

Lassan azt hiszem nekünk is kell nagyobb ülés a kocsiba, már majdnem kilóg a lányzó lába... Én is a Concorddal szemezek, mert ugye amíg nem tud ülni, mindenképp olyan kell, ami rendesen dönthető, és fordíva is beköthető.

Szó volt itt a liberós nyuszifigurák gyűjtéséről, na az már megszűnt, most már csak a vonalkódok játszanak, a libero oldalán a fórumon olvastam...

Szépek a képek, és gratula a forgolódóknak..

Sziszka, köszi az emailt, én már olvastam, a párom még nem, majd talán ma este...

yuyu79

Bocs, ha sok mindenre nem reagáltam, mégegyszer vissza kell olvasnom...

Használ már valaki libero vagy pampers 4-es méretet? Nagyon nagyok? Mi most 7 kilók vagyunk, lassan kinőjük a 3-ast attól tartok, nem merek már sokat venni abból, de a 4-es meg lehet hogy még nagy lenne...

yuyu79

Rizsimami, Szuszu: köszi a pihenőszékkel kapcsolatos válaszokat.
Azt hiszem akkor ez lesz a kari ajándék a lányzónak :)

Kép

Kép
bucsek

Csajok, szerintem alvás téren front van, Dominik alvása is botrányos, pedig mi mindjárt két évesek leszünk :? Egymás után két este nem tudtam elaltatni, fél egy körül aludt el. Most éjjel szerencsére legalább reggelig csönd volt a részéről, de múlt éjjel még műsorozott is :? Most éjjel meg Dani köhögött, szóval még ekkora gyerekekkel sem működik tökéletesen az éjszaka :evil:

Winona! Szerintem ne kúpozd, ha nem szenved nagyon a kakilás miatt, akkor ne adj kúpot, az gyógyszer. Hozzászokik a szervezete, és később sem lesz rendben ez miatt a bélműködése. Ha anyatejes, akkor teljesen normális, hogy akár egy héten csak egyszer kakil, ha tápszeres a baba, akkor meg kell másik fajta tápszert kérni, ha ettől szorulása van (bár az sem hoz mindig megoldást). De annyi más módszer van, ami segíthet a kakilásban, nem szabad mindjárt gyógyszert adni, főleg nem rendszeresen.

Zsófi! Hozzátápival kapcsolatban: A 4 hónapos kort mindenképp várd meg szerintem, addig meg próbáljátok a kamillateát. Domi születése után szenvedtem én kegyetlenül a beleimmel, úgy éreztem, hogy szinte leálltak, és akkor a 128. tanács :D után a gyerekorvosunk mondta, hogy próbáljam meg azt, hogy reggel éhgyomorra (!) karamelles kamillateát iszom (cukrot pirítani, aztán felönteni forró kamillateával), na és ez meghozta a hatást, nem durván, de ez az egy segített. Mivel nem gyógyszer ezt babáknál is meg lehet próbálni, talán a pirított cukorral hatásosabb a kamillatea is. (Winona, ezt te is kipróbálhatod, mielőtt kúpot adsz.) Ha elkezded majd a hozzátápit az őszibarack az székletlazító, viszont az alma megfogja.
A bukás-hányáshoz: Nem taknyos kicsit Beni? Mert akkor is bukhat jóval nagyobbat, mint ami normális lenne, ami már inkább hányáshoz hasonló. A pangó váladék ingerelheti, és könnyen visszajöhet a kaja.

Adri! Jesszusom, megnéztem az én szemészeti papírjaimat, hogy mennyi volt nekem a szemnyomásom, hát az egyik szememen 11 a másikban 12 Hgmm. Ehhez képest Dorca 30-as értéke irtó sok! Szegény kicsi lányka, ilyen hatalmas szemei vannak, és nem működnek úgy, ahogy kéne. De csak kitalálnak neki valami jó gyógymódot :(

Sniky! Nagyon nagyot nőttetek! És egyáltalán nem látszik rajtad Barnus elmúlt két hete, nagyon jól nézel ki! :D

Na most megyek, mert Dominik porszívózik :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Sziasztok!

Zsófi, mi már hozzátáplálunk elég rég óta. Minden délelőtt etetés előtt 1 órával kap 100 ml gyümölcslevet, ez változó, hogy mi. A banános kicist megfogja, viszont sokkal jobban szereti mint bármelyiket, az almás felfújja kicsit, a többi nagyon jó. Mi Szentkirályi italt és kecskeméti italt adunk neki. 1-2 óra körül pedig kap sütőtökpürét, vagy valamilyen zsenge zöldfőzeléket. Mi még inkább bébiételt adunk neki, nem biztos hogy jobb, de szerintem mégis. :) A kakilással utána nem lesz gondotok, az biztos, de leeht tényleg jobb, ha megvárjátok a 4. hónapot a bébiétellel. A gyümölcslé szerintem nem árthat, nekünk nem ártott. Persze Te döntesz, és kérdezz is rá , mondjuk dokinénitől, védőnénitől, vagy anyukádtól. :)

Adri
, sajnálom, hogy ilyen megpróbáltatások elé állítja az élet máris a kicsit lányotokat, sok kitartást Nektek!!
Nagyon édes a fürdőruciban! :D

Julcsi
, mi már a 4-es libero-t használjuk, kicsit még nagy, de nem folyik ki, csak egymást fedi a két tépőzár. :) Szerintem már bátran gondolkodj a 4-esben. :D

k.a.t.i.c.a

És hány kiló Pistike?

yuyu79

Julcsi! A pampers talán kicsit kisebb, mint a libero, esetleg azt próbáljátok meg először 4-es méretben. Legalábbis nekünk volt, hogy pampersből a 4+ kellett, mikor liberóból elég volt még a 4-es. Nekünk most 5-ös méret van a liberóból, még jó bár néha megtelik rendesen pisivel (még nincs 13 kiló Dominik)

dadomi

Winona, szerintem az állítható háttámlás székkel jobban jártok, ha felülteted, etetőszék, ha leengeded pihenőszék. :)

A kúpozással kapcsolatban Dadomi-val értek egyet, ha nem muszáj ne adj neki gyógyszert. Max sima glicserines kúpot, az csak glicerin, nem gyógyszer, de sanszos, hogy hozzászokik és utána magától nem fog tudni kakálni rendesen. Szóval inkább várj, ha szenved tőle, akkor kamillatea(, vagy esetleg gyümölcslé).

k.a.t.i.c.a

Zsombikának boldog 3 hónapos hófordulót utólag!

yuyu79

Én is úgy gondolom hogy a Pampers kisebb, legalábbis a 2-est a hamrabb kinőttünk annak idején, mint ami rá volt írva.... Akkor veszek egy csomag Pamperst meg egy csomag Liberót, aztán meglátjuk...Köszi a válaszokat :-)

yuyu79

Julcsi, Pistike 7,3 kg. De már megvolt a csomag, mikor 7 kilos volt és akkor próbáltam már belőle, csak még volt 3asunk és előbb azt kellett elhasználni.

k.a.t.i.c.a

Julcsi, pampers-ből kukacosat vegyél (illetve én azt ajánlom :D), az gumis hátul is meg oldalt is. Amúgy kifolyik a pisi belőle.

k.a.t.i.c.a

Winona babájának boldog 2 hót, Adél babának boldog 3 hót kívánok utólag, Málnus meg már holnap 4 hónapos, úgyhogy neki is boldogat :-) Bocs ha valakit kihagytam :oops:

yuyu79

A kukacos az az Active Baby? Mert ahhoz van Dm-es kuponom...

yuyu79

Ezt pontosan nem tudom, de észreveszed, mert egy sárga kukac van a csomagoláson, ami mutatja, hogy rugalmas.

k.a.t.i.c.a

Boldog hónapfordulót minden babának!! Én nem sorolom fel, Julcsi megtette előttem, bocsi. :oops: :D

k.a.t.i.c.a

Pistike is szundizik? Enikő este fél 10-ől reggel fél 6-ig aludt (új rekord :-D ), aztán még 8-ig, és most megint egy órája alszik. Tegnap keveset aludt napközben, most pótolja ;-)

yuyu79

Julcsi, az én kisfiam már ki is takarított :lol: :lol: Zabálnivaló ahogy tologatja a porszívó csövét és berreg hozzá :lol:

dadomi

Pistike most ébredt. Ő is jól alszik, mostanában sokkal többet, mint eddig. Este 8 tól reggel 4 ig mindig alszik, van hogy 6-ig, múltkor fél 7-ig aludt, az volt a rekord nálunk. :) Reggel még mindig visszalaszik, szóval kb este 8-tól délelőtt 10-ig alszik 1-2 ébredéssel. Meg minden kaaj után legalább fél órát. Szóval nem panaszkodom :D Bár az elmúlt pár nap elég zűrös volt, biztos a hideg miatt.

k.a.t.i.c.a

Dadomi, de jó dolgod van Neked ;-)

yuyu79

Ildi, így könnyű...segítséggel... :) na jó csak vicceltem (könnyű...2 gyíerkőccel... :lol: )

k.a.t.i.c.a

Akkor jó sokat alszik a kisfiad, Katica... Nálunk éjszaka csak 6 óra szokott lenni egyhuzamban, néha 7, 8 most volt először. De szopi után egyből alszik tovább, így nem vészes... Csak ha már 3-kor kelni kell, annak azért nem örülök annyira, főleg, ha éjfélkor fekszem ;-)

yuyu79

Ugye milyen jó nekem? :P De hiába kérem, kávét nem hoz nekem :lol: Sajna a mosogatót még nem éri fel, talán ha vennénk neki egy sámlit... :lol: :lol: :lol: :lol:
Na vége a lazításnak, bevetem magam a konyhába, Domi most éppen vasútat épít. Szorgalmas, ügyes, szép gyerek (tiszta anyja :P ).

dadomi

Julcsi, majd lassan beáll nálatok is a rend. :)

Ildi, lemerem fogadni, apája meg azt mondja, tiszta apja!! :D

k.a.t.i.c.a

Még gyorsan egy kép Domiról :lol: (Katica! Persze, apja is hiú :lol: )
Kép

dadomi

dadomi
[quote="dadomi"]J írta:dadomiulcsi, az én kisfiam már ki is takarított :lol: :lol: Zabálnivaló ahogy tologatja a porszívó csövét és berreg hozzá :lol:

de miért nem bekapcsolva tologatja, akkor hangot sem kell adni hozzá :D :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Zsófi,
Mi múlt héten ugyanezzel mentünk a dokinénihez! Egyik napról a másikra szinte minden evés után kijött elég sok tejcsi, olyan 10-30 gramm közötti mennyiségben. És pontosan ahogyan leírtad, nem csak a vállamra ment hanem nagy taccsal le a földre (és sajnos a szőnyeg parkettára is jutott bőven). Ez kb másfél hétig tartott, és most már néhány napja szerencsére nincsen ez, max napi 1-2x de akkor sem jön ki annyi. A dokinéni azt mondta, hogy ha fejlődik és van étvágya, akkor nincsen miért aggódni. Ha 6 hónapos kora után van ez, akkor az más, de még semmi ok az aggodalomra, ha amúgy minden más rendben van.

Niki,
Barnus is milyen ügyes már!! És jók az uszis képek is :)
A Camponában hol van ilyen uszoda? Ez kimondottam csak babás úszásra fenntartott? Mikor van és mennyiért? Én is úgy mennék Virággal!

Koadri,
Sajnálom, hogy megint műteni kell. Biztos szörnyű érzés
:( Drukkolok értetek, hogy többet már ne keljen ezután! Kitartást!!

Csenge,
Karácsonyra sztem még könnyű dolgunk van, mert sztem szinte bárminek örülnek még ebben a korban (majd tini korban lesz az érdekes...). Mi veszünk Virágnak játékokat, lehetőleg fejlesztő jellegűeket, meg talán néhány rucit. Ja, meg kap szekrényt is végre, na de az most pénteken már meglesz, tehát azt inkább névnapjára kapja (vagy inkább anyunak ajándék ez?? :wink: ).

Jázmin,
Hamar visszajönne ám az angol, ha kimennél újra! Néhány nap és mintha el sem mentél volna! Mi North Port-ban éltünk (Tampa alatt, onnan kb másfél óra). Az szuper lehetőség volt, hogy kimentél! Na és hogy bírtad a meleget? Nekem az az időjárás hiányzik nagyon, télen is 20 fok napközben! :)

Pelus méretek: nálunk pont fordítva van! A pampers 3-as még túl nagy, viszont a Libero 3 az pont jó a pici popójára! Sztem ez azért van, mert a Libero vastagabb mint a pampers, meg a hasnál is van egy kis bélés, ami nekünk extra jó mivel hason alszik a Virág. Még egyszer sem folyt ki belőle cucc! :wink:

Kép
Kép
dia123

Dadomi,
Milyen szorgos a kis legény!! :)

Kép
Kép
dia123

Julcsi, köszi :)

Dia, félreértettél :D az sosem gond, hogy mit vegyek a kicsiknek, az már annál inkább, hogy a család többi tagját meg a barátainkat mivel tudnám meglepni. Ehhez kértem ötleteket.

Ma fél órát aludt de. Zsombi, azóta boldogít. Megyek is hozzá.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: