Dettyk, akkor ma együtt keltünk! Szintén öt óra!
Juba! távirányító

Hogy azt és a telefont hogy imádja minden gyerek!
Emese, KOnakion! Hát én ezzel úgy vagyok, mint amikor a harmadik gyereknek már csak a kutya nyalja le a cumiját...

én is el szoktam felejteni, de meggyőződésem, hogy nagyjábóli rendszerességgel is megvan a hatása. Amúgy nekünk a nagyobbaknál amígy csak szopiztak végig kellett adni a K vitamint, aztán dokiváltásunk volt és a mostani most azt mondta, hogy ne adjam már Zitának. Merthogy ez már nem anyatejes kaki. Merthogy éppen panaszkodtam neki a - antibiotikumtól - zöld kakira. Szóval szerinte nem is az antibiotikum, az már nagyjából kiürült, hanem egyszerűen fel van borulva a bélflóra. ( A normaflore egyébként tényleg nagyon jó rá) Csak én úgy csodálkoztam, hogy jó, gyógyszert szedett, más a kaki, de hát attól még anyatejes, nem eszik olyat, amiből megkapná a K vitamint. Pedig nagyon jó fej doki, ez az első dolog, amit nem nagyon értek...
Horcsog! Édes Ildike, a kis lábemelgetős! Gratula az ötödik hónaphoz!
Zita is emelgeti a lábait, jó magasra lódítja, én meg reménykedek, hogy ebből már csak megérik egy átfordulás....
Juba, ezek nagyon jó fotók és itt már kérem, komoly fogak vannak!
Tünde, azta, de jók ezek a tájfotók! De a bébi is!
Rendszer, az mi? Maximum az oviba elvitel és elhozatal fix, de most azt sincs, nincs szükségünk se vírusra, se bacira, úgyhogy Levi is itthon lógatja a lábát.
REgi, szerintem is biztosan csak átmeneti ez az éjszakai zavar, akármitől, mire kitalálnád, már el is fog múlni.
Irina, drukkolok Ádinak hétfőre!
És amikor nálad ez volt, téged meg kellett műteni ? Lehet, hogy írtad, csak nem emlékszem

!
Dotildi, cékla
Naa tessék, megkapjátok tőlem a második adagot ma estére! Most látom, hogy mióta elkezdtem olvasni, újabb két oldal született! Mamám, pedig ma korán akartam feküdni!