Jelentem, személyesen is meggyőződtem róla, hogy Lizi baby-nek nagyon jól áll az usánka, nagyon kis vigyorgós volt ma benne
Silkáék kedvérét még hegyet (na jóóó, csak dombot) is másztam babakocsit tolva, érzem is a lábaimon
Irina, drukkolok nagyon, hogy Ádi megússza a műtétet!
Apával mi is ki vagyunk akadva azon, hogy már 6-7 óra körül miket mutatnak a tévében!
Egyébként láttam mostanában a Rex felügyelő egy-két részét (ált. nekem háttérzajként be van kapcsolva a tv, amíg Dorka alszik a szobájában): na az se volt, semmi: az egyikben tök meztelen csajt mutattak, a másikban egy pár épp egy 3.-at keresett, és videóra vették az "action"-t. Mindezt d.u. 4 óra körül vetítették a tv-ben!
Varga Tünde: naggggyyyon édes Domi azzal a 2 kis fogacskával
Fleur: Jó hír, hogy Anyukádnál mégsincs komoly probléma!
Puzzle szőnyeget én láttam a múltkoriban a teszveszen és a vaterán is.
Juba: én mindig irigyeltem a természetes vörös hajú lányokat, szerintem nagyon különlegesek! Emlékszem, amikor egy esküvői szalonban voltam kiegészítőket venni a mienkre, volt ott egy természetes vörös hajú anyuka a szintén vörös lányával. A lány épp a menyecskeruháját próbálta: sötétzöld fűzős felső arany szoknyával. Nagyon gyönyörű volt abban a ruhában!
Andibab: nekem a tápszer-csere mellett lenne még 1-2 ötletem. Pl. a gyümölcsbe keverhetsz egy kis tápszert is, úgy ismerősebb lesz az íze a babának. Vagy esetleg tejpépbe kevert gyümit is kóstoltathatsz vele. Egyébként nálunk Dorka elég lassan szokott hozzá a kanalas evéshez, szerintem legelőször inkább ez volt furcsa neki, nem az új íz. Sok türelem és próbálkozás kellett hozzá, mire megtanult kanalból enni.
De ha nagyon tiltakozik ellene, akkor várj még egy kicsit....