A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Banika
Én is mondtam apának, hogy inkább folyjék taknya a gyereknek, mint láz. Lázgörcstől én is félek. De mitől lehet? Mitől megy fel a láz annyira, hogy görcs lesz a vége? … hévíz: vagy higanykák lenyomatolnak más helyett is! :wink:

Dóri
Kanalazást eddig én sem erőltettem, mert valahogy nincs kedvem kisikálni a szőnyegből a kaját :oops: , de asszem mi késik nem múlik, muszáj lesz.
:roll:

Petra
Kép
petricsek

Köszi Bani, de van nekem saját Mama, ha gondolod cserélhetünk :lol:

jucicuki

Lányok! Ti egyszerre etetitek a Manókat? Mert nálunk ez jeleneleg nem megy. Emma szépen eszik, de Eszter. Vele küzdünk. Így jobbnak láttam felváltva etetni Őket. De így meg 1-1,5 ótába is beletellik néha .

Tünde
Kép

Kép
myra77

banika, ne kamufenyegessééééééé! 8) :lol:

Petra
Kép
petricsek

Passz.Ha nálunk este vmelyik higanynak 38 vagy aközeli,én nyomom a kúpot.
Vendég

amióta megvan az etetőszék, egyszerre eszünk. És ha valamelyik hisztis kedvében van, megvárja a másikat, amíg befejezi. VASSZIGOR, KEMÉNYKALAP ÉS KRUMPLIORR! :lol: :wink:

Petra
Kép
petricsek

Tünde
Az elején egymás után etettem,de csak magam szivattam meg.Pár hét alatt belejönnek,addig türelem.
Megtanulják,hidd el.Csak az egyik gyorsabban,a másik lassabban.
Vendég

Én egyszerre: 1 kanál ide, egy oda. Nem könnyű mindig...ugrálnak a székben :roll: meg bohóckodnak...
Vendég

Kajával és is így vagyok.Hisztis vár.Ha nem eszik,akkor is .PONT.
Vendég

Léptem :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Joccakát
Vendég

úgy gondoltam, hogy kicsit gyakoroljuk még ezt a kanalazást. Majd ha már jól megy mendkettőnek, akkor elkezdem egyszerre etetni Őket. Akkor nálunk is VASSZIGOR lesz. :D

Én is elteszem magamat holnapra.Jó éjt!

Tünde
Kép

Kép
myra77

nálunk Bendusba bármit bele lehet tömni, bármikor (kivéve, ha lázas), Zsombi viszont nagyon teátrális tud lenni! feszegeti magát, visít, kiveri a kanalat a kezemből. Ilyenkor nem veszem ki és lenyugszik fél perc múlva. Kap bulátát, játékot a kezébe és kész...persze van, hogy azokat is lesöpri a földre. :lol:

Petra
Kép
petricsek

Köszi a válaszokat! Akkor hamarosan belevágok az egyszerre etetésbe. Előtte még valahogy pihentetem az idegeimet. :D :shock:

Tünde
Kép

Kép
myra77

lebzselés helyett megyek szaldolit szülni :oops: ! Jóéjt!

Petra
Kép
petricsek

Szép jó reggelt, így hajnali 5-kor :) Apjuk ment Salzburgba, oszt én is keltem..

Már megint jó sokat írtatok!

Juci, Anny szépek a lányok! :)

Banika! feladnád anyóst postán? sztem csak simán add fel (max elsőbbségivel) oszt hátha elveszik útközben :) attól függ mekkora csomag! :)

Jók a logók, nekem is az első tetszik,a másik felírattal :)

Binyek! nagyon hasonlítanak. már mondani akartam hogy apja fia Marci :)

Jucitesóeszti: Üdv itt! irigykedek, mivel nagyon szép dolgokon mész most keresztül :) nah nem a hányásra gondoltam :)

Banika, elolvatsam a "zsiráfos" storyd, hát nem semmi...

Mi hétvégén elment egyet "teleni" voltunk pancsizni is, de basszus Gergő békám végigordította az egészet. abszolút nem élvezte a vizet. Fanni max nem sírt...szóval mostanában nem kell mennünk.
egy nyavadt kép nincs, max így is csak az ordítást tudtam volna lefényképezni...

ezekez felteszem, hátha valakit érdekel:
http://www.teszvesz.hu/item558964308_ch ... kocsi.html

http://www.teszvesz.hu/item562809759_ik ... li_uj.html

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

Hihetetlen mennyit termeltetek ez alatt a pár nap alatt. Átfutni is nehéz, nem hogy normálisan elolvasni.

Minden baba, és kisgyerek gyönyörű!
Betegeknek jobbulást, remélem most már mindenki túl lesz a megfázásokon, influenzán. Én, ha nagyon magas a láz, adok receptes lázcsillapítót (germicid vagy antispiretikus kúp, ha csak 38 fölött van, akkor nurofent. 3-4 óránkét szabad csak felváltva adni, és arra kell nagyon figyelni, hogy ne legyen benne azonos hatóanyag.)
Binyek! Fiad tiszta apja. (legalább az nem kérdés! :lol: )

Szofi! Sajnálom a betegséget, még nem is hallottam róla, majd megpróbálok utánaolvasni.

Anyós sztorik kiakasztanak. Mondjuk az enyémmel nincs ilyen gondom, mert ő nem jön, én nem megyek! Így legalább vita sincs!

Én egymás után etetetek, csak a gyümit eszik egyszerre, meg a ha kenyeret esznek. Ebéd az külön van. Ritkán van csak hiszti, olyankor a másiknak is csempészek 1-1 falatot a szájába.

Dóri! Jók a logók! Nagyon kreatív vagy! Ez a munkád is vagy csak hobbi!
Nekem a 3. tetszik. Binyek, légyszi írd bele a táblázatba.

Eszti (Judit Huga) üdv köztünk, és gratula a kismanóhoz! Vigyázz magatokra!

Anny! Várom priviben az apás sztorit, amit pedig megint írtál, hát ... No comment. Sajnos ez már így lesz mindig. :( :( :(

Petra! Jó szakdolizást! Kitartás, lassan itt a vég! Sajnálom a lakást. :( Írok Neked privit.

Lanyané! Sajnálom az autót! :(

Binyek! Légyszi vidd be a táblázatba az adatokat:

Adrienn
8740 gramm
75,5 cm
Mászik

Zsófi
7000 gramm
69,5 cm
Áll, és lépeget a bútorok mellett

Kaja
7-8 között táp
10-kor gyümi
12-13 között főzi
15-kor gyümi
18-kor fözi, tejpép, kenyér valamivel (mikor hogy jön ki)
20-21 között táp

Na és a végére! Örülök, hogy így forog ez a topik, de ha így folytatjátok nagyon le fogok maradni, ugyanis ma van az tolsó napom, mert holnaptól dolgozok. Most a héten az irodában leszek 9-4 között átvenni a melót, (Anyukám vigyáz majd rájuk), jövő héttől meg itthonról nyomom majd élesben.

Üdv,
Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Banika :P
4-f5 körül szoktunk babakocsizni, ott alszanak egy fél órát, 5-f6-ra visszaérünk, akkortájt esznek, utána még kis játék, de már 6-tól szemdörzsölés, fáradtsági-hiszti, anyuka meg énekel, táncol és mindent bevet, hogy még f7-7-ig kihúzzuk... Aztán fürdés és alvás. Nem 5-10 percen múlik, mert van, hogy már 7-kor alszanak és van, hogy csak 8-kor, de az ébredés akkor is korai. Mondjuk ma 6 óra volt, ez már szuper :D

Myra/Tünde :P
Én spec. ne tudok egyszerre etetni, mert az mindig sír, aki épp nem kap kaját. Így nálam Milán egyik előbb, mert ő kb. 5 perc alatt minden kaját bevág, majd Márkó, aki 20 perc alatt még sosem végzett...

Most csak Judit :P és Any :P képeire emlékszem, édesek a csajok. Nem is tudom... mindjárt megnézem, hány lány jut a kisfiaimra Hévízen :lol:

Dóri :P
Nekem is a 3. logo tetszik az 1. szöveggel. Noha nekem még lett volna más ötletem is a logora, de pasiknak biztos túl giccses lett volna :oops: Két jobb (vagy bal) babakézre vagy babalábra gondoltam...

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Binyek :P
Nálunk is változtak a tábla-adatok.

Súly: Milán 9000, Márk 9700 gramm
Kajánál a T: 150 gyümölcs+babakeksz+gy.lé
Alvás: 19-20 Ébredés: 5-6
Köszönöm szépen!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Csajok is egyszerre esznek, míg aprók voltak a hordozóban, mióta ülnek, az etetőszékben. Anny bohóckodás nálunk is megy, ráadásul ugye utánozzák egymást és ha az egyikre rászólok, tuti rögtön a másik is elkezdi :lol: Néha hiszti is van, tekergéssel, fej hátra csapkodással, ilyenkor megfogom az arcát és megkérdezem a szemébe nézve, hogy mi van ufófej (nem röhögni bevált módszer :oops: ) okos kislányomat elvitték az ufók és itthagyták ezt a hisztis utánzatot? Mire végére érek néz nagy boci szemekkel csöndben és általában elröhögjük magunkat közösen. Ha néha nem segít, akkor fogom kiteszem a székből, hogy ha jól laktál kislányom, mehetsz játszani. Ilyenkor a tesónak adott két max három kanál után kéri, hogy vegyük vissza a tutiba :lol:

Szakad a hó :shock:

Szép napot!

Judit

jucicuki

hallihó jázminak a lábai karjai száraz piros foltos pörsenéses-megyünk a madarázs börgyogyiba
ezek a kölkök egy nap alatt ugy beindultak kúsznak másznak ezerrel végem van
vivi a lányidat el fogom rabolni hát eggysterűen csodaszépek
binyek akkor lécca
jázmi-ami minketten 8700gr
édredés regg 6:30
reggeli 10óra gyümi vagy tejpép(mostanába finnyásak1 tányér
ebéd 15:30főzelék doki által javasolt mindennap hussal 1 tányérka
vacsi 20:30 sinlak(imádják)260ml
éjszaka kb 5tájékán 200tápi
kusznak másznak vadállatkák
csajok a friss almán kivül mit adtok gyümit lehet hülye kérdés 8) üvegeseket kivéve

lanyané

a kék virágos esernyőkocsi ujjonnan 19ezer

lanyané

Anyám, úgy látom, Pasira is rájött a szófosás... Na majd nézhettek Hévízen, élőben csak velem locsog ennyit. 8)

Reagálni esélytelen... Legalábbis mindenre.

Pasi!
Tudod: csinálsz, amit akarsz, csak ne tudjak róla.

Myra!
Adorján műtötte újra pár éve anyukámat, amikor itt Debrecenben elbarmolták. Csípem a humorát... :lol:

Lanyané!
Sajnálom az autót.

Fogyózás: taposót akarok lőni a teszveszen.

Kaja: ezek nem esznek, hanem ZABÁLNAK. Másfél decikat nyomtak az éjjel, ha 20 mili kellett pluszba, akkor is üvöltöttek, zengett a ház, csoda, hogy Balu nem ébredt fel.
Na szaladok, kávé-etetés-fejés megvolt, jön a többi.
vovanda

Mi is egyszerre ettünk/eszünk. talán az első két hónapban nem, aztán összehangoltuk a két gyereket. Fajcsaapkodás megy nálunk is ezerrel. néha úgy néznek ki , alig lehet róluk levakarni :)

Fanni! Micsoda súlyok!! lassan akkor tőled vehetek ruhát Gergőnek... :)

Lanyané, jól teszitek hogy mentek dokihoz.
ez a babakocsi biztos többet tud :)

Banika! mikor mondják a fiúk hogy "hát te" akkor a te hangot olyan kis édesen mondják, thee, nálatok is?? :):)

Hol vannak a 3-as ikres csajok?? volt még vagy 3 Noryn kívűl :)

zsuzska80
Szombathely

Banika!
Előbb szita volt az agyam: jöhet utánvéttel és köszi!
vovanda

Szofi
Boldog névnapot kívánunk Mirtillnek!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Csajok
Csak szólok,hogy hamarosan megint óraállítás lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Eszti :P
Mikor is? S merre is? :oops:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Én naptáromban Alfréd nap van...

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Kitakarítottam,mosok,rendet raktam és most lépek almás sütit sütni :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Hánykor keltél? :shock:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Zsuzska :P
Remélem, kicsit lelassul a súlynövekedésük, mert emeletes a lakás és alig tudom őket lehozni/felvinni :shock:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni
Alfréd+Mirtill névnap van ma :lol: :lol: :lol: :lol:
Márciusban és 2-ről 3-ra. :wink: :wink: :wink:
Vendég

Sziasztok!

Itt is esik a hó! :roll:

Lanyané: jobbulást Jázminnak! Írd majd meg, hogy mi volt a bőrgyógyászaton.

Vanda: anyukám is úgy járt mint a Tied. Csak Őt Szalkán műtötték rosszúl. Utána protezsáltam be Adorjánhoz. Jelenleg az egész család hozzá jár. :D Meg a nagyobbik lánya a keresztanyja a sógórnőm kisfiának. :D

Fanni: nálunk is így megy az etetés most. A jól evő eszik előbb, aztán a nehezebb eset. Hívhattok nyugodtan Tündének. :D

Petra: mikorra kell leadni a szakdolit?

Zsuzska: sajnálom, hogy nem élvezték a Kicsik a pancsizást.

Dóri: megnézem mégegyszer a logókat és szavazok én is. Fényképezőtök milyen?

Juci: elképzeltem ahogy néznek a Drágáid a ngy bociszemekkel Rád! :D

Ancsy: jó munkát!

Tünde
Kép

Kép
myra77

Fanni
6:20-kor :lol: :lol: :lol:
Vendég

cica: akkor én megyek meglátogatom sotskét....almás sütit süt:P
1szálpasi

upsz, elqrtam, akkor erről most már tudsz:-(
1szálpasi

Logó: nekem a 3. tetszik az elsőnek a szövegével.

Tünde
Kép

Kép
myra77

petra: ikreket már szültél...most meg szakdogát? melyik a jobb?:D
1szálpasi

Fanni
Csoda hogy még bírja a derekad

Zsuzska
Igen,úgy mondják :lol:

Vanda
Az utánvétet Jucitól kérdeztem,hogy a mamát hogy postázzam neki? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Majd a zsirit lezsírozzuk nyugi
Vendég

Fanni
Szuperkölkeim 3/4 4-kor éledtek,1 órát tréningeztünk 5 perc alvás aztán sírással.Kaptak tápot,oszt csend volt 8-ig :lol:

eszti süti jöhet,postát állom
Vendég

Fikuszunk szinte kopasz és széttépték a hímzett organza függönyöm közös erővel.Ki is írta hogy angyalarcúak? :evil:
Vendég

Már megint hány oldal!!!!!!!!!!

Kinek kell Hévízre anyósom bébiszittyónak?????Mókás brigád vagytok!

Juci!
Édesek a pancsiban.Kajálás nálunk is olyan,mint nálatok.

Lanyané!
Reméljük semmi komoly nem lesz a bőrgyógyin.Autódat sajnálom.
Milyen esernyőkocsit vettél?Képet róla.Az én kölkeim is leestek már az ágyról és ettől nem érzem magam rosszu anyának.Súgok még lesz egy-két esés sajna.

Pasi!
Ha Hévízen Vanda szoknyája mögé bújva fogsz biomentes kaját lapátolni és nem fogsz sziporkázni,akkor kinyúvasztanak a csajok!

Anny!
Exed egy pöcs!A csajok csodaszépek!

Binyek!
Mennyit fogytál?Nagyon szépek az egyformáid!Paprikafűzéres eset nem lehetett semmi!Kamaszodik a lányod?

Banika!
Anyós hiába lelkes,ha többet árt,mint használ.Anyukáddal nem is értem,miért vagy te a feketeseggű és nem nálatok van.

Vovanda!
Én a tejfokozásra sok szalonnát ettem.Anyósom nem gyenge,de én meg erős vagyok,mint a vídia!

Sotske!
Azért nincs rólam fotó,mert nem lenne szalonképes a kócos,pizsis anyuka!

Myra!
Szánkózásos képnél az apukám húzta őket,így lett a fotó!

Tonti!
Jobbulást nektek!

Petricsek!
Ha 39 felett van a láz,akkor először egész Germicid,ha nem megy le és makacs,akkor óránként adhatod felválta a nurofent,panadolt,germicidet,sőt még a cataflame cseppet is.
Köptetőre ambroxol vagy rinathiol
Jobbulást nektek!
Éjjel mi is 1-2 felé kelünk sajna.
Vendég

Banika!
Higanykák nem unatkoznak!Szegény te!

Myra!
Szigorúan együtt kajálunk.Az idő nagy úr! :roll:

Dóri!
Ügyesen csinálod a lányokkal!

Ancsa!
Kemény lesz a meló gyerekek mellett!

Fanni!
Ha este8-tól reggel 5-ig alszanak ébredés nélkül saz nagyon jó!
Vendég

benszi: azt megígérem, hogy nem fogok biokaját enni:D
vanda szoknyája mögé bújni meg fizikailag lehetetlen lesz, mert olyat nem hord (bár tök jó lábai vannak, és a pofámat befogom, mert a kedvemért már így is túl sokszor vett fel szoknyát)
1szálpasi

legalábbis szerinte túl sokszor....
1szálpasi

A függönyt nem sajnálom annyira(kicsit már untam :lol: :lol: )majd levágatom,jó lesz a konyhába cserefüggönynek :lol: :lol: :lol: :lol:

De a fikusz miatt apa kinyúvaszt bennünket :oops:
Vendég

Pasi!
És sziporka is lesz?Ha nem,büntiből nekiállsz ott palacsintát sütni.
Áll az alku :lol: :lol: :lol: Bár a palacsintasütést szerintem ettől függetlenül megszavazzák a csajok :lol: :lol: :lol:
Vendég

sziporka....attól függ, mennyire fogok berúgni:D (nem szoktam :P :roll: )

ennyire palacsintás a jónép, hogy a hétvégémet azzal tölthetem majd?:-)
remélem, nem lesz palacsintasütőjük :lol:
1szálpasi

Én viszek neked :lol: :lol:
Vendég

csajok: ha palacsintát sütök, akkor abban KRISTÁLYCUKOR ÉS FINOMLISZT lesz, és nem vagyok hajlandó semmilyen édesítő/barnacukor/teljes kiőrlésű és egyéb "egészséges" dolgokra, és hízni fog tőle a seggetek :lol:
ja, igen...és néha odaég egy kicsit (arról se tehetek, de az a kis feketés pír is nagyon finom rajta, hiába okoz rákot :P )
még így is érdekel titeket? :roll:
1szálpasi

igen-igen-igen
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: