A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 szeptemberi babavárók

Ági: még nem tudom levesszük-e fürdéskor, mert még nem jött meg. Már alig várom. Talán a hét végére meglesz.
Többiek? Leveszitek fürdéskor?

Csehi, Noni ???
Vendég

Márti: fürdés után, vacsi után Noncsi mindig a saját ágyában alszik el. Csak első felkeléskor szoktam áthozni kómásan-félálomban. Néha szinte nem is emlékszem mikor-hogyan került hozzám. Aztán szopizik, és mindketten bealszunk, ezért nem kerül vissza az ágyikójába. Most már olyan szépen alakult ez a dolog, az utóbbi 2 hétben éjjel már csak 1-szer kellett felkelni hozzá. Úgy örültem. Most meg 3 napja elkezdődött ez a "rémálom", és alig alszunk. Köszönöm a tanácsokat!
Vendég

Bocs,csak Gyuszika éhes lett.

Márti!
Nagyon sajnálom,hogy Csabid ismét göthös. Remélem nem válik komolyabbá.

Kistigrincs!
Nagyon örülök,hogy meg van az engedély :D Hurrá!!!

Röné!
Nagyon cuki ez a Dani fiú. Az alsó képen,mint egy igazi manó :D Gyere amikor tudsz :wink:

Anyooka!
Nagyon örülök a jó híreknek. Sajnálom,hogy te is elkaptad :cry:

Kép
Kép
a.m.

Hello lányok!

Anyoooka: De jó!! Örülök, hogy végre otthon vagytok és remélem több ilyen nem is lesz!

Kistigrincs: Éljen-éljen! De régóta vártatok már erre!

Eszike: Én még mindig sajnálom a szar éjszakáitokat! Nekünk eddig 1-2-szer volt csak éjszaka kelés, most pár napja 3-4-szer és már ez is kikészít!

Márti: Ezt nem hiszem el!! SZegény Csabi! Nem lehet egyszerű a dolgod, de gyors javulást kívánok! Babakocsi: :?

Szeder: Nem jött válasz a privimre, ezért kérdeztem, hogy megkaptad-e. Elég hosszú értekezést írtam! :wink:
Vendég

Délután egykor felhívtak a Dévényesek, hogy 3-kor lenne egy hely. Elmentünk és tök jól tettem! :lol:
Amennyire féltem tőle, annyira jónak találtam!
Egy tök kedves csajszihoz kerültünk, aki mindent elmagyarázott, hogy mit miért csinál másként Bius! És milyen igaza van! Jól megmasszírozta, nem is sírt Bianka, csak a legvégén, amikor négykézlábozást kellett csinálnia egy hengeren. Hát az nagyon nem tetszett neki, de csak azért, mert ő nem kar, hanem hátizommal tartja magát, ami egy hasonfekvésnél még elmegy, de egy négykézlábnál már nem.
Szóval remélem hatásos lesz a "torna".
Ja, pont az i-re: nem 5.000,-ft, hanem csak 2.500,.Ft! :lol:
Vendég

Márti!
Szegény Csabi. -Erre már nem is lehet mit mondani,hogy mindig van valami baj.. úgy veled érzek. Amúgy tökéletesen átérzem,hogy milyen, hogyha épp egyik gyermek meggyógyul, akkor jön a másiknál valami :( A fiúk nálam is adták-vették egymástól a betegségeket. Most valamivel jobb a helyzet, évek óta nincs lázas állapot. -asszem jól emlékszem :oops:
Majd egy pár év múlva nálatok is javulni fog ez az állapot. Egy igazi kis közösség vagytok Ti hatan, ezt ne feledd :wink: Jobbulást Csabikának. Kitartás Kamillának! - Tényleg, hogy van Kamilla? Foga? Ki bújt teljesen?? - Nálunk még semmi.. ha így folytatja Adél-fogzása akkor már mindenkinek lesz itt foga, mire neki ki jön az első :roll: Vasalás? Én fürdetés és altatás után fogok neki.. valahogy többnyire este van hozzá hangulatom. Olyan hangulat kérdése is tud lenni a vasalás nem??
Könyv: Én nem ismerem, amiről beszéltek a.m.-el. Én Oshot, olvastam utoljára. Szeretem nagyon.

Bejci!
Be néztem.. nem kaptam meg. Még a múltkorit kaptam csak meg.. mielőtt elmentél volna anyukádhoz.
Tényleg mesélj már, milyen volt anyukádnál? Hogy telnek ott a napok? Reggeltől-estig? Férjed? Hogy bírja nélkületek? És, Te nélküle???

Na aztán nem mentem semerre , csak a közeli Sparba kenyérért és felvágottért, mert este szendvicsparti lesz nálunk :) Most -kivételesen nem főzök.. befáradtam- szóval Adél még itthon is maradt Mátéval.. -megbízom Mátéban ilyen téren- az egész oda - vissza kb fél óra volt, úgyhogy simán elvolt a két tesó :wink:

szeder74

Sziasztok!

Márti!

Köszi a hiányolást, itt vagyok. Tegnap megjött ismét, valószínű ez is rásegített a sárkány hangulatomra. Ma már sokkal jobb és szerencsére a tegnapi napot is mindenki túlélte! :D

Oltással kapcsolatban had kérdezzek. Holnap megyünk a dokinénihez és szeretnék nagyjából képben lenni. Én is "csak" a maradandó károsodást okozó nyavaják ellen szeretnék oltatni, ezért is nem kapta meg Ákos a rotát. Ha jól láttam a neten, most a meningitis ellenit kaphatná meg a baba és 9 hósan a bárányhimló ellenit. A meningitis 1 oltás vagy az is egy sorozat? Bocs, biztos megbeszéltétek ezt Szederrel itt is, csak nem figyeltem az elejétől a beszélgetést.

Bejci!

Örülök, hogy tetszett a torna és annak is, hogy olcsóbb, mint a központban. :D Kell nektek is gyakorolni otthon? Mikor kell menni megint?

Szeder!

Boldog névnapot! :wink: Jó partyt estére!

A fog dolog a részünkről törölve. Valszeg szájpenész keveredett a fogacsaka helyére és azt láttam fehérnek. Gyanús volt a dolog, ezért tegnap előtt bekentem a gyerek fejét pyoktaninnal és tegnapra eltűnt a foga. :D Valószínű nem visszahúzta... :lol:

Röné!

Semmi gond, előbb-utóbb mindannyian erre a sorsra jutunk. Legkésőbb akkor, ha megjön a jó idő. :) Tényleg tökre kismanós a hapsid! :D

Eszike!

Anyukád no comment. Nem lehet hogy valami mélyebben húzódó baj van a háttérben, ami anyud lelkét nyomja. Néha olyan "buták" tudnak lenni az emberek, inkább kitalálnak mindenfélét ahelyett, hogy kiböknék az igazi bajt. Hümm?
A borostyánláncot én leveszem fürdéshez, de csak azért, mert láncostul nem tudnám megmosni, megtörölni Ákos nyakát. Van egy kis toka... :lol:
A kajcsi elég Noncsinak? Ákos akkor csinálta ezt a rengetegszer kelést, amikor nem volt elég a tejcsi. Mióta kap esténként néhány falat almát/répát, sokkal jobban alszik! De lehet, hogy meg kéne próbálni a rizspépet, amit mondtam. Mindjárt megírom hol van Müller.

Kistigrincs!

Szupper hírek! :D :D

Honey!

Örülök, hogy jobban vagytok! :wink:
Remélem Flórát továbbra is megvédi az anyatejcsi!

Anyoom!

Jaj, tökre örülök, hogy jobban vannak a gyerekek! Már előre rettegek, hogy mi lesz, ha Ákos beteg lesz. Pláne ennyire. :roll:

Akartam még valamit, de közben felébredt a Csöppöm és óbégat értem. Meg aztán itt a répus idő is. :D
Lehet, hogy jövök még!

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Ezt nem hiszem el, végre rászánom magam hogy írjak, erre megnyomtam valami hüle gombot és eltünt minden.

Márti: Remélem nem lesz komolyabb baj Csabival. Úgy néz ki, a sok betegség már nagyon legyengítette a gyerekek immunrendszerét.

Bejci:Örülök, hogy tetszett a torna, biztos sokat fog jelenteni Bius fejlődésében.

És persze, már megint csak kérek! :lol:

4 és 5 hós videókhoz képet:
Druska, Winona, Mambu, Realdream, Sarkantyúka, Nyunyori
A többieknek ment email.(Sugi, Szeder, Hutás, Sziszi7, Lolababa, Bagzerka)

Itt persze mindenkit felsoroltam, lehet, hogy már közülük sokan már nem is olvasnak minket. :cry:

Jaj, és a legfontosabb, Bálintnak nagyon sok boldog névnapot kívánunk.

Szedernek is sok-sok puszi.

Nostawen régóta nem jelentkezett, jönni fog és részletesen mesél, hogy mi történt velük.

Kép
Kép
noni78

Kistiggrincs: De jóóó :) Bárcsak mi is itt tartanánk...
A 50k + havonta pedig külön jó hír :)

Röné: De jó hogy jöttél :) Dani nagyon csudapofi :) Az etetőszékes képe tetszik a legjobban :)
És milyen ügyes hogy már így forog:)

Mambu: Ez a könyv nagyon jó :) El is viszem az egyik évfolyamtársamnak, pont hozzátáplálásról beszéltünk múlt pénteken egymással! :)

Márti: No az még nincs itthon :) Homeogéne9, lándzsásútifű szirup /már érzem hogy mászik lefelé jön a köhögés/, Coldrex, strepsils, tengervizes orrspray...
Útálok beteg lenni.

Jajj ne remélem nem lesz Csabi beteg.

Anyoooka: De jó. hogy Ádámnak már nem kell gyógyszer. Gyógyulgassatok!

Lányok! Létezik úszó pelusból olyan ami jó az én alig 7kg ropi fiamra? A legkisebb amit láttam 7-12Kg ra való. Abba tuti kétszer beleférne...
Szombaton mennénk először babaúszásra.

Kép

Kép
starlark

Márti: nagyon sajnálom az ismételt betegséget! Jobbulást kicsi fiadnak!

Starlak: igen létezik! DM-ben, Babylove márkájú pelus. Van belőle olyan, ami 4-9 kilóig jó. 12db van egy dobozban, és kb. 1000Ft.
Mi is ezt használjuk.
Vendég

Eszike!

Na, leteszteltem a láncot. Borostyánláncunk van. Próbálkoztunk nehezebb műanyaggal, annál nem sikerült borostyánt tesztelni. :lol:

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Lányok, mindenkinek köszönöm a velem örülést a lakhatásinak :) Nagyon jól esik :)

Borostyánlánc: én teljesen változó, hogy levszem-e fürdetéshez, van, hogy elfelejtem.

Anyoooka: örülök, hogy jobban van Ádám, és végre otthon lehettek!

Bejci: örülök, hogy úgy tűnik segít a torna! Annak meg főleg, hogy fele annyiba kerül :)

Kép
kistiggrincs

Kistiggrincs!

Igazán nem piszkálásból, csak lehet, hogy nem vetted észre. A nagyonbabás vonalzók megálltak egy ideje... Akiknek volt, asszem mind váltottak, mert valami alapvető gond volt velük.

Monee

monee85

Monee: nem álltak meg csak más logika szerint működnek :oops: Csak az egész betöltött hónapok számát irja ki (4 hónap) és számolja vissza a napokat a születésnapig (nálam 224 nap van hátra a szülinapig, holnap már csak 223 lesz)

Kép
kistiggrincs

Jaaaaaaaaa. Bocsi. Nem szóltam. :)

Monee

monee85

Semmi gond, gondolkoztam rajta egyszer, hogy leveszem, csak nagyon tetszik. :D

Kép
kistiggrincs

Eszike: köszi, tesco, rossman csak 7kg-ostól árult. Hálisten a sulival szemben van egy DM beugrok oda, ha ott sem lesz Doncek lemarad az usziról :(

Kép

Kép
starlark

Na,sziasztok,itt vagyok!

Nostawen nekem is többször eszembe jutott,hogy hol lehet?Várom a beszámolót!

A.m!

Hú ez nagyon misztukusnak hangzik,de tetszik! Asszem beruházok rá! Kiváncsi vagyok a történetre!

Monee!

Fogeltüntetés :lol: :lol: :lol:
Na,akkor oltás: (csak azért vagyok ennyire képben mert a mi nagyon fantasztikus doktor nénink infectológus is és mindent elmagyaráz ezen a téren is) Menjugate: oltássorozat,ha csecsemőkorban akarod beadatni,így 3 oltást kap a baba,darabonként talán 8.000.- körül van(Szeder tudja,talán,ha már kiváltotta,én jövő héten kérek receptet)
Akkor érdemes beadatni,ha a baba közvetlen környezetében iskolás-óvodás gyerkőc van,aki hazahozhatja neki a fertőzést vagy bárhol összeszedheti gyerekektől. Nálunk ugye van egy ovis,ősztől már Lehel is megy,ráadásul nálunk az oviban volt is már ilyen fertőzéssel kisgyerek...szóval nálunk 3 oltás lesz. Ha viszont 1 éves kor után adatod be, de még az 1 éves szülinap előtt írja fel a doki és váltod ki,akkor sokkal nagyobb rá a támogatás,ráadásul 1 éves kor után 1 oltás is elég a babának! Szóval,ha nincs reális esély a fertőzésre,akkor felesleges 3x megszúratni a babát.
Bárányhimlő elleni oltás:ha azt akarod,hogy egész életen át tartó védettséget szerezzen ellene Ákos,ne oltasd be 2 éves kora előtt! Ugyanis még nem elég fejlett az immunrendszere ahhoz,hogy a túl korán megkapott védőoltás feltétlenül tartósan védje,így,ha fokozott a fertőződés veszélye,be lehet oltatni 9 hónaposan,de egyébként ráér,mielőtt közösségbe kerül,a mi gy.orvosunk a 2 éves kort javasolja,Berci is így kapta meg ősszel.
Remélem követhető volt,kicsit csapongok ma!

Bejci!

Na,örülök,hogy jó gyógytornászt találtatok! Biztos jó lesz Biusnak!
A babakocsi-ügyet meg pozitívan fogom fel,mert egyrészt nagyon tetszik,másrészt meg hihetetlen jófej volt a nő!

Szeder!

Nem jött ám össze délután! Mire kiteregettem,meg felmostam mindkét szintet,addigra épp felébredt mindenki! Általában én is este csinálom,berakok egy jó hosszú DVD-t és vasalás közben még mozizok is! :lol: Múlt héten így néztem végig a Sissi mindhárom részét,most az Anne jön,aztán meg az Abigél! Így legalább tuti nem alszom e a film alatt! :lol:
Ja,alvás:tegnap éjjel sikerült 8 órát aludnom! Nem tudom,mikor volt ilyen utoljára!

Starlark!

Na,akkor szopogass még Propoliszt is,hátha...

És akkor a képek (ritkán rakok fel,de akkor meg sokat,bocsi,de annyi mindent megmutatnék Nektek):

Kép Jó a kedvem...

Kép Komolyan nézek

Kép Ez a könyv rólam szól!
borossné becz márta

Kép Kicsi már a játszószőnyeg nekem!

Kép Huncutka

Kép Új hintóm és a személyi kísérőm...

Kép Na,Anya már megint fényképezel?

Kép babakocsi még 1x
borossné becz márta

Sziasztok!

Távirati stílusban:

Márti! Nagyon hasznos dolgokat írtál le az oltásokról, köszönöm! És Kamilla tündéri! :)

A.m. - Minike szája olyan édes, megzabálom!

Eszike! Köszi az iwiw-es visszaigazolást! Anyuhoz kitartás!

Honeymoon! Köszi a listát, hamarosan kiötlöm és kitöltöm :D

Starlark! Szerintem mielőtt veszel vizi-pelust, kérdezd meg a helyet, mert én is majdnem vettem, és kiderült, hogy nem fogadják el, csak a náluk kapható 3 rétegű mosható pelust! Szerintem hívd fel őket!

Aki borostány-láncot használ: használ? :)

Bejci! Ne haragudj, de nem tudom viszakeresni: miért kellett elmenned tornára?

Rólunk: Holnap dokiéni (3. rota), és próbálkozás, hogy írjon Sinlac-ot (Nektek van róla tapasztalatotok? Én nagyon jókat olvastam róla). Ma megvettem egy tonna sütőtököt (mindjárt vége a szezonnak), és elkezdtem eltenni a fagyasztóba. Fú, nem semmit össze-pepecseltem :?

Ma Manó rengeteg gyümit evett: tegnap készítettem (2 napra :oops: ) 2 almát, egy marék meggyet és egy üveg őszibarack-pempőt pürézve. Hát, ez ma el is fogyott... :o
Ennek örömére este 8000 gm-ot mázsáltunk...

noni
! Köszi, hogy nem felejtettél ki, csatolom a 2 fotót, az első a 4., a második az 5 hónapos!

Jó éjt mindenkinek!
Kép Kép
realdream

Újra itt! Már egyszer lefeküdtem, de nem tudok aludni.

Márti!

Köszi, értem.
Ki is másolom mindjárt valahova, mert holnap utánra elfelejtem. :)
Király a babahintó! Majdnem babaverdát írtam, de az nekünk lesz. :D Lányoknak hintó dukál. :lol:

Realdream!

Lánc: igen, használ, bár foga a gyermeknek még nincs. :D

Viszont cserébe azonnal mondd meg légyszi, hogy a sütőtököt milyen formában rakod el? Megsütöd, trutymósítás és utána a fagyiba?
A többi cucc ugyanolyan jó ízű marad, mint korábban a fagyasztás után is? Vagy ezt mind betolja a gyermek a fejébe 1-2 nap alatt?

A nagy szopipárti fejemmel én is elkezdtem rendszeresen adni Ákosnak uzsit. Persze szopi marad ettől függetlenül, de akkor is.
Viszont kicsit idegesítő, hogy annyira kis mennyiséget eszik a csávóm, hogy ezért nem érdemes bekapcsolni a turmixot (meg sem látná a gép az egy csoffadt répát egy fél almával), a szűrőn való répa átnyomkodástól meg meglehetősen hullik a séróm. Van valami tippetek? Fagyaszthatok, vagy legyek türelemmel és csiszitüljem a répát a szűrőn?

Ákos mai produkciója: egy répa, kis főzőlé, egy nagy gerezd alma belapátolva uzsira. Rá néhány korty kamillatea csőrös pohárból. Aztán cicivel az egész leöblít. Fürcsi. Fürcsi után az összes maradék cici kiürít és ájultan álomba zuhan. Csak lestem. Már a répa-alma kombináció is soknak tűnt, még nézegettem is, hogy lehet hogy nekem kell megenni :? de simán benyomta a csávó. :shock:

Megpróbálok aludni.

Monee

monee85

"Halihó! Mindent beborít a puha hó!-Kiáltotta Kippkopp." -ma reggel ezzel ébredt Nándorom, mikor kinyitotta a szemét :lol:

monee :)
A répát jobb üvegreszelőn lenyomni (nekem ugyanaz műanyagból van), mert 1 gerezdet is frankón tudsz pürésíteni! Sütőtököt anno én párolva-"trutymósítva" ( :mrgreen: :mrgreen: ) eldobhatós műanyag pohárba porciózva (van kicsi és nagy pohár is, a kezdeti adagoknak és a későbbi nagy kajálásokhoz) és csak natur felkockázva is tettem fagyóba, ez utóbbit csak meg kell párolni. Én szoktam husi mellé köretnek magunknak is csinálni néha sütőtököt és ahhoz kiváló a kocka.
Másik megoldás, hogy most veszel pár üveg babakaját, amit 48 óráig a hűtőben el tudsz tenni és mindig csak kis adagot melegitesz fel belőle.

Márti :)
nagggggyon szupi az új hintó. Ilyenkor úgy elcsábulnék egy újabb járgányra, de egyelőre le vagyok tiltva az újabb babakocsi vásárlásról :twisted: Bár tervezem, hogy 2-t eladok, és veszek egy újabbat. :lol:
Nagyon tündér Kamilla bébi a képeken! A kis könyv névre szóló mesekönyv, vagy eredetileg lehet kapni ilyet? Nagyon ötletes!

Starlark :)
Elvileg a Huggiesnak is van kisebb, nemrég néztem a honlapjukon, de én még sehol nem láttam. (igaz, anno a lábam lejártam, mire Huggies M-es fiús bilireszoktatós pelust találtam, szóval Huggieséknál biztos csak a favoritokat teritik)

eszike :)
sajnálom, hogy anyuddal összerugtátok a port! Drukk, hogy megbékéljetek mindketten!!! :roll:

bejci :)
örülök, hogy bejött végülis a Dévényes torna, és annak még jobban, hogy nem húznak le olyan sok pénzzel. Ez azért már egészen baráti.

realdream :)
azannya, ez aztán tényleg mennyiség. :shock: És ezt hány evésre ette meg??

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Elküldené nekem is vki a árlistát? Mert én nem kaptam meg Honeytól. Pü-ben küldöm az email címem.

Nálunk most az a helyzet, hogy a Lalu most eszik rendesen! :lol: Már elértük a bűvös 6 kg-ot. :lol:
Viszont a gond az, hogy nagyon kevés az anyatejcsi. Reggel még tud 100 körül szopizni, mert egész éjjel alszik, de utána már max 80,60-at tud 2 ciciből enni. Na most a tápit nem eszi meg akkor sem, ha éhenhal. :wink: A gyümit imádja, de a főzik sem nagyon jöttek be neki eddig. A Milupa HA pépet eszi még meg este, de főleg csak akkor, ha van benne anyatej is. Nem tudom most mit tegyek, mert a dokinő azt mondja, hogy 6 hós kora előtt nem kaphat nem HA-s tápit.
A tejcsit lehet még ilyenkor valahogy szaporítani?

gwini

Monee: Ezzel a csudanagy vacsival meddig bírta Ákos? Mikor ébredt fel?

Honey: Starlak kérdezte tőlem, de én sem tudom, hogy a táblázatból nekünk melyik árat kell nézni? Én úgy gondolom a bruttó árat, de erősíts meg! A mi triónknak hamarosan meglesz a rendelés. (Monee-Starlak-Eszike)

Márti: nagyon édes ez a kis Kamilla. Nekem legjobban a 'komlyan nézek' kép tetszik. Jó a babakocsi, nagyon csini.

Realdream: a második kép nagyon bejön!

Gwini: nekem elküldheted a címed, priviben. Küldöm a táblit!
Hát tejcsiszaporítás terén szerintem nem tudok újat mondani neked. Gondolom már mindent kipróbáltál. Csak a magam példáját tudom elmondani. Néha-néha ha megyünk valahová a párommal, és nagyszülőkre hagyjuk Noncsit, akkor van szükségem szaporításra, hogy tudjak fejni. Nekem ilyenkor szemmel látható eredményt hozott például a Laktoherb tea. Én ezt nem iszom/ittam rendszeresen, csak ha szaporítani kell. Mondjuk reggel megiszok egy csészével, és estére több tejem van. Tea nélkül 1-1 szopi alkalmával lefejtem 30 milit, teával 60 milit.
És ami még nekem szaporít, az a fejés. 2 napig fejek, 3. naptól annyi tejem, van, hogy csak úgy ömlik. De ezt sem csinálom rendszeresen, csak ha plusz tej kell.
Gondolom ezeket már hallottad... de remélem segítettem valamennyire.

Starlak: DM-ben biztos, hogy fogsz találni olyan pelust. Hacsak éppen el nem fogyott nekik. De úgy vettem észre ilyenkor nem fogy ez olyan gyorsan. Sokan nem viszik úszni ilyen időben a babákat.

Rólunk: a mai éjszakánk már sokkal jobb volt. Noémi nem nyüglődött annyit, és nem is kelt fel olyan sokszor. (vagy már én voltam olyan fáradt, hogy nem ébredtem fel rá??)
Fürdés előtt egyszer még rájött egy ilyen nyüglődés, a párom is látta mit csinál ilyenkor. És ő egy az egyben megállapította, hogy biztosan fáj valami Noncsinak, azért csinálja ezt. Elgondolkoztam, és tényleg. De mi fájhat?
Tegnap vettem fel pár rövidebb videót Noncsiról, ma feltöltöm, ha akarjátok megnézni. Olyan édes, négykézláb áll és rugózik előre hátra.
Vendég

gwini :)
Moremilket próbáltad? Nekem nagyon bejött. Iszonyat drága, de hátha.

Kép
Kép
Kép
minyu

Eszike!
Köszi! Ment a pü.

Minyu!
Azt még nem próbáltam. Igen, elég drága. Rögtön van hatása?

gwini

gwini :)
nekem estére-másnapra már hatott, mikor elkezdtem szedni, igaz, én nagyon biztam benne, igy lehet, hogy a "placebo" is közrejátszott.
teszveszen, vaterán szokott lenni "darabra", ha valakinek kimarad, ill. van egy csajszi a vaterán, aki árulja original ha jól látom, bármennyit lehet kérni, ha csak ki akarod próbálni.

eszike :)
örülök, hogy jobb volt az éjszakátok. Én is néha elgondolkodok, hogy mi van, ha csak nem ébredek fel rá, de szerintem a "szenzoraid" megérzik ezt. Vagy a párod felébredne 8)

Kép
Kép
Kép
minyu

Eszike!
Köszi. Melyik árat kell nézni?
Ez finom ez az almás pép?

gwini

Eszike!

Hát tündéri ez a Noémi.Gyorsan adtam egy pár csillagot neki a tornázásra:wink: :D .Szerintem ő is hamar fog majd mászni :D

Realdream!
Magyin édes a kicsi fiad. Tegyél még fel mostani képeket.Had lássam a szép szemét
:wink:

monee!
A ütőtököt én is úgy tettem el ahogy Minyu. Kis műanyag pohárba folpackkal lezárva. Volt amelyiket félig volt amelyiket teli raktam. Sajna már csak 1 maradt. :( Van még egy kis őszim,de után kifújt a készlet.
Rájöttem,hogy ha a répát kicsit megfőzöm és gyümölcs centrifugázom akkor tök gyorsan kész van. Ami meg nem folyik ki a gépből azt könnyedén le tudom nyomni szűrón. Így kevésebb munka :wink: :wink:

Kép
Kép
a.m.

Márti!
Nagyon jó a "hintó".Igazi kislányos. Nahát ez a kis Berci milyen édes Kamilla mellet. Az a kedvencem meg a huncutkás :D Édes kicsi lány

Kép
Kép
a.m.

a.m: köszi. Akkor mostanában nézted a videót? Mert éppen most töltöttem fel, de folyamatosan töltöm a többit is! Épp azon vagyok!
Noncsi most már nem csak rugózik, hanem sokat áll négykézláb! Csak úgy hobbiból!
Hátrafelé már mászik! :lol:

Gwini: nem tudom melyik árat kell nézni, szerintem a Bruttót. De Honeytól kérdeztem, még ma nem jött, gondolom majd válaszol.
Vendég

Starlak: Boldog névnapot kívánunk Donátnak!
Vendég

Szép Jó Reggel! :)

Márti: Kamilla egy tünemény :) A babaverda is jól néz ki :)
Neked megvan az Anne összes része? irigy irigy nagyon irigy :)
Nagyon szerettem azt a sorozatot és a váratlan utazást is.

Realdream: Beszéltünk már velük, jó nekik a sima úszópelus, de gondolkodom a mosható beszerzésén hisz csak heti egyszer kell, simán kimosom addig :)
Manód nagyon édes ahogy alszik :)

Monee: Jó étvágya van Ákosnak :) Nálunk is hasonló a helyzet. uzsira fél üveg bébikaja /tegnap paradicsomos krumplit evett ízlett neki nagyon/ fürcsi után vacsira kis tejpép anyatejjel kikeverve majd a maradék tejcsi üvegből. Utána úgy beájult 12 órát aludt :)

Minyu: Hát ezaz. Meg is mondom Donceknek, hogy ha úszni akar híznia kell :)

Eszike: Esetleg hívd fel a védőnőt talán tud mondani vmi okosat.
Noncsi pedig szuper ügyes ha így halad hamarosan azt veszed észre hogy mászik utánad :)
Köszönjük a köszöntés Doncek nevében is :)

Gwini: Doncek szereti az almásat. Én anyatejjel keverem neki ki amit 11 felé szoktam lefejni elalvás előtt :)
Én is megkóstoltam nekem nem jönne be de nem is nekem készült :)

Kép

Kép
starlark

Starlak: 12 óráááááát?????? Ezt ne is emlegesd inkább! Irigy-irigy-irigy! Cseréljünk gyereket!!!! Csak egy kicsiiiiiiiiiiiiiiit!
Vendég

monee!
A sütőtököt úgy készítettem el, hogy meghámoztam, felkozkáztam, felöntöttem annyi vízzel, ami éppen ellepte, és megfőztem. Aztán turmixgép, pempőstés, adagolás.
A gyümölcsöt nem fagyasztottam le, azt megette egy nap alatt :shock:
minyu!
Ezt az adagot tízórai-uzsira ette (egy pici maradt estére, akkor bezúzta fürdés előtt azt is) :)
A.m.!
Köszi, majd hamarosan feltöltöm az új fotókat, és akkor rakok fel a kicsi Manókámról!
gwini!Nem tudom, az almáspép jó-e, de én is arra startoltam.
Most volt itt a dokinéni, meg lettünk dícsérve, a "férfiasság" is kezd működni, talán megússzuk a huzogatással... :roll:
Írt fel sinlac-ot, azt mondta jó sűríteni, új íz, és hamarosan rizslisztet is használhatunk.
Mennem kell, még folyt!
Pusz
realdream

Starlark!

Szerintem is érdemes venni moshatót, a vaterán találtam hármat:

http://www.vatera.hu/listings/index.php ... enka&td=on
realdream

Starlark:

Donceknek Boldog Névnapot!
Vendég

...majd jövök ám én is...
Vendég

Starlark!

Nagyon Sok Boldog Névnapot kívánok Donátnak :D Puszi a fejecskéjére!

Kép
Kép
a.m.

Na örülök h van akinek hasznos a könyv... :)

Luca képek...

Kép Lucus 4 hósan

Kép Lucus 5 hósan

Kép

Kép
mambu

Mambu: nagyon szép ez a Luca-lány! Én is pont ilyen színű láncot rendeltem. Csak jönne már meg! Első képen nagyon hasonlít az én Noncsimra. Másodikon nem, mert Lucusnak több haja van!
Növöget-növöget a haja, csak nagyon világos barna, ezért alig látható.
Ezek az igéző hatalmas, szemek, elolvadok!

Könyv: régebben egyszer már én is felraktam ide ezt a könyvet, gondolom most azért nem volt ilyen nagy a lelkesedés, mert már sokaknak megvan.
De tényleg nagyon jó!

Szeder: mizujs? voltál orvosnál? Bocs nem zaklatásképpen, csak kíváncsi vagyok mi van veled.

Holnaptól megint nem leszek egy darabig....Semmi kedvem hozzá, de holnap koncertre megyünk, ajándékba kaptuk Karácsonyra a jegyeket, decemberben lett volna, de elmaradt, és holnap tartják.
Ezért megint be kell cuccolnom anyukámhoz (már ha szóbaáll velem), mert a koncert este van, és Noncsi ott fog elaludni, meg koncert után én is. Csütörtökön úgy terveztem bennmaradunk, pénteken meg megyek a sógornőmmel farsangra. A kisfiánál lesz az oviban, és megígértem, hogy elviszem őket, meg sütök sütit.
Hétvége meg szokásos: a pároméknál leszünk. Vasárnap jövök haza.
Vendég

AM, Bejci: Köszönjük! :)

Eszike: Ááá nem akarsz te komolyan cserélni :)
Remélem nem lesz gond anyukádnál. Milyen koncertre mentek?

Realdream: köszi a linket:) Kár hogy pirosak:)

Mambu: Lucusnak csoda szemei vannak :)

Kép

Kép
starlark

Eszike!
Igen 11 perce volt fenn a videó amikor megnéztem :D

Mambu!
Szerintem is nagyon hasznos a könyv én is letöltöttem :wink:
AN és ezek a képek Lucáról. Az 5 hós szenzációs :lol:

Elárulom ma jeles nap van. Nézzétek meg a vonalzónkat :D

Kép
Kép
a.m.

Starlak: persze, hogy nem cserélném el! Mostanában nagyon Noncsi-függő lettem. Nagyon hiányzik, ha egy pár órára nincs velem.
Republic koncertre megyünk
Vendég

Márti!
Örülök,hogy megtetszett a könyv. Én most az általad ajánlottat olvasom a "Szülők lettünk" címűt :D

Kép
Kép
a.m.

am: gratulálok Gyuszinak! Lesz valami ünneplés, süti, torta, ajándék?
Vendég

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK DONÁT BABA!!! NŐJ NAGYRA DRÁGA!!!

szeder74

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK DONÁT BABA!!! NŐJ NAGYRA DRÁGA!!!

szeder74

a.m.: gratula a hófordulóhoz!!!

köszönjük a Luca dicsiket! :)

Kép

Kép
mambu

Márti!
Nagyon édes, szép kislány Kamilla. Nekem is a huncutkás tetszik nagyon-nagyon :wink:
Majd írok privit. -ha lesz egy kis időm.. mert ma megint túlterveztem magam.. :oops: Jó vasalást.. én is fogok délután.
Én is tv-zek közben és , Adélt nyugtatok, ha épp nincs segítségem a felügyeletére.

realdream!
Édes a második kép, olyan puszilni való a kis szája van. Szeretni fogják a lányok :wink: Ez igen, 8 kg.! Uh. Gratulálok.
Amúgy tuti valami a levegőben van, mert nálunk is nagyon jó az étvágy. Bár eddig sem volt gond, de most, alig bírom jól lakatni.

Mambu!
Nagyon szép Luca! Igazi kislány!

Eszike!
Megnéztük Adéllal a videót. CSak tátottam a számat, és néztem, hogy már hintázik négykézláb Noémi.
Ne akar cserélni. Soha még viccből sem szabad! Én ilyet kiejteni a számon soha nem szoktam. Tudom,hogy ez egy poén volt, de akkor sem :wink: Noémi úgy jó, ahogy van. Ettől Ő a Noémi. Furcsa is lenne, ha aludna, és nem lenne nyűgös. Hm? Majd változik Ő is. Nyugodj meg.

Starlak!
Nem semmi Donát, hát csak lesek, hogy mennyit alszik. Nagyon jó dolgod van mellette. Teljesen el vagy kényeztetve :lol: Egy szavad sem lehet! Mit kap névnapjára a kis Donát??

HUH mennem kell, de azért még gyorsan:
-Képzeljétek!
Adél tegnap 3-szor!!! kért mást is enni. Egyszerűen akkor volt nyugodt, ha kapott a cicin kívül mást is. Kezdek kétségbe esni.. :cry: nagyon nem elég neki a tejecském. Pedig van bőven. Tápláló is kell, hogy legyen, sok vitamint eszem, és rendszeresen étkezem. Sokat iszom. Minden jó is lenne, de kéri a szilárdabb ételeket.
Tegnap: délben: paradicsomoskrumpli
délután: tejpép-banán
este: vaníliás -tejpép
mindemellett szopik is!!!
Hát azt hiszem, hogy nekünk minimum 2 étkezést be kell már vezetnünk napi szinten.
Ti hányszor kínáljátok a babáitokat mással? Egyszer-kétszer???

szeder74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: