Előtej
Nekem is van már Áron rá is kapott azóta…
Két éve később vettem észre, de másra számítottam... ez teljesen átlátszó ne fehérre számítsatok… én is csak úgy vettem észre, hogy megnyomtam.
Szülés után hason alvás nem ajánlott… nem csak elázás miatt de aki hajlamos rá összeszedhet egy jó kis mellgyulladást a tejcsatornák elnyomása miatt.
Én minden benntöltött napra legalább egy hálóinget bevinnék. Hiszen az van rajtad egész nap! Szülés után sokkal intenzívebb az izzadás is.
Hol láttátok olcsóbban a szoptatós fotelt?
Ercsi
Lehet örökletes is… anatómiailag, de lehet annakidején nem is tettek meg eleget a szoptatásért… az István kórházban van szoptatási ambulancia ahol segítenek.
A mellbirizgát én sem szerettem de ez egészen más lesz!
Az elején fájdalmas de később nagyon jó érzés… én volt, hogy alig vártam az etetést olyan megkönnyebbülés volt, hogy megszűnt a mellfeszülés… és most is olyan jó visszaemlékezni… ma este is rákapott a kádban… (együtt szoktunk fürdeni)
Kiscica
Nekem nem volt metszés se repedés… a hüvelyrepedést felszívódóval varrták de nem volt vele gondom.
Az Istvánban törekednek a gátvédelemre, ritkán vágnak.
Szőlő
[quote]G írta:yűrű kérdésben nem vagyok otthon, mert nekünk a legeslegegyszerűbb sárgaaarany karika van, én kikötöttem hogy csakis ilyet vagyok hajlandó hordani életem hátralevő részében ha karikagyűrűről van szó.
Nekünk is ilyen van… számomra ennek a jelentése a legfontosabb, nem akartuk túlbonyolítani.
Magika
Szép a bölcső
Pumpóka
Idén korábba ér véget a farsang… jövő hét szerdáig tart.