Bartika: jajj, de aranyosan nézik egymást!!!! Imádnivaló!!
Katuska: de jó kép!!! Édi, ahogy Máté és Petra ugyanúgy tartja a száját!!!
Erzsébet: Édes pöttöm Nelli babó hatalmas Apuval- nagyon jó kép!!!
Akciók: csajok, köszi az infót- ha találok valamit, én is megosztom!
Kisbogács: Üdv újra! Hiányzol!
Témák: akciók, szép bébik, esti altatás, meddig és hogyan szoptassunk, tápszerezés (jó-e a pótlás), milyen zenét szeretnek a bébik, hogyan kezeljük a náthás bébit, új receptek a recept topikban, hordozókendők rejtelmei, hasfájás elleni csodaszerek... most ennyi jut eszembe
Éjszaka: Nem igazán tudom eldönteni, hogy jól csinálom vagy nem- keresek szakirodalmat. Manó este 9-fél 9-kor eszik, de csak fél 11 körül alszik el (előtte sírdogál, mi meg dajkáljuk, ami a szakirodalom szerint nem túl helyes

) Alszik 3-ig, és aztán 6-kor kel. És aztán nem alszik vissza, ma már 7-kor nyöszörgött, hogy társaságra vágyik. A reggel 8:30-as szopi után viszont alszik édesen. Van rá esély, hogy egyszer "elfelejt" hajnal 3-kor felkelni? Akkor alig eszik valamit, alig ébred fel, 10 perc szopi, fél órán belül újra durmol... Ami jobban zavar, hogy este nem alszik be szopi után. Én korán fekvő vagyok, este 10 után szinte használhatatlanul fáradt. Jobb lenne, ha hamarabb bealudna, de erre ötletem sincs. Dr. Spock szerint hagyjuk sírni, zárjuk rá az ajtót, és akkor megtanulja, hogy éjszaka aludni kell, nem ölbebabónak lenni...
Apropó, hova lett, amit tegnap este írtam ide????