Vica: Örülök, hogy jobban vagy. Bulcsúnak meg jobbulást. Nekem van egy ismerősőm, aki biciklis sisakot rakott a gyerekre már a motoron is. Lehet, hogy neki van igaza.

Nálam a lányok csak sisakkal bringázhatnak. Bár Zsófi már kezd lázadozni ez ellen....
Kukli: Nagyon szépek a gyerekek!

És ez a mackós dolog tetszik. Én még csak hallottam erről, de nem voltunk még. Kérhetek egy linket, hogy hol van?
Sérveddel mi van? Visszahúzódott teljesen?
Nemlajos: Azért szivatjátok egymást rendesen az uraddal!

Egyébként valószínűleg tényleg nem mondta túl komolyan, persze Neked meg rosszul esik. És nagyon fontos, hogy ne csak próbáld mondani neki, hanem ő tényleg meghallja, hogy ez fontos. Szóval, ha beszól és nem figyel, akkor állj/ülj vele egy magasságba és szólj rá, hogy neked ez rosszul esik, mert komolyan kérted és ez Neked fontos. Ezt csak azért írom, mert én is bele szoktam esni ebbe a hibába. Petiapu beszól, én megsértődök és akkor már van is tüske. (És azért, mert észre sem veszi, hogy ez itt most fontos lett volna) De ha veszem a fáradtságot és sértettségem legyőzve elmagyarázom, hogy mit szeretnék és szükségem van a segítségre, akkor kapok egy megértő pasit, aki talpig férfi és természetesen boldogan segít.
Szóval a kommunikációnak 2 oldala van. én most a saját példámból indultam ki, de hátha valami hasonó Neked/Nektek is segít...
Anna: Jó lehetett a kirándulás! Nátha meg nem tragédia. Elmúlik 1 hét alatt. Csak porszívózd szorgalmasan, hogy ne menjen a fülére vagy bármi egyéb szövödményt elkerülj.
Fájdalom nem jó, mutasd meg magad dokinak!
Vonatozás: nekem az a tapasztalatom, hogy végigalusszák a vonatot. Jól rázza a popójukat!
Irita: Vannak ilyen babák. Tudom, hogy fárasztó, de ez van. A teát azért javasolják, mert ha rendszeresen azt adsz, akkor valszeg inkább ki fogja hagyni azt az étkezést, de én nem tenném.
Inkább azt próbálnám meg, hogy az első éjszakai kelésnél, apa kelljen (nincs tej szaga) és próbálja megnyugtatni és visszaaltatni. Hátha sikerül!

Persze nem kell túlerőltetni, de egy 10 percet megér szerintem.
Köszönöm a jókívánságokat! Már jobban vagyok egy kicsit.
Tali: Tegnap azért írtam, hogy megyek, mert mindenki nagyon udvarias és senkit nem akar megbántani, de olyan időpont úgysem lesz, ami mindenkinek jó... Szóval sajnálom, hogy nem tud mindenki jönni (Pappilon pedig már n. kiváncsi vagyok Rád és Lizannára), de majd legközelebb.
Naqytali: Én úgy látom, hogy nem túl nagy az érdeklődés... Halasszuk?