Halihó!!!
Úgy látom, most nem volt valami pörgős ez az elmúlt két nap...
Csajok, én úgy fel vagyok dobva!!!! Ma 11-1/2 3-ig bent voltunk a munkahelyen, és halálra dícsérték Atit is, és engem (nem is én szültem, enyém a gyerek? stb, stb

, a pasik tolták a babakocsit, Ati a kollégák ölébe üldögélt...annnnnyira büszke voltam!!!!
Tegnapi nap sem volt valami nyugodt. Reggel körzeti doki, főzőcske apának, külön nekem, kicsit segítettem apának kertészkedni - szabin volt, este én mentem dokihoz, szóval hulla voltam....
Márkanyuka
Pajzsmirigy eredmény - szuper!!
Dr Marosi -
Franciska
Gratula Enikőnek!!!!
Edit
Alex milyen ügyi!!!
Panni
Részvétem.....
Gyönyörűek a csajok!
Mamiblue
Pasik és a fájdalom.....az enyém már egy torokgyuszitól is teljesen kivan
Húsvét - nem igazán. De a többivel is így vagyok. Nem csak azért mert anyagiasodik minden, hanem azért is, mert utálom, hogy minden a nagy zabálásról szól. Én másként gondolom.......
Azok a fák szuperek!!!
Dincuska
Narancssárga nózi - igen, igen
Emma baba kis drága husi - musi
Csiper
Bölcsességfog műtét - brrrrrr. Nem csodálom, hogy halogatod...
Husis bébiétel - 8 -9 % husi van egy üvegben. Azt szerintem totál felesleges megfelezni. Szerintem az nincs egy kiskanál. Talán egy fél......
Csoki
Torna - kérjél beutalót a gyerekdokitól, így ingyen járhattok. Nekünk is beutalónk van, így nem kell fizetni. Lehet, mi is járni fogunk, felhívtam a gyógytornászt. Azt mondta, hogy adjunk még egy hetet Atinak, aztán hívjam....
Ági
Ő már a következő pillanatban nem is emlékezett rá.
De tudom miről beszélsz.....én a teraszra tettem ki múltkor, másodpercenként nézegett, nappaliból simán rálátok, és mégis egyik alkalommal nagyon sírt, mire észrevettem.......óriási lelkiismeret-furdalásom volt.
Kriszti
Reméljük új tápszer beválik!!