Helló!
Gátnál mit szólnátok a parkolótól a jobbra a bekötő út eleje, a főépület után? Az még az elején van, az elágáazásnál.

Betonút elég hosszúúúúú.
Nemlajos én is örülök, hogy Döme végre nyugisra váltott. Reméljük marad is.

Pelut végül mutattad? Vagy fogod? Kíváncsi vagyok mit mondanak rá. Nem lehetett vmi kis vesehomok? Az fájhatott és ha ürült megnyugodhatott teljesen.

Látható meg nem lesz.
Ezeket az alvászavarokat nem irigylem. Nem lehet hogy csak vmi ciklikus hold dolog fronttal és babaával keverve? Remélem mára mindeki kipihenhette magát.
Nekem Kata tegnap szinte semmit nem aludt napközben. Illetve kb. 5x 10 percet. Nem tom mi lehetett vele. Viszont este mértem (nem szoktam). 4540 g. Vagyis kb. 130 g-ot hízik hetente. Viszont mivel úgysem tudok vele mit csinálni, nem idegeskedem. Vannak röcögő hurkák combtájékon, szval elfogyni nem fogunk.
Bea pont olvastam esti nyügikről (nálunk mondjuk este van el a legjobban), természetes ebben a korban, így vezetik le a feszültséget. Pár hétig eltarthat. Balcsin a telket nem szeressem. Nagyon messze van, ált. nem ott nyaralunk.

Idén is Szentbékállára megyünk a barátokkal (holnap megint velük kertiparty-zunk).
Kupi a lakásban? egy bnőm mondta egyszer és sztem igaza van.

"Inkább ülj békésen a szemétkupacon, mint stresszelj a rend miatt."

Lesz ideje mindenkinek egyszer rendet rakni, most nem ezt kell "kiélvezni".

Nekem kötelező, de ülnék inkább kicsit rajta.
Szonja irtó szép. Ő a legszőkébb kisasszonyunk, ugye? Imádom a csajok szupi sapijait! Nekünk kendőnk van. (szval nem maradunk kendőzetlenül csütörtökön

)
Én sterilizálok ezerrel, kerülvén a szájpenészt, de bevallom cicit nem mosok. Arra ott a baba nyála, és a tej. A mezőn sem mostak régen (igaz nem is sterilizáltak

) Betét pedig nem kell nekem (ha elmegyek vhova akkor rakok csak be). Bár tegnap szopi közben 2 polót kellett cserélnem, mert ha egyikből szív, jön a másikból. Botit szoktam kínálgatni ilyenkor. Nagyon kész van tőle. Persze az tetszik, hogy jön, de megkóstolni???????
Gyöngyi örülök, hogy sikerült.
Petike hogy van?