Sziasztok Lányok!
Jön vissza megint a hőség, a klíma meg még sehol

Már alig várom a jó kis izzadós éjszakákat, no meg a hajnali 3-kor való elalvást, de azt is persze nagynehezen
Andi: hova mész 4D-s UH-ra? Mennyi idővel kell előre bejelentkezni? Telefonon lehetséges a bejelentkezés? Bocsi a sok kérdésért, de én még 1x sem voltam, de így a vége felé szeretnék mindenképp eljutni.
Pillangó: nálunk a múlt hétvégén volt festés tapétázás a gyerekszobában, én nem hallottam róla, hogy annyira káros lenne. Az biztos, hogy nem vitamin az ember szervezetének, no de a jó kis ózondús fővárosi levegő mellett, már ugyan mindegy
Bár az tény, hogy amíg itt ténykedtek a festők alig tartózkodtunk itthon, egyfolytában úton voltunk, vásároltunk,stb...
Lányok: milyen olajjal kenegetitek a gátat? Valaki megmutatta már hogy hogy kell? Én a védőnőmnek említettem, hogy én alapból szeretnék készülni gátvédelmes szülésre, aztán persze majd meglátjuk..... Erre ő azt mondta, hogy akkor 36 héttől kezdjek el járni spec tornára, és ha érdekel, ő megmutatja nekem, hogy hogyan tudjuk itthon végezni a gátmasszázst

Hát nem tudom, egy kicsit idegenkedem tőle, de túl kellene tennem magam ezen, ha szeretném a gátvédelmet
Szivvi: : légyszves másold be, vagy küldd el priviben, engem érdekel. Köszi.
Nekem egyébként ma nagyon intenzív volt a bébi mozgás, pedig az elmúlt napokban nagyon lusta volt a fiatalember. Én jövőhéten hétfőn megyek uH-ra, kiváncsi leszek, hogy mit mond a nődoki. Ami leginkább izgat, hogy befordult a kis drága, vagy sem, mert amikor négy hete voltam, olyan szépen csücsült, hogy csak na
Lehet, hogy én nagyon béna vagyok, de abszolút nem tudom megállapítani, hogy melyik testrésze merre van
Megyek, mert fürdetni kell a Blankámat, meg vacsi, stb... Majd még biztos benézek, úgyis olyan éjszakai bagoly vagyok, hogy csak na...
Sziasztok,
Móni