hali lányok!
kicsit elvesztem, de már itt vagyok.
vissza is olvastam, de nem jegyzeteltem. 3 napot nehéz lett volna jegyzetelni.
a pocak fotók csinosak, a rucisak is.
látom mindenki nagyon fészekrakó hangulatban van.
készülgetnek lassan a szobácskák, és rend is lesz bennük.
mi is lassan nekikezdünk készülni.
kata! kérünk majd esküvői képeket, ha szabad.
köhögésre még mindig tantumverde és hársfatea! gyógyszerrel óvatosan! ha valakinek hőemelkedése van, menjen orvoshoz! terhesen nem szabad ezzel játszani.
mikor beteg voltam, azt mondták hogy ha a torkom fáj vagy az orrom folyik akkor kurálhatom magam itthon gyógynövényekkel és teákkal. de ha hőemelkedésem van akár egyszer is, azonnal orvos! és akkor is ha a betegség elhuzódik 3-4 napnál tovább!!! nem játék ilyenkor az efféle dolog!!!
fogorovoshoz kitartást akik mennek!!!! remélem nem lesz komoly baj.
kike! párodnak kitartást a kiránduláshoz. remélem addig növeszt karokat és hátulra, oldalr, fentre, lentre pedig szemeket, hogy megtalálja a gyerkőcöket! jah és valami extra kényelmes cipőt huzzon! és csomagolja be az egész utca emberének türelmét
anyukám az "ünnepet" Bp-en töltötte. megvette a hazahozós rucinkat
azt a nyuszisat amit óhajtottunk már oly régóta.
nekünk nagyon jól telt ez a hosszu hétvége. szombaton hatvanban voltunk autós rendezvényen. jah meg pesten is. ott fotózáson voltunk. 2-3 hónap mulva lesz benne az ujságban a kocsi. a párocskám oda-meg vissza van tőle. olyan 6 körül értünk haza. gyors tusi, átöltözés és mentünk "megünnepelni". olyan 11-re értünk haza.
vasárnap itthon pihiztünk. meg kicsit sétáltunk, estére meg jöttek vendégek.
hétfőn megint kirándultunk. Hollókőn voltunk. az is nagyon szuper volt! tök jól éreztük magunkat. ismerősökkel voltunk, 3 pár.
felsétáltunk a várba. nagyon jó volt. a pocival semmi baj nem volt. délután éreztem már egy kicsit, hogy ott van. de lassan mentünk, tekintettel voltak rám. nagyon édesek voltak. meg persze le is ültünk soxor. mondhatni a végére már rájöttem, hogy nem is miattam ülnek le

lehet ők jobban kivoltak mint én. én nagy kirándulós voltam régen is, ők kevésbé. szóval még jó hogy volt kire fogni hogy lassan megyünk és sokat pihenünk
nah persze nekem is jót tett az üldögélés. lehet azért is nem vettem észre hogy lejártuk a lábunkat.
olyan 8 óra körül értünk haza. letusiztam és bujtam is az ágyba. éjszaka 1-szer keltem fel pisilini. végigdurmoltam az éjszakát. szóval mégis elfáradtam én is
a héten nem hiszem hogy megyek valahova. pihenek

megint "fárasztó" hétvége elé nézek. szombaton családi nap lesz a Vekeri tónál. Debrecentől nem messze. szóval jó túra lesz megint.
főzni szerencsére nem kell ma. meg szerintm holnap se
van töltött paprika, gyümölcsleves, csirkepaprikás makarónival, van még a tegnapi estebédünkről csomagolva. akkorha adagokat kaptunk hogy több mint a felét csomagoltatni kellett.
ma elsétálok nyusziapunak ebéddel, közben beszerzek majd gyümölcsöket, mert már nagyon hiányzik. 3 nap alatt nem sokat ettem, leszámítva a gyümölcsleveset
csütörtökön fodrászhoz megyek, de az meg a szomszédban van.
ugyhogy szerintem ez a hét a pihiről fog szólni, meg persze egy kis porszívózás meg ilyen mindennapi apró házimunkáról. de azt ki lehet birni.
mindenkinek csodaszép, madárcsicsergős, virágillatú, napsütéses napot kívánok!!!!! aki teheti menjen levegőre!!!!!! isteni idő van!!!!