A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Anyjuk! Szorítok, hogy UH-n minden oké legyen! És hogy megmutassa magát!
Lassan mindenki megtudja a nemét! Szép tarkabarka táblácskánk van már! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Most miért lett kettő?! :evil:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Patr, kihagytalak este... :oops: Bocsánat... Ügyi vagy, hogy nem szedtél fel egy kilót sem! Tényleg jó nagy bébi! :shock: :lol:
Kriszti, gratula Leventéhez!!!!
Titi, Olivérnek jobbulást!!!
Anyjuk, drukk hogy megmutassa magát a kis szégyenlős! :wink:

Nagyon szép idő van!!! Kár hogy nincs kivel sétálnom... :cry: Így megyek is és rendezem a háztartást..

Kép
sziszka82

napsütéses, madárcsicsergős, bogárzugolódós, virágillatú csodaszép reggelt mindenkinek!

sokkal de sokkal jobb kedvem van! lehet attól hogy már most korán reggel benyomtam két kakaóscsigát tejcsive?! :D pedig én 11 óra előtt nagyon ritkán eszem.
nah komolyan, nem tudom de most nagyon jó. tiszta hullámvölgy... nah ez az igazi depresszió előjele :oops: :oops: :shock: :shock:

tegnap voltam az előadáson. kellemes csalódás volt. nem volt az a tömény rádtukmálom akkor is ha nem kell.
lehet hogy a stiftet meg a fogkrémet ki is próbálom.
jah egyébként kike volt hajhullás elleni spray is :D
ilyen aloe verás készítmények. van valami terhesvitaminjuk is... nah közöltem egyből hogy én be nem szedek semmit!!!! azért annyira nem ismerem a termékeket. meg erre a 2-3 hónapra már be nem teszek a számba olyat amit nem orvos mond, vagy valamit nem tudok róla. azért annyira nem bizom benne :D
a csaj nevetett is jó nagyot, hogy én aztán nem vagyok egy meggyőzhető tipus!
mondtam neki hogy bocsi, de 4-5 éven keresztül agymostak hogy hogyan kell eladni egy akármit amire nincs is szüksége az embernek, de akkor is! csak nézett nagyot... aztán csöndbe maradt. :D
de a társaság az jó volt. jókat beszélgettünk, mert ugyebár én hozzá is szóltam mikor már az üzleti részéről volt szó :D nehogymár mint marketinges megálljam szó nélkül a traktát :D

este is nagyon jól aludtam. egyszer keltem fel pisilni, de a wc-n szerintm már aludtam egy kicsikét :D

ma meg megyünk nyusziapuval okmányirodába mert csesztetik a régi kocsi miatt. kb. már 10 éve eladta és még mindig nem birták elintézni hogy ne nekünk küldjék a csekket a kötelezőről... agyam eldobom! minden évben eljátszuk. :twisted:

aztán megyünk apasági nyilatkozatot tenni. remélem el tudjuk intézni, mert ő viszont nem aludt csak 3 órát és tiszta idegbeteg. már reggel morgott. :cry:

valamit főzni is kellene. lehet hogy sztrapacskát csinálok tojásosan. csak olyan macerás. pedig azt enném meg, jó kis salátával. az azzal az igazi!!! de hát krumplipuci, reszelés, meg miegymás... :cry: :roll:

nah elég már belőlem! :D

anyjuk!nekem még csak az első oldalon tartanak. a védőnőm direkt tollal kettéválasztotta mindegyik rublikát. biztos gondolta hogy én sokat fogok járni :D persze nem igy lett. vagy ő igy szokta?!?!
az a katicás az gondolom játszószőnyeg lenne. de az a két baba rajta? azoknak van funckiója?

andkata! jó hogy neked ilyen okos védőnőd van, és hogy tudsz tőle kérdezni. és nagyon termékeny napotok volt. ennyi mindent elintézni! szupi!

óriási gratula Leventéhez!! akkor most egyenlő a lányok és fiuk aránya azt hiszem. 18-18, vagy 19-19. nem is tudom pontosan, de igy valahogy :D
Kép

Kép

Kép
timi1982

Kike!
Ovónéni kezét nem lehet letörni véletlenül????

Anyjuk!
Drukk az uhuhoz!!!

AKata!

Gratula a bútorhoz!!!! Kép?
Tesókádék mit kapnak?

Szly!
Roli ilyen ügyes doki segéd? Egyem meg a kis kezecskéjét!!!

Én totál ügyesen bevásároltam, bepácoltam a husit, elpakoltam a szárítót, össze is pakoltam.
20150601134430

szly!

sajnálom szegény rolit. remélem azért nem lesz nyűgi hogy keveset aludt. majd bepótolja. a cumit meg tessék előkeríteni!!!! ;)

anyjuk!

jelentkezz uh után!!! kiváncsi vagyok nagyon hogy látnak-e valamit. mostanában nem valami szerencsés ilyen téren a topicunk. :(
de azért jó hogy már majdnem mindenki tudja. asszem már csak a svédországi leányzók nem tudják. :(

és tök jó az arány is :D

Kép

Kép
timi1982

Jó reggelt!!!

Ibm!
Köszi a hiányolást. Jól vagyunk. Csak egy csomó intézni való van mire újra be kell feküdni a kórházba.

A pasik tényleg így születtek! Apa is mindig leszólja amit csinálok,meg hanyagol mindent pl a gyerekszobával kapcsolatban is,hogy sok idő van még. Meg majd ő elintéz mindent ha be is kell mennem,de tudom hogy minden ugyan így állna mire kijövök. Meg nem gondolja hogy nekem is lenne beleszólásom? Mióta terhes vagyok mindig csak a balhé megy. Pedig annyi mindent megtesz értem,de akkor se tudok nem vitázni ha zavar,hogy sosincs itthon,mindig intéz vmit. Néha ugy érzem már nem is szeret annyira. Pedig tegnap olyan édes volt. Egy csomó kisruhával állított be. Sose volt egy izlésünk,de mind tetszett,azt hittem megzabálom. Bocsi ha untatlak titeket de valakinek muszáj volt elmondanom.
Vendég

maverick!

nagyon jó hogy jelentkeztél! érted szerintem mindig nagyon aggódunk, mert hát két babával közlekedni ;)
mindig nagyobb a kockázat és az aggodalom. szóval tényleg jelentkezz azért néha! tudom pihi meg minden! ugy is kell! nem szabad semmit megeröltetni.
apának igaza van. hagyjad hagy csinálja :D persze ha csak rájuk hagyjuk... de azért nagyon jó hogy segít. édes hogy vitt ruhákat is :D
gondolom ő is nagyon várja őket. cuki pofa lehet.
az meg hogy néha "balhé" van, az hormonokkal is együtt jár. biztos hogy nagyon szeret, ezen ne agyalj!

Kép

Kép
timi1982

Viki!

Nincs még itthon összerakva sajna, de jövő héten, ha már meglesz küldök képet...

Tesómék kaptam egy külső vinyót ( csak azt tudom, jó drága volt), SD kártyát, menedzser shopos vásárlási utalvány, könyvet, üvegpoharat, cipőkanalat, kér kis réklit - de ez négy testvér plusz párok ajándéka.... :D

Timi!
Tényleg nmázlista vagyok, nem érzem azt, hogy rosszul vagyok előre, ha a védőnéni ide fog járni, nézegetni Adélt...Sőt szerintem segíteni fog...

Kép
andkata

Jó reggelt!

Mindenkinek gratula, a jó eredményekhez!

Krisztina, gratula Leventéhez! :D

Anyjuk, remélem megmutatja magát a babóka!

Titi, nekem is ugyanúgy kell mennem a dokihoz mint neked! :D

Patr, görögdinnye ez aranyos :wink:

Timi, minél rövidebb ügyintézést nektek!

Viki nagyon ügyi vagy ennyi mindent megcsináltál már, mi még csak megreggeliztünk! és most megyek teregetni! Aztán irány a játszó
!

Lányok mindenki menjen sétálni gyönyörű idő van!
bencuri

Maverick!

33 hét az nagyon jó már!!! Ha megszületnének lassan, akkor se lenne bajuk! Én kevesbbr e emlékeztem, de ez tök jó! Persze még minél tönbbet!

Kép
andkata

Jó reggel! Márha ezt reggelnek lehet még nevezni!
Nagyon sokszor fenn voltam az éjszaka, reggel viszont jót tudtam aludni, és fél 9-kor ébredtem fel. Már túl a reggelin, de még pizsibe nyomom! :wink:

Desviki, nem én mondtam, hogy kövér vagyok, hanem a párom nagymamája vasárnap! :?

Anyjuk, várjuk a fejleményeket UH után!!!!

Kriszti, óriási gratula Leventéhez!

Olyan szépen süt a nap, azt hiszem elsétálok az anyakönyvezetőhöz a házassági anykönyvi kivonatunkért. De még meg kell beszéljem magammal! :)

KépKép
hene

igen a katica jatszoszonyeg

Sajna ma az uh eredmenyt nem fogom tudni megirni mert az uh es az eloadasok kozt nem jovok haza, este meg mar hulla leszek, es ferjem lesz amugy is a gepnel, de holnap reggel megirom!
Vendég

Kriszti!
Látom te is úgy jártál, mint mi! A mi gyerkőceink se mutatták meg az arcukat. De még mást se. A doki totál kivolt,hogy úgy összegabalyodnak,hogy egy értelmes képet nem tud csinálni. Aztán újra kellett mennünk és akkor még rosszabb volt. Végig hasaltak a pofikájukat meg belémnyomták. Azt mondták már nincs sok remény mert jobban fogják takarni egymást,majd ha kibújnak meglátjuk. Pedig úgy szerettem volna képet a kis arcocskájukról :cry:

Anyjuk!
Remélem neked nagyobb szerencséd lesz!

Timi!
Jó lesz már hormonok nélkül,én úgy is elég hisztis vagyok. Nem akarom emiatt elveszíteni Apát :(
Ha meglesz az iwiw-es lista dobsz nekem egyet?
Vendég

Hene!
Akkor a mamár fenekelem el!!!!

Kata!
NAgyon jó ajándékokat kapnak!!!

Én nagyon rosszat álmodtam a párommal kapcsolatban, fel is riadtam, dobogott 1000rel a szívecském. Nem győztem átölelni és puszilgatni. Bár ő ezt hajnali fél 2kor nem értékelte annyira. :oops:
20150601134430

Sziasztok!

Hogy mekkora babáitok vannak.... :shock: az én lánykám 29 hetesen (az uh szerint 28) 1080 g. Mondjuk, Ottó sem volt óriás, a kiírt előtt 1 nappal született, 2750 g-mal, és most is ő a legkisebb az oviban, de tényleg hihetetlen, hogy mekkorára nőnek a mai gyerkőcök!

Kriszti, gratula Leventéhez! Nekünk még mindig nincs nevünk, Apa nagyon tiltakozik a Teodóra ellen. De mit csináljak, megint elolvastam az utónévkönyvet, és nem találok olyat, ami jobban tetszene...

Anyjuk, drukk az uh-hoz!
Annyira egálban vannak a nemek, hogy végül talán dodó fogja elbillenteni a mérleget :)

Andkata, én is kíváncsi vagyok, mit kapnak tesódék?

Pasikérdés: az a gond, hogy teljesen másképp működnek. Mi ezerrel a fészekrakásra koncentrálunk, ők meg a vesztüket érzik, és féltik a szabadságukat. Legalábbis Apánál ezt látom. De azért édesen próbálkozik a kényeztetéssel.

Timi, az aloés fogkrémet én is szeretem, olyan tisztaságérzésem van utána. De nagyon ritkán veszünk, mert elég húzós az ára... Képzeld, a stifttől Apukámnak szőrtelen lett a hónalja :)
Az Aloe Firstöt nagyon tudom ajánlani mindenkinek, nálunk babaápolásnál is bevált (piros popó, sebek, fütyitisztítás), nekem az égési sérüléseimet remekül gyógyítja, torokfájásra is hatékony. Mellápolásnál és szülési sebekre is jó. Ez az egyetlen, amit rendszeresen vásárolunk. És Ottó nagyon szereti az ízét valamiért :shock:
A vitaminokkal meg egyéb étrendkiegészítőkkel viszont vigyázni kell, mert nem mindenkinek használnak, és nehéz olyan szakembert leakasztani, aki pontosan tudja, hogy milyen nyavalyákra miből mennyit kell. Inkább csak nyomatják, hogy lehet enni bármennyit, úgyis kipisiljük. Hát nem. Anyukámnak pl. taccsra vágták a vérképét, és tesóm, amikor rendszeresen ette-itta a lötyiket, sokkal gyakrabban volt beteg. Na jó, nem reklámozok többet pro és kontra.

Kép
Kép
bondi

Andkata!
Valahol tényleg nem stimmel az idő,ezért uh alapján számolják mostmár. Ezért most 31.hétben vagyok. A vonalzóm meg még nem szerkesztettem át,az menstruáció szerint van.
Vendég

Csajok!
A Timmermanos oldalon , hol található az a kalkulátor, amivel a súlyt lehet nézni?

Tök béna vagyok, de nem tlaálom.
20150601134430

Bondi!
A férjem akkor kakukk tojás, mert benne is hihetetlen módon műxik a fészekrakás.

Tegnap felugrottunk a barátnőmhöz, és a 11. hónaposát alig engedte ki a kezéből.
20150601134430

Sziasztok lányok!

Látom, jó sokan voltunk tegnap 4D-én, mi is, a mi kislányunk is a szégyenlős csajok táborát erősíti, még az elején egy profilt el tudott kapni a doki, de onnantól őneki is mindene az arca előtt volt, pedig úgy szerettem volna látni az arcocskáját. A turcsi kis orra az tisztán látszott. De ide mi vissza se mehetünk pótkukkolásra. Jó nektek Viki!

Most már elhiszem, hogy kiscsaj, egyértelműen láttuk a "lányságát", ahogy a doki mondta.
Méreteink, ha valakit érdekel: BPD: 72 mm, HC: 261 mm, AC 239, FL 52 és 1170 gramm. Azt néztem, hogy kb. pont annyi, mint amit Marcsi írt az előző lapon talán.

Amúgy meg mondtak nem túl jó híreket is, a baba veséjén 5mm-es pyelont találtak, már utánaovastam, hogy ez vesetágulat és még javulhat, meg nem is túl nagy, úgyhogy emiatt reméljük nem kell nagyon aggódni.

Nekem az átllagosnál kevesebb a magzatvíz, aszonták, igyak sokat, mert a végén infúzió kell, dehát így diéta miatt nem vagyok olyan szomjas, meg ha szomjas is vagyok, akkor is már nem ihatom a finom Piroska málna szörpöt, a limonádét annyira nem csípem, vizet unom, vettünk diab szörpöt, az meg sz@r.

A lepény mellső fali, és eléri a belső méhszájat, asztonák, erre nagyon figyelni, csak azt nem értem, mondták ezt a 15. héten is, de aztán 18. héten meg azt mondták, már jó helyen volt, lehet az is, hogy visszavándorol? Úgyhogy megint pihenhetek és izgulhatok ezen is.

Ja és a belső méhszáj 22 mm tág. Lányok akiknek, már elkezdett nyílni, nektek a belső vagy a külső méhszájról van szó?

Este megyek a dokimhoz,remélem, nem fog nagyon lelombozni. Meg remélem, már a szabiját is tudja és lesz végig júliusban, mert ennyi problémával nem akarok dokit, meg kórházat váltani.

Linda, nekem is magas lett a terheléses, csináltak vérvételt, pl olyat is, ami előző 3 hónap átlagát mutatja, és jó lett az is, meg azóta is mind, majd holnap megyek, a jó eredmények miatt elég csak 2hetente menni és nálunk vérvétellel nézik.
Ahhoz, amit Kriszti írt, csak annyit tennék hozzá, hogy banán, szőlő tiltva és tejet is csak nagyon mértékkel szabad inni, reggel pl. nem is szabad. Többit meg majd megmondják.

Kriszti, gratula a kukishoz! A Levente tök szép név. Anyjuk, neked pedig reméljük, kiderül, hogy milyen színű cuccokat vehetsz.

Patr, hát a bébitek arányaiban tényleg nem annyira szőlőszemecske! Kíváncsi vagyok, ez még hogy alakul. Én mindenkit csodálok, aki még dolgozik, én tuti nem bírnék.

Kata, Tamaránk lesz! És érdekelne a rotavírusról a kifejtésed, bár nekem már az is meggyőző, hogy te beadatod!

Wera, vérnyomim nekem is mindig magas dokinál, itthon meg tökéletes, úgyh én pár napig vezetgettem és írtam, aztán orra alá nyomtam, h tök meggyőző legyek.

Na, már megint tök hosszú lettem, bocsi, én a - ritkán írok, de akkor sokat - fajta vagyok úgy látszik.

Kép
teó

Viki! Roli teljesen jól van. Nem fáradt! CSak én! Na de majd ha ő alszik, alszok én is.
A cumikat nálunk úgy el tudja tüntetni a legény, hogy soha nem fogjuk megtalálni. Most kb 3 van eltűnőben. 2-t már legalább fél éve nem találunk.
Volt hogy véletlenül megtaláltuk, de aztán ugyanaz megint eltűnt. Lehet nem szimpi Rolinak a sárga cumi.

Bondi! Már máskor is akartam kérdezni. Mi volt a gond Ottó születésénél?

Kép
szly27

Viki: http://www.timmermann.hu/index.php?m=szules_kalkulator

Beírod az adatokat és nem csak a szülés várható időpontját adja ki, hanem az aktuális méreteket.

Kép
teó

Teó!
nagyon szép nevet választottatok! Nagyon tetszik!!!

Sajnálom a tágulatot, de jönnek a Katák és majd jól megnyugtatnak!!!
20150601134430

Teó! Nekem és szerintem mindenkinek akinek nyílt, a külső méhszáj nyílt ki. Lehet te is félreértettél valamit. Mert alőször a külső szokott, bár lehet én nem tudom jól. De nekem tuti a külső.

Kép
szly27

ezekaz aloes cuccok anyukam kedvencei:) en nem igen hiszek bennuk, de a stift tenyleg szuper, meg az ajakapolo, es a fogkrem is, bar szamomra borzalmas az ize. HAt meg a firste. Le a kalappal Otto elott. BAr hogy hogynem legkisebb hugom is minden reggel megissza a barryt, en hanynek, o a firstot is birja. Anya is egesre torokfajasra, borpanaszra, mindenre hasznalja. Nekem is mindig ajanlgatja, de en meg nem hiszek benne, ezert bizit nem is hasznalna:)

Hat en mar nem is bizom benne, hogy megmutatja magat, csak az erdekel minden rendbe legyen!
Bondi: kicsit megnyugtattal a nalatok mert sullyal, mert en mar mindenfele rosszra gondoltammit fog mondani a dokibacsi ha meg mindig olyan kissulyu mint volt 4 hete.....

Szerintem is igaz amit Bondi ir a pasikkal kapcsolatban, maskepp mukodnek, maskent elik meg a gyermekvarast. Ok lehet ertetlenul nezik a sok aggodast, meg a vasarlasi kenyszert, mi meg azt nem nezzuk jo szemmel hogy csak a melo, es a nagy ferfihos duma.
Ez van, errol szamos szakirodalom van, nem csak velunk tortenik igy, sot az eddig leirtak alapjan azert mindegyikunk elmondhatja, hogy szerencses szituacioban van, mert szereto torodo tars van mellettunk. Olyan noi sorsok vannak...:( Ebbe ne is melyedjunk bele( szakmai artalom-a csaladon beluli eroszak volt a szakdolgozatom temaja, es hat testkozelben, sot ismerosi korben latni hallani mi mindent elnek meg nok.....)
Szoval akarmilyen dilinyosak is neha a pasik- mi is azok vagyunk!:)
Vendég

Teó!
Pussssssssssszi!!!!!!!!!!!!!!!!!
20150601134430

A kalkulátor szerint kevesebbnek kéne lenni, mint most van! Tehát szépen fejlődik a kölök! Hurrá!!!
20150601134430

teó!

próbáltad már az óbudai gyémántnak a baba-mama vizét? ilyen narancssárga flakonos 1,5 l-es.
én pl ezt nem tudom megunni. sőt, én a gyümi leveket meg a hasonlókat nem is nagyon iszom. én ezt szoktam. és nekem nagyon izlik.
pl. a szénsavmentes ásványvizeket utálom mert savanykás utóizük van. a buborékos meg hát... szóval az meg buborékos. de ebből meg tudok inni napi 1 flakonnal. van mikor megkívánom és szörpinek csinálom meg de igy natur is finom. hűtőben tartom és jó hideg. mondjuk az erkélyen se szokott elmelegedni.

szerintem próbáld ki.

Kép

Kép
timi1982

teo:hogy hogy ezt a nevet valasztottatok? ha esetleg van ra megyarazat:) anya soha nem tudott ra valaszolni. BAr multkor a terhesgondozos neni kifejtete biztos Szilvasi: egymas szemeben cimu regeny utan. De azt nem hiszem, mert en voltam az elso a csaladban aki szilvasit olvasott, speciell pont az emlitett mu a kedvencem( nem azert mert ott is Tamara a hosno).
Oszinten szolva en nem szeretem a nevem- bar egy ideje nem foglalkoztat a tema- mert az altalanosba mindig csufoltak, aztan a gimibe lett csomo becenevem, es azota ok. Meg mindigmindenki mondja milyen szep nev...
Bar az egyetemen a dekan a nevem miatt adott kettest, o megteheti. Az volt a baja miert van orosz nevem german osokkel, bal bal, en meg mondtam hogy a nevem a bibliai Tamar nevbol ered( gondoltam katolikus egyetmen jo pont) de ez nem tetszett neki, hogy en "kotekedek".
Vendég

csak probalja szidni az ember a pasikat, minden elillan egy ilyen hivas utan, felhivott mert hallani akarta a hangom es mondta nagyon varja megirjam az uh eredmenyet, es hogy o tudj aminden rendben lesz, mert beszelt a babaval, hogy tegye ugyesen a dolgat:)
Mondanom sem kell jot pityeregtem ezen!

Olyanok mint a gyerekek! Csainalnak valmi "rosszat" denem tudsz rajuk haragudni, mert ugy nezenk, vagy epp meglepnek egy ilyen kellemes dolggal:)
Vendég

teo: gyumilere jo tipp, ha magad keszited otthon. Sokkal olcsobb es finomabb mint a cukormentesek a boltban. En eleinte mig dietaztam szinte naponta csinaltam. Alma, korte, narancs. VAgy alma, repa narancs. VAgy alma banan eper. Tudomebbol a banan magas szenhidrat tartalmu, de kello higitassal egy banan belefer egy napba.
Vagy esetleg tea lehutve most mar? csipke? vagy izesitetlenul nem megy?
Csak otlet!
En jo ideje csak vizet iszom, de abbol jo sokat...
Vendég

a kalkulátor szerint az én "kölkömnek" :P a mellkasa túl nagy :shock:
na mindegy...
drukkoljatok, már soknak fenn van az írásbeli eredménye, csaak az enyém nincs, bár szerintem nem lesz meg, mert a szövegértést elb@szt@m :(

Kép
Kép
h. szilvi

Anyjuk!
Csak nem az Egymás szemében a kedvenced?
20150601134430

szilvi: en meg nem talaltam ket egyforma kalkulatort, vagy leirast arol, hogy melyik heten melyik testresznek mekkoranak "kene" lennie.
En mar nem is ertem az egeszet, hol ez hol az sokkal nagyobb a bebynknek. Es azert csaknem egy gnom fog kibujni:)
Vendég

viki: Szilvasitol igen
Vendég

Köszi az ital tippeket, asszem kipróbálom mind, mert pl most is tök szomjas vagyok, de nincs kedvem inni.

Anyjuk, már nem emlékszem, honnan is jött a Tamara, de ezt már nagyon rég kiválasztottuk, nagyon tetszik, modnjuk most azon gondolkozunk, hogy is lehetne becézni, téged hogy becéztek a Tamarából?
Na látod, milyen aranyos a párod.

Férjem azon parázik, hogy a vezetékneve E-vel kezdődik, így ET lesz a monogramja, mint neki is és őt pl. mindig az ET-vel csúfolták, mikor általánosba járt, ezen aggódik, de én azt mondtam, hogy Tami? (eddig jutottunk a becézésben) kortársai nem fogják már ezt a filmet ismerni, másrészt meg ha valakit csúfolni akarnak, akkor megtalálják a módját.
Amúgy én meg Teodóra vagyok, én se szerettem régen, mindig Dóraként mutatkoztam be, csomó ismerősöm Dóra napkor is köszöntött, mert fogalmuk se volt, hogy valójában Teodóra vagyok. De ma már szeretem.

Sly, a papíron is ez van, hogy belső méhszáj 22 mm tág, tölcsérszerű. Neten semmi értelmeset nem találok róla. Nekem is fura volt, mert mindenkitől az rémlett, hogy a külső.

Kép
teó

de minden muvet olvastam, gimi utan miutan abbahagytam a fosulit volt 2 szabd honapom, mast sem csinaltammint Szilvasit olvastam.
Lehet elo kene vennem ujra.
Szerettem a vilagot amibe elvitt.
Amugy ha nagyon el akarok merlni egy idilli vilagba Daniell steel-t olvasok:)
ok nem diplomashoz melto irodalmi mu, de hihetetlenul elvezni tudom!
Vendég

Csomó ajándék külön becsomagolva!!!! :D
Lassan elkezdem az adóbevallásom...

Teó!
A Tamara nagyon szép név, nekem tényleg tetszik. Csakhát megint a vezetéknév miatt nekünk nem nagyon jött szóba...

A rotavírust kb minden 2. gyerek megkapja. Az a gond, hogy ha annyi lenne, hogy két híg széklet és túl van rajta, nem lenne gáz. De a legtöbb gyerek kórházba kerül minél kisebb annál nagyobb eséllyel. Az ugye Peste a Szt. László kórház ( jobb megúszni). Kb 2-3 nap, nyűgös gyerek, infúzió, nehéz körülmények... Szóval szerintem megéri megsprólni magadnak, habár nem olcsó ez tény és való...De legalább szájon keresztül adják...

Kép
andkata

Teó!
Nekem a monogramom KV, a férjezett BKV. :D :D :D :D :D
20150601134430

Igen a Tami a leggyakoribb beceses. De a legeslegjobb baratnom epp Szilvasi utan Tomkanak becez, es tole szeretem. Otthon mary vagyok ami a tamara mara, mary bol eredeztetheto. Az osztalyban meg tumi voltam, es en nagyon szerettem. Az egyetemen ragadt ram az anyjuk es a tamimami. Kedvesemnek Tamikam , es amit igazan gyulolok nagymamnak Ramuska. Na hogy ez honnan es miert...egy biztos szornyuuuuuuuuuuuu!
Szerintem a Tami a legedesebb, foleg a gumimacik meset is kedveltem:)

Nekem hugom ( dodo) Teodora, es az gyonyoru nev, es a jelentese is. Azert a Tamararol ez nem mondhato el. Datolyapalma, en meg a palma.....:)
Vendég

Anyjuk! az ilyesmire az én férjem is hajlamos. " jaj, csak úgy felhívtalak, mizújs, szeretlek!" De mindig csak ha " bűnözött" elötte... :D

Kép
andkata

viki: ez jo:)
Vendég

Jaj, képzeljétek a leányunk nem szereti a szörtelenítő hangját! :D :D :D

Kép
andkata

kata: en asszem most epp semmi nincs a ferjem bajszan9 bar bajsza sincs), csak epp kicsit maga alatt van( nemment neki valami a gepen) meg banja nem lehet ott uh-n...
O szokott azert csinalni ilyet, es most az osszes "bune", hogy a kis hamis az ebedjenek csak azt a reszet vitte el amit o kinezett maganak, a levest itthon hagyta. ejnye bejnye, bezzeg a szilvasnudli lekcvarral, az ment vele:) no mindegy. Igazi kolok! Imadom!
Vendég

AKAta!
Csak nem reklamál???????
20150601134430

meg anevemhez: a kisfiu akire vigyaztam, nem tudta kimondani a nevem, neki Tata voltam, vagy tatam. De ez ott naluk rajtam is ragadt.Ma mar ki tudja mondani a nevem, de neha szulei is igy hivnak:) Ezt is szeretem, mert tok ediii:)

Csufolni meg barkit lehet, nem biztos hogy a nev az oka, de a gyerekek azt ragadjak meg mint jo eszkozt. Nekem sem az volt az igazi lenyeg, hogy mi is a nevem, hanem az hogy nem voltam kisdobos, jo tanulo voltam, katolikus....szoval kakukk tojas, es ezt nem tudtak hiva rakni a tobbiek, igy kirekesztodtem jo idore, es hat ezzel a csufolosdival bantottak.
De hat a mai gyerekek meg furmanyosabbak, es sajnos sok esetben gonoszabbak is. Nem is merek gondolni arra az idore mikor gyermekunk kozossegbe kerul majd, uhhhhhhhhh durva egy hely ma mar az ovi is....
Vendég

bocsanat hogy igy omlik belolem a szo.Kicsit izgatott vagyok:)
de hamarosan indulok!
Vendég

Viki!
Kapálódzik.... :D :D :D
Annyira szeretem!

Kép
andkata

nem igazság hogy az enyém még nincs fenn :evil:

Kép
Kép
h. szilvi

jó lenne ha sikerülne, mert köt a szerződés és most egyáltalán nincs se kedvem se erőm tanulni

Kép
Kép
h. szilvi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: