Anya , mienk szindróma nem fertőz
hasfogós kaja? csak ilyet tudok mostanság

főtt rizs, reszelt alma, főtt krumpli a'la nature, keserűcsoki és jó erős kakakó( ez csak vicc) nekem Martinnál ha fosi volt mindig a kakaót mondta a dokinéni, hogy adjam - bár ahhoz tej szükségeltetik és az meg fosatós
Kekszet adhatsz ha már eszi Kincső és ropi is jó sztem. Banán? - ebben megoszlanak a vélemények, tegnap pl. a nagytudósdrnéni azt mondta a banán 1 éves kor után mehet csak, mi már jóval korábban kezdtük, idejét se tudom mikor
Ne aggódj ez nem allergia, lehet fogtól, vagy bekapott valami vírust.Itassál vele sok folyadékot, az a lényeg ilyenkor a nagy ivászat!!!
nem azért fél a hótól, mert megfogta és hideg? Vagy a nagy fehérség ijesztő neki
Katica, enyém nagyfiamat húzta anno a mégnagyobb ( ujfunlandi ) kutyánk szánkón, de fel is borította párszor, Lillát nem merem elé kötni, na meg méág szánkónk sincs, ez a legnagyobb akadály. Már megrendeltük, holnap vagy hétfőn hozza a futár. Remélem hétfőig nem olvad el a hó.
Van ugyan popsink és bobunk, de az még nem Lillának való.
Apa tegnap akart venni a Dechatlonba ( 8 db.-ot jelzett a gép, hogy van az áruházba ) nem volt egy sem

ki is verte a balhét, hogy akkor miért írja a rendszer:mrgreen:
Este interneten rendeltünk, ma hívtak, hogy lehet csak hétfőn hozza a futár, mert ma érkezik Német.o.-ból
Vera, édes a kis Iza
Klarissza, köszi az infot. Milyen vajra gondolsz? Nálunk az tilos

és a kifli, kenyér, zsemle is. De krumplit miért nem ehet ezt nem értem
Mi dokink ma reggel kiakadt, hogy minek diétáztat a doktornő, ha mellette kapja a tápot?
Reggel már formásabb kaki volt, hurrrááááá !!!
Zsoltikát nem tudjátok magánba elvinni neurológiára?
Ja, a lényeget nem is írtam, tegnap várakoztunk a drnőre és volt ott egy anyuka 5 éves gyerekkel , mert szorulásos a kisfia. Ahogy elmesélte, miket kínlódnak össze szegénnyel és semmi nem használ neki, azért az se egy egyszerű dolog, mellette még fáj is a hasa szegénynek.
Mammuci, Domi gyönyörű kisfiú!!!! Nem ijedt meg a Mikulástól?
na nekem Lilla nem maradna így a bobon az tuti, valahogy le kell majd szíjazni, mert félúton elhagyom
Reni, milyen munkát keresel? Hajrá költözés , drukkolok, hogy így vagy úgy külön tudjatok menni !
Kata, erről még nem beszéltünk, hogy mi lesz ha elmúlik a fosi, akkor miket ehet, de hosszú távon szerintem ez a rizses téma nem mehet!